Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#4136316 Napisano: 12.02.2011 07:43:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie wiem czego nie rozumiecie, osoby ktore wygrały gale z ogolnego miały dużo lepsze czasy od tych, ktore wygrywały telefony. Czyli najlepsze czasy to nagroda głowna, oraz nagroda II stopnia. Osoby ktore wygraly telefony, to osoby z najlepszymi czasami, ktorzy brali udzial w realu, jednakże wszyscy mieli za slabe czasy w porownaniu z tymi co wygrały nagrode II stipnia. Natomiast Ci co wygrali nagrode II stopniea nie mogli wygrac jednoczesnie telefonu bo nie brali udzialu w Realu tlyko ogolnym. Namieszane ale w tym tkwi sedno. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4136307 Napisano: 12.02.2011 07:39:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzasmina napisał(a):

benasia napisał(a):

ismena napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

haz0r napisał(a):

Regulamin akurat czytałem, dodatkowo miało być 30 telefonów do wygrania z reala, a nie żadna nagroda II stopnia i po drugie Zwycięzcy nagród Drugiego Stopnia oraz Nagrody Głównej zostaną dodatkowo powiadomieni przez Organizatora o wygranej telefonicznie a żadnej rozmowy nie miałem, więc czyżby to kosmetyki tak dziwnie oznaczone?:/

Nagroda drugiego stopnia to zaproszenie na finał Elite Model Look - i mogli ją zdobyć uczestnicy zarówno z Reala, jak i z ogólnpolskiego.

czy wygrał ktoś zarówno zaproszenie na galę, jak i telefon?
Telefony miały być nagrodą dodatkową, a wg listy jak ktoś wygrał telefon, to nie ma go ani w w nagrodzonych galą, ani kosmetykami emotka

wg mnie osoba która wygrała galę nie wygrala telefonu, a osoba która wygrała tel wygrała też kosmetyki. tak to rozumię. bo tel to nagroda dodatkowa. a czemu tak jest to nie wiem, ale chyba dobrze myślę.

a wg mnie osoba, która wygrała galę mogła też wygrac telefon i tym bardziej kosmetyki. telefony, to nagrody dodatkowe, dla osób, które grały z reala.

Wszyscy co wygrali Telefon dostana również zestawy kosmetyków, ta lista jest niepełna, nie kierujcie się nią wogole. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4134822 Napisano: 12.02.2011 10:57:42 w Paragony
Mam paragony: gerber, aquafresh, nescafe tesco, playboy tesco... sprzeda,m wymienie Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4133123 Napisano: 11.02.2011 06:34:47 w TESCO konkursy
yaro2004 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

zyziak napisał(a):

Ja wysle pismo do UOKiK dołącze karte sim z wygranym numerem niech się za nich wreszcie wezmą
Linea Recta jak robiła ostatnie konkurs Nescafe z Ekspresami było wszystko ok

hahaha emotka emotka

Nie no rozbrajacie mnie, konki to nie całe życie. Wyluzujcie troche emotka

Ojejku jak ja wspolczuje pracownikowm UOKiK, że takimi cenzuraralami im cenzura zawracają. Zysiak stawiam ze masz 13 lat? Zgadłam? Bo bynajmniej tak się zachowujesz. Przypominam , że konkurs jest dla osób pełnoletnich , więc oby nikt tutaj się nie dopatrywał nadużyć...
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4132768 Napisano: 11.02.2011 04:30:55 w GFK
2 godziny temu dostałam doładowanie zamówione z końcem stycznia. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4131964 Napisano: 11.02.2011 12:50:05 w Inne mniejsze markety
nataszka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

mahuska napisał(a):

mysha napisał(a):

Może jeśli chodzi o biały stół poczekajmy do poniedziałku, a w pon złożmyu zbiorową skargę do producenta i sponsora...

Ja mam nadzieje że dzisiaj będą eski,oni lubią w piątki wieczorem wysyłać;-)
A skarga hmmm zawsze można....wszak ostatnio obiecali suszarki wszystkim...jednak może zamówienie do chin na nie nie dotarło??

rzeczywiście mogliby już te eski puścić, ale się obawiam, że z intermarche tak przyspieszyli, bo nieubłaganie zbliżał się do końca termin ważności bonów emotka , a w białym stole bony może mają ważne do końca roku, więc nie ma po co się spieszyć emotka

może trzeba zadzwonić do ALMIDECOR i zapytać w dziale promocji -może cos powiedzą?

