Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5816536 Napisano: 02.02.2014 17:13:51 w Paragony
Kupię paragon z Groszka na aktualne konkursiwo emotka pw z ceną Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5816534 Napisano: 02.02.2014 17:11:34 w Kupię...
pawel1615 napisał(a):

kupię ładowarkę do telefonu Samsung SGH-X510 Kilka lat temu pół forum go wygrało w konkursie (chyba) plusa, wiec może ktoś ma ładowarkę emotka

To był konek polsatu, co minute telefon do wygrania , ehh szkoda że już nie ma takich konkursów emotka
Tutaj masz za grosze telefon razem z ładowarką, samej ładowarki chyba się nie opłaca kupować
http://allegro.pl...510-i3933393237.html Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5816159 Napisano: 01.02.2014 18:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loczeq napisał(a):

isiulka napisał(a):

Anonima napisał(a):

kilka tysiecy to realny wynik?? ktos kupi 100 batonikow, zeby zajac pierwsze 50 miejsc i wbic sie na ranking, co dla niektorych nie jest trudne, brawo, w regulaminie nawet nie doczytalam sie slowa na temat weryfikacji wynikow, co jest dziwne..

Złotówka za głoszenie to chyba nie jest jakis straszny majatek?

2 zł emotka po 50 gr raczej grzeska nie kupisz emotka

U mnie w sklepach są po 60 gr. a w auchanie masz po 50 gr jak kupisz 2 szt. wiec sie da.

http://www.auchan.pl/promocje/xxl-1-2014 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5816152 Napisano: 01.02.2014 18:48:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

kilka tysiecy to realny wynik?? ktos kupi 100 batonikow, zeby zajac pierwsze 50 miejsc i wbic sie na ranking, co dla niektorych nie jest trudne, brawo, w regulaminie nawet nie doczytalam sie slowa na temat weryfikacji wynikow, co jest dziwne..

Złotówka za głoszenie to chyba nie jest jakis straszny majatek? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5816130 Napisano: 01.02.2014 18:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

jak widze ten ranking od gry grzeskow to juz mi sie smiac chce...wszyscy maja wyniki tak do 160, a pozniej kolejna osoba ma wynik po kilka tysiecy punktow, zal.

Bez przesady, póki co są w miare realne wyniki. Poczekaj do konca tygodnia, wtedy wyniki dopiero Cie zdziwią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815981 Napisano: 01.02.2014 11:00:01 w Biedronka
like-a-bomb napisał(a):

Ronja napisał(a):

serene napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Mówicie? Będą prace przestrzenne, grajace, laserowo podświetlane i recytujące Brzechwę?

wysłałam maila z zapytaniem do Bonduelle o ograniczenia dotyczące pracy- czy jakiekolwiek istnieją emotka emotka emotka

Świetny pomysł emotka

Odpisali coś z Bonduelle apropo tego czy liczy się odpowiedź tekstowa czy może nieszczęsne grajki? emotka

Moim zdaniem , nie ma znaczenia co odpiszą.Pani Zosia z sekretariatu napisze "nie można" a w komisji będzie siedział pan Zbyszek, który nie zna Pani Zosi. Na koncu wygra wielka maskotka w postaci kukurydzy na nóżkach z przykejona karteczką z hasłem, oczywiście z zapewnienim że brana pod uwage była tylko owa karteczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815726 Napisano: 31.01.2014 18:41:51 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

isiulka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy wiadomo już coś w sprawie Palmolive ?

podbijam emotka

Jak dla mnie to to jakaś pomyłka i nie ma żadnego konkursu.

