Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7236132 Napisano: 20.01.2025 15:11:48 w Czy informują/ informowali?
Na jakim dniu stanęła Lubella i Oreo? Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7235884 Napisano: 18.01.2025 15:47:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam projektor Samsung Gen 2 Freestyle z paragonem i gwarancją do 12.2026 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7235882 Napisano: 18.01.2025 15:17:35 w KLIKNIJCIE
ktosiek1 napisał(a):

W forum siła, więc w imieniu córki bardzo proszę o lajki pod jej pracą plastyczną (Zuzanna Żułma, ostanie zdjęcie ). Z góry dziękuję za każdy głosik  emotka emotka
https://www.faceb.../share/p/19UJAThazf/

udało się wstawić drugi link, bezpośredni do zdjęcia:

https://www.faceb...=pcb.913616440925765

jeszcze raz dzięki wielkie za każdy oddany głosik, szans pewnie nie mamy, ale przynajmniej nie zostaniemy na końcu emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7235804 Napisano: 17.01.2025 20:45:24 w KLIKNIJCIE
W forum siła, więc w imieniu córki bardzo proszę o lajki pod jej pracą plastyczną (Zuzanna Żułma, ostanie zdjęcie ). Z góry dziękuję za każdy głosik  emotka emotka
https://www.faceb.../share/p/19UJAThazf/ Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7235791 Napisano: 17.01.2025 18:50:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kimberly napisał(a):

Polarki z Hardmade? emotka
 Przyjaciółka wygrała i „chyba odesłała dane” ale nie ma na mailu żadnej informacji zwrotnej, a to było dość dawno i tak się zastanawiamy czy nie wysyłała jednak danych i nie dostała, czy po prostu jeszcze nie wysylali 🤗

Ja też jeszcze nic nie mam Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

ktosiek1

#7234674 Napisano: 13.01.2025 20:53:33 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7234534 Napisano: 13.01.2025 15:05:21 w Czy informują/ informowali?
Czy z Grzańca zimowego poszło wszystko czy tylko pierwszy etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7233371 Napisano: 08.01.2025 09:50:04 w Smolar
notta napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):Bieda smolarowa czyli zestaw produktów... 

To ten zestaw za 50zł ? emotka

Obstawiałam ze chociaż będzie 5 opakowan orzechów..

Trzeba pisać reklamację. Tu jest wartość ok. 15 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7233139 Napisano: 06.01.2025 20:58:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryal napisał(a):

no i zrobila sie burza... emotka piszecie duzo osob tzn ile ? 150 ? z pewnoscia nie, a bylaby to dopiero połowa nagrod. Takie mam po prostu odczucie i zawod, ze po wlozeniu duzo pracy ktos mnie olał i pewnie nie tylko mnie. I tyle.

Takie życie konkursowicza i musisz się z tym pogodzić. Nie zawsze się wygrywa, choć często ogrom włożonej pracy i myśl że moje zgłoszenie jest świetne. Ale to jest efekt skali dużej konkurencji. Pochwaliło się bardzo dużo osób, niektórzy chwalili się nawet 4 wygranymi w rodzinie o ile dobrze kojarzę. Mnóstwo ludzi (w tym pewnie najwięksi konkursowi wyjadacze się nie chwalą). Ja wygrałam jednym zgłoszeniem na dwa wysłane. Nagroda kilka dni później była w domu. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7233135 Napisano: 06.01.2025 20:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

maryal napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Nie ogarniam jeszcze zbyt dobrze tego forum, bo jestem tu nowa. Ale chciałabym odpisać użytkownikowi lukaszn12 co do Lajkonika to już nie pierwszy raz próbuje swoich sił. Tym razem wysłałam dwie fotki, jedna zwyczajna krótko i na temat, tej drugiej pracy byłam prawie pewna, że cokolwiek wpadnie a tu jednak totalnie NIC. Też podejrzewam ich o losowanie. Mimo wszystko gratulacje dla nagrodzonych!
Ostatnio był też konkurs M&M's również wysłałam dwie prace i myślę że były one dość na poziomie i też okrągłe 0 więc może poprostu to ja mam ostatnio słaby czas. 🤔

Wypowiem się co do konkursu MM.  Tam było aż 300 nagród ! TRZYSTA ! Chwaliło się wygraną na ekonkach KILKA osób.Konkurs nie był specjalnie nagłaśniany,przypadkowe osoby z pewnością o nim nie wiedziały i nie grały. Agencja dziwna,zero kontaktu i zero mozliwosci jej sprawdzenia.Dodam,że chodziło o nagrody pieniężne i to niemałe, warte przytulenia. Brałąm udział, zdjęcia profesjonalne, długo planowane i opracowane.Wynik 2 x zerowy.
Do agencji wiadomo pisac nie warto ale moze sponsor nagrod czyli Biedronka zainteresuje się komu powierza swoje pieniądze i swój wizerunek.

