Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5805123 Napisano: 11.01.2014 11:01:28 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

bloomcia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki.

No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).

PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród emotka

bloomcia,ale Ty przecież pięknie śpiewałaś- a nawet jak śpiewałaś z błędami to i tak nikt nie wie. emotka

emotka

Mi też się podobało, nawet zdarzyło mi się zanucić podczas gotowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804780 Napisano: 10.01.2014 15:16:34 w PLAGIATY
Dom Wydawniczy REBIS
Drodzy Uczestnicy konkursu MINI ŚWIAT NA ŚCIANIE,
Po weryfikacji linków przesłanych przez Was oraz kwerendzie dotyczącej autorstwa zgłoszenia konkursowego Barbary Liwowskiej, dotarliśmy do strony źródłowej autora aranżacji. Jest to profesjonalny designer Daniel M Pafford, http://www.daniel...rd.com/project3.html

Chcemy z przykrością zakomunikować, iż p. Barbara Liwowska dokonała oszustwa i próby wyłudzenia korzyści majątkowych. Organizator Konkursu - Media Format, który na zlecenie Domu Wydawniczego REBIS przeprowadza akcję konkursową, dołoży wszelkich starań, by autor D.Pafford dowiedział się o plagiacie oraz by p. Barbara Liwowska poniosła tego konsekwencje.
Jest na bardzo żal, że naprawdę fajna zabawa, w którą wszyscy byliśmy zaangażowani, zmieniła się w przykrą sytuację. Wierzymy, że dzięki czujności i współpracy coraz skuteczniej będzie się udawało nam unikać nieuczciwych zachowań internautów.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804772 Napisano: 10.01.2014 14:48:12 w Kaufland konkursy
serene napisał(a):

filippo napisał(a):

a ja nie gram bo za dużo koszty trzeba ponieść a za mala nagroda.

jakie koszty? emotka

flippo pewnie śle masowo smsy to go koszty przerażają emotka ale tutaj wystarczy wysłać jednego smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804581 Napisano: 10.01.2014 11:25:25 w Carrefour konkursy
https://www.faceb...refourPolska?fref=ts może ktoś się włączy do dyskusji?

Ja dopadłam jeden sklep z listy ale to stacja benzynowa i uznałam że nie będę sobie wstydu robić i na stacji mydła kupować. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804409 Napisano: 09.01.2014 22:54:57 w MC - Agencja inna niż wszystkie
anialistopad napisał(a):

isiulka zapomnialas dodac zabojczo przystojny emotka

Uuuuu to trzeba będzie zgłosić jakaś reklamacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804402 Napisano: 09.01.2014 22:47:38 w MC - Agencja inna niż wszystkie
moskala22 napisał(a):

radosna napisał(a):

A może ktoś z Was zna nazwisko pana Sławka? Może znajdziemy go na facebooku, naszej klasie lub chociażby w kronice policyjnej?

Domaniecki???? to ten???

Dobra to teraz pora na portret psychologiczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804397 Napisano: 09.01.2014 22:43:53 w MC - Agencja inna niż wszystkie
anialistopad napisał(a):

nazwisko ma na literke D........i

To chyba mamy inne info emotka Ja zawsze myślałam że szefem wszystkich szefów jest p. Jacek a właścicielka pani D.M. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804390 Napisano: 09.01.2014 22:35:22 w MC - Agencja inna niż wszystkie
magnus napisał(a):

radosna napisał(a):

magnus napisał(a):

radosna napisał(a):

A może ktoś z Was zna nazwisko pana Sławka? Może znajdziemy go na facebooku, naszej klasie lub chociażby w kronice policyjnej?

kornicki emotka

mia boisz się ?
to kumpel od piwka emotka emotka emotka

Kornicki to był od Media Contacts. Tak wynika z plotek internetowych emotka

a kogo szukacie nie Media ?

Podpowiem Wam , nazywa się DżejDżej emotka raczej nie znajdziecie bo ma baaardzo sławne nazwisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804146 Napisano: 09.01.2014 16:58:22 w PLAGIATY
babariba napisał(a):

i nowa perełka:

porównajcie ten konkurs:
https://www.facebook.com/mixmediasklep

i 2 miejsce z tego:
https://www.faceb...467939593270340&

Kiedy porówna się zdjęcia "autorów" na ich kontach fb, to dzieli je ocean jakości od tego wygranego, więc zapewne autor tego zdjęcia to jeszcze inna osoba...

Obstawiam autora 1 zdjęcia bo ma całą serie z tej sesji, chociaż autor 2 zdjęcia to prawdopodobnie rodzina pani nr 1. poonieważ ma kilka osób z nazwiskiem pani nr 1 w znajomych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804113 Napisano: 09.01.2014 16:01:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
Odpowiedź smolara" Witamy, proszę się nie martwić - konkurs został rozstrzygnięty zgodnie z regulaminem. Laureatka nagrody głównej była również laureatką nagrody w postaci bonu POLOmarket. Po otrzymaniu od niej paragonu, osoba uzupełniająca listę laureatów przypisała ją jedynie do auta, przez pomyłkę nie dopisała jej nazwiska przy nagrodzie dodatkowej. Zaktualizowana lista laureatów dostępna jest na naszej stronie. Pozdrawiamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804111 Napisano: 09.01.2014 15:59:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Mam problem z forum, nie wiem gdzie to pisać, więc może tu mnie ktoś zauważy. Mniej więcej od czasu kiedy pojawiły się na 1 stronie te obrazki, nie ładuje mi się co drugi temat na forum, w sensie są widoczne posty , ale nie ma tła i stylów- jakby samo pole tekstowe bez przycisków czy czegokolwiek. Za którymś odświeżeniem wraca do normy ale dzieję się to już kilka dni z rzędu, da się coś z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804098 Napisano: 09.01.2014 15:31:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
depakinka napisał(a):

isiulka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

depakinka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Życzenia które wygrały auto, nawet fajne emotka
Proszki i płyny E - czysto i pachnąco

https://www.faceb...444200516&type=1

szału nie ma...

