Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#2032636 Napisano: 18.12.2008 09:29:17 w GRATISY
5 długopisów z Umbro Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024955 Napisano: 15.12.2008 02:36:42 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka

Nie są żadnymi ofiarami, bo dostają tyle i założył sobie organizator.

Brak mózgu... i wpadł na pomysł jak powiększyć sobie budżet, chyba coś się komplikuje?!

Pazerność? buahah nie rozmieszaj... to jak z konkursami, po co komuś 40xkoszulek z leona pff xD

Tyle na ten temat emotka

Pozdro

Wiesz ja bym chciałą kupić takiego misia żeby się również przyczynić do pomocy tym chorym dzieciom , ale nie moge . dlaczego? bo hurtowo wykupuja je ludzie którzy pozniej je sprzedają drożej, do wlasnej kieszeni. Myśle ze to nie jest dziedzina w ktorej sie powinno zarabiac, wiec twoje porownanie do jakis konkursowych koszulek jest nie trafne. I to jest moje zdanie. Nie musisz sie ze man zgadzac.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024888 Napisano: 15.12.2008 02:17:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ze w okresie przedswiatecznym na 50 kas czynnych jest tylko 10 i kolejki na pol sklepu Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2024201 Napisano: 15.12.2008 10:02:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pazerność i brak mózgu u ludzi. Na allegro jak pewnie każdy z Was zauważył są prowadzone charytatywne aukcje misiów, jeden miś kosztuje 50 zł, ale bardzo ciężko go zalicytować bo idą jak świeże bułeczki i sprzedają się w ciągu 5 s. Oczywiśćie znalazły się już cwaniaki co kupują misie za 50 zł a sprzedają za 150. Przecież to akcja charytatywna!! a Ludzie wszedzie doszukują się zarobku, szkoda że ofiarami są chore dzieci emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2019667 Napisano: 13.12.2008 12:12:07 w Wkurza mnie...
etka99 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samantha22 napisał(a):

wkurył mnie właśnie użytkownik którego @ zaczyna sie - kinga11-1@.... i to napewno osoba z e-konków, bo widze że nie tylko ja dostałam od niej @ ze spamem z prosbą o kilki, jest mase adresów ludzi z tego forum emotka emotka

Właśnie weszłam w ten wątek, bo chciałam o tym napisać.

Kiedyś zarejestrowałam się na jakiejś stronie fryf.pl czy coś takiego, konkurs z naszej bazy i wysłali mi niedawno maila, w którym nie ukryli adresatów - była cała lista kilkuset adresatów, poznaję po nickach wielu naszych forumowiczów.
Długo nie trzeba było czekać, aż ktoś skorzysta z tej listy i zacznie spamować.
Wczoraj dostałam maila od kinga11-1, dzisiaj 2 maile od: puzi_31 i od verena999. We wszystkich był link do kliknięcia z konkursu 3D White.
Oczywiście nie życzę sobie takich maili na moją prywatną skrzynkę i nie wiem co teraz zrobić. Bo oczywiście domyślam się, że dostanę jeszcze nie raz spam i w przyszłości pewnie też ktoś sobie wykorzysta te maile do innych konkursów. Ten Fryf powinien za to beknąć.

A do spamerów apeluję - opamiętajcie się, to nie jest uczciwe!

Dostałam z tego chyba dzisiaj z 10 emotka

Tak poza tym dostałam @ z http://www.swiatniebedzie.pl gdzie również była dość długa lista użytkowników i podejrzewam że to ktoś sobie po prostu skopiował

napiszcie do 3d ze wam ktos spamuje skrzynki, dostanie dyskwalifikacje i po krzyku, bo takie wkurzanie sie nic nie da. a do swiat nie bedzie tez by sie przydal mail aby takich zespolowych info nie wysylali, bo potem dostajecie mase spamu i tez powinni cos z tym zrobic Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2014099 Napisano: 11.12.2008 07:11:37 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

a mnie wkurzaja moje dzieci są takie niegrzeczne

przed swietami? to u mnie w rodzinie wszytskie dzieciaki sie nagle pomocne az nadto zrobily, wszystkie sprzataja, wyrzucaja smieci, ucza sie, wyprowadzaja psa...:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2004219 Napisano: 08.12.2008 03:52:26 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

marielu napisał(a):

A mnie nie wkurza ale raczej bawi to że niechcący napisałam w kliknijcie, parę osób mi poklikało stópkę , napisałam ze rewanż na PW i ......
.... z 4 głosów które doszły zrobiło mi się 18 PW z prośbą o rewanż emotka Oczywiście poklikałam wszystkim , bo nie sprawdzę kto kliknął emotka A potem sie dziwić że ludzie sobie nie wierzą i robią sie złośliwi i nieufni.. emotka

w 3d dodaje albo pozniej i tylko raz z jednego ip

emotka Basia Basia miałam 1 głos - potem zrobiło się 5 i tak zostało emotka tak tak Mery wiadomo ekonkowy głupek ale liczyć umie... przynajmniej do 10 emotka

podobno w 3d jest przedzial czasowy... i mozna jeden glos na 5-6 minut
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2004178 Napisano: 08.12.2008 03:42:10 w Pomocy!!!!
isiulka napisał(a):

kajus18 napisał(a):

swibek napisał(a):

kajus18 napisał(a):

szukam informacji jak sprawdzić na rakiecie do tenisa jakiej wielkości jest raczka? nie amm zielonego pojęcia gdzie tego szukać emotka emotka emotka emotka emotka

chodzi Ci o to gdzie to jest na rakiecie napisane? czy wogóle jaką powinnaś mieć długość? czy nie znasz symboli?

