Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7277721 Napisano: 10.07.2025 16:13:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Czy wszyscy dostali bony do Rossmana od Biomadent?

Ja nie Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7277620 Napisano: 10.07.2025 12:15:57 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

sweety162 napisał(a):

Ibo napisał(a):

Czy ktoś dostał już 300 zł do 🐞??
Właśnie widzę, że nie mam nagrody
w aplikacji coca cola ......

tam bylo 300 zl chyba przelewem - podawalo sie numer konta z tego co kojarze 
Nagrodą Natychmiastową jest nagroda pieniężna w wysokości 300 zł (trzysta złotych, 00/100) brutto.

jednak dobrze pamiętałam...wydanie nagrody do 31.08.2025

Ja to nawet żadnego maila z potwierdzeniem wygranej nie mam. Tylko ten formularz w aplikacji wypełniłam i w sumie już zapomniałam o tych 300 zł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7277249 Napisano: 09.07.2025 11:34:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

ktosiek1

#7277243 Napisano: 09.07.2025 11:24:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

malmika napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Na stronie Smolara w wynikach jest zakładka Magnum Odważ się na nieznaną przyjemność. Nie wiem czy podpięta.

U mnie pudło, więc mam nadzieję, że niepodpięte emotka

Jest już wpis w mdw, więc podpięte emotka

emotka  no to nawet kubka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7277219 Napisano: 09.07.2025 11:03:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7277203 Napisano: 09.07.2025 10:54:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na stronie Smolara w wynikach jest zakładka Magnum Odważ się na nieznaną przyjemność. Nie wiem czy podpięta. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7277036 Napisano: 08.07.2025 19:15:56 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

Wkurza mnie off, bo lepszych pojazdów nie mogłam napisać, chyba że był za mocne/ostre, ale chyba takie miały być?!

Oj mnie tak samo! Wrr!

dołaczę do was z wq na off

A ja mam paragon, ale zero pomysłu 😒 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7276316 Napisano: 06.07.2025 17:15:05 w WC - rozmowy o wszystkim
rainbowdash napisał(a):

edith napisał(a):

Mam pytanie do osób które były już w Suntago, czy warto jechać z 3 letnim dzieckiem, czy są tam również atrakcje dla takich maluchów  emotka

Najszczerzsza odpowiedź- to nie bardzo (moim zdaniem) plus dodatkowo osoba dorosła może być sfrustrowana, że nie będzie mogła skorzystać ze stref gdzie wogole dzieci nie wpuszczają. Jesteś uziemiona lub musisz zmieniać się z mężem

W zimę zdecydowanie nie, bo nie bardzo co jest w środku dla takich maluchów. Można z rodzicem podjeżdżać na zjeżdżalniach na statku pirackim, ale tam tłoczno i bardzo głośno. Natomiast w ciepły letni dzień na zewnątrz jest wodny plac zabaw który nadaje się dla takich maluchów, jest też basen zewnętrzny. Bo w środku tylko ten w którym co pół godziny "Idzie fala". W Łodzi jest świetny aquapark Fala, gdzie takie maluchy znajdą dużo więcej dla siebie Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7276222 Napisano: 06.07.2025 10:42:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ReneK napisał(a):

jokan napisał(a):

czeka ktoś na bon do Rossmanna z past Biomadent?

Ja również czekam!emotka

Czekam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7275418 Napisano: 03.07.2025 14:04:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dziękuję wszystkim za gratulacjeemotka , nagroda cieszy ogromnie, tym bardziej że to konkurs kreatywny emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7275302 Napisano: 03.07.2025 10:16:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Trochę ochłonęłam, więc piszę. Greckie wakacje z Coronyemotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7274799 Napisano: 01.07.2025 16:56:36 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
xoxox napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Żel pod prysznic inny niż Nivea z postu wyżej?

Jest loteria z Fa

Dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7274783 Napisano: 01.07.2025 16:11:02 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Żel pod prysznic inny niż Nivea z postu wyżej? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7274281 Napisano: 30.06.2025 11:37:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7273714 Napisano: 27.06.2025 12:29:55 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7273422 Napisano: 26.06.2025 13:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jutro loteria Kaufland startuje , nie zapomnijcie rozdzielać zakupów na osobne wózki i koszyki 🤣
Smolar coraz dokładniej tłumaczy zasady 😅

Proponuje zapoznać się z regulaminem Card, bo za rozbijanie paragonów Kaufland lubi blokować i usuwać konta  emotka

Jeśli zakupy będą w osobnym wózku to chyba nieee 😂 kabaret normalnie
Kiedyś kupiłam na 42 paragony pod rząd jedna rzecz i było git ale teraz to wózkowego węża zrobię przez cały  sklep 🤭😅

Przy wejściu do sklepu będą sprawdzane dowody osobiste. Wózek zostanie przydzielony na rodzinę, żeby nie pojawiła się możliwość, że żona i mąż zakombinują i wezmą dwa wózki. Dziecko wózka nie dostanie w ogóle, bo nie może brać udziału w loterii. Jeżeli na zakupy podwieziemy sąsiada, to należy go wysadzić 20 metrów przed parkingiem, najlepiej w strefie krzaczastej, bo istnieje ryzyko powiązania numeru rejestracyjnego z wózkiem. Zaleca się obserwację obszaru do 10 metrów wokół parkingu, ponieważ tajniaki mają monitorować sytuację i wyłapywać rodziny rozbijające się przed wejściem do sklepu. Dobrym rozwiązaniem jest posiadanie kochanka, bądź nawet kilku. Przy zachowaniu odpowiedniej konspiracji i środków bezpieczeństwa pojawia się szansa nabycia nielegalnych paragonów podczas jednych zakupów. Gorzej jak żona kochanka również bierze udział w loterii, polecam sprawdzać z kim się wiążecie. Weryfikację ostateczną przeprowadza jeszcze notariusz, który otwiera bramkę wyjściową. Trzymam kciuki kochani, dobrze wiemy że żaden Smolar nie odbierze nam naszych paragonów.

