Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7313029 Napisano: 12.11.2025 14:46:37 w Wkurza mnie...
Olewactwo lekarzy, kolejki w NFZ i prywatnie, choroby przewlekłe, z których nie mogę się wykaraskać, a które zabierają radość z życia  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7313008 Napisano: 12.11.2025 14:23:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jak długo trzeba czekać na przelew z Balcerzaka? Wygraną z 26 października i brak przelewu do tej pory, a kojarzę że kiedyś szybko wysyłali Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7312993 Napisano: 12.11.2025 13:54:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

co nadaje All About sp. z o.o?

Nivea men w moim przypadku Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7312979 Napisano: 12.11.2025 13:18:17 w Czy informują/ informowali?
ananaska napisał(a):

A konkurs LEGO Empik?

Właśnie też się zastanawiam, plus główne z Laliga? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7312781 Napisano: 11.11.2025 16:17:33 w Żabka
sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

Gumy - obecnie ponad 950 zgłoszeń emotka

Już widzę, jak oni to wszystko czytają emotka

Akurat oni pewnie nie czytają, bo zdjęć na pewno nie oglądają Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7312679 Napisano: 11.11.2025 09:24:46 w Smolar
mizazu71 napisał(a):

Hej, spodziewam się, że mało kto będzie chciał się podzielić swoją tajemnicą konkursową, ale nic nie szkodzi zapytać  emotka  jakie macie sposoby na Smolara? Pisałam już chyba rymy, zwykłe proste teksty, teksty od serca i nic emotka  dlatego z czystej ciekawości pytam jak tam u was to wygląda? Macie swoje sposoby, jakieś sprawdzone klucze czy jak to działa? Bo się zastanawiam czy się poddać czy dalej uparcie próbować  emotka

Próbuj 😉 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7312678 Napisano: 11.11.2025 09:18:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBsebastian3 napisał(a):

aja napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Porcelana Bolesławiec  czeka ktoś jeszcze ?

tak na talerz i kubek

Ja na kubek

Taż czekam

Czekam na miski i talerze Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7312551 Napisano: 10.11.2025 13:39:00 w Czy informują/ informowali?
Kiora konkurs Empik gazetki Lego? Chyba 12.11 mają czas, ale nagród mało, więc może już poszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7312214 Napisano: 08.11.2025 10:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Likaonka napisał(a):

Anisu napisał(a):

O co chodzi z weryfikacją z everydayme? Klikam w link z maila (z informacja o wygranej", loguję się , potem na dole klikam w "weryfikacja dwuetapowa" i wpisuje numer telefonu, klikam wyslij sms i wyskakuje "Wystąpił błąd podczas żądania kodu SMS. Spróbuj ponownie później.". A może nie trzeba wysyłac tego smsa? To jak się potwierdza tam te dane? Zgłupiałam

Czy chodzi Ci o potwierdzenie danych przy wygranej? Jeśli tak, to ja zrobiłam to zgodnie z instrukcją w mailu od nich: weszłam na moje konto na everydayme, przejrzałam czy dane do wysyłki się zgadzają i nacisnęłam różowy przycisk „zapisz”, który był na samym dole pod adresem. Ale pewnie nawet bez klikania „zapisz” wysłaliby po prostu na dane, które miałam ustawione na koncie.

Tak wysyłają po prostu na dane z konta. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7312124 Napisano: 07.11.2025 20:04:05 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Chciałam dzisiaj zgłosić paragon na loterię coli, niestety okazało się, że ktoś już wcześniej zgłosił paragon o takim samym numerze. Napisałam do Albedo, odpisali że wg regulaminu jeśli ktoś zgłosił taki sam numer paragonu przede mną to mój paragon jest nieważny i nie bierze udziału w loterii. Superemotka

Ja miałam to samo i ktoś jeszcze o tym pisał dziś, więc wygląda na to że tych przypadków będzie dużo, a agencja nie ma zamiaru nic z tym robić Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

ktosiek1

#7311875 Napisano: 07.11.2025 10:18:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sonia1988 napisał(a):

Loteria coli w biedronce. Kupiłam colę, rejestruję paragon a tam info, że paragon już zarejestrowany i zgłoszenie zostaje wykluczone 😟 mojego paragonu nikt nie zarejestrował napewno. Podejrzewam, że gdzieś się numery paragonu zdublowały u kogoś. Wysłałam maila ze zdjęciem paragonu. Odpowiedź, że zgodnie z regulaminem takie zgłoszenia zostają wykluczone i tyle 😟

U mnie ta sama sytuacja. Wkurzyłam się bardzo, bo mają narzędzia by zweryfikować że to nie ten sam paragon, ale wolą wystawić się tylnim otworem do konsumenta... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7311642 Napisano: 06.11.2025 12:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

sloma_i_buty napisał(a):

