Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#6688954 Napisano: 10.03.2020 12:36:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

czy doszły do kogoś zaległe zwrotki z rimmel za wczoraj?

do mnie nie, wysłałem dziś z Orange ponad 160znaków i też cisza...

do mnie też nie..... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688870 Napisano: 10.03.2020 07:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

czy z Rimmel Hebe przychodzą zwrotki?

Wysyłałam dziś po 22:30 i na Play nie mam zwrotki.

A myślicie, że te zgłoszenia bez zwrotek do nich doszły?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688858 Napisano: 09.03.2020 23:08:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

maverick napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

czy z Rimmel Hebe przychodzą zwrotki?

z Orange właśnie nie mam emotka , z t-mobile wcześniej tak

ja z orange mam i z play mam emotka

Wysyłałam ponad godzinę temu z plusa i nie mam....  Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688852 Napisano: 09.03.2020 22:49:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z Rimmel Hebe przychodzą zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6688301 Napisano: 06.03.2020 11:54:42 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

assal napisał(a):

Coraz bardziej mnie wkurza szopka, jaką nasz rząd robi z koronawirusem. Specustawa, specjalne posiedzenia, sztaby kryzysowe, wysyłanie wszędzie instrukcji, co robić w razie zagrożenia, służby w pokazowej akcji, konferencje dzień w dzień itp.
Jak jeszcze alerty puszczą, to dopiero się zacznie  emotka  
Teraz dziwić się ludziom, że zaczynają się bać? W znajomym mi biurze podróży dwa tygodnie temu ludzie jedynie Chiny zamieniali na inny kierunek. W ciągu ostatnich trzech dni co drugi klient przyszedł lub zadzwonił, czy może zrezygnować z wakacji. 
Transport stoi, a kadry myślą już, czy nie trzeba będzie zwalniać.
Koleżanka miała zlecenia na zdjęcia do końca maja, teraz większość osób sesje chce przełożyć...
Itd.

Też już rzygam tym koronawirusem emotka  Zrobili sobie temat zastępczy dla zatajenia rzeczywistych problemów państwa. Raptem 1 osoba zarażona i wielkie hai wai. Z drugiej jednak strony, gdyby próbowali udawać,że koronawirus to nie problem dla Polski, to też niedobrze.Powinni to jakoś wypośrodkować- nie za dużo i nie nie za mało info na temet tej choroby i tyle.Obecnie media przeginają.

Dokładnie. Aktualnie sytuacja w mediach jest kreowana tak jakbyśmy co najmniej epidemię wirusa Ebola mieli. Takie nakręcanie sytuacji jest na rękę rządzącym, bo temat zastępczy, ale też firmom farmaceutycznym i innym, które na tej panice zarabiają krocie - vide kilkukrotny wzrost cen wszelkich preparatów do dezynfekcji, maseczek itp. A tam gdzie są naprawdę potrzebne - zaczyna brakować.
Do tego masowe wykupywanie towarów w sklepach - zdziwiły mnie puste półki w niektórych działach i dopiero z internetów, min. tego forum dowiedziałam się że to przez koronawirusa. W życiu nie przyszło by mi panikować, ale teraz sama zmuszona sytuacją muszę kupić jedzenie na zapas, nie przez wirusa, ale mam małe dzieci i boję się, że pewnego dnia pójdę do sklepu a tam puste półki i nie będzie co na obiad kupić. Samo nakręcająca się spirala po prostu. Dobrze, że mieszkam w bloku i moje "zapasy" to raptem 4 paczki makaronu i kilka słoików gotowych sosów, co jak na konkursowicza jest raczej słabym zakupem emotka Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

ktosiek1

ktosiek1

#6680541 Napisano: 06.02.2020 15:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

bejca11 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Hej może to dziwne pytanie ale czy uważacie, a może wiecie, bo wygraliście, czy w konkursie captain jack wygrywają prace zrobione np.profesjonalnym sprzętem albo w profesjonalnych warunkach? Bo nie wiem czy to co robię w moich domowych warunkach jest za słabe czy z racji na jakość (nagrane telefonem) odpada już w przedbiegach i nadaje się tylko na wygranie piwa?

No nie wiem, ja w etapie z piosenką wysłałam naprawdę ekstra filmik (dobra jakość itd.) plus opis - i nawet piwa nie wygrałam. Więc wydaje mi się, że to zależy od gustu komisji...Jak ich pomysł chwyci za serce to i jakość nie będzie miała aż takiego znaczenia. 

A propos wie ktoś czy jest jakiś limit MB na film/zdjęcie ?

