Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#3231350 Napisano: 24.03.2010 11:03:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jak chce sobie kupić ładne buty na wiosne to wszytskie które mi się podobają mają albo półmetrowy obcas albo cenę z kosmosu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3216023 Napisano: 19.03.2010 01:17:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
aloevera napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

aloevera napisał(a):

aloevera napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Znając życie Organizatorzy i tak nie usuną zdjęcia, nawet jeśli dostaną kilka maili.

może jak dostana kilkanaście to usuną, nienawidzę oszustw emotka

a jak nie to damy znać do tego Relikowskiego
emotka

swoją drogą facet 48 lat i takie głupoty w głowie ma.

niektórzy nigdy nie dorosną, ale żeby kraść cudze prace... WSTYD!!!!!

Powinno się publicznie wieszać zdjęcia takich ludzi pod plakietka ZŁODZIEJ, żeby każdy widział jego twarz, to może by się to skończyło
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3215825 Napisano: 19.03.2010 12:39:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
aloevera napisał(a):

ziolko napisał(a):

beata28 napisał(a):

Ja byłabym bardzo wdzięczna o opisaniu potem , co spotkało Pana Zbigniewa Czyżewskiego z Wodzisławia Śląskiego.
Byc może , ktos nastepnym razem zastanowi się zanim cos komus zapierdzieli.

Sama mam niesmak po konkursie w sieci Eko , gdzie równiez wygrała praca żywcem sciagnięta z netu.

ogólnie wg prawa
Znamiona zapożyczenia świadomego wyczerpują przypadki plagiatu jawnego. Identyczność całych utworów lub ich części następuje z reguły na skutek świadomego działania plagiatora. Również przypadki plagiatu ukrytego mogą charakteryzować się świadomym działaniem

Osoba dokonująca plagiatu ponosi odpowiedzialność na podstawie art. 115 PrAut („Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat trzech”).

ale sama jestem ciekawa, co na to komisja i autor zdjęcia

o kurde jestem w szoku, sama brałam udział w tym konku i nie podoba mi się to zdjęcie jakoś specjalnie, to złodziej wstrętny musi być, dał już ktoś znać do organizatora?

jesli mozecie to jeszcze nie piszcie nic do organizatora, zeby wyniki widnialy dzis caly dzien
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3215728 Napisano: 19.03.2010 12:16:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

isiulka napisał(a):

beata28 napisał(a):

isiulka napisał(a):

http://www.zdroweoczy.com.pl/
Pozdrawiam laureata     III miejsca
Pana Zbigniewa Czyżewskiego z Wodzisławia Śląskiego, naturalnie autor zdjęcia Paweł Relikowski z pewnością się z Panem skontaktuje w najbliższych dniach w celu ustalenia honorarium za skorzystanie z jego autorstwa

Byc może panowie pójdą na kompromis i razem wybiorą się do SPA emotka

Nie pójdą emotka

Skąd wiesz? Może już się dogadali emotka

no właśnie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3215714 Napisano: 19.03.2010 12:12:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
beata28 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pana Zbigniewa Czyżewskiego z Wodzisławia Śląskiego, naturalnie autor zdjęcia Paweł Relikowski z pewnością się z Panem skontaktuje w najbliższych dniach w celu ustalenia honorarium za skorzystanie z jego autorstwa

Byc może panowie pójdą na kompromis i razem wybiorą się do SPA emotka

Nie pójdą emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3215665 Napisano: 19.03.2010 12:01:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
Pana Zbigniewa Czyżewskiego z Wodzisławia Śląskiego, naturalnie autor zdjęcia Paweł Relikowski z pewnością się z Panem skontaktuje w najbliższych dniach w celu ustalenia honorarium za skorzystanie z jego autorstwa Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3212443 Napisano: 18.03.2010 12:45:00 w Paragony
Szukam paragonów na zakup piwa Tyskiego Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3208889 Napisano: 17.03.2010 12:57:49 w Paragony
kurlandzka napisał(a):

psika napisał(a):

Witam!!!
Potrzebuję DOBREJ DUSZYCZKI która kupi mi dwie czekolady Côte d’Or i przesle je z paragonem do mnie. Oczywiście kase za wysyłkę i czekolady przeleję na konto. http://www.karlsb...?mid=183&fid=113 tu jest lista sklepów które biorą udział w promocji. Info proszę na PW. Pozdrawiam

ja także szukam takeij osóbki emotka ( PW

Ja też szukam osóbki która zrobi mi zakupy na obiad i wyśle towar wraz z paragonem do domu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3206063 Napisano: 16.03.2010 06:09:14 w Pomocy!!!!
tancerkaaa napisał(a):

pomózcie prosze.. znajomy z pracy , chce pozyczyć odemnie 1500zł, wie z pewnych zródeł ze takie pieniadze mam, i ni wykrece sie ze nie posiadam takiech sumy....

