Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7304710 Napisano: 10.10.2025 12:43:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
MDL napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy Smolar wysylal już nagrody z loterii Lipton w Intermarche?

Mam nadane coś w DPD od Smolara, myślę, że to bon z tej loterii emotka  
Czy ktoś jeszcze nie dostał bonu z nałęczowianki z biedronki? Ja niestety nie mam, a był sms o pozytywnej weryfikacji i przesłaniu nagrody do 02.10.2025 emotka

Ja mam tą samą sytuację. Napisałam do nich że bonu brak. Poprosili o sprawdzenie folderu spam i kosz. Oczywiście nic tam nie ma ani nie było. Napisałam więc do nich prośbę o ponowne przesłanie bonu. Na razie cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7304695 Napisano: 10.10.2025 12:04:50 w Żabka
A czy komuś udało się odebrać te gumy za Zappsa? U mnie wczoraj kupon się nie wczytywał? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7304452 Napisano: 09.10.2025 12:54:06 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A konkurs Bic WOW w Dealz informowali? Czas do dziś, ale tam mało nagród było, może już poinformowane?

Napisałam maila wczoraj.
Columbit odpisał dziś, że poinformowani emotka

Tak, ktoś się chyba chwalił w MDW tego samego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7304444 Napisano: 09.10.2025 12:39:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bilet do Muzeum Fabryki Czekolady Wedla - za 15 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

ktosiek1

#7304311 Napisano: 08.10.2025 22:55:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A Nałęczowianka Biedronka? Dostał ktoś bon?

https://www.e-kon...lko-info?strona=4310

Dzięki, to ja nie mam żadnego z 2 bonów, chyba tylko do mnie nie dotarły Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7304303 Napisano: 08.10.2025 22:37:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A Nałęczowianka Biedronka? Dostał ktoś bon? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7303966 Napisano: 07.10.2025 20:23:49 w WC - rozmowy o wszystkim
rudzixon napisał(a):

Dziekuję wam! Czasu zabraknie i miejsca w brzuchu na te pyszności emotka

A moze polecajki jedzeniowe z Zakopanego? Gdyż najpierw tam zawitamy. Nie musza byc regiolne.

W Zakopanem polecam Czarci Jar - jest na uboczu, świetne moim zdaniem jedzenie i fajna atmosfera. Ceny przystępne jak na Zakopane. Fajne są też ich nalewki na desce do degustacji. A w Krakowie mam do polecenia włoską kawiarnię Katane. Przepyszne cornetto z nadzieniem plus kawa w zestawie za 19.99 (przynajmniej w wakacje tak było). A jak na drinka to Piwnica pod Baranami - dla tego klimatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7303945 Napisano: 07.10.2025 19:14:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Konkurs "Chrupiesz? Wygrywasz" Intermarche  Czy przychodzi potwierdzenie na maila?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7303600 Napisano: 06.10.2025 16:29:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Apka ma podobno 10 milionów użytkowników, trudno w to uwierzyć, ale tak piszą.

Pewnie 10 mln pobrań, a to nie to samo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7303287 Napisano: 05.10.2025 14:15:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
rudzixon napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Wygrana tygodnia!!! emotka
Pierwsza złotówka w apce Rossmann!! emotka
Co ja z tym mam zrobić, w doopie mi się jeszcze poprzewraca emotka
emotka

U mnie dzis druga i rownież jestem w cieżkim szoku. 
Takze jestem razem z Toba w tych silnych emocjach i sobie poskacze emotka emotka emotka

I i mnie pierwsza złotówka. Hojni dziś są emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7302841 Napisano: 03.10.2025 09:53:30 w Czy informują/ informowali?
A konkurs Bic WOW w Dealz informowali? Czas do dziś, ale tam mało nagród było, może już poinformowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7302803 Napisano: 03.10.2025 08:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Czy ktoś może pisał do organizatorów konkursu Świętuj do potęgi N? U mnie sms, że pozytywnie zweryfikowali, i że nagroda będzie wydana OSTATECZNIE do dnia 2 października 2025 roku. Oczywiście nic nie dostałem

O, też nie mam bonów Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7302558 Napisano: 02.10.2025 12:06:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czy macie jakąś odpowiedź od CoolPacka ws.niewydania nagród? Bo na IG nic nie odpisują?

Na razie lecą tylko kopiuj wklej tym tekstem, który wrzucają też w komentarze. Pisz oficjalną reklamację, nie ma co tracić czasu na dyskusje na Ig emotka

A na jaki mail piszecie reklamację? Do firmy Patio czy ten coolopackowy z regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7302358 Napisano: 01.10.2025 16:31:42 w Dyskusje o wynikach konkursu

joan napisał(a):

Zdecydowanie się przeliczyli, ale to już ich problem. Zbyt bystrzy nie są. Naprawdę liczyli, że ludzie wydając 100 zł na zgłoszenie nie będą wściekli jeśli nie dostaną jednej z ponad 360 nagród? Żenujące zagranie, Mniejszy syf i oburzenie byłoby, gdyby wszystkim pozostałym uczestnikom rozdali chociaż po plecaku. Pewnie wtedy rozgoryczenie byłoby mniejsze i większość machnęłaby ręką.

