Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Drodzy Uczestnicy konkursu MINI ŚWIAT NA ŚCIANIE,
Po weryfikacji linków przesłanych przez Was oraz kwerendzie dotyczącej autorstwa zgłoszenia konkursowego Barbary Liwowskiej, dotarliśmy do strony źródłowej autora aranżacji. Jest to profesjonalny designer Daniel M Pafford, http://www.daniel...rd.com/project3.html
Chcemy z przykrością zakomunikować, iż p. Barbara Liwowska dokonała oszustwa i próby wyłudzenia korzyści majątkowych. Organizator Konkursu - Media Format, który na zlecenie Domu Wydawniczego REBIS przeprowadza akcję konkursową, dołoży wszelkich starań, by autor D.Pafford dowiedział się o plagiacie oraz by p. Barbara Liwowska poniosła tego konsekwencje.
Jest na bardzo żal, że naprawdę fajna zabawa, w którą wszyscy byliśmy zaangażowani, zmieniła się w przykrą sytuację. Wierzymy, że dzięki czujności i współpracy coraz skuteczniej będzie się udawało nam unikać nieuczciwych zachowań internautów.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja dopadłam jeden sklep z listy ale to stacja benzynowa i uznałam że nie będę sobie wstydu robić i na stacji mydła kupować. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Uuuuu to trzeba będzie zgłosić jakaś reklamacje
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dobra to teraz pora na portret psychologiczny
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To chyba mamy inne info
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Podpowiem Wam , nazywa się DżejDżej
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Obstawiam autora 1 zdjęcia bo ma całą serie z tej sesji, chociaż autor 2 zdjęcia to prawdopodobnie rodzina pani nr 1. poonieważ ma kilka osób z nazwiskiem pani nr 1 w znajomych
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jakie to ma znaczenie , jak ktoś wygrał to po co komuś sprawiać przykrość takimi komentarzami. Przecież to osoba z tego forum i nie dziwie się że nie chwali sie nagrodą, bo na pewno wesoło jej nie jest czytając takie komentarze. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mi się bardzo podoba. Wkurzają mnie teksty typu "szału nie ma" zwłaszcza od osób niemającyh odwagi podpisać się swoim nickiem. Nie dziwne że nikt się tu nie chce chwalić nagrodami. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mia gdzie jest to zapytanie, bo ja chyba jestem ślepa i nie mogę go znaleźć. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zakładam, że chodzi o ten nr 801 200 000
Ale moim zdaniem to zwykła spychologia
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Taka informacje uzyskałam. Wiec wychodzi na to ze moje zgłoszenia są nieważne
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja zrobiłam zakupy w hipermarkecie a jak mi zakwestionują paragon to wtedy będę walczyć ( choć najpierw trzeba wygrać
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Trwa do końca stycznia
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Przecież to nie agencja decyduje w jakich sklepach odbywa się promocja tylko sklep przesyła listę. Moim zdaniem dorzucą pozostałe sklepy do listy, a to że nie będzie w nich produktów to już inna sprawa
Odpisali na fb , że zaraz to wyjaśnią. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.