chodzi o to ze4 mam rakiete i nie wiem jaką długość raczki ma ta rakieta?czy gdzieś to na tej rakiecie jest napisane? emotka emotka emotka emotka

Tu chodzi o grubosc raczki a nie długość;)

Tzw. Metoda amerykańska określa obwód rączki cyframi od 0 do 5, natomiast metoda angielska określa obwód rączki w calach od 4 do 4 i 5/8 cala. Rozmiar 0 odpowiada 4 calom, 2 -4 1/8, 3 -43/8, 4 - 41/2, 5 - 4 5/8.

Wymierz srednice w calach, pewnie gdzies w internecie znajdziesz polski odpowiednik w cm Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2004162 Napisano: 08.12.2008 03:38:59 w Pomocy!!!!
kajus18 napisał(a):

swibek napisał(a):

kajus18 napisał(a):

szukam informacji jak sprawdzić na rakiecie do tenisa jakiej wielkości jest raczka? nie amm zielonego pojęcia gdzie tego szukać emotka emotka emotka emotka emotka

chodzi Ci o to gdzie to jest na rakiecie napisane? czy wogóle jaką powinnaś mieć długość? czy nie znasz symboli?

chodzi o to ze4 mam rakiete i nie wiem jaką długość raczki ma ta rakieta?czy gdzieś to na tej rakiecie jest napisane? emotka emotka emotka emotka

Tu chodzi o grubosc raczki a nie długość;) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2003609 Napisano: 08.12.2008 01:13:06 w PODZIĘKOWANIA
mama2006 napisał(a):

A ja dziękuję Isiulce, za wygraną w konku na forum. (właśnie doszła- fajna)

Cieszę się że dotarło emotka I nie ma za co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#2003013 Napisano: 08.12.2008 10:04:00 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

wkurza mnie,ze ktos podpial ppod strone glowna swoj link do 3d i jak probuje wejsc na forum doliczam komus kliki w 3 d emotka emotka

ja tak nie mam, skad wiesz ze tak jest?? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#1988048 Napisano: 03.12.2008 03:59:43 w Popraw sobie humor...
0 0

isiulka

#1967954 Napisano: 26.11.2008 06:46:50 w Konkursy firm tytoniowych
kachna1111 napisał(a):

isiulka napisał(a):

czy nowym rokiem, kody na koncie lm sie zeruja i zbiera sie od nowa??

tak

ile czeka się na nagrody z licytacji??

Dzieki za odp emotka Bede pilnie zbierac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#1966848 Napisano: 26.11.2008 10:25:49 w dziś mam urodzinki
bmacieja napisał(a):

patrycja8726 napisał(a):

dzis moje 21 urodzinki emotka emotka emotka emotka emotka

zdrówka, słoneczka, samych szczęśliwych chwil i dużo wygranych!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

oczko !!! emotka Rownież się dołączam do życzen emotka wszystkiego naj naj naj lepszego emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#1966792 Napisano: 26.11.2008 10:10:08 w Konkursy firm tytoniowych
czy nowym rokiem, kody na koncie lm sie zeruja i zbiera sie od nowa?? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#1910774 Napisano: 27.10.2008 05:58:26 w Konkursy firm tytoniowych
isiulka napisał(a):

Gra ktos w Glamour?? emotka PW

Nie podaje strony do konkursu emotka kto zna temu moge pomoc reszta niech sobie sama poszuka i nie spamowac mi skrzynki prosze! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#1910752 Napisano: 27.10.2008 05:44:01 w Konkursy firm tytoniowych
Gra ktos w Glamour?? emotka PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#1901782 Napisano: 23.10.2008 01:57:19 w Popraw sobie humor...
<Kacper> kumpel ma kantor
<Kacper> i taką scenę opowiadał wczoraj w knajpie
<Jez> dawaj:)
<Kacper> w kantorze u niego przy uczelni przyszła panna z koleżanką w piątek i wymienia 100 rubli, ten mówi że to strasznie mało i się nie opłaca bo dostanie 8/9zł a ta do niego, że niemożliwe musi być więcej, on jej pokazuje kurs i daje 8 czy tam 9zł a jej koleżanka ryknęła ze śmiechu i mówi dałaś d*py za 8 zł !!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#1900971 Napisano: 23.10.2008 09:48:12 w Konkursy firm tytoniowych
isiulka napisał(a):

ma ktos moze linka do konkursu z glamour?? bede wdzieczna emotka PW

ok juz nie aktualne Wyświetl w wątku >>
0 0