Udział w loteriach zaczyna przypominać inwestycję w kryptowaluty. Niestety większość produktów promocyjnych to uzależniające jedzenie lub napoje, więc łatwo wpaść w nałóg krzyżowy w imię wygrania 50 zł, a na naprawę zęba potrzeba co najmniej 5 takich wygranych. Coca Cola zaoferowała niezłe nagrody, losowanie mamony kusi. Niektórzy już pewnie zbierają napoje na święta, a inni po prostu są koneserami. 
Czasami zdarzają się perełki konkursowe, na które mogę kupić więcej niż jeden paragon typu przyprawa czy jogurt, jakiś kosmetyk do włosów kręconych. Mogę kupić i spróbować zaprosić komisję do mojego świata, potraktować to jako formę rozrywki intelektualnej.
Może te osoby, które korzystają z AI, chcą kasy, docenienia, a bez narzędzi uderzają w szklany sufit? Może zależy im na zysku, a cel uświęca środki. Ja próbowałam dzięki pisaniu poprawić swoją samoocenę, ale to ślepy zaułek. Wczoraj usłyszałam od sąsiadki, że wszyscy w jej otoczeniu ustawiają się w kolejce do psychiatry, więc chyba stworzyliśmy sobie czasy łatwe (nie cierpimy głodu), ale trudne (bo cierpimy psychicznie, nie możemy zrealizować swoich potrzeb).
Dla takich ciułaczy jak ja pozostaje wbić paragon i zapomnieć - nawet nie patrzeć na te liczniki zgłoszeń, bo po co znów się porównywać?

Ja gram tylko i wyłącznie dla kasy ... Nie interesują mnie auta , wycieczki zagraniczne i te sprawy ... Tylko kasa , Kasa i Kasa bo dzięki niej mam swoją mini niezależność i wiem że w razie co mogę wyciągnąć ze skarpety ( jestem typem odkładacza )  i odejść w inne miejsce . Konkursy męczą mnie psychicznie , te pytania jaki kolor chipsów kojarzy Ci się z jesienią są żałosne i mam ból mózgu jak o nich myślę . Coś na wzór Zenka że przez twe oczy oszalałem albo jakieś mandaciki no nie kurde to dla mnie za ....  nie umiem takich tekstów pisać . Jeśli biorę udział w konku to tylko AI 🤑 a i najważniejsze paragony kupuje na forum 😉

Cos w tym jest, że odpowiadając na dłuższa metę na te pytania to można dostać kuku na muniu, wiele agencji sie w ogóle nie stara by się chciało odpowiadać. No ale mimo wszystko ja nigdy się nie zniżę do AI, bo wtedy miałabym wyrzuty sumienia, że ktoś się namęczył (a wielu z nas sie męczy jak widzi te pytania) i nic nie wygra. No i kwestia tego kto siedzi w tych komisjach i co ocenia. Jeśli uważa, że odpowiedź robota jest cool i spoko to jest problemik.
Chętnie bym się dowiedziała jaka agencja nagradza cudowną kreatywność AI to bym dała sobie z nimi spokój.

Wydaje mi się ,że 90 % agencji wgl nie czyta 😉

Niektóre czytają, na pewno Smolar czyta Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7311622 Napisano: 06.11.2025 11:27:06 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

A olej wielkopolski z Lidla już informował? Formularz podobno niedawno przepuszczał

Tak, już nawet wygrany bon mam na mailu Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

ktosiek1

#7311496 Napisano: 06.11.2025 06:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy Wam też zniknęły kody Desperados w Żabce? Konkurs do jutra a tu taki zonk....emotka

tak emotka  ale zrobiłam tym razem screena wcześniej

A ja tym razem nie...ciekawe czy jest szansa odzyskać je przez infolinie Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7311489 Napisano: 05.11.2025 22:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Wam też zniknęły kody Desperados w Żabce? Konkurs do jutra a tu taki zonk....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

ktosiek1

#7311287 Napisano: 05.11.2025 12:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Madzix67 napisał(a):

madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

madllen napisał(a):

MDL napisał(a):

Potwierdzam 🙂 W zeszłym tygodniu wprowadziłam wszystkie zalegające paragony, nie czekałam na żadne losowanie, planowałam zrobić krótką przerwę, a w poniedziałek dostałam maila z główną od bobovity w Dino 🙂

na ile zgłoszonych paragonów ? emotka

Nie wiem dokładnie, max 8

OK. Dajesz cień nadziei, że też  nawet taką "zwykłą" ilością zgłoszeń można wygrać. Zostaję dalej cierpliwie czekać na mega wygraną.emotka Choć już niejednokrotnie  wątpiłam w sens łudzenia się, że jednym maksymalnie kilkoma zgłoszeniami można wygrać nagrodę główną..

Ja może nie główną ale bon do Ezebry w Bobovita wygrałam właśnie jednym paragonem. O ile dobrze pamiętam rudzixon pisała że wygrała auto w loterii Peroni 13 paragonami, więc to też nie jakaś "hurtowa" ilość. Mnie to utwierdza w przekonaniu że lepiej wziąć w wielu konkursach nawet tym jednym paragonem, niż inwestować w dziesiątki zgłoszeń na jedną loterię.

U mnie wyjazd do Abu Dhabi na finał F1 dwoma paragonami  emotka  i też wolę wysłać 1-2 zgłoszenie na więcej loterii by mieć los i być w grze niż wysyłać naście zgłoszeń na jedną Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7311000 Napisano: 04.11.2025 16:20:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu na koniec kosmetyki Bielenda emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7310747 Napisano: 03.11.2025 17:19:03 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7310080 Napisano: 31.10.2025 15:37:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Neboa 2 stopień  emotka  SMS 14.09 Wyświetl w wątku >>