Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4865542 Napisano: 30.11.2011 04:51:06 w Paragony
Szukam paragonu na Makarę Realową Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4865287 Napisano: 30.11.2011 03:35:46 w Paragony
Przyjmę paragon Schwarzkopf za jakieś drobne doładowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4864159 Napisano: 30.11.2011 09:34:17 w Wkurza mnie...
l0ginka napisał(a):

mia napisał(a):

U mnie z kolei Tesco to taki sklep, że wszystko sprawdzam na czytniku...
Bo ceny to oni chyba losowo rozrzucają po półkach! emotka

Rzadko bywam w sklepach typu Tesco, ale zazwyczaj sprawdzam ceny.. ale akurat jednej ostatnio nie sprawdziłam emotka Na pólce cena herbaty była 8 zł i w gazetce na necie również(dlatego właśnie po tą herbatę sięgnęłam- OKAZJA) , w domu zobaczyłam 16,39 emotka

Ja tak przejechałam się na rybach, na półce cena 9,99 a na paragonie 16,99.
Jeszcze kobieta z BOKu poszła sama sprawdzić cene, wrocila i powiedziala, że nie ma tam nic napisanego o promocji. Poszłam z nią pokazałam palcem i poprosiłam aby na głos przeczytała co jest napisane na szyldzie nad lodówkami. Zwróciła mi różnice w cenie ale słowa przepraszam nie usłyszałam. Oczywiście informację o promocji zdjeła emotka
I jeszcze paragon mi chciała zabrać z moimi produktami Hortex...ehhh Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4862437 Napisano: 29.11.2011 02:32:00 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

pola731 napisał(a):

z drżeniem serca weszłam w ten wątek , bo moje telefony milczą - jakoś nie chce mi się ten tydzień zacząć - ani listopad dobrze skończyć

mam to samo... Listopad mam tak cienki nagrodowo, że aż mnie głowa boli emotka jeden zestaw pizzerinek i kosmetyki z laboo.

nic dziś chyba nie wywalczę - idę się uczyć KPA

ojej mnie ten skrót przyprawia o ciarki emotka cieszę się, że mam to za sobą.
Dla mnie rowniez listopad pechowy, na szczescie juz sie konczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4860551 Napisano: 28.11.2011 06:13:15 w Paragony
Zapomniałam o konkursie Olay, czy ktoś może mnie poratować paragonem? Nie zdążę już dzisiaj zajechać do C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4857954 Napisano: 27.11.2011 05:22:33 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

isiulka, skoro parę osób na forum pisało o tym konku, to już nie jest miejscowy emotka

ładnie to tak chować info dla siebie (to nie tylko do Ciebie...) emotka emotka

no właśnie jest miejscowy bo w każdym są inne zasady, trzeba kupić inne produkty za inną wartość, i są różne daty zakończenia.
Idź do sklepu, poszukaj urny, plakatu i będziesz znał zasady.
A jak nie masz u siebie tego konkursu to co Ci da info.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4857924 Napisano: 27.11.2011 05:06:56 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

napiszcie wreszcie co trzeba kupić lub za ile emotka

takie czcze gadanie u mnie jest, u mnie się skończył nic nie wnosi do sprawy emotka emotka

no i może wreszcie ktoś mi odpowie, co jest lub było do wygarnia

Po co mamy to pisać, skoro to jest miejscowy konkurs i każdy rządzi się swoimi prawami. Każdy jak ma u siebie to zna zasady.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4857900 Napisano: 27.11.2011 04:54:44 w Inne mniejsze markety
pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

helatko napisał(a):

widziałam dzisiaj urnę i jakiś konkurs Pudliszek w leclercu. Może ktoś ma jakiś regulamin, bo u mnie oczywiście nic nie wiedzą. Halo wściekły Mikołaju , Ty na pewno coś wiesz emotka

czy ktoś coś wie o tym konkursie? u mnie urny standardowo nie ma... emotka

u mnie urny nie ma i cisza zupełna - a panie są tak zdziwione ,że czasem aż żałuję ,że im zdjęcia w takiej sytuacji nie ma jak zrobić

a u mnie była i jest już chyba po raz piąty. Pudliszki są ciągle przedłużane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4849899 Napisano: 23.11.2011 10:55:05 w TESCO konkursy
Faktycznie fajny ten wierszyk i pomysł wrzosenki, ale chyba za dobry jak na taki konkurs emotka Troszkę mało w nim urządzania a za dużo poezji. Taki przerost formy nad treścią, mimo iż jestem pełna podziwu dla autorki.
Sama bym tak nie potrafiła i zazdroszczę talentu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4849130 Napisano: 23.11.2011 06:03:52 w TESCO konkursy
ashley878 napisał(a):

Tymbark ogłosił wyniki..
www.tymbarkurzadza.pl

Nawet przeczytałam cały. Fajny opis, taki zwyczajny, sprawia wrażenie, że jest szczery.
Fajnie , że nie nagrodzili linków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4847855 Napisano: 23.11.2011 10:54:03 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

jaki miesiąc??? Ja teoretycznie powinnam była się obronić w zeszłym roku, a 'ostateczny' termin miałam niby 15 listopada emotka - no nic, będę musiała znowu płakać u dziekana... - wkurza mnie moje lenistwo emotka

do pracy się trzeba wziąć z pisaniem mgr a nie płakać do dziekana bo to niesprawiedliwe wobec osób, które bronią się w terminie nierzadko stając na głowie żeby zmieścić się w terminie

A niby w czym to jest dla nich niesprawiedliwe? emotka Co wogóle obrona X ma wspólnego z obroną Y ?
Pozatym studia są ostatanim miejscem gdzie doszukiwałabym się jakiejkolwiek sprawiedliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4847732 Napisano: 23.11.2011 10:09:31 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

Jestem zdegustowana faktem, ze ktos podszywa sie pode mnie i zawlaszcza sobie prawa do mego filmu w Konkursie Winiar na zupę !!!