Zapomniałaś dodać że kochanek KONIECZNIE musi być z innego miasta emotka   Aż strach że w Kauflandzie przy kasach będą ludzie smolara emotka  Ja myślałam że oni już dawno przeszli samych siebie, jak widać są na tyle kreatywni że mają więcej "mądrych" pomysłów.

Jeśli maja już być agenci Smolara, to niech w moim będzie nim  słynny pan Mirek, przesympatyczny gość. Może przymknie oko na te dzielone zakupy z, o zgrozo, jednego wózka  emotka

Niezła odklejka, jak zobaczyłem kto jest organizatorem to już mi się odechciało, mogli zrobić ograniczenie dzienne w apliakcji a nie taki kabaret, już widzę jak manager będzie analizował kto co i po co kupuję, może jakaś ankieta przed wejściem do sklepu ?😅

Bez sensu zupełnie, mogli dać minimalna kwotę zakupu za 50 zł lub np. 99. A tak można każdy produkt osobno nabijać. Nie gram. Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

ktosiek1

ktosiek1

#7273055 Napisano: 25.06.2025 10:43:05 w Czy informują/ informowali?
sierakowianka napisał(a):

Hej! a były wyniki Kaktus PATECA w Biedronce?

Dziś powinny być Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7272644 Napisano: 24.06.2025 10:21:12 w moje dzisiejsze wygrane :)

ktosiek1

#7272592 Napisano: 24.06.2025 08:26:22 w Czy informują/ informowali?
Morti84 napisał(a):

Jeanettka. napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Julles0048 napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Czy z konkursu Biomadent ktokolwiek został poinformowany? Czy "poinformowali" tylko siebie samych?

W MDW cisza.
Na dzisiejszego maila ok. 12:00 odpisali :
"Wiadomości z informacją o wygranej są wysyłane do zwycięzców." emotka

"są wysyłane" w ich wyimaginowanym świecieemotka

O, faktycznie, są "wysyłane" a nie "wysłane". Może więc jeszcze się skuszą poinformować i wybrać realnych a nie wyimaginowanych zwycięzców, jak myślicie? Zna ktoś tę agencję?

To żadna agencja, to po prostu producent chemii gospodarczej i kosmetyków naturalnych, myjących, pielęgnacyjnych, który chciał się pobawić w agencję i myślał, że przy 720 nagrodach i dziesiątkach tysięcy zgłoszeń, bez problemu sobie z tym poradzą.

Pracują od 7-15, w wielu działach ludzie pracują za dwóch (produkcja, magazyn), bo zgodnie z opiniami na necie, wszędzie brakuje pracowników, a pewnie kwestie konkursowe spadły na biuro, gdzie mają też urwanie d**y z codziennymi kwestiami związanymi z firmą produkcyjną (papierki, zamówienia, spedycja, księgowość, marketing, kadry, HR itp...), a ilość "biurowych" też pewnie ograniczona do minimum, jak znam polskie realia.
A teraz sobie pewnie ktoś wpadł na pomysł (pewnie jakiś nowy marketingowiec z ambicjami), że zorganizują konkurs, żeby podbić sprzedaż Biomadent. No a jak konkurs to lecimy z rozmachem... damy 720 nagród, wciągniemy Rossmanna i ogarniemy całą Polskę, to będzie petarda, ale nikt nie pomyślał jak wielkie trzeba zaplecze, żeby przeprowadzić taki konkurs rzetelnie i w terminie. Jeszcze sobie narzucili ograniczenia (jedna nagroda na osobę itp.) No i niestety wykoleili się już na pierwszym zakręcie. 
Tutaj, jako po prostu zwykła fabryka, nie mają kompletnie żadnego doświadczenia z organizacją konkursów na taką skalę, nie mają ludzi, zaplecza, systemów informatycznych dostosowanych do takich akcji itd. To nie miało prawa zadziałać. Gdyby dali 5-20 nagród w łącznej kwocie jak te 720, to też nie byłoby źle, a efekt byłby zupełnie inny. "Pani Bożenka" i "Maciek informatyk" pewnie by sobie bez problemu z tym poradzili, a tak mamy co mamy.

Za dwa tygodnie kończy się termin składania reklamacji, więc pewnie trochę to przeciągną i będzie pozamiatane. Zostanie niesmak, chęć promocji produktu osiągnie odwrócony skutek, ludzie będą ich męczyć jeszcze przez jakiś czas, pewnie poleci jakaś głowa (a może po prostu to zleją) i na długi czas będą mieli dosyć takich promocji...

Mam nadzieję, że mylę się w swoich domysłach  emotka

Czyli reklamacje trzeba składać już Wyświetl w wątku >>