Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7291789 Napisano: 28.08.2025 12:44:58 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
FBsebastian3 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Balsam do ciała?

Może FA?

To żel pod prysznic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7291745 Napisano: 28.08.2025 11:12:59 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Balsam do ciała? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7290924 Napisano: 26.08.2025 09:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

atlantydek napisał(a):

anaesth napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Co wozi inpost , nadawca magazyn wysyłkowy bt

I co to było? emotka  Teraz do mnie jedzie taka paczka i nie mam pojęcia co to może być. Przychodzi mi do głowy tylko flaszka z Woodford Reserve.

Torba z Peroni Żabka

Torba wczoraj dotarła od nadawcy ASPE. Mam nadzieję, że nie dostanę przypadkiem drugiej takiej samej emotka

Pewnie Woodford, też czekam Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

ktosiek1

ktosiek1

#7290645 Napisano: 25.08.2025 12:36:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Zostało mi parę nakrętek coca coli. Jak sądzicie, muszę wbić i na siłe je zużyć czy będą ważne do następnej promicji?

Chyba tu ktoś pisał, że są ważne do momentu daty ważności napoju. Ja swoich też nie wbijam na te podarte ubrania. Najwyżej się przeterminują Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7289740 Napisano: 21.08.2025 22:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysyłką zgłoszenia na konkurs Garnier? Cały czas mam Erroremotka

mam to samo, zmniejszyłam zdjecie i paragon zaznaczyłam wszytskie checboxy... usunelam spacje entery z maili telefonu... nawet przy imieniu.. i error

Udało się, poszło z Opery  emotka Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

ktosiek1

#7289738 Napisano: 21.08.2025 22:15:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś ma problem z wysyłką zgłoszenia na konkurs Garnier? Cały czas mam Erroremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7289471 Napisano: 21.08.2025 10:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

darog napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

darog napisał(a):

Mieliście tak? 23:50 to sporo minut do końca GULLIVER

u mnie chwile po 23 nie mogłem już wysyłać zgłoszeń, strona mieliła i mieliła, reCAPTCHA chciała wciąż na nowo się odświeżać i zostałem na Gulliverowym lodzie z kilkoma tekstami i paragonami... Próby z kilku telefonów i laptopa, wszędzie tak samo...

identycznie. próby na wszystkich przeglądarkach, na kompie stacjonarnym, telefinie, ipadzie. 
to u nich był błąd. 

ja wysłałam zgłoszenie chyba 5 minut przed północą - też mieliło ale przeszło, potwierdzenie na mailu jest

Pewnie wszyscy chcieli na koniec i za duże obciążenie było. Dobrze, że ja mój jedyny paragon zgłosiłam już o 22 emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

ktosiek1

ktosiek1

#7288754 Napisano: 19.08.2025 13:41:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ręcznik z Prince Polo za niedzielę emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7288659 Napisano: 19.08.2025 11:07:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Zgrzewki Monstera z wyjedź do Teksasu w Circle K? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7288226 Napisano: 18.08.2025 08:32:03 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7288189 Napisano: 17.08.2025 20:41:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie bezproblemowo, ale znajomy (niekonkursowicz) miał ostatnio przypadek wyłudzenia. Kasę ostatecznie dostał, ale co się musiał naodwoływać i udowadniać....emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

ktosiek1

#7288142 Napisano: 17.08.2025 16:56:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szklanka i hamburger z McDonalds emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7287368 Napisano: 14.08.2025 08:55:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plecak Puccini z apki Coli  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

ktosiek1

#7286831 Napisano: 12.08.2025 15:53:01 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

elemelex napisał(a):

