Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6549164 Napisano: 20.11.2018 14:40:01 w Paragony na trwające konkursy
 Kupię:
 2 szt. Milka Polomarket (lub wymienie się na inne paragony) , pw z ceną Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549099 Napisano: 20.11.2018 12:12:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emilly86 napisał(a):

Czy w konkursie Monopoly biorą też udział dodatki do gry Mario czy tylko pełne wersje ? 

przeciez w regulaminie masz napisane razem z indywidualnym ID produktu, jakie biorą udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6549093 Napisano: 20.11.2018 12:08:20 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Mail z królewskiego cukru,że źle opisany ich produkt.I jak chcę puszkę to mam pieczątkę z podpisem i potwierdzeniem produktu ze sklepu mieć.Masakra niech se puszkę zapuszkują już widzę miny w markecie wrrrrrrrrrrrrrr.Odsyłaliście z pieczątką czy olaliście?

Też dostałam tego maila, na moim jest cukier i kod kreskowy a nadal jest źle opisany, więc olewam. Nie będę robić z siebie głupka z powodu puszki za 3 zł. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

isiulka

#6549060 Napisano: 20.11.2018 11:26:36 w Paragony na trwające konkursy
Biedronka CC - 5 zł / szt.
Tesco Palmolive - 13 zł / szt. 
Nivea Disney - 14 zł
Loteria Spar - 6 zł
Leclerc Wedel 16 zl (2 szt 30 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548975 Napisano: 20.11.2018 00:26:15 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

:O co to znaczy?

Znaczenie tych emotek jest jedno: ktoś tu ma nieuzasadniony zaciesz emotka Podobnych wpisów/śladów jest pełno na forum... emotka  

No i trzeba było to psuć?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548973 Napisano: 20.11.2018 00:15:08 w Paragony na trwające konkursy

isiulka napisał(a):

Mam paragony:

Nivea Disney - 14 zł
Kaufland Bony: Tychy, Racibórz, Rydułtowy, Rybnik - 10 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548841 Napisano: 19.11.2018 16:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

isiulka napisał(a):

Agnes napisał(a):

monisss napisał(a):

Agnes napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

Agnes napisał(a):

lima napisał(a):

paolka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Tęsknię za czasami, gdzie trzeba było "oswoić emocje" i nie było problemu z tym, żeby podzielic sie sposobem na wygranie koszulki emotka   Mars, Twix rozdawali Nam mnóstwo słodyczy... Plus i Polsat rozdawali Motorole, a Timotei kosmetyki w koszyczku emotka   Teraz nie mam czasu na konkursy, mało gram-jeszcze mnie wygrywam, loterie bramkowe mnie wykańczają nerwowo i tak jakoś mam coraz mniej serca do tego wszystkiego  emotka

Łącze się w bólu i wspomnieniach emotka emotka emotka

Taaaa.... ten 2006 rok, gdzie Winiary rozdawało blendery, opiekacze i Nokie a Coca-Cola kamery JVC  emotka

oj tak kiedyś to było fajnie
nie wspomnę juz o tych tonach słodyczy Marsów twixów itp ale tez Winiary ktore dawało mnóstwo sprzętów agd i właściwie każdy wygrywał ale najbardziej miło wspominam te kursy gotowania od kamisa, kursy parzenia kawy od mkcafe i pozdrawiam wszystkich konkursowiczów których wtedy poznałam a i ta niesamowita wycieczka do Paryza 2 autokary samych konkursowiczów i mega wypasiony Sylwester w Wawie
oj te czasy nie wrócą

A kiedy to było?

dawno temu ale moim zdaniem najlepsze okresy to 2005- 2010

niestety mnie tu wtedy nie było emotka  ale nawet widzę różnicę pomiędzy 2016 a 2018.. prawie konkursów nie ma emotka   

kiedyś był konkurs gdzie się chyba batony mars czy snickers wygrywało kodami... każdy miał w domu kilkanaście kilogramów tego emotka

ja w pewnym momencie przestałam juz o te batony grac bo nie miałam gdzie kartonów chowac

Rewelacyjny był ten konkurs...

Może jakaś agencja to czyta: Bardzo prosimy o powrót konkursów/loterii sms, gdzie wygrywa osoba śląca jako pierwsza sms o pełnej godzinie/kwadransie  emotka  

teraz to tylko bramki są... najbardziej beznadziejny sposób na loterie i konkurs...

Pamiętacie na Sylwestra w TV co 15 minut telefony dawali , ech  dobre czasy 

Jeden sylwestrowy szczególnie mi zapadł w pamięć. 
Wysyłało się smsy w trakcie trwania sylwestra , co minutę była 100.
2-3 dni poźniej był drugi etap, można było wygrać 1000 zł.
Każdy otrzymał na telefon pytanie, i wystarczyło w przeciągu 3 minut poprawnie odpowiedzieć aby wygrać.
Pytanie brzmiało: ile minut trwał sylwester z Polsatem/TVN/TVP (nie pamiętam jaka stacja)?
Więc każdy program TV,  od 20 do 3 - 7 godzin * 60. Odpowiedź 420 minut!

