Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7361760 Napisano: 06.06.2026 17:33:26 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

biegamy po mieście że śmieciami próbując je upchnąć w którymś butelkomacie.

nie musisz biegać, wystarczy podejść do Biedronki, nie działa butelkomat to wezmą ci w kasie te butelki.

No niestety tak to nie działa - rozkladaja ręce i spadaj człowieku. Bedra to stan umysłu. Pod Lidl wiecznie kolejki kloszardów z kilkoma worami.

to działają niezgodnie z prawem. Muszą przyjmować, jeśli butelkomat jest nieczynny. Zgłoś przez apkę, dodając adres sklepu ... ja bym tak zrobił. U nas nieczynny to przyjmują bez problemu. A biedra na wsi

No ok, co nie zmienia faktu, że zostaję z butelkami. Szłam pieszo z dwoma siatami butelek i dziećmi do sklepu po zakupy. Butelek nie oddałam, więc zakupów już nie miałam jak zrobić i sobie wracałam z siatami i bez zakupów.  Ja wiem, że są fani tych gier terenowych z brudnymi butelkami, ale to jest cofanie się cywilizacyjnie patrząc na system. Procent zwrotów też nie powala, jak zobaczyć oficjalne statystyki. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7361747 Napisano: 06.06.2026 16:49:32 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

biegamy po mieście że śmieciami próbując je upchnąć w którymś butelkomacie.

nie musisz biegać, wystarczy podejść do Biedronki, nie działa butelkomat to wezmą ci w kasie te butelki.

No niestety tak to nie działa - rozkladaja ręce i spadaj człowieku. Bedra to stan umysłu. Pod Lidl wiecznie kolejki kloszardów z kilkoma worami. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7361653 Napisano: 06.06.2026 09:15:14 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Wqrzaja mnie butelkomaty, które nie działają akurat wtedy gdy zabiorę butelki aby oddać...

Mnie wkurza ten archaiczny system. Mamy super sortownie, które segregują i odzyskują nie tylko PETy, ale i inne tworzywa sztuczne, metale itp. Ale teraz wdrożylismy rozwiązanie, które rację bytu miało kilkadziesiąt lat temu jak nie było sortowni. Teraz wszyscy biegają ze śmieciami do nieczynnych lub zapchanych automatów, często wypalając dodatkowe paliwo. Automaty drukują nieekologiczne świstki, a jaki slad węglowy powstał aby wyprodukować te automaty. Do nich jeżdżą serwisy, które przypuszczam nie są na energię słoneczną też.  Ale przynajmniej parę korporacji sobie zarobi na tym wszystkim. My za to dopłacamy dodatkowo do wywozu śmieci, który jest mniej opłacalny i biegamy po mieście że śmieciami próbując je upchnąć w którymś butelkomacie. Pozostałe tworzywa i tak jeżdżą do sortowni jak jeździły. Kurtyna. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7361520 Napisano: 05.06.2026 16:40:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7361506 Napisano: 05.06.2026 16:04:59 w Żabka
termitek99 napisał(a):

parad0x napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

[quote=
parad0x]
Ktoś z Was ma taki komunikat chcąc otworzyć zakładkę konkursową w ropuchowej apce czy tylko mnie dostąpił ten zaszczyt?

tez mam

Czyszczenie danych i reinstalacja też nic nie dały z góry zaznaczam. Jaki masz system operacyjny jeśli można wiedzieć Agnieszko, Android?

Problem jest po stronie Żabki. U mnie pojawił się zaraz po zakupie Doritos. Kodu nie ma i taki komunikat właśnie. Żadna reinstalacja tu nie pomoże, to ich system nawalił.

U mnie dokładnie to samo, też po zakupie Doritos strona siadła i kodow brak, a na inne wyzwanie przyszły Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7361223 Napisano: 04.06.2026 23:44:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Palina napisał(a):

A ktoś wygrał w Intermarche jakieś bony w tej ich aplikacji ? emotka

Nie

Też nie Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7360842 Napisano: 03.06.2026 16:19:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Wytłumaczy mi ktoś jaki sens ma teraz aplikacja coca cola? W zasadach loterii jest napisane “kup fuzetea/sprite/cappy” a przecież bez względu na to z czego co wpisze to i tak dodaje ten sam token “C” i udział w każdej jednej loterii jest za “C”.  To po co mam kupować fuzetea skoro jej nie lubię ?

potrzeba paragonu przy wygranej

No właśnie te zasady są bardzo mylące i przeczą często sobie. Np. kod fanta często można wykorzystać w loterii coli. Coli w Kinley. A często są dedykowane. Więc mi się wydaje że jak działają na różne loterie to można sobie wybrać, bo czemu wtedy tylko czasem są dedykowane. Inna sprawa kiedyś miałam ok. 30 niewykorzystanych tokenów z coli, myślałam że przepadły bo na kolejne loterie nie wchodziły. Nagle okazało się że mam je chyba przy loterii świątecznej i mogę wykorzystać. Jakby zażądali paragonu to jaki niby mam okazać? Z lata, z okresu przed rozpoczęciem loterii, bo z tych butelek pochodziły? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7359915 Napisano: 01.06.2026 08:27:31 w Czy informują/ informowali?
A Schweepes rozdał w końcu nerki? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7359647 Napisano: 30.05.2026 19:33:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pieg napisał(a):

marcinzc napisał(a):

agicho napisał(a):

aerdna napisał(a):

•  mogą zakłócać działanie skryptu.

