Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7365633 Napisano: 17.06.2026 09:09:54 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

atena03 napisał(a):

taak napisał(a):

Do kiedy mają termin na poinformowanie z tego wcześniejszego konkursu Cherry Coke w Żabce? Nie mogę znaleźć regulaminu

Chyba 25 czerwca jakoś tak

Dziękuję emotka

Ja miałam zapisane, że do wczoraj, ale może coś pokreciłam Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7365512 Napisano: 16.06.2026 19:08:35 w Czy informują/ informowali?
Cherry coke do dziś chyba powinna być? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7364878 Napisano: 15.06.2026 11:28:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy Ergo to jakaś odnoga którejś z agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7364670 Napisano: 14.06.2026 17:23:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Mam na paragonie z Lidla pastę opisaną  Aquafr. Pasta dla dzieci cena 8.99.
Czy taki jest opis pasty Aquafresh Paw? emotka

Z tego co się orientuję to Aquafresh nie ma w tym momencie innych past dla dzieci niż z Psim Patrolem Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

ktosiek1

#7364666 Napisano: 14.06.2026 16:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
EmiEmi1917 napisał(a):

Hej, długo się zastanawiałam czy zadać to pytanie😉 jednak czytając tu tak miłe słowa na temat konkursowiczów - odważe się. 
Ostatnio temat przewijał się o agencji Amocco ja jednak mam olbrzymi problem ze Smolarem. 
Czy moje teksty są za mało zabawne czy rozkminiam... No nie mogę się załapać na nagrody. Już od roku wykluczam w wiekszości branie udziału w konkursach tej agencji... A mają serio bardzo dużo fajnych nagród. Szkoda nic nie wygrywać...
Czy znajdzie się jakaś miła dusza, która wskaże drogę do Smolarowego serca? 
:) pozdrawiam

To nie wykluczaj tylko szukaj, przecieraj szlaki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

ktosiek1

#7364662 Napisano: 14.06.2026 16:18:41 w Paragony na trwające konkursy
Wedel czekolada sprzedam za 3 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7364122 Napisano: 12.06.2026 11:56:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Co Wy do tego Amooco piszecie to ja nie wiem, znowu pudło emotka

Dołączam do tego REC emotka

Witajcie w klubie. Nieodgadnione dla mnie agencje Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7363143 Napisano: 10.06.2026 13:53:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
PrzemekNMR napisał(a):

Piłka Adidas Kaufland od Fortis  - tylko nie wiadomo jaki paragon

Ta sama sytuacja, wysłałam 2 to zrobię zdjęcie obu  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7362463 Napisano: 08.06.2026 19:40:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Maskotka Nuii - na bezrybiu... emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7362217 Napisano: 08.06.2026 12:03:10 w Żabka
Deana714 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

titinunu napisał(a):

titinunu napisał(a):

andii napisał(a):

Miligili napisał(a):

titinunu napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

Nosz kurka zamin kupiłam ostatnią to patrzałam specjalnie czy są dostępne. Było 177 szt....A teraz odpisali ze pula wyczerpana emotka

teraz jest 172

Bo to tak nie działa... Liczą przyznane kody, a nie ilość wypełnionych formularzy... Trochę bez sensu, bo ktoś po prostu sobie kupił, a formularza nie wypełni emotka

Chwyt marketingowy, żeby naciągnąć na zakup, jak najwięcej osób. Mi odpisali, że pula kodów już dawno wykorzystana i zarezerwowana dla 500 osób, które dokonały, jako pierwsze zakupu (brak takiego info). Zgodnie z regulaminem liczba nagród widoczna na stronie Promocji nie jest równoznaczna z ich aktualną dostępnością. - gdzie chyba nie czytają swojego własnego regulaminu, bo mają tam zapis Aktualna informacja o 
dostępności nagród znajduje się na stronie internetowej Promocji xd 
A na koniec, że formularz czeka do odbioru nagród zarezerwowanych dla tych osób, które dokonały, jako pierwsze zakupu. A w regulaminie zapis, że jak pula nagród zostanie wyczerpana to powinna być taka informacja na stronie i zamknięty formularz.

