Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6110089 Napisano: 10.11.2015 18:07:11 w Paragony
isiulka napisał(a):

Kupię paragon Polo Henkel, proszę ceny z wysyłką na pw

Aktualne... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108797 Napisano: 08.11.2015 13:03:14 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie wkurza, że wszystkie media podniecają się smogiem w Krakowie, który się pokazał....wystarczy przyjechać do nas na Śląsk i zobaczyć, że my tu żyjemy w tym na co dzień... 

Poczytaj trochę więcej na ten temat, pooglądaj mapy zanieczyszczeń, które pokazują zanieczyszczenia w Polsce on-line, na Śląsku macie lepsze powietrze niż w Krakowie, serio emotka   Mieszkam w Krakowie, bywam często na Śląsku i uwierz, ze tam oddycha mi się lepiej. Wczoraj zanim spadł deszcz przy moich chorych płucach ledwo oddychałam. Wczoraj popadało, dzisiaj wieje i wartości zanieczyszczeń spadły kilkukrotnie - a i tak na Śląsku są mniejsze. W Krakowie smog jest 200 dni w roku - on sobie nie przyszedł i pójdzie, to jest od wielu lat duży problem. Kraków leży w niecce i żeby pozbyć się smogu, musi bardzo mocno wiać lub padać. A ludzie i tak dalej palą w piecach gumofilce. 

nie zgodzę się z Tobą, ale nie mam czasu na dalsze polemizowanie i przedstawianie faktów w liczbach....pomieszkaj na Sląsku to pogadamy...

Polarniczka w tym konkretnym przypadku jednak nie masz racji emotka

Zresztą co wy porównujecie, Śląsk sąsiaduje z Małopolską więc może jesteście sąsiadkami? Wtedy obie macie racje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108791 Napisano: 08.11.2015 12:43:45 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie wkurza, że wszystkie media podniecają się smogiem w Krakowie, który się pokazał....wystarczy przyjechać do nas na Śląsk i zobaczyć, że my tu żyjemy w tym na co dzień... 

Poczytaj trochę więcej na ten temat, pooglądaj mapy zanieczyszczeń, które pokazują zanieczyszczenia w Polsce on-line, na Śląsku macie lepsze powietrze niż w Krakowie, serio emotka   Mieszkam w Krakowie, bywam często na Śląsku i uwierz, ze tam oddycha mi się lepiej. Wczoraj zanim spadł deszcz przy moich chorych płucach ledwo oddychałam. Wczoraj popadało, dzisiaj wieje i wartości zanieczyszczeń spadły kilkukrotnie - a i tak na Śląsku są mniejsze. W Krakowie smog jest 200 dni w roku - on sobie nie przyszedł i pójdzie, to jest od wielu lat duży problem. Kraków leży w niecce i żeby pozbyć się smogu, musi bardzo mocno wiać lub padać. A ludzie i tak dalej palą w piecach gumofilce. 

Ojjj tego nie mogę zdzierżyć, powinno się dawać ludziom kary po kilka tyś zł to może praktykowanie palenia dziadostwa w piecu by się ukróciło. Ok ludzie są biedni, nie mają czym palić to palą wszystkim ale dlaczego ja mam ponosić tego konsekwencje? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108508 Napisano: 07.11.2015 11:18:54 w Paragony
Kupię paragon Polo Henkel, proszę ceny z wysyłką na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6108469 Napisano: 07.11.2015 09:00:31 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Mnie wkurzają reklamy banków ale Roleskiego reklama w mych oczach jest genialna emotka  ot, są gusta i gustliki.

w kwestii reklam - mnie wkurzają ogólnie - szczególnie to, że są głośniejsze, niż oglądany program. Np. mam głośność w tv ustawioną na 12, a one są tak głośne, jakby było na 15-16 emotka
Oraz wkurza mnie to, że mamy r eklamy przerywane filmami... kiedyś zmierzyłam czas... 8 min filmu, 6 reklam. I tak w kółko. W każdym bloku reklamy się powtarzają, a jeśli chcą na danym kanale wypromować jakiś program to na mur beton w każdym bloku reklamowym będzie zapowiedź będzie powtórzona co najmniej raz.
Aktualnie z reklam radiowych wkurza mnie kichająca pani emotka

To ja nie cierpię jak w reklamie radiowej jest dźwięk syreny, trąbienie, krzyki i inne cuda. Ludzie słuchają radia jadąc autem, więc takie reklamy dla mnie to zwykła głupota. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104612 Napisano: 01.11.2015 13:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

zuzola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka

poczytaj na stronie, są tam przesłane życzenia emotka

Gdzie można zobaczyć nagrodzone hasła? emotka  bo coś chyba nie halo u mnie z oczami

jak masz licznik ile osób wysłało to nad nim są życzenia (podobno losowe) a ten co jest na złoto, to ma podobno 20 tys.

