Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#7254266 Napisano: 15.04.2025 18:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy  dziś już wpadł komuś polaroid albo plecak z fuzetea? Jak cus to zapraszam nr pv , chętnie się powymieniam info o wygranych aby nie marnować kodów emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

isiulka

#7254101 Napisano: 15.04.2025 09:35:08 w Wkurza mnie...
gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Wkurzają mnie organizatorzy którzy chcą żebyśmy pisali poematy na 4000 czy 5000 znaków. I ja mam wierzyć, że oni później przeczytają 300 takich wypracowań żeby nagrodzić najlepszych z nas?? Wątpliwe.

Napisz na 500. Ja tak robię i jakbym była w agencji to z pewnością dalej bym nie czytała.

Tak właśnie zamierzam zrobić bo pisać poemat na 5000 znaków nie mam zamiaru.

To mnie wkurza podawanie danych adresowych jeszcze przed rozwiązaniem konkursu. Konkurs w netto, poemat na 4 tys. znaków i pełne dane adresowe, w jakim celu? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7253484 Napisano: 11.04.2025 22:18:14 w Smolar
A może ktoś wkleić treść tego maila z prośbą o potwierdzenie operatora telefonu?
Nie, żebym komuś zarzucała kłamstwo bo absolutnie jestem od tego daleka ale serio trudno mi w to uwierzyć i być może jest jakaś gwiazdka, o której nie wspominacie.

Osobiscie Smolara nie lubię bo weryfikuje nie to co trzeba i nie tych co trzeba. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7253452 Napisano: 11.04.2025 19:54:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jak długo się czeka na weryfikację ręczną z konkursu Loteria "Coke x Heinz" Kaufland!

A miałaś na paragonie kilka zestawów? Czyli w razie czego lepiej brać osobne paragony.

Swoją drogą, myślicie, że grill który jest do wzięcia z tej promocji, jest warty zachodu? wygląda ciekawie

Wszystkie osobne paragony i sporo nie weszło

Zgłoś jeszcze raz, jak wyskoczy komunikat, że paragon już jest zgłoszony, to daj weryfikację ręczną. Ja na paragonie mam coca cole i heinz opisane idealnie , czekałam na ich akceptację a dziś w aplikacji dali status - niespełnione warunki promocji . Dopiero po ręcznej dodali.

Zgłaszałam dwa razy i później ręcznie -na 27 paragonów - 12 nie weszło, wszystkie paragony osobno po 2 szt. zrobione , boję się , ze zanim zweryfikują będzie po nagrodach emotka

Niestety, dotąd wszystkie konkursy w aplikacji prowadziło  Fortis i wsio grało - zresztą z Fuzetea nie ma nadal problemu. Albedo prowadzi ten jeden konkurs i same problemy :/ Też czekam na akceptację 16 paragonów, w 7 mam już status odrzucono i już nie mam pomysłu co z tym robić.

Ja dzisiaj kupowałam na jeden paragon 8 szt cola i ketchup i po minucie byli punkty

A to nie jest tak, że 1 token = 1 paragon bez względu na ilość produktów?

Edit: już doczytałam , że wystarczy wielokrotność zestawu na jednym paragonie emotka Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

isiulka

#7253447 Napisano: 11.04.2025 19:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jak długo się czeka na weryfikację ręczną z konkursu Loteria "Coke x Heinz" Kaufland!

A miałaś na paragonie kilka zestawów? Czyli w razie czego lepiej brać osobne paragony.

Swoją drogą, myślicie, że grill który jest do wzięcia z tej promocji, jest warty zachodu? wygląda ciekawie

Zgłoś jeszcze raz, jak wyskoczy komunikat, że paragon już jest zgłoszony, to daj weryfikację ręczną. Ja na paragonie mam coca cole i heinz opisane idealnie , czekałam na ich akceptację a dziś w aplikacji dali status - niespełnione warunki promocji . Dopiero po ręcznej dodali.

Zgłaszałam dwa razy i później ręcznie -na 27 paragonów - 12 nie weszło, wszystkie paragony osobno po 2 szt. zrobione , boję się , ze zanim zweryfikują będzie po nagrodach emotka

Niestety, dotąd wszystkie konkursy w aplikacji prowadziło  Fortis i wsio grało - zresztą z Fuzetea nie ma nadal problemu. Albedo prowadzi ten jeden konkurs i same problemy :/ Też czekam na akceptację 16 paragonów, w 7 mam już status odrzucono i już nie mam pomysłu co z tym robić. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

isiulka

#7253436 Napisano: 11.04.2025 18:45:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Zgłoś jeszcze raz, jak wyskoczy komunikat, że paragon już jest zgłoszony, to daj weryfikację ręczną. Ja na paragonie mam coca cole i heinz opisane idealnie , czekałam na ich akceptację a dziś w aplikacji dali status - niespełnione warunki promocji . Dopiero po ręcznej dodali. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7252806 Napisano: 09.04.2025 17:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz?