Odpowiedź była zła, bo jak się okazało, odliczali czas na reklamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

isiulka

#6548732 Napisano: 19.11.2018 12:29:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

monisss napisał(a):

Agnes napisał(a):

bagietkoweniebo napisał(a):

Agnes napisał(a):

lima napisał(a):

paolka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Tęsknię za czasami, gdzie trzeba było "oswoić emocje" i nie było problemu z tym, żeby podzielic sie sposobem na wygranie koszulki emotka   Mars, Twix rozdawali Nam mnóstwo słodyczy... Plus i Polsat rozdawali Motorole, a Timotei kosmetyki w koszyczku emotka   Teraz nie mam czasu na konkursy, mało gram-jeszcze mnie wygrywam, loterie bramkowe mnie wykańczają nerwowo i tak jakoś mam coraz mniej serca do tego wszystkiego  emotka

Łącze się w bólu i wspomnieniach emotka emotka emotka

Taaaa.... ten 2006 rok, gdzie Winiary rozdawało blendery, opiekacze i Nokie a Coca-Cola kamery JVC  emotka

oj tak kiedyś to było fajnie
nie wspomnę juz o tych tonach słodyczy Marsów twixów itp ale tez Winiary ktore dawało mnóstwo sprzętów agd i właściwie każdy wygrywał ale najbardziej miło wspominam te kursy gotowania od kamisa, kursy parzenia kawy od mkcafe i pozdrawiam wszystkich konkursowiczów których wtedy poznałam a i ta niesamowita wycieczka do Paryza 2 autokary samych konkursowiczów i mega wypasiony Sylwester w Wawie
oj te czasy nie wrócą

A kiedy to było?

dawno temu ale moim zdaniem najlepsze okresy to 2005- 2010

niestety mnie tu wtedy nie było emotka  ale nawet widzę różnicę pomiędzy 2016 a 2018.. prawie konkursów nie ma emotka   

kiedyś był konkurs gdzie się chyba batony mars czy snickers wygrywało kodami... każdy miał w domu kilkanaście kilogramów tego emotka

ja w pewnym momencie przestałam juz o te batony grac bo nie miałam gdzie kartonów chowac

Rewelacyjny był ten konkurs...

Może jakaś agencja to czyta: Bardzo prosimy o powrót konkursów/loterii sms, gdzie wygrywa osoba śląca jako pierwsza sms o pełnej godzinie/kwadransie  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

isiulka

#6548685 Napisano: 19.11.2018 10:41:45 w Smolar
jokan napisał(a):

isiulka napisał(a):

ameryka napisał(a):

CO TYDZIEŃ MOI POMOCNICY LOSUJĄ 20 KONSOL, A W WIELKIM FINALE 12 SAMOCHODÓW TOYOTA YARIS..

Nooo i?
Losują 12 samochodów, po 3 z każdego z 4 kolorów

b.malo nagrod, trzeba miec faktycznie szczescie emotka

ale i tak lepszy taki niż, kup dowolną coca-cole (szt 1) a potem wszystkie konkursowe Mirki grzebią po śmietnikach za paragonem  emotka
choć szanse na wygraną w takich loteriach i tak są minimalne emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

isiulka

#6548679 Napisano: 19.11.2018 10:24:09 w Smolar
ameryka napisał(a):

CO TYDZIEŃ MOI POMOCNICY LOSUJĄ 20 KONSOL, A W WIELKIM FINALE 12 SAMOCHODÓW TOYOTA YARIS..

Nooo i?
Losują 12 samochodów, po 3 z każdego z 4 kolorów Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548674 Napisano: 19.11.2018 10:21:13 w Smolar
ameryka napisał(a):

mikron22 napisał(a):

mirai napisał(a):

W temacie Coca - Cola z Biedronki: czy wysyłając zgłoszenie i zaznaczając pole z autem, które chcę wygrać ( nagrody główne) - biorę także udział w losowaniu nagród tygodniowych - PS4?