I musze udowadniać że jestem jego autorką! Szok! Tzn ogolnie dla mnie nie ma problemu bo mam oryginalny plik, fotki itp, ale chodzi mi o to jak mozna sie posuwac do czegos takiego!! ktos tak mial??? A moze ten ktos siedzi na forum, ciekawe? Do czego mozna sie posunac dla nagrody!

No to nie udowadniaj, poczekaj na rozstrzygnięcie i idź na policję. Proste. Jeszcze na tym zarobisz.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4847726 Napisano: 23.11.2011 10:08:29 w Wkurza mnie...
pewnastudentka napisał(a):

wkurza mnie moja praca magisterska, która stawia mi ciągły opór... emotka

mam to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4843855 Napisano: 21.11.2011 05:18:49 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

friq napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, wczoraj babka kupiła ode mnie kosmetyki na allegro, a dzisiaj mi napisała, że kliknęła przez pomyłkę... i mam wycofać sprzedaż... Nie zapłaciła jeszcze... Czy mogę coś zrobić żeby nie płacić prowizji od sprzedaży ??? PS. ja to mam pecha z tym allegro... emotka

Zwróć się do Allegro o zwrot prowizji z jej winy, ona dostanie upomnienie i się babsztyl nauczy na przyszłość a Ty zwrot prowizji, lecz(chyba) trzeba poczekać tydzień, zanim się można o zwrot ubiegać. Sprawdź emotka

Sprawdziłam, na razie nie mogę... Ale chciałabym to załatwić polubownie... Panienka tak ładnie przepraszała...
emotka

mozesz napisac jej wprost aby zwrocila ci koszty prowizji, lub jeśli woli zwrocisz se z tym do allegro ale bedzie sie to wiazalo z punktem karnym na jej konto. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4842988 Napisano: 21.11.2011 11:42:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Również mnie to czasem drażni, ale to chodzi o to, że stali użytkownicy, czyli najlepsi przyjaciele fanpag'u, którzy piszą, że u nich już świeci słońce i był poranny stolec, od czasu do czasu dostają smycz, długopis, bądź garść makaronu z owej zupki...
emotka

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4842949 Napisano: 21.11.2011 11:27:52 w Wkurza mnie...
Wkurza, a raczej rozbrajają mnie użytkownicy facebooka. Wchodze na nudle knorr zobaczyć , czy są wyniki a tam 100 wpisów jeden za drugim jakiejś kobiety , z pytaniem jak wam mija dzisiaj dzionek albo czesc kochany nudelku, ide spac kochany nudelku, milego dnia kochany nudelku. Zastanawiam się czy ludzie aż tak się nudzą, że potrafią cały dzień siedzieć na facebooku i rozmawiać z wirtualną paczką makaronu? I to w zasadzie dorośli ludzie emotka wiem, nic mi do tego jak ktoś spędza swój wolny czas, ale rozbraja mnie, że wchodząc na stronę nie mogę uzyskać odpowiedzi na to co mnie interesuje tylko muszę się przebić przez kilkadziesiąt bez sensownych wpisów i obrazków z napisem dzień dobry Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4837974 Napisano: 18.11.2011 06:49:49 w Paragony
Szukam kogoś kto użyczy mi paragonu na Carrefour bon apetit, chciałabym dzisiaj spróbować... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4837756 Napisano: 18.11.2011 05:26:15 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

http://policyjni....zy__aby_upewnic.html

Normalnie serce pęka. Nie cierpię tych wstrętnych chinoli!!

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4835328 Napisano: 17.11.2011 04:39:02 w Rossmann
ruda88 napisał(a):

isiulka napisał(a):

A powie mi ktoś gdzie to jest napisane? Bo u mnie tylko pod niektórymi konkursami jest napisana ilość zgłoszeń, ale pod Garnierem akurat nie. Chyba ślepa jestem...

pewnie sprawdzały w zakładce moje konkursy na profilu, tam masz napisana liczbe osób, ale tylko z tych w których wzięłaś udział.

aaaaaaaaaa dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4835227 Napisano: 17.11.2011 03:50:56 w Rossmann
klaudia011 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

matko kochana, wzięłam se udział w garnierze, a tam już ok 3800 uczestników. pewnie do 6000 dobiją.

ja też dzisiaj coś napisałam....ale nawet nie patrzyłam ile osób brało udział- teraz już wiem szok emotka emotka

A powie mi ktoś gdzie to jest napisane? Bo u mnie tylko pod niektórymi konkursami jest napisana ilość zgłoszeń, ale pod Garnierem akurat nie. Chyba ślepa jestem... Wyświetl w wątku >>
0 0