Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7326999 Napisano: 09.01.2026 14:12:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miś i bon do Żabki z Coli 2/2. A gdzie moja Laponia? emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7326960 Napisano: 09.01.2026 13:19:29 w Smolar
sergrazyna napisał(a):

ZetZ napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie puszczą najpierw smsy z jakiegoś konkursu, żeby z czekających się pośmiać.

O to to właśnie! A niech nawet ze śmiechu popuszczą i Neboa nam wyniki puszcząemotka emotka

Szybciej to chyba cola, bo się skończyła 31 emotka

Jeżeli chodzi o Cole z Żabki to Fortis organizował, a nie Smolar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7326396 Napisano: 07.01.2026 19:32:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł do Max Burgers z Coli emotka  pierwsza nagroda w tym roku Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7325645 Napisano: 03.01.2026 20:03:59 w Ulubiona nagroda – podzielcie się swoimi wygranymi w konkursach!
2 tygodnie spędzone na karaibskiej Dominikanie z całą rodziną, podczas gdy w Polsce w czasie Covida nawet lasy były zamknięte  emotka  - nagroda od Kropki Bordo Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7325326 Napisano: 02.01.2026 09:36:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Za dużo wklepałem kodów na loterię Coca-Coli. O dwa za dużo. Do reszty mam paragony. Czy będzie dobrze, jeśli zostawię da te losy w aplikacji (pozostawię niekliknięte?). Powiedzmy, że mam paragony, dokumentujące 16 x nakrętek Coca Coli, 2 zawleczki od puszek Coca-Coli i dwie nakrętki Spirite. U mnie wygląda to tak, że ja wklepałem 18 nakrętek Coca-coli omyłkowo. Czy oni oczekują zdjęcia kodu na etapie weryfikacji? Czy oni po kodzie wiedzą, czy dany kod Coca-Coli pochodzi z zakrętki, czy od zawleczki? Z tego co wiem, to kody rozróżniają jakoś dany napój np. Sprite o Coli, ale czy pojemność, to nie wiem. W tej loterii to idzie na konto płatków (niezależnie od nazwy napoju). I mam dużo puszkowych paragonów na Coca-Colę, więc bym te dwa kody z zakrętek sparował sobie pod te paragony.

Ja wygrałam tam Airfryer i nie było żadnej weryfikacji, paragonu, a tym bardziej zdjęcia kodów

Ostatnio gdy były naczynia z Bolesławca wymieniłam kilkadziesiąt kodów na 6 naczyń, nie chcieli paragonów. Wydaje mi się, że paragony żądają tylko od osób, które wklepują kody masowo Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7325274 Napisano: 01.01.2026 19:04:50 w Nasze wygrane w minionym roku
Pomimo ogromu porażek, to był dla mnie najlepszy konkursowo rok jeżeli chodzi o wartość wygranych emotka . Wiem, że przy niektórych moje "osiągnięcia" to pikuś, ale cieszę się, że udało mi się pogodzić hobby konkursowe z rodziną i pracą. Choć bywało ciężko, często motywacja do grania spadała do zera, np. przez niemożność dogadania się chociażby z Avanti (kiedyś się lubiliśmy) i Karlsbadem (tu nigdy nie było chemii). Widzę też jak ogromna jest konkurencja, a nagrody często przyznawane wbrew regulaminowi. Pojawiały się myśli, że szkoda czasu na konkursy, ale to zbyt uzależniające, no i jednak coś tam wpadło - a każda nagroda bardzo cieszy   emotka  Praktycznie nie gram o skarpetki i ciuchy, nawet jak obiecują jedną dużą główną. Brak mi szczęścia w loteriach (Żabka!!!, Coca-Cola, Tymbarki i wiele innych), ale staram się puszczać po 1 lub max kilka losów, by być w grze.

W tym roku udało się wygrać nagrody, o których zawsze najbardziej marzę, czyli wycieczki (pożądana jeszcze duuuża gotówka i auto, ale na razie się nie udało  emotka . Pierwsza super wygrana to  2 -os. wyjazd do Abu Dhabi/Dubaju na Formułę 1 (loteria, puszczone 2 paragony) - niesamowite przeżycie, które bez konkursów nie miałoby miejsca. Cztery dni pełne sportowych emocji, zwiedzania, niesamowitego jedzenia w gronie fajnej ekipy. Druga nagroda to voucher na 16 k na wyjazd do Grecji - ogrom szczęścia bo to wygrana z konkursu kreatywnego. Do tego udało się wygrać z większych nagród suszarkę Dyson, rower, SUP-a. Nigdy nie udało mi się wygrać telefonu - może w przyszłym roku? 
Na przyszły rok życzę sobie i Wam wszystkim, aby zdrowie pozwalało grać lub też realizować inne życiowe pasje!!! Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7324976 Napisano: 31.12.2025 12:08:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
koniczynka123 napisał(a):