Czy ma ktoś jeszcze problem z Kinder? Wyczyszczenie cookie, zmiana przeglądarki, zmiana urządzenia - nic nie działa. Jakieś inne pomysły? emotka

Ten sam problem od wczoraj 🤬

U mnie to samo, ani na telefonie ani na dwoch komputerach. Ktos poradzil sobie z tym?

i u mnie

I mnie też Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

ktosiek1

#7358838 Napisano: 27.05.2026 14:31:06 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7358751 Napisano: 27.05.2026 10:38:08 w Avanti
Mąż dostał 4/5 biletów, nie wiadomo czy negatywna weryfikacja czy jeszcze doślą jeden brakujący Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7358480 Napisano: 26.05.2026 14:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

AgnieszkaNie napisał(a):

Czy Leibniz już poszedł za cały ubiegły tydzień? Ktoś już pisal,że dostał nagrodę za niedzielę , ale aż ciężko mi uwierzyć emotka

Poszedł wczoraj o 12. I to ja dostałam nagrodę za niedzielę właśnie.

Ja też za niedzielę Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7358479 Napisano: 26.05.2026 14:56:27 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

czy te walizki jeszcze idą czy trzeba się już godnie pogodzić z przegraną?

Wszystkie wygrane z jednej godziny więc już zapewne po ptakach Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7358440 Napisano: 26.05.2026 14:02:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

harnas napisał(a):

jakie macie statystyki w Peroni:
 TEKST vs ZDJĘCIE ?

U mnie 0:2 przy 2 zgłoszeniach na każdą formę.

Skrajnie głupi regulamin, porównywać dwie formy prac i wrzucać do jednego wora.

Masz rację. Powinny być konkursy albo tekstowe, albo fotograficzne. Są jeszcze takie, gdzie trzecią formą pracy są filmy.
Nie lubię tego i jestem przeciwna tego typu konkursom. 
PS. Wygrałam walizkę tekstem.

I mnie 2 walizki na 2 zgłoszenia. Jedno foto i jeden tekst Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ktosiek1

#7358371 Napisano: 26.05.2026 13:29:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 walizki z Peroni i Energylandia z PEPSI emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7358043 Napisano: 25.05.2026 12:34:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł do Allegro z Leibniz i 3 x Energylandia Pepsi  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7358017 Napisano: 25.05.2026 11:28:44 w Czy informują/ informowali?
Lady_Marusia2 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

slomkabb napisał(a):

A ten Schweps Lidl już poszedł cały?

Chyba nie poszedł w ogóle. Zamietli pod dywan ten konkurs...?

Coraz więcej konkursów jest dziwnie rozwiązanych. A to laureaci nie są "godni" nagrody (routines) a to nagrody są rozdawane w tajemnicy (rossmann?) a to w ogóle nie są i nawet jak się człowiek dopomina to jest zlewany (Schweps i inne, coś było ale nie śledzę za bardzo), a to wywalają go z rankingu bo mimo iż grał uczciwie to wg organizatora nie grał uczciwie (żabka i obecny jakiś tam konkurs). Naprawdę, żenada co to się odwala.

Trzeba ich mailami zasypać.

Tam było dużo nagród i cisza.

A główna - wyjazd na Rolland Garros, która ktoś się chwalił w MDW to była z Lidla czy ogólnego? Bo wyjazd już w tym tygodniu, więc pewnie przepadło. A może oni sobie zbili 2 konkursy w 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7357992 Napisano: 25.05.2026 10:37:10 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

slomkabb napisał(a):

Chyba nie poszedł w ogóle. Zamietli pod dywan ten konkurs...?

Coraz więcej konkursów jest dziwnie rozwiązanych. A to laureaci nie są "godni" nagrody (routines) a to nagrody są rozdawane w tajemnicy (rossmann?) a to w ogóle nie są i nawet jak się człowiek dopomina to jest zlewany (Schweps i inne, coś było ale nie śledzę za bardzo), a to wywalają go z rankingu bo mimo iż grał uczciwie to wg organizatora nie grał uczciwie (żabka i obecny jakiś tam konkurs). Naprawdę, żenada co to się odwala.

Trzeba ich mailami zasypać. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

ktosiek1

#7357975 Napisano: 25.05.2026 09:53:01 w Czy informują/ informowali?
slomkabb napisał(a):

Chyba nie poszedł w ogóle. Zamietli pod dywan ten konkurs...? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7357730 Napisano: 23.05.2026 18:11:03 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

rufus napisał(a):

fryz napisał(a):

Że wafery z milki są takie pyszne emotka emotka

I chrupiące emotka

Najpierw czekoladka z brzegów, później wafelek. Ideał emotka

Dobre, ale dla mnie za słodkie trochę, wolę Prince Polo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0