Tak, bierzesz. Ma to znaczenie dopiero przy losowaniu samochodów (4 losowania po 3 samochody w każdym).

a to ciekawe... bo w regulaminie jest co innego.

mianowicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548650 Napisano: 19.11.2018 09:55:06 w Paragony na trwające konkursy

isiulka napisał(a):

Tesco Palmolive - 13 zł / szt. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548470 Napisano: 18.11.2018 15:32:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Mam wrażenie, że ostatnio to coraz więcej tutaj konkursowych Grażyn i loteryjnych Januszy. Przez to wartościowi, ciekawi ludzie z tego forum pouciekali do podziemia. Kiedyś można było tutaj normalnie porozmawiać, a obecnie to szkoda się wypowiadać, bo można sobie tylko niepotrzebnego kwasu narobić. Kiedyś te forum było inspirujące, dawało motywacje do działania i wiem, że wiele marzeń się tutaj spełniało. Teraz to tylko wzajemne oskarżenia, szukanie haków i donosy. Kiedyś byliśmy siłą, drużyną, która stała za sobą murem. Ale te czasy to już pewnie nie wrócą.. emotka

Ivanotta ja to pamiętam trochę inaczej emotka  

- Zawsze były donosy i niektóre osoby wręcz chełbiły się tym, że na kogoś doniosły. A jak kogoś zdyskwalifikowali, ooo to dopiero była radość.
- Nienawiść i nagonka na Moniau, ktore scalały to forum ( bo dziewczyna była zawsze do przodu przed nami wszystkimi). I pamietam do dziś, jak była w ciąży a szereg osób z premedytacja, bez skrupułów wylewało na nią swój jad, obrażając całą jej rodzinę.
- Wątek kliknijcie - donosy, i screeny z forum, że ktoś zbiera głosy na wymianę i dyskwalifikacja uczestników.
- Wątek paragony - nawet nie ma co wspominać.

Ja coś się działo fajnego to zaraz ktoś się pojawiał, kto to wykorzystywał. 
Dla przykładu : konkursy sms, gdzie trzeba było się wstrzelić w daną godzinę. Wszyscy wygrywali, podawali sobie czasy, dzielili się radami. Ale szanowna Karolinka (wciąż aktywna uczestniczka z tego forum), nie potrafiła, i co zrobiła? Donosik, że to jest loteria a nie konkurs, potem wielka afera i już takich konkursów nie ma bo konsekwencje ponieśli uczestnicy i organizator (którzy zwracali pieniądze w wysokości 100% wartości nagrody).

Wartościowe osoby były i na szczęście nadal są, tyle że się nie udzielają, bo po co mają się narażać na złośliwe, przepełnione zazdrością komentarze. 

I z tego miejsca pozdrawiam Fryteczke, Cyferkową, Kalisto, Marcepana, RW, Mirasa, Avatee, Anave, Moniau, Jolcie, Jkkp , Trojana, Krzyszu'a, Wysokieszpile i starą ekipę emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6548440 Napisano: 18.11.2018 14:08:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a może by tak zacząć zgłaszać jego/jej posty gdzie obraża forumowiczów, jest za to jakiś ban ? emotka

Maszku, najlepiej zadzwoń i zapytaj, czy możesz wysłać dwa oświadczenia w jednej kopercie.
Z ciekawości, da się dać dwóch nadawców na liście poleconym?  Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6548427 Napisano: 18.11.2018 13:05:50 w Smolar
Jak rozumiecie zapis regulaminu : Przesłanie większej liczby numerów dowodów zakupów w jednym zgłoszeniu,traktowane jest jako jedno zgłoszenie (zgłoszeniem jest pierwszy wpisany do zgłoszenia numer dowodu zakupu).

W trakcie rejestracji jest pytanie: czy chcesz dodać kolejny dowód zakupu, ale zgłoszenie w zasadzie jest jedno. Czyli jak podałam kilka paragonów to i tak mam 1 los?
Czy chodzi o to, że jak ktoś wpisze po przecinku numery za jednym razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548417 Napisano: 18.11.2018 12:13:29 w Smolar
Po ile ślecie zgłoszeń na CC? Jakoś mnie zniechęca, ta masowość loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548305 Napisano: 17.11.2018 15:34:24 w Paragony na trwające konkursy

isiulka napisał(a):

Leclerc - Vanish itp - 22 zł   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548167 Napisano: 16.11.2018 20:59:39 w Smolar
A jak jest rozpatrywany 4-pak , jako 1 produkt czy jako 4 ? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6548166 Napisano: 16.11.2018 20:58:24 w Smolar
jokan napisał(a):

haima napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

W mojej Biedronce znalazłam Colę 0,5 ( czteropak za 7,56) niby w promocji, tak naprawdę ile kosztuje 0,5?Tu wychodzi po 1.89

0,5 kosztuje 2,59 jakoś tak

a nie macie juz puszek? ja u siebie widzialam pod kasa...ale jescze nie kupowalam...

Puszki po 1,4 z groszami widziałam , wolałam dołożyć  parę groszy i mam 0,5 emotka

jak ktos pije to tak, ale ja nie, to nie emotka

Ja mam ten sam problem, piję CC zero i nawet 0,5l jest ciężko dostać. Na szczęście ostatnio posmakował mi Sprite ogórkowy a w jednej biedronce mam go na zgrzewki;)

ogórkowy ? emotka oj to ja daleko w tyle jestem z pomysłowością marketingowców emotka

ja też, ale aż jutro sprawdzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0