Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#6074041 Napisano: 15.09.2015 20:09:36 w Rossmann
baxter napisał(a):

czy ktos czeka jeszcze na odbiór Gerbera z pocztówki z wakacji? u mnie w miescie do jednego rossmana juz w zeszlym tygodniu dojechala nagroda a w innym kuzynka nadal czeka na @ z kodememotka

ja dostałam info o wysyłce do rossmanna juz z tydzień temu a o odbiorze do tej pory nie....chyba muszę do nich napisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6071189 Napisano: 10.09.2015 20:45:30 w Czy informują/ informowali?
migi napisał(a):

norweska20 napisał(a):

A co z niebieskim misiem z Nestle-kompletnie nikt z forum nie wygrał fotelika, jakoś mi się nie chce wierzyć

napisałam @ do organizatora i taka jest odp.Witam, tak, laureaci pierwszego etapu w dniu dzisiejszym powiadamiani są telefonicznie

Też mnie ciekawi, że tak zupełnie nikt nie trafił emotka

Też czekałam...ale tam chyba 25 fotelików tygodniowo, więc może nikt z forum akurat nie trafił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6068654 Napisano: 07.09.2015 17:24:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Biedronka 0/3...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6068068 Napisano: 06.09.2015 20:56:16 w Biedronka
A jak myślicie, jakie macie doświadczenia, czy jest różnica dla prawdopodobieństwa wygrania, czy wysyła się zgłoszenie przez formularz internetowy czy sms? (na którym przecież oni zarabiają).... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6067982 Napisano: 06.09.2015 18:47:38 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

karkocka napisał(a):

u mnie też na kilka paczek ani jednej naklejki

To kto te naklejki ma? u  mnie też w żadnej paczce nie było, ale mnie akurat niepotrzebne  emotka

U mnie też nie było żadnej naklejki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6067400 Napisano: 04.09.2015 21:05:05 w Rossmann
stoneface napisał(a):

Czy wysyłali już maile z gerbera tego ze zdjęciami na głosy?

Dziś dostałam maila o wysyłce nagrody do drogerii Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6064964 Napisano: 02.09.2015 09:23:04 w SZUKAM....
awi napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Może jakaś dobra duszyczka mi podpowie czy jest obecnie jakiś konkurs, na który trzeba kupić proszek do prania/kapsułki bo mi wyszły emotka , a byłam na wakacjach i nie jestem na bieżąco w temacie konkursowym....

Tutaj są takie konkursy:
http://www.e-konk.../wyniki?item1=Persil

Dzieki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6064809 Napisano: 01.09.2015 21:38:14 w SZUKAM....
Może jakaś dobra duszyczka mi podpowie czy jest obecnie jakiś konkurs, na który trzeba kupić proszek do prania/kapsułki bo mi wyszły emotka , a byłam na wakacjach i nie jestem na bieżąco w temacie konkursowym.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6060329 Napisano: 24.08.2015 08:26:24 w Biedronka
agakaka13 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Ja dziś w Biedronce spotkałam Panią, która przy wyjściu prosiła wszystkich o paragony. Zastanawia mnie, po co? Czy to żebractwo po paragony bo a nuż zdarzy się konkursowy? Spotkałyście się z takim czymś?

Kochani, w październiku ma wystartować loteria Ministerstwa Finansów, trzeba będzie rejestrować paragony od 10 pln w górę, nie wiadomo jaki okres będą obejmowały, może trzeba już zbierać:-)))))))))))))))))

Ale loteria MF ma z tego co wiem obowiązywać tylko na usługi, (np. fryzjer, dentysta czy machanik samochodowy). Chodzi o to by zwiększyć wydawalność paragonów i ściągalność VAT tam, gdzie jak wiadomo z paragonami krucho emotka W sklepach det. takich problemów nie ma.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6060144 Napisano: 23.08.2015 11:51:07 w Biedronka
michałek131 napisał(a):

Słuchajcie a ten Leon Biedronka... ja mam jedną komórkę, można wysłać kilka zgłoszeń? Ale na logikę to chyba oni z jednego numeru, kilku nagród nie dadzą jak myślicie?