zalezy mi na dobrych kontaktach i miłęj atmosferze w pracy, wiec nie moge mu powiedziec stanowczo ze mu nie pozycze!!!
powiedzialam mu ze raczej mu pozycze,ale chce miec jakies zabezpieczenie, bo złe mam doswiadczenie z pozyczaniem pieniedzy i co tu ukrywać sie boje, bo 1500zł na ulicy nie lezy
co moge zrobic? napisanie oswiadczenia na kartce i podpisanie przez tą osobę , czy to bedzie wiarygodne i do wyegzekwowania w przypadku gdy znajomy nie bedzie mi chciał oddac kasy?? moze jakis swiadek ze pozyczam mu by sie przydał ??
prosze pomozcie,jak zabezpieczyc te pieniadze.. pliss

wystarzy spisać prostą umowe, Kto komu, ile, do kiedy, data. jak jest świadek to jeszcze lepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3205476 Napisano: 16.03.2010 02:17:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
melissa napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

melissa napisał(a):

grancias napisał(a):

merynosek napisał(a):

pamal73 napisał(a):

http://www.carref...aj-wyjatkowa-chwile/

daje do myślenia emotka

Porażka... Ciekawe ile smsów wysłali i z jakiego zegara korzystali...
Nie ma to jak rodzinny biznes emotka

Te osoby czesto wygrywaja w konkursach, gdzie trzeba cos kupic. Pewnie dużo inwestuja, ale kazdy ma do tego prawo ...

3 klany hurtowników z Jaworzna, Jutrosina i Krakowa podzieliły się wszystkimi nagrodami.... no sorry - 1 człowiek z Wrocławia spoza tych klanów się zaplątał emotka

broni Ci ktoś mieć 5 telefonów i wysyłać po kilkadziesiąt smsów? płaczesz jak moher, a Ci, którzy akurat to robią nie łamią regulaminu w żaden sposób

A kto tu płacze????
emotka emotka emotka
Nawet udziału tam nie brałam. Nie można już komentować wyników w topie tego dotyczącym? Naucz się czytać ze zrozumieniem - ale to chyba zbyt trudne - więc lepiej wracaj do nabijania głosów w klikanych, może tym razem cię nie wywalą emotka emotka emotka emotka

No ale przeciez tu chodzilo o trafienie w godzine 20 wiec nie trzeba bylo wykupoac calego sklepu, po prostu mało ludzi grało , albo mają swój sposób i tyle:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3204791 Napisano: 16.03.2010 09:53:34 w Wkurza mnie...
majeczkamp napisał(a):

wkurza mnie poczta:
- nie dostałam jeszcze ani jeden bulionówki a chyba z 8 zamówiłam
- nie dostałam past z 3dwhite z konkursu z perłami z listopada !!!
- nie dostałam jeszcze past blend a med dla 500 pierwszych osob
- brak 2 czekolad z konkursu Chopina

emotka emotka emotka

Majeczka mam identyczną sytuację z 3 pierwszymi konkursami które wymieniłaś, więc może jeszcze do nas dotrą.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3201266 Napisano: 15.03.2010 09:38:39 w Moja pierwsza wygrana!
Poduszka z milkyway jakieś 18 lat temu i duży misiek z coca coli za świąteczne kartki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3195542 Napisano: 13.03.2010 12:27:50 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

A mnie wkurza , że skruszył mi się ząb i wypadła plomba a zapłaciłam kur....e dentystce kupę kasy i miało być dobrze.Zadzwoniłam do niej wczoraj to kazała mi przyjść za 2 tygodnie i to prywatnie wkurza mnie to.

No nie zartuj, zadzwon jeszcze raz i powiedz ze chcesz rozmawiavc z dentystka a nie recepcjonistka, to przyjmnie cie od razu, ma chyba zreszta taki obowiazek. Ja mialam taka sytuacje to jeszczew tym samym dniu mnie przyjela , mialam pierwszenstwo przed innymi pacjentami. Przeciez przez takie odwlekanie mozesz nawet stracic gwarancje na plombe. Nie popuszczaj tlyko zadzwon i powiedz ze żądasz wizyty bo już raz czekalas na wizyte w kolejce ( jak robilas plombe).

