Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7229978 Napisano: 18.12.2024 09:01:47 w Avanti
gregory napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ciekawe jak w takim razie wybiorą zwycięzców z 16? Pewnie wygrają wszyscy, którzy przesłali zgłoszenia do 8 rano

pewnie przesuną z następnych dni. Avanti jest uczciwą agencją. Myślę, że podejdą do tematu tak, żeby nagrody dostali uczestnicy.
Ja zgłaszałem w tych dniach, ale czy w tych godzinach to juz pojęcia nie mam. i nie wiem czy wysyłać jeszcze raz.

Wiem, że nagrody trafia do uczestników. Tylko trochę bałagan się zrobił....😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7229974 Napisano: 18.12.2024 08:33:16 w Avanti
maverick napisał(a):

Widzieliście to? Lays w Biedronce
Uwaga: Od dnia 16 grudnia 2024 r. od godziny 8.00 do dnia 17 grudnia 2024 r. do godziny 12:00, z przyczyn technicznych zgłoszenia do konkursu nie zostały poprawnie przyjęte, w związku z tym umożliwiamy dłuższy udział w konkursie i ponowne przesłanie zgłoszeń w celu wyłonienia laureatów i wydania nagród. Jeżeli w okresie od 16 grudnia 2024 r. od godziny 8.00 do 17 grudnia 2024 r. do godziny 12:00 brałeś udział w konkursie „Nagrody na święta z Pepsi i Lay’s”, powtórzenie Twojego zgłoszenia z wykorzystaniem tego samego dowodu zakupu, jest niezbędne do prawidłowego wzięcia udziału w konkursie. Wynika to z przyczyn technicznych, bardzo nam przykro z powodu niedogodności.

Ciekawe jak w takim razie wybiorą zwycięzców z 16? Pewnie wygrają wszyscy, którzy przesłali zgłoszenia do 8 rano Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7229846 Napisano: 17.12.2024 16:34:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy były już wysyłane nagrody od Los Mejores ze spedz z rodzinie jesień w kinie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7229652 Napisano: 16.12.2024 21:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Niby wiem, ale wolę się upewnić... Czy kartę z m&ms do biedronki można używać wielokrotnie?

Jak najbardziej Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7229464 Napisano: 16.12.2024 11:04:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z yumyum wszyscy dostali poduszki? U mnie od czwartku status paczki taki, że wygenerowano etykietę, a na forum widzę że otrzymaliście już nagrody.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7228566 Napisano: 11.12.2024 14:44:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie ma ekspresu, ale jest pakiet lotów od Stocka  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7228365 Napisano: 10.12.2024 19:09:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

W konkursie Wedel w Lidlu należy wybrać osobę, która w przypadku wygranej również otrzyma nagrodę. Myślałam, że w formularzu konkursowym podaje się tę osobę, ale nie, wobec tego gdzie wpisać tę osobę? W odpowiedzi? emotka

No jak wygrasz to wybierzesz z kim się podzielisz  emotka Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

ktosiek1

#7228115 Napisano: 09.12.2024 18:51:31 w Czy informują/ informowali?
Czy z Grzańca zimowego powiadamiają na bieżąco po każdym etapie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7227832 Napisano: 08.12.2024 19:14:10 w Żabka
anaesth napisał(a):

Czy ktoś z Was próbował robić konkursowe zakupy za żappsy? Dostaje się wtedy normalnie kod z wyzwania?

U mnie za zakupy za zappsy kod nie przyszedł. Napisałam do Żabki i odpisali, że za zakupy z zapisów nie dostaje się kodu. Nie wiem czy to dotyczy wszystkich konkursów czy wybranych. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

ktosiek1

#7227259 Napisano: 05.12.2024 19:45:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł z M&Ms emotka za dużo słabsze moim zdaniem zdjęcie. To fajniejsze nie wygrało Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7226866 Napisano: 04.12.2024 16:21:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie sweter, a chciałam bon Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7226137 Napisano: 01.12.2024 21:56:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

Czy po wygraniu Hardmade @ o wygranej przychodzi od razu czy z opoźnieniem? Wygrałam ok. 10 minut temu i cisza emotka

U mnie po ok. 10 minutach Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

ktosiek1

#7226082 Napisano: 01.12.2024 17:19:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

E tam... emotka  większość konkursowiczow ma pewnie mnóstwo sweterków i innych świątecznych gadżetów, nie trzeba do tego choinki  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7225816 Napisano: 30.11.2024 12:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

Czy ktoś może mnie oświecić na czym polega wygrany bilet na Tyski pociąg? On gdzieś jedzie (mam Poznań - Poznań?. Rano czy wieczorem? Domyślam się, że atrakcją będzie piwo dla wszystkich ale czy coś jeszcze, tzn jakieś dobre jedzonko?