Wysłać można dowolną ilość zgłoszeń na jedne dane, ale wygrać tylko jedną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6059987 Napisano: 22.08.2015 16:27:39 w Biedronka
Biedronka sie postarała z okazji 20-lecia emotka   w przyszły czwartek rusza kolejny konkurs emotka Trzeba będzie kupić czteropak Tyskiego. Do wygrania 8 samochodów Mini, 800 aparatów i chyba 10 tys. kufli. Tym razem to chyba nie loteria, trzeba będzie wysłać zdjęcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6059946 Napisano: 22.08.2015 14:15:01 w Biedronka
staszek napisał(a):

Nie wiem jak w Waszych Biedronkach, ale w moich dwóch najbliższych, aż serce boli ile paragonów wala się po sklepie, w koszykach itp. Za każdym razem zbieram je oczywiście emotka ale jak pomyślę ile przez cały dzień się marnuje... chyba będę kilka razy dziennie na spacery do Biedry chodziła emotka

O to, to emotka tak pomyślałam, że praca na kasie to może być niezła fucha dla konkursowicza. Zabrać potem do domu te wszystkie niewzięte paragony emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6058890 Napisano: 20.08.2015 08:18:17 w Biedronka
jokan napisał(a):

edith napisał(a):

Jaki jest limit znakow w Leonie nie mogę doczytać ?? emotka

tez mialam o to zapytac...to sie przewinelo w tym watku, ale nie pamietamemotka

Ktoś już odpowiadał parę stron wcześniej, że nie ma limitu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6058638 Napisano: 19.08.2015 17:37:43 w Rossmann
A w temacie rowerów - mam wrażenie, że jakoś mało osób wygrało z forum (albo mało się pochwaliło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6054799 Napisano: 09.08.2015 22:16:34 w Intermarche
asiam napisał(a):

izak1000 napisał(a):

defed napisał(a):

asiam napisał(a):

izak1000 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziewczyny muszę kupić w interku tylko 2 produkty za 15 zł czy mogę np. 3 za 16 ?

ja  doczytałam w regulaminie,że minimum 2 produkty za min. 15 zł ... ..

czy należy to rozumieć w ten sposób,że te min. 2 produkty to chodzi o ilość by nie kupić np. tylko 1 Coccolino za 16,00 zł czy chodzi o to,że te produkty muszą być różne ( np. zupki Amino i zupki Knorr - dwa rodzaje) Albo inaczej- czy może być np. 15 zupek Amino za 15,00 zł i żadnego innego produktu?

Tak, MOŻE być 15 zupek Amino za 15,00 zł i żadnego innego produktu  emotka  
Poprzez zapis: minimum 2 produkty za min. 15zł rozumiem, że muszę kupić 2 sztuki lub więcej produktów za 15zł lub więcej 

zakup minimum 2 produktów za 15 zł to jest co innego niż zakup  15 szt. jednego produktu  za 15 zł...pkt.12 b regulaminu..

Ja jestem ciekawa czy Ci co układali ten regulamin choć przez sekundę się zastanowili ile będzie wzbudzał kontrowersji. To ,że my rozumiemy tak , a nie inaczej zapis to nie znaczy ,że agencja miała to samo co my na myśli.
Jedyne co można zrobić by się zabezpieczyć, to dołożyć dodatkowo jeden inny  produkt ( niekoniecznie nam potrzebny) by były DWA różne.Lepsze to niż haratanie się potem z agencją w wypadku wygranej.

W regulaminie jest jasno napisane: minimum dwa produkty promocyjne za minimum 15 zł. Nie ma wzmianki, że muszą być różne. Mogą być te same, byle były co najmniej 2, a ich wartość min. 15 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6054797 Napisano: 09.08.2015 22:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak dla mnie to słowo COLGATE jest prefiksem, bo musi być na początku. A potem to już od wysyłającego zależy czy również początkiem hasła. Można postawić kropkę i zacząć od innego słowa (ale wtedy traci się te parę znaków bo zapewne słowo COLGATE i tak zostanie dalej użyte po raz drugi). tak mi się wydaje.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6051558 Napisano: 01.08.2015 10:09:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

RAZEM SMAKUJE lEPIEJ i teraz niech mi ktoś wytłumaczy jak można nagrodzić fotki np. ślubne gdzie prawa autorskie należą wyłącznie do fotografa lub foto gdzie na zdjeciu jest PEPSI ?? a konkurs sponsoruje coca-cola??  fotki nagrodzone w III etapie winogrono, ślubne, dzieciaki z arbuzem to fotki walone z neta ....co za jeleń siedzi w jury ??normalnie na wymioty mi się zbiera ....