znając umiejętności niektórych forumowiczów na pewno była masa dużo lepszych zarówno składniowo jak i słowotwórczo tekstów emotka

porównuje to do moich wypocin w tym konkursie, u mnie szału i weny na życzenia nie było- więc wygrane hasełko mi się podoba emotka , przynajmniej plagiat nie wygrał emotka

Mi się bardzo podoba. Wkurzają mnie teksty typu "szału nie ma" zwłaszcza od osób niemającyh odwagi podpisać się swoim nickiem. Nie dziwne że nikt się tu nie chce chwalić nagrodami.

na prawdę uważasz że hasło jest poprawne i stylistycznie i składniowo już nie wspominając o ogólnym artystycznym wyrazie? w takim razie nie dziwię się że tak mało jest na prawdę dobrych pracy wśród zwycięzców konkursów

Jakie to ma znaczenie , jak ktoś wygrał to po co komuś sprawiać przykrość takimi komentarzami. Przecież to osoba z tego forum i nie dziwie się że nie chwali sie nagrodą, bo na pewno wesoło jej nie jest czytając takie komentarze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5804081 Napisano: 09.01.2014 15:15:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

depakinka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Życzenia które wygrały auto, nawet fajne emotka
Proszki i płyny E - czysto i pachnąco

https://www.faceb...444200516&type=1

szału nie ma...

znając umiejętności niektórych forumowiczów na pewno była masa dużo lepszych zarówno składniowo jak i słowotwórczo tekstów emotka

porównuje to do moich wypocin w tym konkursie, u mnie szału i weny na życzenia nie było- więc wygrane hasełko mi się podoba emotka , przynajmniej plagiat nie wygrał emotka

Mi się bardzo podoba. Wkurzają mnie teksty typu "szału nie ma" zwłaszcza od osób niemającyh odwagi podpisać się swoim nickiem. Nie dziwne że nikt się tu nie chce chwalić nagrodami. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5803861 Napisano: 09.01.2014 11:30:14 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

benasia napisał(a):

swoja drogą czy ktoś wie co wynikło z tym autem z Polo? tzn jak laureatka je wygrała skoro nie ma jej na liście wśród laureatów pozostałych nagród?

Padło zapytanie na ten temat na FB. emotka
Możesz się dopisać, to może coś odpowiedzą.
https://www.faceb...molaragencja?fref=ts

Mia gdzie jest to zapytanie, bo ja chyba jestem ślepa i nie mogę go znaleźć. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5803859 Napisano: 09.01.2014 11:28:31 w Carrefour konkursy
Robią ludzi w wała zwyczajnie, w jednym ze sklepów też dziś była zmiana bo się ktoś "pomylił" i z puli 120 nagród zrobiły się 2. Ale to trochę walka z wiatrakami więc chyba szkoda tracić nerwy, lepiej wziąć się za inny konkurs. PS. szukam kogoś do współpracy przy konkursie w Euro ( na największe zakupy) emotka może być kilka osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5803841 Napisano: 09.01.2014 11:13:18 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

(...) I nie ma odnotowali zgłoszeń dotyczących braków w asortymencie sklepów, jeżeli w którymś sklepie nie ma dzwonić na infolinie. (...)

Ale gdzie dokładnie mam zadzwonić? emotka Bo chętnie w tym temacie porozmawiam emotka

Zakładam, że chodzi o ten nr 801 200 000

Ale moim zdaniem to zwykła spychologia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5803837 Napisano: 09.01.2014 11:07:42 w Carrefour konkursy
Konkurs nie obowiązuje hipermarketów, w konkursie biorą udział wyłącznie sklepy z listy. I nie ma odnotowali zgłoszeń dotyczących braków w asortymencie sklepów, jeżeli w którymś sklepie nie ma dzwonić na infolinie. Informacja w gazetce ma charakter tylko i wyłącznie informacyjny i należy wcześniej przeczytać regulamin.
Taka informacje uzyskałam. Wiec wychodzi na to ze moje zgłoszenia są nieważne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5803627 Napisano: 08.01.2014 20:45:12 w MC - Agencja inna niż wszystkie

Ja zrobiłam zakupy w hipermarkecie a jak mi zakwestionują paragon to wtedy będę walczyć ( choć najpierw trzeba wygrać emotka ), ale mam przeczucie że jutro zmienią listę i hipermarkety będą brały udział, a na swoją obronę mam informację z gazetki dotyczącą hipermarketu i fakt posiadania regulaminu przez panią w boku (wtedy jeszcze nie było nic wiadomo o załączniku 1). Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5803610 Napisano: 08.01.2014 20:26:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Co jest z MEGALOTERIĄ? Dumny mąż mi przyniósł ze Delikatesów Centrum dziś kupon w nadziei, że wygra samochód. Ona nadal trwa? emotka

Trwa do końca stycznia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5803563 Napisano: 08.01.2014 19:39:01 w MC - Agencja inna niż wszystkie
anialistopad napisał(a):

MC jest inne i ma swoje prawa niestety ,dali taką listę i będą jej przestrzegać zobaczycie

Przecież to nie agencja decyduje w jakich sklepach odbywa się promocja tylko sklep przesyła listę. Moim zdaniem dorzucą pozostałe sklepy do listy, a to że nie będzie w nich produktów to już inna sprawa emotka
Odpisali na fb , że zaraz to wyjaśnią. Wyświetl w wątku >>
0 0