Wkurza mnie ten glupi snieg:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3192199 Napisano: 12.03.2010 01:21:41 w Paragony
Szukam paragonów Timotei, mogą być skany na wymiane, mogę odkupić , wymienić się na cos, propozycje PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3188391 Napisano: 11.03.2010 01:37:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
nice napisał(a):

snupy3 napisał(a):

A co mi tam,też się pokuszę,a nóż komisja doceni:

BY POPRAWIÆ WYGL¡D SWOICH WŁOSÓW, SKÓRY I PAZNOKCI STOSUJÊ ...
Skrzypovitę,co na me włosy działa leczniczo
choć aplikuję ją doodbytniczo
PONIEWAŻ gdy ustnie kapsułki łykałam
Takiego odlotu w życi(u) nie miałam.
Kiedy zażyję Skrzypovitę moją
Paznokcie w oczach się dwoją i troją,
włosy na głowie stają mi dęba
a błogi stan się ciągle pogłębia.
Wizje mam takie,że strach się bać,
cóż dużo mówić,kur.. mać
ta Skrzypovita to niezłe zioło,
perfidnie podkradam więc przyjaciołom
i aplikuję sobie skrycie,
bo po niej mam odjechane życie.

no nie mogę emotka emotka

emotka emotka emotka Ja bym dała I miejsce!! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3184275 Napisano: 10.03.2010 11:33:04 w Paragony
kasienka619 napisał(a):

kupię rolkę papieru termicznego (paragonowego) z Tesco. Oferty na PW.

Zamów sobie na allegro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3180827 Napisano: 09.03.2010 10:23:00 w Popraw sobie humor...
<Buli> chlooopie
<Buli> mamy w piatek
<Buli> rozaniec z kasztanow robic
<Buli> mielsimy sie zaopatrzc
<Buli> no to
<Buli> powiedzialem matce
<Buli> (co uczy w klasach 1-3 na wsi)
<Buli> ze chce 2 siaty kazstanow
<Buli> 30 malych murzynow dzielnie wykonalo robote Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3180805 Napisano: 09.03.2010 10:15:23 w Popraw sobie humor...
gocha26 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

<żwirek> stary.. słuchaj, jaka jazda....
<adrzej> dawaj!
<żwirek> byłem wczoraj na imprezie u Krzyśka
<andrzej> no
<żwirek> i on miał jakieś zioło... czy coś takiego
<żwirek> najaraliśmy sie jak świnie...
<andrzej> hehe
<żwirek> a później sie strasznie gorąco zrobiło...
<żwirek> nie wiem, ogrzewanie podkręcili czy coś takiego,
<żwirek> mówie do Krzyśka, żeby okno otworzył albo ogrzewanie przykręcił
<żwirek> a ten do mnie: Ssssssspierdaaalaaajjjjj
<andrzej> hehe
<żwirek> mówie, zróbcie coś bo się podusimy!!
<żwirek> no to jeden zrobił... zdjął buta z nogi.. i dawaj, w okno
<andrzej> ale jaja
<żwirek> wiesz jaka ulga...?? norlnie każdy tylko:Ooo.. nareszcie świerze powietrze...
<andrzej> ale szyba poszła...
<żwirek> ale najważniejsze było, że mieliśmy czym oddychać... ulga, jakbym pierwszy raz od stu lat oddychał świeżym powietrzem!!
<andrzej> no fakt
<żwirek> ale nie o to chodzi...
<żwirek> budzimy się rano... a tu szyba w meblościance rozbita, but w środku...!!!
<andrzej> ...

emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3177476 Napisano: 08.03.2010 08:27:23 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

... opis trybu życia leniwca z dzisiejszej prasy: siedzi na drzewie, schodzi raz na tydzień wyłącznie w celu higieny osobistej...
emotka emotka
emotka

emotka emotka emotka

Wkurza mnie Play Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#3174630 Napisano: 06.03.2010 09:18:07 w Pomocy!!!!
kinga1 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wziełam sobie Play na abonament, dziś chciałabym wysłać smska pod 71** i niestety nie da rady wysyłanie smsa nie powiodło się , kasę mam na koncie, na infolinie dzwoniłam i kobitka powiedziała że nie ma żadnych blokad, skonfigurowałam dobrze telefon... co to jeszcze może być? Mieliście podobny problem? Oczywsićie smski na normalne numery wysyła normalnie, tylko te zaczynające się od 7 stwarzaja problemy emotka

u mnie to samo-play na karte

Musiałam złożyć reklamację emotka do 3 dni podobno to odblokują, więc chyba tez będziesz musiała zadzwonić do BOKu i to zgłosić... Wyświetl w wątku >>
0 0