A to chyba też Albedo i wszystko jasne emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7362209 Napisano: 08.06.2026 11:38:52 w Czy informują/ informowali?
Leibniz ostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7362119 Napisano: 08.06.2026 08:18:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Działa chyba Nałęczowianka

Dalej działa, ale nie wiem, czy przedłużyli, czy po prostu u nich zawsze tak jest, że formularz nie blokuje się z chwilą zakończenia…

Ja wysłałam wczoraj mailowo i teraz ponownie, bo ciągle działa Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7362081 Napisano: 07.06.2026 21:56:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

schweppes Rozumiem że nie było żadnych wiadomości od nas? Rozdane nagrody i zamiecione pod dywan? Czy coś mnie ominęło

Ciekawe właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7361760 Napisano: 06.06.2026 17:33:26 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

biegamy po mieście że śmieciami próbując je upchnąć w którymś butelkomacie.

nie musisz biegać, wystarczy podejść do Biedronki, nie działa butelkomat to wezmą ci w kasie te butelki.

No niestety tak to nie działa - rozkladaja ręce i spadaj człowieku. Bedra to stan umysłu. Pod Lidl wiecznie kolejki kloszardów z kilkoma worami.

to działają niezgodnie z prawem. Muszą przyjmować, jeśli butelkomat jest nieczynny. Zgłoś przez apkę, dodając adres sklepu ... ja bym tak zrobił. U nas nieczynny to przyjmują bez problemu. A biedra na wsi

No ok, co nie zmienia faktu, że zostaję z butelkami. Szłam pieszo z dwoma siatami butelek i dziećmi do sklepu po zakupy. Butelek nie oddałam, więc zakupów już nie miałam jak zrobić i sobie wracałam z siatami i bez zakupów.  Ja wiem, że są fani tych gier terenowych z brudnymi butelkami, ale to jest cofanie się cywilizacyjnie patrząc na system. Procent zwrotów też nie powala, jak zobaczyć oficjalne statystyki. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7361747 Napisano: 06.06.2026 16:49:32 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

biegamy po mieście że śmieciami próbując je upchnąć w którymś butelkomacie.

nie musisz biegać, wystarczy podejść do Biedronki, nie działa butelkomat to wezmą ci w kasie te butelki.

No niestety tak to nie działa - rozkladaja ręce i spadaj człowieku. Bedra to stan umysłu. Pod Lidl wiecznie kolejki kloszardów z kilkoma worami. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7361653 Napisano: 06.06.2026 09:15:14 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Wqrzaja mnie butelkomaty, które nie działają akurat wtedy gdy zabiorę butelki aby oddać...

Mnie wkurza ten archaiczny system. Mamy super sortownie, które segregują i odzyskują nie tylko PETy, ale i inne tworzywa sztuczne, metale itp. Ale teraz wdrożylismy rozwiązanie, które rację bytu miało kilkadziesiąt lat temu jak nie było sortowni. Teraz wszyscy biegają ze śmieciami do nieczynnych lub zapchanych automatów, często wypalając dodatkowe paliwo. Automaty drukują nieekologiczne świstki, a jaki slad węglowy powstał aby wyprodukować te automaty. Do nich jeżdżą serwisy, które przypuszczam nie są na energię słoneczną też.  Ale przynajmniej parę korporacji sobie zarobi na tym wszystkim. My za to dopłacamy dodatkowo do wywozu śmieci, który jest mniej opłacalny i biegamy po mieście że śmieciami próbując je upchnąć w którymś butelkomacie. Pozostałe tworzywa i tak jeżdżą do sortowni jak jeździły. Kurtyna. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7361520 Napisano: 05.06.2026 16:40:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7361506 Napisano: 05.06.2026 16:04:59 w Żabka
termitek99 napisał(a):

parad0x napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

[quote=
parad0x]
Ktoś z Was ma taki komunikat chcąc otworzyć zakładkę konkursową w ropuchowej apce czy tylko mnie dostąpił ten zaszczyt?

tez mam

Czyszczenie danych i reinstalacja też nic nie dały z góry zaznaczam. Jaki masz system operacyjny jeśli można wiedzieć Agnieszko, Android?

Problem jest po stronie Żabki. U mnie pojawił się zaraz po zakupie Doritos. Kodu nie ma i taki komunikat właśnie. Żadna reinstalacja tu nie pomoże, to ich system nawalił.

U mnie dokładnie to samo, też po zakupie Doritos strona siadła i kodow brak, a na inne wyzwanie przyszły Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7361223 Napisano: 04.06.2026 23:44:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Palina napisał(a):

A ktoś wygrał w Intermarche jakieś bony w tej ich aplikacji ? emotka

Nie

Też nie Wyświetl w wątku >>
0 0