Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5812076 Napisano: 25.01.2014 12:34:54 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

Wkurza mnie że biorę kilka dni tabletki na gardo niby takie dobre reklamowane a wcale mi nie pomagają - fakt dobrze smakują ale efektów nie widzę... emotka
Poza tym zła jestem bo miałam rano jechać na zakupy a przez te mrozy auto mi nie odpaliło... emotka

Kup sobie neogardin forte, ciężko je dostać w aptekach ale nie ma nic lepszego. Trochę niedobre ale po drugiej zaczynasz się przyzwyczajać. Jedyne pastylki (podobne do plussza) nie wysuszają mi gardła, a są mega skuteczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5811637 Napisano: 24.01.2014 11:27:48 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że jakiś typ Grzegorz R. zaspamował mi wszystkie możliwe skrzynki mailowe zaproszeniami do Philipsa. Ciekawe skąd był w posiadaniu moich prywatnych maili, bo na pewno nie w uczciwy sposób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5811493 Napisano: 23.01.2014 22:19:11 w Paragony
Kupię paragon na groszek i kaufland (propozycję i miasto proszę na pw) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5811351 Napisano: 23.01.2014 17:59:37 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

malenka napisał(a):

dotti25 napisał(a):

wkurza mnie, że nigdy nie dotarła żadna wygrana powieść z portal medialnego. Za każdym razem twierdzą, ze wysłali dawno temu nie dostali zwrotu. Wszystkie przesyłki szczęśliwie docierają tylko oni ciągle mają pecha i wszystko ginie po drodze do mnie emotka

dziś dostałam od nich taką sama odpowiedź

I pewnie jeszcze powiedzieli Ci, że wysłali zwykłym listem więc nie ma jak sprawdzić co się stało z przesyłką? Jeżeli sytuacja powtórzyła się kilka razy to jest to więcej niż podejrzane.

A mnie wkurzają ludzie, którzy grają dosłownie o wszystko, wcale nie dlatego, że potrzebują, ale tylko dla dreszczyku emocji przy odczytywaniu wyników. Dla nich to setny kubek lub tysięczna smycz, które pewnie i tak wylądują w jakimś pudle, a dla kogoś innego byłaby to super niespodzianka.

pojechałaś po garach...ja ze smyczy firmowych robię zasłony a kubki traktuję jak kostkę brukową...

Czyli jednak potrzebujesz emotka
Jakoś tak mnie to boli, że u kogoś (kto gra dla sportu) coś zostanie rzucone w kąt (bo wygrywa dużo cenniejsze rzeczy), gdzie ktoś inny byłby mega szczęśliwy z takiego drobiazgu.

Nie pamietam żeby w jakims konkursie były do wygrania smyczki, raczej każdy gra o sensowniejsze nagrody, a te pierdółki wpadają przy okazji. Ale jak poczytasz forum, to zawsze jest ktoś kto odda za darmo taka pierdółkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5810571 Napisano: 22.01.2014 14:28:28 w Paragony
Kupię paragon na groszek. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5809602 Napisano: 20.01.2014 19:35:49 w Paragony
Kupię paragon na Groszka z wczorajsza data. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5809349 Napisano: 20.01.2014 14:00:23 w Paragony
Kupię paragon na Groszek, w moich groszkach nie prowadzą sprzedaży tych produktów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5808665 Napisano: 18.01.2014 11:31:18 w Intermarche
semma napisał(a):

apropo konkursu Blyszczące nagrody, w regulaminie jest napisane tak

) dokonać jednorazowego zakupu dwóch dowolnych produktów (dalej: zestaw produktów) marek: Finish, Vanish, Air Wick. Woolite, Bryza, Cilit Bank,

a w gazetce, ulotce są wymienione takie marki:

Woolite Perła, air wick, cilit bang, vanish, scholl, harpick, bryza, lovela, calgon, dettol

kupilam harpick i lovela czyli paragon mam do du.. ?

To znaczy ze masz stary regulamin.
Na ulotce masz informację gdzie znajduje się wiążący regulamin.
http://www.kupuje...yszczace_nagrody.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5808267 Napisano: 17.01.2014 12:59:03 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Jak dla mnie Ci co nie płacą alimentów powinni siedzieć i tam zarabiać na poczet alimentów.Budżet państwowy świeci pustkami,a oni nie robią nic z takimi ,tylko z f.a. płacą zamiast nich!Dlaczego ktos kto ma dług 1000 zł idzie do więzienia ,a ktos kto od 5 lat nie wysłał ani grosza na dziecko chodzi i gwiżdże na wszystko?
emotka