2x wygrałam piwo zdjęciem zrobionym komórka w domowych warunkach 

ja wygrałam Karaiby filmikiem nakręconym w pokoju najzwyklejsza lustrzanką, a cała scenografia kosztowała mnie do 50 zł. 

Nie zechcesz pochwalić się tym sucharem? emotka

Aż tak odważna nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6680534 Napisano: 06.02.2020 14:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

bejca11 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Hej może to dziwne pytanie ale czy uważacie, a może wiecie, bo wygraliście, czy w konkursie captain jack wygrywają prace zrobione np.profesjonalnym sprzętem albo w profesjonalnych warunkach? Bo nie wiem czy to co robię w moich domowych warunkach jest za słabe czy z racji na jakość (nagrane telefonem) odpada już w przedbiegach i nadaje się tylko na wygranie piwa?

No nie wiem, ja w etapie z piosenką wysłałam naprawdę ekstra filmik (dobra jakość itd.) plus opis - i nawet piwa nie wygrałam. Więc wydaje mi się, że to zależy od gustu komisji...Jak ich pomysł chwyci za serce to i jakość nie będzie miała aż takiego znaczenia. 

A propos wie ktoś czy jest jakiś limit MB na film/zdjęcie ?

2x wygrałam piwo zdjęciem zrobionym komórka w domowych warunkach 

ja wygrałam Karaiby filmikiem nakręconym w pokoju najzwyklejsza lustrzanką, a cała scenografia kosztowała mnie do 50 zł.  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

ktosiek1

#6680451 Napisano: 06.02.2020 12:48:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
ktosiek1 napisał(a):

Piwka od CJ emotka

Dopłynął kolejny, a więc 3/3 w tym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

ktosiek1

#6680208 Napisano: 05.02.2020 20:00:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Z Heinz przychodzi jakieś potwierdzenie?

nie przychodzi

A formularz normalnie przychodzi czy znowu klops? U mnie Page Expired

Wysłałam teraz bez problemu, po wysłaniu pojawia się komunikat DZIĘKUJEMY ZA WYSŁANIE ZGŁOSZENIA

trzeba próbować, co jakiś czas strona chyba im siada.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6680180 Napisano: 05.02.2020 18:24:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Z Heinz przychodzi jakieś potwierdzenie?

nie przychodzi Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

ktosiek1

#6680170 Napisano: 05.02.2020 17:25:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

u mnie 0/3

U mnie: 0/4. Ale na pewno lista laureatów jeszcze nie podpięta, bo jakże bym mogła nie wygrać zestawu past? Wykluczone! emotka

Mam taka samą teorię, nie podpięli, bo zostało mi jeszcze 0,5 m kw. mieszkania, na którym nie ma past!

wg regulaminu o ile pamiętam dziś dopiero mieli wybierać laureatów , więc pewnie jeszcze wyników nie zdążyli podpiąć Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6679357 Napisano: 02.02.2020 22:09:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tytomaszszczescie napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Nie dostałam dziś zwrotki z Captain Jack na WP. Miał tak ktoś? 

bez problemu docierają
(poczta na wp)

Ups...to nie wiem o co chodzi, adres powinien być prawidłowy bo z automatu kliknęłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6679350 Napisano: 02.02.2020 21:48:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie dostałam dziś zwrotki z Captain Jack na WP. Miał tak ktoś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6676896 Napisano: 24.01.2020 14:39:47 w Gratulacje! Dla wygranych!
dziękuję wszystkim za gratulacje !!! emotka  Cieszę się ogromnie, że moje marzenie wygrania czegoś WOW spełniło się w tym roku i to już na jego początku! A druga wygrana to znaleźć się w tym wątku emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6676775 Napisano: 24.01.2020 10:46:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
sasaaabp napisał(a):

Kochani udało się!!! Główna z Captain Jack !!!!  emotka  obieramy kurs na Karaiby! emotka  

Chyba najlepsza nagroda dotychczas. Ciężko uwierzyć:) 

Gratuluję i też się pochwalę emotka  Karaiby z I etapu emotka emotka emotka  Moja wymarzona nagroda. Ciągle nie mogę w to uwierzyć!!!!
uprzedzając pytania na pw - wygrana filmikiem, śmiesznym filmikiem (w końcu miał być suchar emotka
a co najciekawsze - do tej pory nie udało się wygrać piwa emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#6675827 Napisano: 21.01.2020 16:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś udało się wygrać ze Smyka więcej niż raz na te same dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

ktosiek1

#6675638 Napisano: 21.01.2020 10:01:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Cytrusek77 napisał(a):

kaktus1012 napisał(a):

Worek z Pringles.

Do mnie też, porażka

Do mnie też dotarła wczoraj ta antynagroda. Mogli chociaż 2 opakowania Pringles wrzucić do środka.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0