radziosny napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że na wyniki karlsbad tak strasznie się długo czeka i wkurza mnie pytanie "gdzie chcesz pojechać na wakacje" niby teraz smolar ma prince polo a pytanie właściwie identyczne ;/ czyli jakby nic się nie zmieniło, mało kreatywni są w tych kreatywnych agencjach, jak ktoś ma patent na takie pytanie to sobie może wygrywać w nieskończoność bo pytania się nie zmienią chyba nigdy.
Tez wolicie jak każą wam pisać co lubicie w danym produkcie niż żeby dzielić się swoimi marzeniami, albo relacjami z bliskimi (prezent dla mamy, z kim na wakacje)? No bo jak przegrywasz gdy piszesz o swoich marzeniach to jakoś jest to bardziej przykre. Jak oni mogą oceniać marzenia? Czym się kierują? Nie chcę im się spowiadać emotka

Też uważam, że to jest trochę chore tak ogólnie patrząc.. ale może trochę losują te nagrody. Jeżeli nie, to tak jak mówisz, trochę dziwne jest selekcjonowanie czyiś marzeń emotka

Avanti to samo miało. Ciekawe jakie marzenia są dla agencji lepsze a jakie gorsze. W ogóle nie powinni wchodzić na ten teren. To nie ich kompetencje emotka

Rozumiem, że każdy może odbierać takie pytania i wyniki konkursów trochę inaczej. U mnie jest tak, że nie biorę ich osobiście.  Nie jest mi bardziej przykro, gdy przegrywam przy pytaniu o marzenia niż przy pytaniu np. o ulubiony smak chipsów. Nie czuję, że komisje oceniają czy wartościują moje marzenie, przegrywając w ogóle nie mam myśli, że przegrałam, bo moje marzenie było gorsze. Wydaje mi się, że komisje nie oceniają samych marzeń czy relacji tylko sposób, w jaki odpowiedź jest podana. Liczy się ujęcie w słowa, humor, kreatywność. W końcu to konkurs na najciekawszą odpowiedź, a nie na najpiękniejsze/najlepsze marzenie. Może warto tak na to patrzeć, żeby nie dokładać sobie dodatkowych negatywnych emocji po przegranej?

Zgadzam się i też tak to odbieram. Można napisać o czymkolwiek liczy się pomysł i sposób. Mało tego, to nawet nie musi być prawdziwe marzenie 😉 Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7286760 Napisano: 12.08.2025 12:53:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7286751 Napisano: 12.08.2025 12:37:54 w Wkurza mnie...
parad0x napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza, że jesli te bliki z Tymbarka są z poprzednich etapów, a nie z ostatniego to tyle osób wiedziało o konkursie, a nie podzieliło sie wiedzą, bo jesli to z ostatniego - to zwracam honor (wg reg ostatni etap wybór 13.08 + 3 dni rob na info) a i jeszcze mnie wkurza, że w tych Aktywacjach nie umiem nic wygraćemotka

A czy przypadkiem za takie coś to karniak się nie należy - chwalenie się wygraną z konkursu, którego nie było w bazie?

Nie było a został dodany pod koniec to dwie różne sytuacje. Nikt wszystkim narzekającym po fakcie nie bronił go własnoręcznie dodać do bazy przecież.

To praktycznie to samo. Bo były etapy. No jakby wiedzieli to by pewnie dodali, ale nikt z grających i wiedzących nie wrzucił info żeby dodać jak mu się samemu nie chciało. Dlatego mega słabe jest teraz chwalenie się wygraną w MDW. Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7286716 Napisano: 12.08.2025 11:02:26 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

a mnie wkurza, że jesli te bliki z Tymbarka są z poprzednich etapów, a nie z ostatniego to tyle osób wiedziało o konkursie, a nie podzieliło sie wiedzą, bo jesli to z ostatniego - to zwracam honor (wg reg ostatni etap wybór 13.08 + 3 dni rob na info) a i jeszcze mnie wkurza, że w tych Aktywacjach nie umiem nic wygraćemotka

A czy przypadkiem za takie coś to karniak się nie należy - chwalenie się wygraną z konkursu, którego nie było w bazie? Wyświetl w wątku >>
0 0