Mario ale tak właśnie jest , tylko kobiety często nie chcą robić problemów byłemu partnerowi i nie starają się o te alimenty. A to wygląda tak że fundusz płaci zamiast tatuśkia alimenty, ale to jest dług który rośnie, jak osiągnie pewien puap to tatusiek trafia za kraty by to teoretycznie odrobić i to jest egzekwowane (o ile tatusiek się nie schowa).
Zgadzam się , że powinni ciężko pracować , ale z tego co mi wiadomo to praca jest dla nich wyłącznie nagrodą za dobre sprawowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5808193 Napisano: 17.01.2014 11:37:02 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

ziolko napisał(a):

a ja uważam, że jeśli nie znam nadawcy, który by mi przelał taką sumę, to znaczy, że nastąpiła pomyłka w numerze konta. Szczególnie, że w tytule przelewu z reguły jest informacja, za co to.
I zwróciłabym.
Bo gdybym to ja się pomyliła i komuś przelała przez pomyłkę jakąś kwotę, to też bym chciała, żeby te pieniądze wróciły do mnie.

Postawcie się na miejscu osoby stratnej.
Chcielibyście płacić za coś 2 razy??

Tutaj masz rację, jeśli w tytule było, że to jest rata lub cokolwiek innego świadczącego o pomyłce ok, ale tak czy siak, to osoba wpłacająca popełniła błąd i to w jej gestii leży znalezienie posiadacza konta, któremu zrobiła prezent i poproszenie o zwrócenie pieniędzy. Nie pojmuję, jak może podlegać karze osoba, której ktoś omyłkowo przelał pieniądze. Przeciez ona może nawet o tym nie wiedzieć, nie wszyscy zaglądają na konto codziennie.
Ktoś tu kiedyś opisywał sprawę, ze wpłacał przez wiele miesięcy na stare konto pieniądze za gaz czy za prąd. Przyszło mu ponaglenie, że nie płaci. I co? Tamto było zaksięgowane na poczet przyszłych wpłat, a zaległości musiala zapłacić. Przecież elektrownia powinna za to pójść siedzieć na 5 lat, bo nie zwróciła pieniędzy...

Dla m,nie to trochę naciągana historia. Bo żeby pomylić się przy przelewie to trzeba się postarać, z tego co mi kiedyś tłumaczyła koleżanka, to jeżeli wpisze się pomyłkowo 2 cyfry źle to na pewno pieniądze wrócą, bo numery kont są tak skonstruowane, że nie ma konta z podobnym numerem. Więc pewnie miała nr konta w historii (może allegro). I teraz w sytuacji gdzie ktoś ma konto na które wpływają takie kwoty codziennie bo np. sprzedaje coś na allegro to troszkę czasu zajmuje zanim się zorientuje że jest nadwyżka. Poza tym jeszcze jak komuś wpłynie 4 tyś zł to dla mnie jest to dużo i bym zauważyła, ale jakby mi ktoś wpłacił 100 zł omyłkowo to w życiu bym się nie zorientowała.
I jeszcze jedna kwestia mnie zastanawia, że bank zrealizował przelew jak dane się nie zgadzały. Nie raz robiłam płatność pracownicy która podała nr konta mamy, bo sama nie miała- cała reszta danych się zgadzała i za każdym razem przelew i tak wrócił bo dane właściciela konta były inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5808175 Napisano: 17.01.2014 11:20:10 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

sneerr - wytykanie kucharkom, że oblizały łyżkę przy gotowaniu, gdy samemu się do garów nie wrzuciło NIC!, jest nietaktem z najwyższej półki. A może: najniższej.

emotka emotka Bo nie wolno kucharkom oblizywać łyżeczek! Znaczy oblizać mogą, ale nie mogą połknąć ( zawartości łyżeczki). W takim cudownym kraju żyjemy. Nawet kraj mi nie przeszkadza, co ludzie którzy potrafią donieść do urzędu skarbowego, że kucharka ich dzieci kosztuje jedzenie za które nie zapłaciła. Troche odbiegłam od tematu ale to też mnie wkurza więc w sumie pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5807884 Napisano: 16.01.2014 18:14:45 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

sanitas napisał(a):

marlena083 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

jkkp napisał(a):

ale Wy jesteście, ja tu koszmar przeżyłam, przez miesiąc będę go miała przed oczyma a Wy tu se jaja ze mnie robicie emotka
Ale przyznam się zakatrupiłam stwora emotka

Jesteś pewna, że był tylko jeden?
http://img4.demot..._by_dantul_inner.gif

emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

Śliczna pajęcza rodzina emotka

bleeeeeeeee emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5807880 Napisano: 16.01.2014 18:06:00 w TESCO konkursy
melissa napisał(a):

asante napisał(a):

maria1980 napisał(a):

wygrywac napisał(a):

Mogli już dać wycieczkę dwuosobową...po co jechać samemu do Chin emotka

Żeby tam kogoś poznać, żeby pozwiedzać? ? ? Żeby nagroda była tańsza ?