Od wczoraj czekam 🫤 jakiś błąd jest

To mam to samo, no to czekamy. Pewnie jak naprawią to gwarantowane znikną w moment emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7252796 Napisano: 09.04.2025 16:32:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie od razu weryfikację na coca coli & Heinz? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7252657 Napisano: 09.04.2025 11:02:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda główna w Jeżykach Coolkach emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7251672 Napisano: 04.04.2025 20:14:12 w Avanti
dala napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Ktoś wie jak jest opisana w Kauflandzie Pepsi lemon?

Ja kupiłam Pepsi Twist i na paragonie mam "PepsiTwist0,85L". Nie wiem niestety jaki jest opis z wersją Zero Cukru.

Ja mam z Kauflandu: PepsiLemonZero0,85 Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7251541 Napisano: 04.04.2025 11:01:35 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

isiulka napisał(a):

ł, metalowy kubek za ponad 200 zł i...przecieka. Bo producent nie wpadł na pomysł, by go uszczelnić. Tak bardzo go chciałam i czar prysł przy pierwszym użyciu.

Poważnie? Dobrze, że nie kupiłam go podnieconej nastolatce emotka

Poważnie  emotka   
Jest ładny, solidny i w samochodzie w trasie sprawdzi się super ale spacerowanie z nim jest totalnie bez sensu, bo jest ciężki i trzeba go trzymać pionowo. Wyświetl w wątku >>
1 myszania 0

isiulka

#7251407 Napisano: 03.04.2025 17:42:10 w Wkurza mnie...
Kubek Stanley emotka  taki na to szał, metalowy kubek za ponad 200 zł i...przecieka. Bo producent nie wpadł na pomysł, by go uszczelnić. Tak bardzo go chciałam i czar prysł przy pierwszym użyciu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7251403 Napisano: 03.04.2025 17:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

atlantydek napisał(a):

byekitty napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy zna ktoś numer tel , z jakiego ewentualnie komunikuje się agencja V&P od Coolek Jeżyków?

A komunikuje się telefonicznie? 🤔

Poszukuję odpowiedzi na to pytanie  emotka

Pytam, bo główne wg rega mailowo pójdą (ostatnio też tak było)

ale przecież nie jest rozstrzygnięty ostatni etap, który trwał do poniedziałku emotka  a główne dopiero w przyszłym tygodniu. Wyświetl w wątku >>

isiulka

isiulka

#7249955 Napisano: 28.03.2025 10:18:41 w Wkurza mnie...
Z ciekawości po co podawaliście dane do wysyłki tych toreb skoro teraz narzekacie? Serio spodziewaliście się, że będą ze skóry?
Wkurza mnie właśnie to, że ludzie rzucają się na tego typu nagrody a potem się zastanawiają czemu te promocje są coraz gorsze. Jakby nikt danych nie odesłał to ktoś by się może nad tym zastanowił. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249789 Napisano: 27.03.2025 16:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co tu się dzieje emotka   Weźcie się lepiej zajmijcie konkursami ...

Czy ktoś wie w końcu co to jest ta marka anyway launch ? Miała być premiera ale cos im chyba nie pykło

a no też w tym brałam udział ale jeszcze nie minęły 3 dni od wyłonienia laureatów więc czekam emotka PS. Ja strzelałam że to nowy dowoziciel żarcia a ty?

Też obstawiam jakieś gotowe obiadki, ale odpowiedź dałam o przenośnym miotaczu ognia emotka  bo w regulaminie było, że trafność nie ma znaczenia tylko uzasadnienie. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249781 Napisano: 27.03.2025 15:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co tu się dzieje emotka   Weźcie się lepiej zajmijcie konkursami ...

Czy ktoś wie w końcu co to jest ta marka anyway launch ? Miała być premiera ale cos im chyba nie pykło Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#7249548 Napisano: 26.03.2025 21:29:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

Odkopalam w starej komórce sprzed 10 lat sma 

Cos pięknego! emotka  A Kia nadal śmiga? Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7249542 Napisano: 26.03.2025 21:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przydałby się taki sentymentalny wątek ze starymi zdjęciami nagród  emotka  ja dzisiaj znalazłam tuby z Hortex z takimi ogromnymi naklejkami na ścianę ( dmuchawce i drzewo). Zerknęłam z ciekawości na naklejkę od kuriera i nabity 2011 rok,  najlepsze jest to ze nadal nic im się nie dzieje, można kleić.
Kiedyś te konkursy były jakieś fajniejsze... Wyświetl w wątku >>