Możliwe, że Isiulka ma rację. Czekam ciągle na info od Palmolive, bez rezultatu; Kaufland na razie tylko mi odpisał: "Niestety, nie udało nam się skontaktować z infolinią Palmolive, niemniej jednak będziemy w dalszym ciągu starać się, by uzyskać informację dotyczącą konkursu. Pozdrawiamy". emotka
Z formularza kontaktowego sieci Kaufland otrzymałam przed momentem (18.14) tę samą odpowiedź:
"Niestety, nie możemy uzyskać interesującej Panią informacji, mimo iż dzwoniliśmy w tej sprawie na infolinię Palmolive. Pod wskazanym na stronie tej firmy numerem niestety nikt się nie zgłasza. Postaramy się jednak o pozyskanie tej informacji poprzez nasz dział zakupu".

Jednak się myliłam emotka Regulamin "niedługo" pojawi się na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815696 Napisano: 31.01.2014 18:02:54 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Ronja napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

maribog napisał(a):

dotti25 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Wkurzają mnie kurierzy (szczególnie 7), którzy ewidentnie kłamią, że zostawili awizo, którego oczywiście nie zostawili i odsyłają moje paczki do organizatorów...

kurierzy 7 u mnie zostawiają paczki o świcie na schodach domu. Nie mam pojęcia jak to robią, bo wejście na podwórze jest zamknięte na cztery spusty, magicy. Paczki znajduję w śniegu

Ich magia tak wygląda emotka http://www.youtub.../watch?v=ymY8nhms5dc

o ja pierdziu niezłe

Nie powiem, wstrząsneło mną emotka

U mnie niedawno nieco mniejszy sprzęt ... wkopał na podwórko nogą pod furtką w bramie. Zobaczyłam go przez okno, wyszłam, zapytałam, co robi, a on do mnie: "Nie widzi? - przesyłkę dostarczam!" i odjechał. emotka

Moj kurier też kiedyś przynosił zestaw kina domowego i niosl je na głowie, fiknelo do tyłu na moich oczach. Na szczescie był sprzet bardzo dobrze zapakowany i nic sie nie stało. Ale po tym raczej nie licze na jakies specjalne traktowanie moich paczek, pewnie kazda dostaje kopniaka na starcie.

Dlatego ważniejszy jest nie kurier tylko zapakowanie towaru. Dla mnie prym pod tym kątem wiedzie firma redcoom, lepiej dopłacić te kilka zł różnicy ale miec pewnosc ze sprzetowi nic sie nie stanie po drodze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815576 Napisano: 31.01.2014 16:10:49 w Kaufland konkursy
ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy wiadomo już coś w sprawie Palmolive ?

podbijam emotka

Jak dla mnie to to jakaś pomyłka i nie ma żadnego konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815472 Napisano: 31.01.2014 10:23:46 w Kaufland konkursy
Coś czuje , że te bony dziś nie dotrą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815211 Napisano: 30.01.2014 16:50:17 w TESCO konkursy
xpac napisał(a):

aslota napisał(a):

Witam, właśnie otrzymałam maila o wygranej nagrodzie w konkursie Disney "Co najbardziej lubisz robić zimą" - nagroda konsola emotka , także przesyłają maile emotka

tylko 1 nagroda na forum z tego konkursu?? U mnie na 2 mailach cisza ;/

Disney potrafi i kilka dni słać maile Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815140 Napisano: 30.01.2014 14:35:37 w DARMOWE minuty i startery
isiulka napisał(a):

aerdna napisał(a):

miketyson napisał(a):

pamal73 napisał(a):

mia napisał(a):

Kończy mi się jutro (i pewnie nie tylko mnie emotka ) cudowna promocja z Orange - darmowe rozmowy. emotka

Czy przypadkiem nie wiadomo nic o następnej podobnej akcji? emotka emotka

Też jestem zainteresowana, może ktoś coś wie emotka

co prawda to nie są darmowe rozmowy ale jeden darmowy numer z dowolnej sieci komórkowej - zawsze coś emotka

http://www.orange...a-karte,article.html

Jak zawsze i w każdych promocjach - Usługa wymaga wyłączenia promocji Konto Ważne Rok oraz Konto ważne rok w Orange Na Kartę („Promocja”).