Nie dość, że brak wygranych w loteriach (o piwach w żabce wolę zapomnieć  )- to jeszcze wyczekiwany weekendowy wyjazd o mało nie przyprawił nas o zawał serca   Walenie do drzwi, syreny, smród spalenizny- no i przerażona córka   Dobrze, że byliśmy autem, bo cali mokrzy (właśnie wróciliśmy z basenu do pokoju) "akcje" przesiedzieliśmy w aucie.  Dobrze, że ten rok się wreszcie skończy 

To u nas podobnie. Nie było co prawda spalenizny, ale przedwczoraj podczas urlopu nad morzem o 2 w nocy obudził nas alarm pożarowy. Okropne uczucie, wszystko wyło, migało na czerwono, człowiek wyrwany ze snu.  Zdezorientowani i zaspani szukaliśmy szybko ubrań i ewakuacja nocna. Na zewnątrz zawieja śnieżna, zimno, niektórzy w piżamach. Okazało się potem, że czujka uaktywniła się w jednym z pokojów - najprawdopodobniej od świecy lub papierosa. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7324807 Napisano: 30.12.2025 20:21:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Czy wygrał ktoś kto grał ostatniego dnia w oral b?

Ja

Ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7324705 Napisano: 30.12.2025 15:36:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wątek narzekań zadziałał - co prawda nie ma boxa Oral-B, ale jest karta do Rossmanna  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7324679 Napisano: 30.12.2025 15:22:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
panasa napisał(a):

Nie wiem czy już nie "po ptakach", ale chciałabym tę szczoteczkę 🫠

To samo....bardzo liczyłam na ten box, w ogóle ten grudzień tragiczny emotka Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

ktosiek1

#7324555 Napisano: 30.12.2025 11:02:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
fryteczka napisał(a):

Czy tylko ja nie dostałam jeszcze kilku elementów „zastawy” z coca cola za kody nakrętkowe ? 🫣

Ja też czekam jeszcze na jedną miskę, ale w mailu z prawidłową weryfikacją mam datę wysyłki do 4.04.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7324156 Napisano: 29.12.2025 10:30:19 w Smolar
Yolobolo napisał(a):

malmika napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

judzika86 napisał(a):

Może ktoś zdradzić tajemnice złotych strzałów w hard loterii 🙈 u mnie już ponad 20 prób i nadal nic, chyba zacznę pić emotka emotka

Nie ma złotego środka. Kupowaliśmy z mężem losy do godziny 12 - udało się trafić 2x800 zł . Ale podsumowując ja 20 losów, mąż 10 losów . Totalnie czysty przypadek i loteria.
wydalismy 300 zł - udało się odsprzedać piwa za 150 zl. Jesteśmy więc do przodu 1450 zl .

Z ciekawości, jeśli mogę spytać, jak to się Wam udało, że wydaliście 300 zł a mieliście 30 losów?
Sama wzięłam w tej loterii udział tylko raz, jednak 4 piwa kosztowały mnie prawie 20 zł

4x mały tuborg 330ml. Czasami trzeba było zapytać czy nie mają więcej na zapleczu. I chyba niektóre puszki już wchodziły w system kaucyjny, bo doliczali kaucję i wychodziło 60zł za 20 sztuk

Na wszystkie odwiedzone przeze mnie Żabki w dwóch miastach zero malych Tuborgów. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7323718 Napisano: 27.12.2025 14:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Działa Wam strona loterii Tymbark?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7323283 Napisano: 24.12.2025 12:10:57 w Avanti
luko922 napisał(a):

Czy w tych konkursach Pepsi,Lays od Avanti jest jakieś ograniczenie wygranych na osobę/godpodarstwo? A jak nie ma, to jak to wygląda w praktyce? Funkcjonuje u nich jakaś czarna lista? 😅

U nich chyba nie ma ograniczeń także w praktyce  emotka  ale niestety dedukuję to z lektury forum, a nie z własnych doświadczeń, bo nie chcą mnie doceniać ostatnio Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

ktosiek1

#7322383 Napisano: 19.12.2025 17:41:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamlin111 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

endrjuen napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.