Akurat co do M&Ms to bardzo się mylisz, pochwaliło się bardzo dużo osób na forum, zerknij w wątek MDW. Niektórzy nawet mieli po kilka wygranych w rodzinie. Więc na pewno nagrody zostały rozdane i w uczciwość agencji nie wątpię. Szczególnie że w ich konkursach loteriach zawsze ludzie chwalą się wygraną (zupełnie inaczej jest np. w loteriach organizowanych przez agencję FORTIS w Żabce, tam nawet na 1000 nagród bywa że nikt się nie chwalił. ). Natomiast odrębną kwestią jest sposób wyboru laureatów przez agencję Brandcomm (m.in. od M&Ms) - możliwe że wybierają zgłoszenia na chybil trafił albo bardziej amatorskie zdjęcia dając szansę tzw. konkursowym mugolom, ale to jest subiektywny wybór agencji a nagrody zawsze rozdają, więc nie masz co pisać do Biedronki w tym przypadku.

Sam widziałem, że dużo osób chwaliło się wygraną w M&Ms. Myślisz że FORTIS nie wydaje nagród czy mają swoich podstawionych uczestników czy też po prostu nikt z forumowiczów nie trafił?

Nie wiem o co chodzi, nie mam teorii, ale to dotyczy tylko loterii Żabkowych organizowanych przez Fortis. Na pewno Monstera, nie wiem czy coś jeszcze. Natomiast w innych sieciach Fortis nagrody wydaje, ludzie chwalą się nawet głównymi super wyjazdami. I są wygrane na forum nawet jak nagród mało. Z Żabką jest coś dziwnego, nagród moze być tysiąc, jak w którejś z ostatnich loterii Monster w Żabce, a na forum nie ma praktycznie wygranych. Ja wygrałam u nich parę razy. Ostatnio słuchawki w loterii Burn w Carrefour i nie wiem czy przez przypadek wysłali inny model niż w regulaminie, o połowę tańszy. Złożyłam reklamację i bez problemu przysłali prawidłowy model, ale kolor który był najtańszy z tego modelu i dużo tańszy nic wartość regulaminowa, no ale model się już zgadzał, więc nie ciągnęłam sprawy dalej. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7233131 Napisano: 06.01.2025 20:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryal napisał(a):

michalina0085 napisał(a):

Nie ogarniam jeszcze zbyt dobrze tego forum, bo jestem tu nowa. Ale chciałabym odpisać użytkownikowi lukaszn12 co do Lajkonika to już nie pierwszy raz próbuje swoich sił. Tym razem wysłałam dwie fotki, jedna zwyczajna krótko i na temat, tej drugiej pracy byłam prawie pewna, że cokolwiek wpadnie a tu jednak totalnie NIC. Też podejrzewam ich o losowanie. Mimo wszystko gratulacje dla nagrodzonych!
Ostatnio był też konkurs M&M's również wysłałam dwie prace i myślę że były one dość na poziomie i też okrągłe 0 więc może poprostu to ja mam ostatnio słaby czas. 🤔

Wypowiem się co do konkursu MM.  Tam było aż 300 nagród ! TRZYSTA ! Chwaliło się wygraną na ekonkach KILKA osób.Konkurs nie był specjalnie nagłaśniany,przypadkowe osoby z pewnością o nim nie wiedziały i nie grały. Agencja dziwna,zero kontaktu i zero mozliwosci jej sprawdzenia.Dodam,że chodziło o nagrody pieniężne i to niemałe, warte przytulenia. Brałąm udział, zdjęcia profesjonalne, długo planowane i opracowane.Wynik 2 x zerowy.
Do agencji wiadomo pisac nie warto ale moze sponsor nagrod czyli Biedronka zainteresuje się komu powierza swoje pieniądze i swój wizerunek.

Akurat co do M&Ms to bardzo się mylisz, pochwaliło się bardzo dużo osób na forum, zerknij w wątek MDW. Niektórzy nawet mieli po kilka wygranych w rodzinie. Więc na pewno nagrody zostały rozdane i w uczciwość agencji nie wątpię. Szczególnie że w ich konkursach loteriach zawsze ludzie chwalą się wygraną (zupełnie inaczej jest np. w loteriach organizowanych przez agencję FORTIS w Żabce, tam nawet na 1000 nagród bywa że nikt się nie chwalił. ). Natomiast odrębną kwestią jest sposób wyboru laureatów przez agencję Brandcomm (m.in. od M&Ms) - możliwe że wybierają zgłoszenia na chybil trafił albo bardziej amatorskie zdjęcia dając szansę tzw. konkursowym mugolom, ale to jest subiektywny wybór agencji a nagrody zawsze rozdają, więc nie masz co pisać do Biedronki w tym przypadku. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7232686 Napisano: 02.01.2025 19:24:51 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam projektor Samsung gen 2 freestyle za 2300 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7232399 Napisano: 01.01.2025 13:25:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rok 2025 rozpoczęty - 50 zł z Winiar emotka  ciekawe czy tym razem dotrze do mnie link do wypełnienia danych, bo poprzedniej 50 nie dostałam Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7231869 Napisano: 30.12.2024 10:11:47 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Grzaniec zimowy było jakieś info? Ktoś wygrał tam cokolwiek?