Ich odpowiedź to kwintesencja bezczelności pt. "Czeeeść stara, Twoje zgłoszenie było g*wniane" emotka

A co najlepsze, niektóre nienagrodzone zgłoszenia są naprawdę fajne emotka

Do tego nagrodzone praktycznie tylko same filmy. Po co dopuszczać zdjęcie lub film jak nagradza się tylko film. Przecież to dwie odrębne kategorie i należałoby porównywać filmy do filmów i zdjęcia do zdjęć. A zdjecia nie zostały wybrane. (Może jakieś jedno się zaplątało tam ). W tych agencjach to chyba same japiszony teraz pracują, co na maturze 30 procent uzyskali, przeczytaniem lektury w szkole się nie skakali, a ogarnięcie własnego regulaminu przekracza znacznie ich możliwości. Nawet to tłumaczenie na IG, a raczej jego brak świadczy o totalnym braku kompetencji. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7302282 Napisano: 01.10.2025 14:17:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
Emememe napisał(a):

ananaska napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

ananaska napisał(a):

ananaska napisał(a):

Widzieliście wiadomość Coolpack w sprawie nie wydania wszystkich nagród w ich konkursie? Miało być 10
hulajnóg - jest 8, miało być 10 głośników - jest 6,  miało być 10 słuchawek - jest 0 (!), miało być 30 plecaków - są 4. Pomijam już całą resztę drobniejszych nagród - łącznie ponad 300. Zakup w konkursie za minimum 100 zł. Ich odpowiedz:

Cześć,Nagrody drugiego stopnia były przyznawane stopniowo, zgodnie z decyzją komisji konkursowej. Do etapu nagrody w postaci hulajnogi zakwalifikowała się ostatecznie taka liczba osób, jaką wskazała komisja – były to prace, które najlepiej spełniały kryteria przewidziane dla tej kategorii nagród. 🙂Pozdrawiamy, Zespół CoolPack✨

Chyba sobie jaja robią, że to przejdzie emotka

Yyyyyyyy serio? A tak można?

Nie, nie można. Zobaczymy czy sami się zreflektują czy trzeba będzie ciągnąć temat dalej.

przypominam, że tam było ponad 300 nagród.... A co z nimi? Też nikt "nie spelnił ich wymagań" by dostać np. worek?

co????? gdzie te nagrody???? 300 nagród!!!! moja córa sama tak się wysilała z filmikiem i nic nie wygrała????? no no coś mi tu śmierdziiiiiiii oszustwem!!!!

Przypominam, że konkurs był skierowany do konsumentów, którzy są amatorami. Czego oni oczekują od ich filmów/zdjęć? Efektów specjalnych, super montażu?

Dlaczego nie napisali wprost, że jak to nie będzie Hollywoodzka produkcja, to nie ma się szansy by cokolwiek wygrać emotka Buuuuuu

Przeliczyli się pewnie z zasięgiem akcji, podejrzewam, że nie było nawet tyle zgłoszeń, by pokryć wszystkie nagrody. Żeby zaoszczędzić chcą się wymigać od wydania części tych lepszych nagród xD 
Ostatnio jakaś plaga oszukanych konkursów, źle się dzieje…

To już ich problem. No i chyba taką firmę stać by wydać te obiecane worki i bidony? Teraz dopiero można się domyślać co się dzieje jak wyniki nie są jawne....jak tu taki wałek.... Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7302101 Napisano: 30.09.2025 21:33:08 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Tak, widziałam, ale takich wyników nie uznaję za spełnienie regulaminu. Tam nagród było dużo więcej...

Co za dno. Tyle fajnych zgłoszeń nie otrzymało nawet plecaka na pocieszenie!

Ja myślę, że to naprawią, bo nagród brakuje, plecaków rozdali 3, a było 30. A tam jeszcze piórniki, bidony i inne gadżety były. Nawet własnego regulaminu nie znają... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7302096 Napisano: 30.09.2025 21:20:48 w Czy informują/ informowali?

ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

CoolPack - dziś miały być wyniki?

Miały.
Ciekawe czy się doczekamy. Znowu jest irytujący trend nie trzymania się przez agencję terminu wyników albo przeciąganie ich do późnych godzin wieczornych czy nawet nocnych. W ostatnim czasie to jest nagminne albo ja akurat wybieram tak rozwiązywane konkursy emotka

Edit. Są w komentarzu na instagramie pod zdjęciem konkursowym. Uciekło im sporo nagród, lista niepełna. Nie ogarnęli. W komentarzach jatka o to i o to, że ktoś tam zgłasza sie z różnych kont i wygrywa.

Też mam takie szczęście, że wybieram takie konkursy emotka  co prawda na wiele tu nie liczę, bo tylko fotka wstawiona, ale wkurza bardzo że regulamin tylko w jedną stronę obowiązuje.

Przeczytaj edit emotka  Wyniki na insta. Niepełne i kontrowersyjne, ale są.

Tak, widziałam, ale takich wyników nie uznaję za spełnienie regulaminu. Tam nagród było dużo więcej... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7302092 Napisano: 30.09.2025 21:09:08 w Czy informują/ informowali?

ktosiek1 napisał(a):

CoolPack - dziś miały być wyniki?

Miały.
Ciekawe czy się doczekamy. Znowu jest irytujący trend nie trzymania się przez agencję terminu wyników albo przeciąganie ich do późnych godzin wieczornych czy nawet nocnych. W ostatnim czasie to jest nagminne albo ja akurat wybieram tak rozwiązywane konkursy emotka

Edit. Są w komentarzu na instagramie pod zdjęciem konkursowym. Uciekło im sporo nagród, lista niepełna. Nie ogarnęli. W komentarzach jatka o to i o to, że ktoś tam zgłasza sie z różnych kont i wygrywa.

Też mam takie szczęście, że wybieram takie konkursy emotka  co prawda na wiele tu nie liczę, bo tylko fotka wstawiona, ale wkurza bardzo że regulamin tylko w jedną stronę obowiązuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7302050 Napisano: 30.09.2025 19:17:38 w SZUKAM....
A gdzie w ogóle kupić można Foxy? Wyświetl w wątku >>
0 0