W poniedziałek będą wyniki, przed sekundka dzwoniłam. Tel 61 830-00-95 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4129274 Napisano: 10.02.2011 04:42:49 w GFK
linka132 napisał(a):

miał ktos TELEFONY KOMÓRKOWE? bo boje sie wypełniac zey mnie nie odrzucili

jak dobrze pamiętam, trzeba było zaznaczyć że ma się sony ericssona, ale niech ktoś jeszcze potwierdzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4128159 Napisano: 10.02.2011 12:32:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
elhad napisał(a):

agamaty napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

dzisiaj miała być uzupełniona lista http://www.schwar...pl/pdf/zwyciezcy.pdf i chyba nic z tego emotka emotka emotka

nadal mnie tam nie ma... mam nadzieje, ze dopiszą i wyślą w końcu te kosmetyki

A mnie jeszcze nie dopisali do nagród II stopnia
emotka

Ja dzisiaj miałam telefon, że podałam niepełne dane i dlatego nie było mnie na liście. Miła Pani mówiła , że zgłoszeń jest niesamowicie dużo, a weryfikacja trwa. Stąd małe opóźnienia, ale sama lista jest mało ważna. Jak odesłaliście wszystkie wymagane dane to na pewno nagroda dotrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4127842 Napisano: 10.02.2011 11:20:51 w Inne mniejsze markety
nataszka napisał(a):

wkurza mnie biały stół i agencja ,która go obsługuje....!!!!-trzeba tam chyba zadzwonić i powiedzieć coć dosadnie!!!! -nie pamiętam aby w konkursie w którym brałam udział tak długo czekała na wyniki -2 miesiące za chwile będzie!!!

Dzownienie nic nie da, ja dzowniłam to taki bzdury mi gadała, że aż się żal robiło. Mianowicie: wyniki zwycięzcy zostali wyłonieni na poczatku stycznia, ale duzo osob nie odeslalo paragonów wiec bardzo prawdopodobne ze za jakis czas otrzyma pani smsa z listy rezerwowej.

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4117919 Napisano: 07.02.2011 12:56:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leona napisał(a):

wsciekly napisał(a):

asior24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a ja mam dziwne odczucie co do wyników w konku Zima w Intermarche

http://www.e-kupo...ma%20w%20Intermarche

Lista laureatów głównych:
1. Bartosz Hejmej (Telewizor SONY KDL-55EX710 o wartości 7900,00 zł)
2. Władysław Świątkowski (Zestaw kina domowego SONY BDV-IZ1000W o wartości 3890,00 zł)

otóż po przejrzeniu list laureatów z innych konków dostępnych na stronce e-kupon.info nigdzie nie pojawia się nazwisko Hejmej ani Świątkowski/a

to dziwne, bo zwłaszcza w konkursach, gdzie było 300 - 400 nagród zawsze gdzieś przemyka jakieś nazwisko, które potem w większym konku wygrywa nagrodę główną

a tu mają ludzi, którzy nigdzie nic nie wygrali emotka

specjalnie wybierali nuworyszy czy coś tu nie gra emotka

Proponuję leczyć się z urojeń... przecież wysyłając zgłoszenie nikt nie podawał danych, może po prostu wybrali proste mało skomplikowane hasła wysłane przez przeciętnego klienta sklepu. emotka

przy MediaS wszyscy też mieli urojenia a potem wyszła niezła afera emotka

od tego jet ten top, żeby podyskutować o wynikach - zwłaszcza wtedy, gdy pojawiają się jakieś obiekcje i pytania

a co do drugiego pana, to

http://www.loyal....=person&person=9

jeśli to ta osoba, to jest... copywiterem, czyli zawodowo układa reklamki emotka

Znaczy się dobry jest w tym co robi a jury ma wyrobiony gust emotka

zwłaszcza wyrobiony gust emotka

i gra tylko w konkretnych (czyt. z mega nagrodami) konkursach emotka emotka emotka

Może po prostu inne go nie interesują emotka emotka

też tak sadzę emotka

i zapewne co wyśle eska, to wygrywa emotka

niektorzy chyba serio powinni isc na konkursowy odwyk. Wpisaliście imie i nazwisko w google wyskoczylo wam byle co i juz facetowi przypisujecie jakaś tozsamowść, wg googli to ja jestem radną na wiosce emotka emotka Akurat nazwisko Świątkowski należy do dość znanych nazwisk. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4109778 Napisano: 04.02.2011 01:02:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
keiti78zg napisał(a):

zmieniajac temat i nie wiem czy było bo widze ze dzis mnostwo postów odnosnie schwarzkopfu dostałam informacje moze komus sie przyda..
Witam,

Z przyjemnością potwierdzam, iż jest Pani na liście wytypowanych do nagrody III stopnia.

Prawdopodobnie w chwili przygotowywania pierwszej listy Pani dane jeszcze nie były zweryfikowane przez komisje konkursową.

Nowa aktualna lista powinna pojawić się na początku przyszłego tygodnia i na pewno pojawią się tam już Pani dane.

Tak, ja dodam , że wczoraj Kobieta zajmująca sie konkursem mówiła, że na liscie znajduja sie nazwiska osob ktore najpozniej wyslaly paragony i dane, po prostu zaczeli uzupelniac ja jakby od konca. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4109749 Napisano: 04.02.2011 12:58:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
keiti78zg napisał(a):

zmieniajac temat i nie wiem czy było bo widze ze dzis mnostwo postów odnosnie schwarzkopfu dostałam informacje moze komus sie przyda..
Witam,

Z przyjemnością potwierdzam, iż jest Pani na liście wytypowanych do nagrody III stopnia.

Prawdopodobnie w chwili przygotowywania pierwszej listy Pani dane jeszcze nie były zweryfikowane przez komisje konkursową.