Byłam 2 lub 3 lata temu w Warszawie. Pociąg wystartował późnym wieczorem z Warszawy Gdańskiej, zrobił zawijke w Grodzisku mazowieckim i wrócił na Wawe Gdańska. Przejazd trwał ok. 1,5 godz chyba. Pociąg klimatyczny, w klimacie świątecznym, trochę retro, ludzie z obsługi w fajnych strojach, ma czerwono. Był wagon z miejscami do siedzenia żeby zostawić rzeczy i taki barowy gdzie było Tyskie za free i tam spędzało się podróż. Każdy dostał wtedy po paczuszce z jakimiś precelkami jako przekąska. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7225809 Napisano: 30.11.2024 11:46:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Na koniec miesiąca z rana polar od Hardmade  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7225666 Napisano: 29.11.2024 18:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

vixen napisał(a):

vixen napisał(a):

Kochani jak wyglada ten formularz zwycięzcy Tyskie. Wpisywało się imię w formularzu, ale czy te bilety będą imienne? Boje się otworzyć  formularz, bo nie wiem czy nie jest jednorazowy. Chciałem po prostu na kogoś przekazać ten bilet.

Tak bilety są imienne, ale możesz podać inne imię laureata niż wpisywałeś w zgłoszeniu

Rozumiem, że pole danych laureata jest edytowalne. Czyli mam ostatecznie podać jako dane laureata imię i nazwisko tej osoby, której chcę przekazać. Jak przekażę go dwóm dziewczynom to będzie dobrze? Czyli będą dane dwóch kobiet. A co z moim "męskim" adresem e-mail? Nie będą robić problem?

Nie są edytowalne więc musisz podać  dane tych osób, które pojadą. Skoro na imię nie zwracali uwagi,to na "męski" email raczej też nie powinni

Są edytowalne, czyli że da się wpisać dowolne dane... ?  Jak sie zgłaszałem, to podawałem swoje imię. I załóżmy, że wpiszę swój email i  dane dwóch dziewczyn (a one potem swoje imię i datę urodzenia). Więc laureatem nie będzie Andrzej, tylko Kasia. A przecież zgłaszając się do konkursu podawałem Andrzej. Będą się może martwić i mieć problem z rozliczeniem tego konkursu. Jak robic żeby było dobrze? Oni naprawdę będą mieli niezłą rozkminę, żeby się połapać komu przyznali nagrodę.

Ja pisałam zgłoszenie na swoje imię i w nazwie e-maila też miałam swoje imię, wygrałam i bilety sprzedałam. Formularz był wypełniony na inne dane niż moje i bilety bez problemu przyszły na maila (a właściwie to jest jeden bilet z wpisanymi 2 osobami). 

Tylko formularz wypełniasz raz więc albo musisz znać pełne dane tych dziewczyn (imię, nazwisko, datę urodzenia i adres, na który zostanie wysłany bilet w formie fizycznej) albo przesyłasz którejś link z formularzem i sama wypełni.

Wystarczy wpisać jedną osobę na bilet (jako laureata - obojętnie kogo, przecież email można mieć dowolny, damski, męski lub bezpłciowyemotka i nic nikomu do tego), a co do osoby towarzyszącej to możesz zaznaczyć ten kwadracik na dole, że jeszcze nie wiadomo z kim się pojedzie, ważne że ma mieć skończone 18 lat. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7225171 Napisano: 28.11.2024 08:24:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Na ostatnią chwilę piszę zgłoszenie na FuzeTea Stokrotka, wchodzę na stronę konkursową żeby wysłać, a tu proszę  emotka  Miał być do dziś i przedłużyli o 2 tygodnie.. I to dziś zdecydowali o przedłużeniu z tego co czytam w regulaminie. Mieli za mało zgłoszeń czy co emotka  Fortis coraz bardziej jest dla mnie podejrzany..

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż.

A mi przeszło przez myśl, że może był problem z dostępnością 1,5l FuzeTea, bo chyba mignęły mi na forum wpisy na ten temat emotka

Dokładnie, były tylko małe butelki a nie 1,5 l Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7225051 Napisano: 27.11.2024 17:26:30 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

lucya napisał(a):

A serek Łaciaty to już informował? Może być pw emotka  mało nagród było...

Z tego co kojarzę informacja ma być 6.12

W regulaminie jest napisane, że wybór do 25/11 a poinformowanie laureatów do 28/11.  6/12 pewnie będą zdjęcia i lista na stronie już po pozytywnej weryfikacji. emotka

Ale tam zdjęcie było chyba nie obligatoryjne?

Nawet nie wiem, ale z pewnością dostali co najmniej kilkadziesiąt zgłoszeń z zachwycającymi zdjęciami z lokowaniem produktu, więc byłabym zdziwiona, gdyby przy zaledwie 7 nagrodach wybrali coś bez zdjęcia. 🤪

Nie dziwię się, pewnie tak. Ale tematem był chyba przepis, a nie zdjęcie (to ewentualny dodatek), a odnoszę się tylko do tej publikacji zdjęć.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7225046 Napisano: 27.11.2024 17:18:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie bilet na pociąg Warszawa emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7225045 Napisano: 27.11.2024 17:16:23 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

lucya napisał(a):

A serek Łaciaty to już informował? Może być pw emotka  mało nagród było...

Z tego co kojarzę informacja ma być 6.12

W regulaminie jest napisane, że wybór do 25/11 a poinformowanie laureatów do 28/11.  6/12 pewnie będą zdjęcia i lista na stronie już po pozytywnej weryfikacji. emotka

Ale tam zdjęcie było chyba nie obligatoryjne? Wyświetl w wątku >>
0 0