No niekoniecznie zdjęcia ślubne należą do fotografa. wręcz przeciwnie. Płaci się za nie grubą kasę i zazwyczaj w umowie jest (lub powinno być) przeniesienie autorskich praw majątkowych, ale to już zależy od sytuacji emotka   Ale faktycznie, zawsze razi mnie gdy wygrywają zdjęcia tzw. sesyjne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6050984 Napisano: 30.07.2015 20:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Mega szybko rozwiązali w tym roku Raffaello 
gratuluję zwycięzcom emotka

Bardzo szybko się uwinęli, ciekawe ile było zgłoszeń. A może jeszcze nie wszystkich zwycięzców powiadomili....pomarzyć zawsze można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6049087 Napisano: 26.07.2015 10:48:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Tyskie na weekend dostaliście potwierdzenia na maila o udziale w konkursie? Po wysłaniu zgłoszenia pojawia się info, że w ciągu 72 h nastąpi weryfikacja i uczestnik dostanie maila potwierdzajacego udział. Wysłałam 3 zgłoszenia już kilka dni temu i nie doczekałam się żadnego potwierdzenia. tzn, że nie zakwalifikowałam się do konkursu?

czy orientuje się ktoś czy jest teraz jakiś konkurs gdzie trzeba kupić płyn do płukania? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#6048961 Napisano: 25.07.2015 12:50:22 w Rossmann
migi napisał(a):

stelka napisał(a):

dolly napisał(a):

stelka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Mało tego, niektórzy zamieszczają po kilka zdjęć z różnych kont.  Na kilku nawet widać, że dziecko to samo, no chyba, że sobowtóra ma emotka

Jedna dziewczynka jest aż na 4 zdjęciach. Ale najlepsze jest to, że ludzie wstydu nie mają. Autor zdjęcia, które ma najwięcej nabitych głosów podpisał się nawet imieniem i nazwiskiem  emotka

Hahaha, mnie najbardziej bawi, ze ludzie sie rzucili na nabijanie, jak to nie ma znaczenia przy wyborze, no ale czytac trzeba umiec emotka
W ostatnim momencie widzialm, ze na dwoch pierwszych miejscach bylo to samo dziecko tylko na jednym w koszulce a na drugim bez emotka

Hmmm. Chba dobrze zrozumieli, bo ja rozumiem tak samo. Zwycięzcami zostaną autorzy 160 najciekawszych prac konkursowych, wyłonieni w drodze głosowania internautów. Autorzy 10 najciekawszych prac otrzymają nagrodę I stopnia, a pozostałych 150 - nagrody II stopnia. Czyli tych 10 z największą liczbą głosów to teoretycznie "najciekawsze prace". Zadaniem komisji jest niby weryfikacja, przynajmniej ja tak to rozumiem.

Tam jest dla mnie trochę rozbieżności.
W regulaminie jest o "Wyłonieniu w drodze losowania", choć paragraf wyżej jest, że:
"6. Oceny prac konkursowych Komisja Konkursowa dokona według własnego uznania, uwzględniając jakość, oryginalność i walory artystyczne pracy konkursowej.. Praca konkursowa powinna być wynikiem osobistej twórczości Uczestnika, nie może zawierać wulgaryzmów, treści obraźliwych, sprzecznych z dobrymi obyczajami lub prawem. Ponadto praca konkursowa nie może zawierać treści, które mogą być uznane za reklamę jakiejkolwiek osoby trzeciej, za wyjątkiem Rossmann lub Nestle Polska S.A.. "

A w zasadach konkursu:
"Zwycięzcy będą wyłaniani przez komisję konkursową. Pod uwagę będą brane pomysłowość, oryginalność oraz wkład pracy włożony w wykonanie pracy konkursowej. Wypowiedź konkursowa nie może być dłuższa niż 500 znaków." 
emotka

Rozbieżności wynikają pewnie z tego, że regulamin niedopracowany (pewnie identyczny na każdy konkurs, zmieniają tylko szczegóły i to niedokładnie i potem wychodzą kwiatki....) ja też rozumiem to tak jak stelka. Najciekawsze, czyli te z największą liczbą głosów. Co innego w konkursie o.b./carefree - tam komisja wybiera Wyświetl w wątku >>
0 0