Nowa aktualna lista powinna pojawić się na początku przyszłego tygodnia i na pewno pojawią się tam już Pani dane.

Tak, ja dodam , że wczoraj Kobieta zajmująca sie konkursem mówiła, że na liscie znajduja sie nazwiska osob ktore najpozniej wyslaly paragony i dane, po prostu zaczeli uzupelniac ja jakby od konca. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4109716 Napisano: 04.02.2011 12:51:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
Banda zazdrosnikow!!! a kto wam broni lepic autka, zal wam cenzura sciska i tyle. Szystkie chwyty dozwolone, dziewczyna pewnie poslala i hasla i autko, co miala do stracenia? I akurat jury wybrało autko. Jej wina ze organizatorzy to cenzura wolowe i olewaja regulamin. Znalazla sposob to korzysta a Was pazery własny jad zatruje! Wstyd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4106058 Napisano: 03.02.2011 12:36:35 w Wkurza mnie...
toffee napisał(a):

Obawiam się, że prywatyzacja wszystkiego nie rozwiązuje. Jeśli by nastąpiła to prywaciarze by nie czuli żadnej konkurencji i podniesliby ceny. Prawa rynku niczego nie rozwiążą bo już teraz u mnie w mieście jest zmowa cenowa np. w sprawie wizyty kosztu wizyty u ginekologa. W dalszej kolejności pewne usługi medyczne jako nieopłacalne byłyby mało dostępne albo wogóle zniknełyby z rynku - np. bardzo drogie jest leczenie dzieci i chorób przewlekłych (trudno na tym zarobić). Prywaciarze też mają tendencję do oszczędzania na wszystkim aż przekraczają w tym granice rozsądku - wystarczy przejść się po specjalistycznych gabinetach urody - niepierwszej świeżości szlafroczki, branie specyfiku strzykawką z jednej buteleczki dla kilku pacjentów itp. a płaci się jakby płynnym złotem okladali.

Bardziej w temacie wkurza mnie, że morfologia wykazała anemię i czeka mnie ograniczenie picia herbaty,którą tak lubię.

To temat rzeka, osobiście również chodzę prywatnie i nigdy nie zdarzyło mi się aby coś co służy jednokrotnemu użyciu było używane więcej niż 1 raz, przy mnie zawsze lekarz wyciąga narzędzia, z hermetycznego opakowania. Co do pojemnika do którego wbijają kilka strzykawek, to dopóki każda strzykawka będzie nowa, nie używana to nie widzę problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4105502 Napisano: 03.02.2011 10:35:34 w Konkursy firm tytoniowych
kitka napisał(a):

dziala wam stronka

Pytasz czy stwierdzasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4103210 Napisano: 02.02.2011 03:46:14 w Konkursy firm tytoniowych
youth4 napisał(a):

nie działa

403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
emotka

mi działa Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4102977 Napisano: 02.02.2011 02:23:58 w Inne mniejsze markety
może ktos powiedzieć, czy przed sekundka nie szly smsy z bialego stolu? bo dostałam dziwnego smska ze jestem na liście laureatów, ale nie ma słowa o jaki konkurs chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4098405 Napisano: 01.02.2011 09:54:21 w Inne mniejsze markety
Hej, bo ja nie w temacie, był smski z białego stołu? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4092372 Napisano: 30.01.2011 11:32:13 w Konkursy firm tytoniowych
Pomogę komuś ugrać dobry wynik na marlboro w rybach, wamian za ..:) propozycje PW
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#4090402 Napisano: 29.01.2011 05:01:13 w Paragony
beata28 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

zarania napisał(a):

malutka456 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

szukam osoby która jest w stanie załatwić paragon nescafe z konkretnym numerem , mam paragony ,zagrałam wczoraj pierwszy raz i pomyliłam jedną cyfre emotka a dzisiaj smsik o wygranej o 11.00 przyszedł. Jeśli ktos ma takie możliwości zapraszam na PW emotka

wystlumacz im podczas rozmowy, mysle, ze nie beda robic problemu, sa bardzo sympatyczni, a kazdemu moze zdarzyc sie pomylka emotka

a ja myślę, że powinnaś wysłać tak jak masz - kiedyś odesłałam paragon z ostatnią liczbą obok tej właściwej którą wpisałam w smsie (np. 7 zamiast 8) i nikt się nie czepiał i nagroda przyszła. Dopiero jeśli zauważą, możesz tłumaczyć, że omyłkowo nie wbiłaś ostatniej cyfry.

ok dziekuje za podpowiedzi zaryzykuje i tak zrobie ,nie mam nic do stracenia emotka dzieki dziewczyny emotka

taka 'pomyłka to niezła ściema, bo w sumie mozna celowo zmieniać sobie jedna cyferke ze swojego paragonu i grac tak długo aż sie wygrana trafi a potem tłumaczyc to pomyłka
wg mnie nie powinni uznac takiego paragonu aczkolwiek pomylić sie można

Myślę, że będą widzieć, że dziewczyna wysłała jedno zgłoszenie, wkradła sie liczbówka. Najlepiej zadzwoń i zapytaj, ale moim zdaniem nie będą robić problemu.

Wyświetl w wątku >>
0 0