Dziękujemy za taką promocję emotka

co ma do tego leroymerlin?

emotka uwielbiam te poupychane reklamy w kazdym zakamarku tego forum, klikam orange.pl wyskakuje leroyu merlin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5815138 Napisano: 30.01.2014 14:34:27 w DARMOWE minuty i startery
aerdna napisał(a):

miketyson napisał(a):

pamal73 napisał(a):

mia napisał(a):

Kończy mi się jutro (i pewnie nie tylko mnie emotka ) cudowna promocja z Orange - darmowe rozmowy. emotka

Czy przypadkiem nie wiadomo nic o następnej podobnej akcji? emotka emotka

Też jestem zainteresowana, może ktoś coś wie emotka

co prawda to nie są darmowe rozmowy ale jeden darmowy numer z dowolnej sieci komórkowej - zawsze coś emotka

http://www.orange...a-karte,article.html

Jak zawsze i w każdych promocjach - Usługa wymaga wyłączenia promocji Konto Ważne Rok oraz Konto ważne rok w Orange Na Kartę („Promocja”).

Dziękujemy za taką promocję emotka

co ma do tego leroymerlin? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5814988 Napisano: 30.01.2014 11:23:17 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Palmolive Men jest od 30.01-28.02.14 w gazetce

obawiam się, że ten konkurs będzie robiła nasza ukochana inaczej agencja... emotka

To nie styl graficzny MC
Raczej stawiam na Ergo Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5814502 Napisano: 29.01.2014 16:21:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co to był za stylowy konkurs? podrzuci ktoś linka? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5814263 Napisano: 29.01.2014 10:57:40 w Wkurza mnie...
Dla mnie nie ma różnicy, tyle że wcześniej wysyłam priorytetem a teraz bede wysylac normalny, albo przerzuce sie na paczkomaty.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5813016 Napisano: 27.01.2014 12:09:37 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Wkurw... mnie ludzie za swoimi śmiesznymi propozycjami dot. ceny na all. Słyszałam, że na tablicy tak robią, ale żeby na all emotka Dziś już nie wytrzymałam i odpisałam, czy za darmo nie przyjmie ? emotka Ufff... musiałam odreagować emotka

niestety zdarza się i to coraz częściej.. cwaniaków nigdzie nie brakuje a każdy chciałby za pół darmo by później z zyskiem sprzedać.

To jest wkurzające. A nie rozumiem po co się tacy ludzie produkują - skoro mogą kupić taniej na innej aukcji a zawracają głowę targowaniem się.

Kiedyś wygrałam 2 takie same aparaty i jeden chciałam opylić na zasadzie oddam za 1/3 ceny komuś znajomemu. Ogłosiłam na fb, oczywiście odzew duży i co druga wiadomość to dlaczego tak drogo skoro wygrałam (aparat+obiektyw wart ok 5 tys, ja chciałam 1500 zł za niego). Ale mnie to wkurzyło, nie dość, że daję człowiekowi okazję zdobyć coś za "śmieszną" cenę to jeszcze wyrzuty, bo przecież im się należy, bo jak wygrany to daj za darmo. No to dałam za darmo, komuś kto się wcale nie upominał, bo nie miał funduszy na aparat. Nie znoszę takiego dziadowania.

Trzeba było do mnie napisać, ja uwielbiam takie promocje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5812888 Napisano: 27.01.2014 09:57:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tymbark FB sle nagrody se świątecznego, ale zapakowane okrutnie, więc radzę sprawdzać przy odbiorze bo u mnie poszedł zwrot. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5812630 Napisano: 26.01.2014 18:20:16 w Intermarche
Czy też dostaliście drugi protokół z Crunchipsów do odesłania? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5812465 Napisano: 26.01.2014 12:02:06 w Paragony
Kupię paragon na groszek i kauflanda (miasto proszę na pw) Wyświetl w wątku >>
0 0