My rodzinnie zapasy na Sylwestra i okrągłe urodziny - już 38 losów i nic. Na tym raczej będzie koniec 😅

To bardzo dużo!!!!! emotka  najlepiej jest chyba zgarnąć osiemsetke i grać aż wleci coś następnego chociaż pewnie nie ma reguły :<
tylko i wyłącznie łut szczęścia.

A to nie jest tak, że liczy się moment zakupu odbicia apki a nie moment wzięcia udziału? Nie było tak w ub roku? Bo coś mi świta, dzwoni tylko nie wiem czy w dobrym kościele 🤣

tak liczy sie czas zakupu

Chyba tez tak nie może być, bo jak ktoś kupi 40 sztuk piwa i ma 10 losow z tej samej godziny. Czyli by mogły wszystkie wygrać lub przegrać.

W takich sytyacjach (jeśli bramka ustawiona jest na dana godzinę) liczy się pierwszy kod, który wszedł. Jak z bramkami - kto pierwszy.

Czyli pierwszy los tylko ma sens. Godzina zakupu ta sama wiec w inna bramkę nie można trafić. Jesli patrzec po tym, ze o wygranej decyduje czas zakupu.

Nie. To jest inny mechanizm. Losy a nie bramki. Wyjaśnione w regulaminie i wyżej Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7321965 Napisano: 18.12.2025 11:17:08 w Wkurza mnie...
Maczupikczu napisał(a):

Wkurzyłam się, bo po przeczytaniu wątków, z ciekawości wrzuciłam moje odpowiedzi do weryfikatora AI i wyszło mi 100% AI emotka emotka   
Jestem przekonana, że jakby ktoś przeczytał moje odpowiedzi to nie miałby wątpliwości, że wszystko pisane samodzielnie.
Siedzę po kilka godzin ze znajomymi, wymyślamy różne odpowiedzi i pewnie nawet nie będę brana pod uwagę bo jakiś automat mnie odrzuci?
Te konkursy stają się powoli bez sensu.

Ja parę razy wrzuciłam swoje odpowiedzi do detektora i wychodziło 100 procent człowiek. Ale już nie wrzucam, bo się boję że jak tak zrobię to on to zasysa i potem wyjdzie, że faktycznie autorem było AI. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7321517 Napisano: 17.12.2025 10:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BingoJa napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysyłką zgłoszenia na Oral-B Rossmann? Wysłałam zgłoszenie i podziękowało za udział, a za chwilę że błąd. Próbowałam jeszcze raz i cały czas błąd....emotka

U mnie tak mignęło, że nie zdarzyłam doczytać co tam było napisane bo to moje pierwsze zgłoszenie w everdayme i jak się okazało miałam komunikat o uzupełnieniu danych. Teraz nigdzie nie mogę znaleźć czy zgłoszenie zostało wysłane. Ani na mailu, ani na platformie. Podpowiedzcie jak to sprawdzić?

No właśnie nie ma potwierdzeń na maila i nich nigdy Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7321511 Napisano: 17.12.2025 09:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma problem z wysyłką zgłoszenia na Oral-B Rossmann? Wysłałam zgłoszenie i podziękowało za udział, a za chwilę że błąd. Próbowałam jeszcze raz i cały czas błąd....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7321184 Napisano: 16.12.2025 09:31:31 w Smolar
Jakie macie doświadczenia ze Smolarem? Udało się wygrać komuś parę lepszych nagród w krótkim czasie, np. w ciągu roku - czy już nie nagradzają tych samych osób? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7320718 Napisano: 13.12.2025 22:34:14 w Wkurza mnie...
baxter napisał(a):

Wkurza mnie jak organizują jakąś akcję/promocje/loterie/konkurs w konkretnej sieci i brak produktu w sklepie. Tak było np. z harnasiem- w lewiatanach kilku nie było w ogóle (dobrze, ze w innych sieciach były) a teraz akcja zwrotu za majonez w lidlu https://www.przep...anns-promocja-lidl  była dziś w dwóch i nie ma, pytałam się obsługi to powiedzieli, że hellmannsa w ogóle u nich nie ma.emotka  Wiadomo, kielecki najlepszy ale ...

A mnie wkurza, taka formuła zwrotów, które polegają na tym że zwrócą pieniądze jak produkt nie smakuje. I co mam ściemniać, jeżeli produkt jest ok? Dużo lepiej jest po prostu zachęcić konsumenta do wypróbowania produktu poprzez zwrot niezależnie od tego czy spełnił oczekiwania czy nie. Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0