teraz zerknęłam w regulamin
komisja Konkursowa w terminie do 30 dni od zakończenia Konkursu wyłoni najlepsze Zgłoszenia konkursowe. 
mimo iż tam były etapy.
czyli wychodzi ze do 15 stycznia i od komisji 10 dni robocze na powiadomianie - wychodzi gdzieś na koniec stycznia. a myslalam że to już po ptokach

Chyba jeszcze nie, bo nikt się nie chwalił, a zastanawiałam się czy nie informowali np. etapowo. Widocznie wszystko będzie na koniec. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

ktosiek1

#7231809 Napisano: 29.12.2024 21:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinf napisał(a):

8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

Jacobs ITM, w regulaminie znalazłam taki punkt: „Dopuszcza się wykonanie zadania konkursowego w formie filmu nie przekraczającego 30 sekund. Link do filmu należy wkleić w miejsce treści zadania konkursowego.”

Czy w poprzednich konkursach NOVA Group tez była taka możliwość? Orientuje się ktoś?
jeśli tak, to gdzie dodawaliście ten filmik?

W poprzednim konkursie Jacobs też tak było. Wkleiłam link do YouTube.

A udało się wygrać?

Tak, wygrałam zastawę stołową.

Swoją drogą od rana nie mogę się zebrać do tego konkursu. Błagam, powiedzcie, że macie super filmy i mogę sobie już dać spokój, bo i tak nie wygram nic wiecej niż zestaw kaw. 😅

Zestaw kaw, to byłoby coś! Moje paragony leżą odłogiem i nie wiem czy się zmuszę coś skrobnąć. Przed zakupem nie sprawdziłem dokładnie regulaminu i nie zauważyłem, że dopuszczają nie tylko sam tekst lecz również filmiki emotka

To tak jak ja. Ale w sumie kawę i tak potrzebowałam. Tylko weny na koniec roku zupełnie brak.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7231786 Napisano: 29.12.2024 18:41:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

Jacobs ITM, w regulaminie znalazłam taki punkt: „Dopuszcza się wykonanie zadania konkursowego w formie filmu nie przekraczającego 30 sekund. Link do filmu należy wkleić w miejsce treści zadania konkursowego.”

Czy w poprzednich konkursach NOVA Group tez była taka możliwość? Orientuje się ktoś?
jeśli tak, to gdzie dodawaliście ten filmik?

W poprzednim konkursie Jacobs też tak było. Wkleiłam link do YouTube.

A udało się wygrać? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7231777 Napisano: 29.12.2024 17:51:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po chyba 10 paragonach jest 30 zł z Nivea Menemotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7231668 Napisano: 28.12.2024 17:03:51 w Czy informują/ informowali?
Grzaniec zimowy było jakieś info? Ktoś wygrał tam cokolwiek? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7230306 Napisano: 19.12.2024 12:56:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam Projektor Samsung freestyle 2 gen. z gwarancją i paragonem za 2300 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7230023 Napisano: 18.12.2024 12:30:34 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

ziolko napisał(a):

PPPet-er na forum od kilku miesięcy i się pyta - mnie emotka
A na serio nie wiem. Nie sprawdzałam. Zresztą często coś szukam po standardowych słowach kluczowych i nie zawsze znajduję, bo osoby dodające konkursy do bazy nie zawsze stosują odpowiednie słowa kluczowe, bo to zajmie kilkanaście dodatkowych sekund, żeby coś wpisać. I zamiast np 4-6 kluczowych słów są 2.

Czyli nie ma w bazie? Dziekuje
Nie rozumie, ze "od kilku miesiecy" ma tu znaczenie... ale to ty od karniakow tu jestes emotka wiec regulamin chyba znasz

Akurat to wątek wkurza mnie i tu można pisać o wszystkim, nawet o pogodzie, której też nie ma w bazie. Polecam zapoznać się z podziałem forum - są tematy czysto konkursowe i luźne, poza konkursowe, które siłą rzeczy też mają dużo treści konkursowych, jak np. ten bo konkursy też mogą czasem wkurzać  emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0