Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#6842214 Napisano: 03.02.2022 06:54:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Widzę że dużo ludzi ma problem z opisami paragonów z Asi ,mi też przepadła nagroda, bo paragon z Auchan też stwierdzili że żle opisany. Zdjęcie z produktem im niewystarcza ,a po pieczątki specjalnie jechać szmat drogi nie będę. Więc też nagroda przepadła. Nie mili są i nie fajni. emotka  

jeżeli mój odrzucą ( miałam w opisie tylko literki Ha ) to napiszę bezpośrednio do Hosue of Asia, pomimo tego, że nie jestem z tych wojujących. Agencja takim zachowaniem, lenistwem, działa na szkodę klienta i zraża ludzi do ich marki

mi taki właśnie zakwestionowali - papier ryżowy HA+zdjęcie produktu im nie wystarczy... U Ciebie zaakceptowali?

Na Waszym miejscu pisałabym do sponsora. HA to jest właśnie wskazanie na markę produktu przecież. Ewidentnie agencja robi wygranym pod górkę, chyba chcą dla siebie te nagrody zachować albo w ogóle nie mają pojęcia o weryfikacji paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6841886 Napisano: 01.02.2022 19:12:44 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A z Centrum z którego etapu są wyniki?

Z 1 :)

Uff emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

ktosiek1

#6841878 Napisano: 01.02.2022 18:45:43 w Czy informują/ informowali?
A z Centrum z którego etapu są wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6841605 Napisano: 31.01.2022 20:12:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ballantines  emotka  na koniec tego kiepskiego miesiąca. też mail o 19.49 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6840983 Napisano: 28.01.2022 12:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Widzę że dużo ludzi ma problem z opisami paragonów z Asi ,mi też przepadła nagroda, bo paragon z Auchan też stwierdzili że żle opisany. Zdjęcie z produktem im niewystarcza ,a po pieczątki specjalnie jechać szmat drogi nie będę. Więc też nagroda przepadła. Nie mili są i nie fajni. emotka  

jeżeli mój odrzucą ( miałam w opisie tylko literki Ha ) to napiszę bezpośrednio do Hosue of Asia, pomimo tego, że nie jestem z tych wojujących. Agencja takim zachowaniem, lenistwem, działa na szkodę klienta i zraża ludzi do ich marki

Ja kupowałam te produkty w 3 różnych sklepach i w żadnym nawet opisu HA, tylko np. listki nori albo makaron ryżowy - a opis HA moim zdaniem powinien być wystarczający. Przecież trudno na paragonie o pełną tak długą nazwę marki i jeszcze nazwę zakupionego produktu Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6840537 Napisano: 26.01.2022 14:37:29 w Avanti
A jak postępujecie w Cheetosach po wysłaniu zgłoszenia? Chodzi mi o to, że najpierw wyskakuje tekst bota w stylu dziękuję za zgłoszenie i że bierze udział w konkursie. A potem  pytanie ze jeżeli masz 16 lat i potwierdzisz to możesz zapisać się na newsletter. I jest "potwierdzam" lub "nie potwierdzam". ja tam nic nie klikam i zastanawiam się czy tak naprawdę moje zgłoszenia są brane pod uwagę, bo gdy wchodzę w następnym etapie w bota to on już się do mnie sam z siebie nie odzywa zachęcając do wzięcia udziału w tym etapie. Czyli procedura z pierwszego jakby niezakończona????  w sensie czy wygrał ktoś coś nie klikając na "potwierdzam" lub "nie potwierdzam" ? nie wiem czy to zrozumiałe, ale takie mam rozkminy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6839678 Napisano: 24.01.2022 10:57:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Marzyłam o głównej A tu nawet flaszki Jaśka nie mam emotka porażka

to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6839616 Napisano: 23.01.2022 20:34:02 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

no i się zaczęło - pół klasy ( sumie to pół szkoły)  syna chora - od jura zdalne - starszego syna już położyło a, młodszy zaczyna kasłać - idzie oszaleć, to się nigdy nie skończy

U nas podobnie. Córka na kwarantannie, obecnie przedłużonej, nie zdążyliśmy jej zaszczepić drugą dawką. W klasie dwójka dzieci z potwierdzonym COVID. Córka ma katar i kaszle, bez gorączki, samopoczucie dobre, testu nie robiliśmy.  Ja już 3 tydzień chora (niby nic takiego mi nie jest, czuje się ok, ale kaszlę i mam katar, do pracy tak nie pójdę). W mieście niektóre szkoły i przedszkola całe na kwarantannie/zdalnym.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6839425 Napisano: 22.01.2022 15:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanie tylko jak zbaleźć te słowa KLUCZOWE... emotka W moich zgłoszeniach (13) chyba się jeszcze nie znalazły w kinder emotka

Może wysyłaj codziennie kilka razy to samo zgłoszenie - dzisiaj nie docenią, jutro wygra dwa razy emotka

Gdybym po dwóch razach nie wygrała, odpuściłabym sobie. Szkoda kasy na słodycze, no chyba, że ktoś uwielbia Kinder do tego stopnia emotka Ale wiem, ja to tylko amator, nie ślę dużo zgłoszeń na konkursy i loterie.