Żeby schudnąć, bo jak się zagłębić w opis wycieczki, to wyżywienie nie jest wymienione emotka

Oj, wczasy odchudzające to chyba nie dla mnie. I w co tu grać
emotka

Schudnąć można bez problemu, zwłaszcza jak się załapie gliste ludzką.
PS. nie polecam skorpionów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5807559 Napisano: 16.01.2014 10:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

radosna napisał(a):

bruce napisał(a):

Gdyby ktoś z Was chciał już dziś zakupić, to właśnie dodałam do bazy:
http://tangona4ostrza.pl/regulamin.html
Seksowny konkurs z maszynkami Wilkinson. emotka emotka

A to nie Media Contact? emotka Tylko PMT Marketing z ul. Ptasiej w Poznaniu. Nie znam ich, a przynajmniej nie pamiętam, by organizowali konkurs. Czy znacie ich wymagania tzn. upodobania?

Brałam udział ale opisówek nie organizowali-przynajmniej ja nie pamiętam
http://www.pmt.com.pl/aktualnosci/

emotka

Dawno nie robili nic fajnego, ale wcześniejsze promocje były super zorganizowane. Nagrody były fajne,dużo, wygrywały fajne hasła, ja jestem na tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5807552 Napisano: 16.01.2014 10:32:46 w WC - rozmowy o wszystkim
Dla mnie nie ma czegoś takiego jak spokojny pies, czy łągodna rasa. Pies to pies, w każdej chwili może mu coś odbić. Ja jak widze dziecko biegnące za przyzwolniem swojej mamuśki w strone mojego Bernardyna to zawsze mówie: Zobacz Bruncio, sniadanko biegnie i Mamuśka urażona zabiera dzieciaka.
Może i niefajne, ale ludzie nie mają za grosz wyobraźni. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5806882 Napisano: 14.01.2014 22:20:55 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

edi999a - formatowanie, czyli kasowanie wszystkich danych, obojętnie, czy jest to dysk, czy pamięć usb (zależy co wybierzesz)

W najgorszym wypadku możesz sformatować i spróbować wtedy programikiem przywrócić. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5806879 Napisano: 14.01.2014 22:17:04 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy ktoś ma poprzedni regulamin zapisany?? gdzie były te warzywniaki??

właśnie cały czas żałuje, że nie zapisałam tego emotka

Ja widzę ją w podglądzie:

http://webcache.g...mp;ct=clnk&gl=pl

Znaczy to jest załącznik nr 1 , nie regulamin. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5806692 Napisano: 14.01.2014 16:18:03 w Carrefour konkursy
abodak napisał(a):

oj tam oj tam wlasnie moze media chce byc uczciwym i dali liste sklepow gdzie albo nie ma produktow albo nie ma sklepow-nie narazaja nas na koszty bo i tak nagrod nie budiet

\
Może to oni sprzedają u nas paragony emotka to byłby dopiero deal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5806661 Napisano: 14.01.2014 15:42:34 w Carrefour konkursy
Już mało jest fajnych agencji reklamowych, moich faworytów zjadła konkurencja, a teraz ta konkurencja niszczy rynek. Przykre, trzeba grac póki jeszcze można coś wygrać, bo niedługo pewnie jakakolwiek wygrana będzie graniczyła z cudem. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5805301 Napisano: 11.01.2014 19:29:41 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

Anonima napisał(a):

Dlatego o to nie mam pretensji, bo maja jeszcze czas (do jutra bądź wtorku, choc powinno być to wyraznie okreslone w regulaminie). Mam pretensje do ich konkursu z Podravki, gdzie regulamin jest blednie napisany, nie ma na stronie zadnego formularza w zakladce konkursy by zglosic odpowiedzi(kto czytal ten wie), a ciagle wyskakuje czas 15.49 jako najlepszy, mimo ze mialam czas o kilka sekund szybszy i nikt go nie zaktualizowal...tak samo konkurs Żywca w realu, wczoraj minał czas weryfikacji wyników, a nigdzie nie opublikowali wyników. Dlatego na tej podstawie dokonalam swojej oceny owej agencji.

Wydaje mi się, że w obecnym czasie mają wiele konkursów do rozwiązania i się nie wyrabiają. Ale lepiej żeby mieli opóźnienia i małe nagięcia regulaminu, niż mieliby urządzać losowania, "kłaść laskę" na weryfikację i inne tego typu rozwiązania. Jak masz wygrać, to na pewno wygrasz...

Skoro już tyle razy grałaś w podravce to znaczy że musiałas zrobić dużo zakupów. O ile nie oszukujesz bo to byłby powód tego że nie wyświetla Ci sie prawidlowo ranking emotka
A jeśli kupiłaś tyle produktów to przynajmniej możesz odebrać nagrody gwarantowane za kody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0