Faktycznie są, dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104610 Napisano: 01.11.2015 13:56:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka

poczytaj na stronie, są tam przesłane życzenia emotka

Gdzie można zobaczyć nagrodzone hasła? emotka  bo coś chyba nie halo u mnie z oczami Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104594 Napisano: 01.11.2015 11:56:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co piszcie w tych zyczeniach z łaciatego? nie mam pomyslu na życzenia dla mleka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104391 Napisano: 31.10.2015 13:11:38 w Biedronka
jaanonimka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Nie żołnierz w mundurze jest dziś bohaterem, panny pójdą sznurem za cheetosem z serem emotka

emotka emotka

emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104377 Napisano: 31.10.2015 12:14:05 w Wkurza mnie...
pamal73 napisał(a):

Dziękuję każdemu kto rozumie moją sytuację. Na dzień dzisiejszy nie widzę światełka dla mnie i córki. Nie mam majątku by coś sprzedać. Sam czynsz 480 zł,  wiem wiem będę szukac pracy ale czy w tym okresie zimowym znajdę. 20 lat pracowałam za biurkiem,  fizycznie nie dam rady, zdrowia brak. No cóż " ludzie ludziom zgotowali ten los"

Pamal dasz radę, teraz jest dużo ogłoszeń bo dużo firm od nowego roku chce mieć wdrożonego pracownika, na pewno coś znajdziesz.. Z takim doświadczeniem pewnie masz 3 miesiące wypowiedzenia, jeśli przepracowałaś rok to należy Ci się zasiłek, więc głowa do góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6104345 Napisano: 31.10.2015 10:39:30 w Biedronka
czarnygreg napisał(a):

Ja o jelitach nie pisałam ale oni chyba lubili wygłupy
Nie płacz, nie płacz Ewka, nie wszystko przegrane, poczuj smak zwycięstwa, wypij Tropicanę!

emotka  fajne Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6095867 Napisano: 18.10.2015 09:16:02 w Paragony
Kupię paragon na Pallette Kaufland, po okazyjnej cenie. Po normalnej to sobie sama kupię emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6091628 Napisano: 11.10.2015 09:13:58 w Pomocy!!!!
joan napisał(a):

Czy ktoś z Was używa dysku Google? Potraficie otworzyć jakikolwiek ze swoich istniejących arkuszy? emotka

ja używam, nie mam żadnego problemu z otwieraniem plików czy arkuszy Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6086287 Napisano: 03.10.2015 13:28:26 w Pomocy!!!!
buka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktoś wie, jak ściągnąć w play blokadę premium?
Doładowałam telefon już 3 razy , minęły 2 tygodnie a nadal mam blokadę... Starter z nowej serii.

ja telefonuję do play zdejmują od ręki praktycznie

Wykonanie kilku telefonów może być lekko problematyczne, ale dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6086208 Napisano: 03.10.2015 08:48:21 w Pomocy!!!!
Czy ktoś wie, jak ściągnąć w play blokadę premium?
Doładowałam telefon już 3 razy , minęły 2 tygodnie a nadal mam blokadę... Starter z nowej serii. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6076480 Napisano: 18.09.2015 17:59:55 w Biedronka
rachel napisał(a):

Ogolnie duzo numerow zaczynajacych sie od 7 wygralo. Pech chcial ze gralam z "szostek"

a jest jakaś lista? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6066808 Napisano: 04.09.2015 09:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja mam 55% zniżki na zakup pizzy w lokalu, tyle jak chce wybrać swój lokal to mam" niestety lokal jest w trakcie remontu, zamówienia przyjmujemy jedynie telefonicznie"  :D  no to popizzowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6065956 Napisano: 03.09.2015 10:26:40 w Biedronka
icotynato napisał(a):

isiulka napisał(a):

pamal73 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Właśnie wyczytałam, że leon był powiadamiany. U mnie 0/6 smsów , przy 500 nagrodach, coś mi tu śmierdzi. 
Przy tylu nagrodach praktycznie każdy wygrywał... 

u mnie nie lepiej... tez taka porażka emotka

I u mnie nic

bo coś ewidentnie spierniczyli. Nie cierpię tej agencji, trafia u mnie na listę podejrzanych emotka

u mnie tez nic emotka ... ale jak jakość tego miala być tak kiepska jak kiedys w jakims tam konkursie tez z walizkami leona to nie ma co

Tak, kiedyś na wyspieleona się je łatwo wygrywało i w sumie jakość produktów była marna  emotka  ale zrobiłam błąd nowicjusza i powiedziałam już dzieciakom , że dostaną a tu psinco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6065952 Napisano: 03.09.2015 10:19:54 w Biedronka
pamal73 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Właśnie wyczytałam, że leon był powiadamiany. U mnie 0/6 smsów , przy 500 nagrodach, coś mi tu śmierdzi. 
Przy tylu nagrodach praktycznie każdy wygrywał... 

u mnie nie lepiej... tez taka porażka emotka

I u mnie nic

bo coś ewidentnie spierniczyli. Nie cierpię tej agencji, trafia u mnie na listę podejrzanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6065939 Napisano: 03.09.2015 10:09:31 w Biedronka
Przy tylu nagrodach praktycznie każdy wygrywał...  Wyświetl w wątku >>
0 0