Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#7258072 Napisano: 04.05.2025 15:51:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reolo3 napisał(a):

W aplikacji coca-cola, w zakładce nagrody mam coś takiego, czy to znaczy że wygrałam voucher o wartości 8200zl czy to tylko los który bierze udział w losowaniu?

Ja w ten sam sposób wygrałam 100 działek z domkami 😝 Wyświetl w wątku >>
2 mia, miketyson 0

isiulka

#7257941 Napisano: 03.05.2025 13:44:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciężko mi się czyta regulamin na tel, powie mi ktoś czy w kitkat jest jakieś ograniczenie na osobę? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7257779 Napisano: 02.05.2025 13:01:15 w Smolar
Anisu napisał(a):

aguagu napisał(a):

Czy na konkurs Milka/Oreo można kupić te małe ciasteczka Oreo za 1,99zł? emotka

ja je właśnie kupiłam, w regulaminie nie ma sprecyzowanej gramatury, a jest to jedno opakowanie  wiec powinno być OK

a jak je macie opisane na paragonach? Moje opisy to jakiś dramat "MI CHo co XL" albo "Biszkopty M w czek" Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7257738 Napisano: 02.05.2025 08:43:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
- piec do pizzy Ariette
- drukarka do zdjęć Instax wide 
- drukarka do zdjęć polaroid
- słuchawki JBL
- saturator Sodastream Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7257737 Napisano: 02.05.2025 08:40:40 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

maverick napisał(a):

To, że nie leży mi ten początek zdania "Grillowanie z Pepsi i Lay’s jest jak…" emotka

mam to samo🤣 nie wiem jak to dalej "ugryźć" aby miało jakikolwiek sens

Czyli ja też nie jestem osamotniona emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

isiulka

isiulka

#7257725 Napisano: 01.05.2025 22:23:44 w Zapowiedzi konkursów

isiulka

#7257614 Napisano: 01.05.2025 09:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Hej. Działa Wam formularz zgłoszeniowy w konkursie 7Days? U mnie tylko informacja, że zgłoszenia przyjmowane będą od 1 maja, a dziś 1 maja 😃

A regulamin ma godzine?

nie ma godziny rozpoczęcia

Jak nie ma jak ma 🤨12.00 Wyświetl w wątku >>

isiulka

isiulka

#7254868 Napisano: 18.04.2025 08:16:23 w Zapowiedzi konkursów
www.northcoast.pl
Od 5 maja do 29 czerwca br. NORTH COAST zaprosi konsumentów do udziału w loterii CIRIO z atrakcyjnymi nagrodami. Wystarczy kupić dowolny produkt Cirio i zarejestrować paragon na stronie loterii. Do wygrania 20 000 zł na włoskie wakacje, co tydzień piec do pizzy, a codziennie zestawy włoskich pomidorów Cirio. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7254266 Napisano: 15.04.2025 18:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy  dziś już wpadł komuś polaroid albo plecak z fuzetea? Jak cus to zapraszam nr pv , chętnie się powymieniam info o wygranych aby nie marnować kodów emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

isiulka

#7254101 Napisano: 15.04.2025 09:35:08 w Wkurza mnie...
gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Wkurzają mnie organizatorzy którzy chcą żebyśmy pisali poematy na 4000 czy 5000 znaków. I ja mam wierzyć, że oni później przeczytają 300 takich wypracowań żeby nagrodzić najlepszych z nas?? Wątpliwe.

Napisz na 500. Ja tak robię i jakbym była w agencji to z pewnością dalej bym nie czytała.

Tak właśnie zamierzam zrobić bo pisać poemat na 5000 znaków nie mam zamiaru.

To mnie wkurza podawanie danych adresowych jeszcze przed rozwiązaniem konkursu. Konkurs w netto, poemat na 4 tys. znaków i pełne dane adresowe, w jakim celu? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7253484 Napisano: 11.04.2025 22:18:14 w Smolar
A może ktoś wkleić treść tego maila z prośbą o potwierdzenie operatora telefonu?
Nie, żebym komuś zarzucała kłamstwo bo absolutnie jestem od tego daleka ale serio trudno mi w to uwierzyć i być może jest jakaś gwiazdka, o której nie wspominacie.