Mi osobiście szkoda wydawać 10 zł po to aby próbować wygrać piniatę z kolejnymi słodyczami kinder. W zeszłym roku się zawzięłam i po iluś tam zgłoszeniach upolowałam konika kinder (podobno słowa klucze to był: bal, zabawa, dziecko, taniec) ALE było to taniej bo trzeba bylo dowolny produkt kinder a nie za 10 zł, poza tym konik wcale nie był rewelacyjny - ot kawałek kartonu a w środku kilkadziesiąt kółeczek a la confetti, nie było go ciężko rozwalić, słodycze w większości porozdawałam bo termin był do czerwca a 15 paczek to dużo. Ja wiem że nagroda wydaje się fajna ale mi po zeszłorocznej piniacie naprawdę przeszło. Do tej pory niektórzy próbują tego konika bez słodyczy na olx sprzedać...   

Nie dziwię Ci się. Sama też nie wzięłabym udziału więcej, jeśli nie wygrałabym po dwóch razach. Również uważam, że po prostu szkoda kasy. Jak komuś bardzo zależy, to zamiast grać za ponad 150 zł, lepiej odkupić od kogoś, kto sprzedaje za kilkadziesiąt złotych.U mnie akurat piniaty z zawartością dam dla dzieci w rodzince (to był mój główny cel od początku), bo i mi do szczęścia tego nie trzeba emotka  

Ja zagrałam dwa razy na znalezione paragony i został mi jeszcze jeden. Kolejne ewentualne zgłoszenia tylko gdy znajdę paragony. Też uważam że kupno słodyczy po to żeby wygrać słodycze bez sensu zupełnie, no chyba że ktoś akurat i tak kupuje  Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6839393 Napisano: 22.01.2022 13:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

byekitty napisał(a):

If(minimum=5x"kinder"word) then (winnerstatus:"yes") emotka

emotka  to może być to! u mnie na razie 0/2, ale żadne ze zgłoszeń nie spełniało tego kryterium, więc emotka

U mnie kryterium było spełnione i pudło 🤣

to może trzeba zrobić jakiś błąd ortograficzny? emotka  takie zgłoszenia często wygrywają w konkach na fbemotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

ktosiek1

#6839385 Napisano: 22.01.2022 12:19:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

If(minimum=5x"kinder"word) then (winnerstatus:"yes") emotka

emotka  to może być to! u mnie na razie 0/2, ale żadne ze zgłoszeń nie spełniało tego kryterium, więc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6839146 Napisano: 21.01.2022 13:15:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Wawel INT jest limit znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6839026 Napisano: 20.01.2022 20:12:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie wierzę, po samych porażkach konkursowych od początku roku Nestle dało 500 zl emotka  i to w bramkach  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6838936 Napisano: 20.01.2022 14:21:55 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Johnnie Walker - jest szansa na wyniki w regulaminowym terminie? Agencja raczej z tych z czarnej listy, z tego co widzę. 

Wygrałam u nich dwie fajne nagrody (a w zasadzie jedną mąż emotka ), nie kojarzę żadnych problemów ani żeby informowali po terminie....bardzo dobra agencja jak dla mnie

Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6837693 Napisano: 14.01.2022 18:29:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet piniaty? Ogarnia mnie coraz większa beznadzieja emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6836471 Napisano: 10.01.2022 10:57:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agata1221 napisał(a):

Hej, dla osób które wygrały nagrodę główną w konkursie Hardys:
czy dostaliście już jakieś informacje na temat kartonów prosseco za udostępnienie zdjęcia w swetrze na instagramie?

Ewidentnie lecą w kulki. Napisałam do nich przed długim weekendem i odpisali że dziś lub jutro będzie kurier. Minęło kilka dni i ani kuriera ani żadnego info od nich. Prosecco miało być na Sylwestra a tu już dawno po i nagrody nie ma. Coś im nie pykło chyba bo powinni się wpierw kontaktować w wiadomości prywatnej z prośbą o dane, bo ja np. Mam inną nazwę konta na Insta niż imię i nazwisko więc skąd mieliby wiedzieć gdzie wysłać nagrodę? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6833740 Napisano: 27.12.2021 20:07:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

Loteria w Dino"graj o polo"- 0/3 zgłoszenia-same pudłaemotka Miałam cichą nadzieję, że może wpadnie 1 wygrana,
a tu same pudła emotka Nic,nic i nic emotka

U mnie 0/4 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6832733 Napisano: 21.12.2021 19:42:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
ivanotta napisał(a):

zestaw zawierający sweter świąteczny oraz zestaw 2 win marki Hardys emotka

To samo u męża  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6832543 Napisano: 20.12.2021 22:40:22 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Po jakim czasie od zgłoszenia informuje Żywiec z grzane czy zimne? Na drugi dzień czy z większym opóźnieniem?

Dzisiaj informowali za czwartek emotka

Dzięki za info  emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

ktosiek1

#6832521 Napisano: 20.12.2021 21:59:42 w Czy informują/ informowali?
Po jakim czasie od zgłoszenia informuje Żywiec z grzane czy zimne? Na drugi dzień czy z większym opóźnieniem? Wyświetl w wątku >>
0 0