Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kup sobie neogardin forte, ciężko je dostać w aptekach ale nie ma nic lepszego. Trochę niedobre ale po drugiej zaczynasz się przyzwyczajać. Jedyne pastylki (podobne do plussza) nie wysuszają mi gardła, a są mega skuteczne. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie pamietam żeby w jakims konkursie były do wygrania smyczki, raczej każdy gra o sensowniejsze nagrody, a te pierdółki wpadają przy okazji. Ale jak poczytasz forum, to zawsze jest ktoś kto odda za darmo taka pierdółkę. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To znaczy ze masz stary regulamin.
Na ulotce masz informację gdzie znajduje się wiążący regulamin.
http://www.kupuje...yszczace_nagrody.pdf Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mario ale tak właśnie jest , tylko kobiety często nie chcą robić problemów byłemu partnerowi i nie starają się o te alimenty. A to wygląda tak że fundusz płaci zamiast tatuśkia alimenty, ale to jest dług który rośnie, jak osiągnie pewien puap to tatusiek trafia za kraty by to teoretycznie odrobić i to jest egzekwowane (o ile tatusiek się nie schowa).
Zgadzam się , że powinni ciężko pracować , ale z tego co mi wiadomo to praca jest dla nich wyłącznie nagrodą za dobre sprawowanie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dla m,nie to trochę naciągana historia. Bo żeby pomylić się przy przelewie to trzeba się postarać, z tego co mi kiedyś tłumaczyła koleżanka, to jeżeli wpisze się pomyłkowo 2 cyfry źle to na pewno pieniądze wrócą, bo numery kont są tak skonstruowane, że nie ma konta z podobnym numerem. Więc pewnie miała nr konta w historii (może allegro). I teraz w sytuacji gdzie ktoś ma konto na które wpływają takie kwoty codziennie bo np. sprzedaje coś na allegro to troszkę czasu zajmuje zanim się zorientuje że jest nadwyżka. Poza tym jeszcze jak komuś wpłynie 4 tyś zł to dla mnie jest to dużo i bym zauważyła, ale jakby mi ktoś wpłacił 100 zł omyłkowo to w życiu bym się nie zorientowała.
I jeszcze jedna kwestia mnie zastanawia, że bank zrealizował przelew jak dane się nie zgadzały. Nie raz robiłam płatność pracownicy która podała nr konta mamy, bo sama nie miała- cała reszta danych się zgadzała i za każdym razem przelew i tak wrócił bo dane właściciela konta były inne. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
bleeeeeeeee
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Schudnąć można bez problemu, zwłaszcza jak się załapie gliste ludzką.
PS. nie polecam skorpionów
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dawno nie robili nic fajnego, ale wcześniejsze promocje były super zorganizowane. Nagrody były fajne,dużo, wygrywały fajne hasła, ja jestem na tak. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Może i niefajne, ale ludzie nie mają za grosz wyobraźni. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W najgorszym wypadku możesz sformatować i spróbować wtedy programikiem przywrócić. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja widzę ją w podglądzie:
http://webcache.g...mp;ct=clnk&gl=pl
Znaczy to jest załącznik nr 1 , nie regulamin. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Może to oni sprzedają u nas paragony
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Skoro już tyle razy grałaś w podravce to znaczy że musiałas zrobić dużo zakupów. O ile nie oszukujesz bo to byłby powód tego że nie wyświetla Ci sie prawidlowo ranking
A jeśli kupiłaś tyle produktów to przynajmniej możesz odebrać nagrody gwarantowane za kody