Osobiscie Smolara nie lubię bo weryfikuje nie to co trzeba i nie tych co trzeba. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7253452 Napisano: 11.04.2025 19:54:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jak długo się czeka na weryfikację ręczną z konkursu Loteria "Coke x Heinz" Kaufland!

A miałaś na paragonie kilka zestawów? Czyli w razie czego lepiej brać osobne paragony.

Swoją drogą, myślicie, że grill który jest do wzięcia z tej promocji, jest warty zachodu? wygląda ciekawie

Wszystkie osobne paragony i sporo nie weszło

Zgłoś jeszcze raz, jak wyskoczy komunikat, że paragon już jest zgłoszony, to daj weryfikację ręczną. Ja na paragonie mam coca cole i heinz opisane idealnie , czekałam na ich akceptację a dziś w aplikacji dali status - niespełnione warunki promocji . Dopiero po ręcznej dodali.

Zgłaszałam dwa razy i później ręcznie -na 27 paragonów - 12 nie weszło, wszystkie paragony osobno po 2 szt. zrobione , boję się , ze zanim zweryfikują będzie po nagrodach emotka

Niestety, dotąd wszystkie konkursy w aplikacji prowadziło  Fortis i wsio grało - zresztą z Fuzetea nie ma nadal problemu. Albedo prowadzi ten jeden konkurs i same problemy :/ Też czekam na akceptację 16 paragonów, w 7 mam już status odrzucono i już nie mam pomysłu co z tym robić.

Ja dzisiaj kupowałam na jeden paragon 8 szt cola i ketchup i po minucie byli punkty

A to nie jest tak, że 1 token = 1 paragon bez względu na ilość produktów?

Edit: już doczytałam , że wystarczy wielokrotność zestawu na jednym paragonie emotka Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

isiulka

#7253447 Napisano: 11.04.2025 19:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jak długo się czeka na weryfikację ręczną z konkursu Loteria "Coke x Heinz" Kaufland!

A miałaś na paragonie kilka zestawów? Czyli w razie czego lepiej brać osobne paragony.

Swoją drogą, myślicie, że grill który jest do wzięcia z tej promocji, jest warty zachodu? wygląda ciekawie

Zgłoś jeszcze raz, jak wyskoczy komunikat, że paragon już jest zgłoszony, to daj weryfikację ręczną. Ja na paragonie mam coca cole i heinz opisane idealnie , czekałam na ich akceptację a dziś w aplikacji dali status - niespełnione warunki promocji . Dopiero po ręcznej dodali.

Zgłaszałam dwa razy i później ręcznie -na 27 paragonów - 12 nie weszło, wszystkie paragony osobno po 2 szt. zrobione , boję się , ze zanim zweryfikują będzie po nagrodach emotka

Niestety, dotąd wszystkie konkursy w aplikacji prowadziło  Fortis i wsio grało - zresztą z Fuzetea nie ma nadal problemu. Albedo prowadzi ten jeden konkurs i same problemy :/ Też czekam na akceptację 16 paragonów, w 7 mam już status odrzucono i już nie mam pomysłu co z tym robić. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

isiulka

#7253436 Napisano: 11.04.2025 18:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Zgłoś jeszcze raz, jak wyskoczy komunikat, że paragon już jest zgłoszony, to daj weryfikację ręczną. Ja na paragonie mam coca cole i heinz opisane idealnie , czekałam na ich akceptację a dziś w aplikacji dali status - niespełnione warunki promocji . Dopiero po ręcznej dodali. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7252806 Napisano: 09.04.2025 17:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz?

Od wczoraj czekam 🫤 jakiś błąd jest

To mam to samo, no to czekamy. Pewnie jak naprawią to gwarantowane znikną w moment emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7252796 Napisano: 09.04.2025 16:32:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7252657 Napisano: 09.04.2025 11:02:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda główna w Jeżykach Coolkach emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7251672 Napisano: 04.04.2025 20:14:12 w Avanti
dala napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Ktoś wie jak jest opisana w Kauflandzie Pepsi lemon?

Ja kupiłam Pepsi Twist i na paragonie mam "PepsiTwist0,85L". Nie wiem niestety jaki jest opis z wersją Zero Cukru.

Ja mam z Kauflandu: PepsiLemonZero0,85 Wyświetl w wątku >>