Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5799665 Napisano: 02.01.2014 12:27:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

a propos Smolara - coś się tam systematycznie psuje odkąd "drugim po bogu" jest Mirek Szewczyk

kiedyś, gdy konkursy SMS-owe obsługiwała Justyna Turbiarz lub Krzysztof Karasek, było zdecydowanie lepiej
Mirek Szewczyk zajmował się małymi promocjami i konkursami urnowymi - nie zawsze udanymi (np jakieś herbaty w Interku)

nie dziwię się więc, że pojawiają się problemy

No widzisz , ja mam odmienne zdanie na ten temat i uważam , że Mirek jest najlepszy z nich wszystkich. Poza tym wątpię abyś znała poza nazwiskami pracowników, strukturę firmy. To że dzwoni do Ciebie p.Marysia to nie znaczy , że jest osobą odpowiedzialną za obsługę konkursu.
Ale zgadzam się, że smolar troszkę odpuścił, widocznie się nie opłaca. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5799629 Napisano: 02.01.2014 11:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

agamaty napisał(a):

miketyson napisał(a):

http://www.poloma...0POLO%20Z%20POLO.pdf

Dlaczego laureat nagrody głównej w POLO nie wygrał żadnej nagrody dziennej ???

hmmm... a to dziwne, zgodnie z regulaminem miał być wybierany z laureatów nagród dziennych...

Wszyscy laureaci nagród dziennych mieli nadzieję ( w tym i ja) a tu jak zwykle jakiś zonk emotka

Może to jedna z osób "w trakcie weryfikacji"? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5799607 Napisano: 02.01.2014 11:34:01 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Jutro w C4 Laptopy Lenowo za 1099zł zamiast 1799zł emotka
Już widze tłumy chętnych a laptopów pewnie po 5szt na sklep
Info z gazetki

Jak była wcześniejsza akcja z telewizorami to stały nie na sklepie tylko w boku, wystarczyło zadzwonić i Panie odkładały. Pewnie na lapki było większe wzięcie, choć promocja cenowo podobna. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5799583 Napisano: 02.01.2014 11:01:43 w co chcielibyście wygrać?
Laptop, wycieczka i samochód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5799430 Napisano: 01.01.2014 21:48:41 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

antylopia napisał(a):

isiulka napisał(a):

mama2006 napisał(a):

wkurza mnie non stop pokazywana na wszystkich kanałach reklama MediaExpert z Dodą.Brr, już patrzeć nie mogę.

Tez na to nie moge patrzec, ale przestrzegam przed tym sklepem w przypadku zakupów internetowych. W opisie jest napisane ze wszystko nowe niesmigane, cena normalna wiec nie ma powodów by przypuszczać ze coś jest nie tak, a potem otrzymuje sie towar powystawowy, w tym wypadku upierniczony brudem z rozwalonym pudelkiem. Aby towar oddac pofatygowałam się juz osobiscie do sklepu i sie okazalo ze maja po jednej sztuce wszystkiego i musza je wystawiać, a zwrotów nie przyjmują bo towar jest sprawny.

Ale jak to nie przyjmują zwrotów? Przecież masz prawo do zwrotu bez podania przyczyny.

Z tego co wiem jeśli nie kupowałaś w sklepie stacjonarnym masz 10 dni na oddanie towaru bez podania przyczyny.

No właśnie w tym problem, że każdy mówi że mam prawo oddać do 10 dni, ale mało kto wie co zrobić jak sprzedawca tego nie respektuje. To nie był jakiś majątek więc uznałam , że szkoda tracić nerwy. Sprzęt faktycznie działa po prostu był tak brudny, że nie bardzo nadawał się na prezent, ale na szczęście prezentobiorca był wyrozumiały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5799315 Napisano: 01.01.2014 18:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy są jakies konkursy promocyjne na ten rok oprocz intermarche i 2 z abc?

Coś było tutaj na forum omawiane z Tesco Magazynu. Nie umiem teraz, niestety, znaleźć, chyba dotyczyło miodu. emotka emotka

Dzięki emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5799312 Napisano: 01.01.2014 17:51:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy są jakies konkursy promocyjne na ten rok oprocz intermarche i 2 z abc? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5798620 Napisano: 30.12.2013 18:37:54 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

wkurza mnie non stop pokazywana na wszystkich kanałach reklama MediaExpert z Dodą.Brr, już patrzeć nie mogę.

Tez na to nie moge patrzec, ale przestrzegam przed tym sklepem w przypadku zakupów internetowych. W opisie jest napisane ze wszystko nowe niesmigane, cena normalna wiec nie ma powodów by przypuszczać ze coś jest nie tak, a potem otrzymuje sie towar powystawowy, w tym wypadku upierniczony brudem z rozwalonym pudelkiem. Aby towar oddac pofatygowałam się juz osobiscie do sklepu i sie okazalo ze maja po jednej sztuce wszystkiego i musza je wystawiać, a zwrotów nie przyjmują bo towar jest sprawny. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5796088 Napisano: 21.12.2013 12:32:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wielgachny karton wypakowany Grześkami emotka szkoda , że już po konkursie bo wszystkie z kodami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5795286 Napisano: 19.12.2013 15:35:46 w Wygraj mi / Wygram za...
spursman napisał(a):

majchrowski napisał(a):

na VISA można tylko raz wygrać?

Można raz, można i 10 tylko cholernie ciężko!

Jak ktos ma liste pytan to będe wdzieczna, mam problem z odpowiedziami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5794835 Napisano: 18.12.2013 18:18:28 w Intermarche
chętnie przygarne kosmetyki w dobrej cenie jak ktos chce się pozbyc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5794682 Napisano: 18.12.2013 15:49:26 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

dzwoniłam do mc ze storczykami ,znają nasze forum ,bo się mnie pytała skąd mam informacje, że storczyki rozsyłane już były i zanim zdążyłam jej odp.to sama mi powiedziała o ekonkach,Kurcze mają tu chyba kogoś

Właściwie każda agencja "ma tu kogoś", to naturalne, trzeba wiedzieć, co w obozie wroga piszczy, a dla wielu konkursowicz to wróg publiczny numer jeden.

Są firmy, które bardzo nie lubią tego forum, i momentami przyznawanie się do niego działa na niekorzyść emotka Ludzie mogą łatwo wypatrzyć błędy, lubią je nagłośnić, a wiadomo w grupie siła. Choć słyszałam też argumenty, że firma płaci za organizacje konkursu aby zdobyć realnego klienta, a informacja o konkursie na tym forum często powoduje, że ktoś kupuje produkt tylko dla konkursu, a potem wraca do swoich marek.

Osobiście do tego ostatniego mogłabym się spierać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5794507 Napisano: 18.12.2013 12:25:04 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie plus, od rana zasypuje mnie smsami , średnio 2 smsy co 10 minut , co gorsza każdy zaczyna się od słów GRATULACJE! a niestety mam zablokowane połączenia i nie mogę tego wyłączyć emotka

I jeszcze facebook, ale tu jestem sama sobie winna. Bo przyjmowałam zaproszenia od każdego jak leci, a teraz się okazuje ze mam świrów w kontaktach,albo jakieś sekty religijne co mnie chcą nawracać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5794491 Napisano: 18.12.2013 12:10:42 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
magnus napisał(a):

A TERAZ UWAGA DLA WSZYSTKICH- UWAGA na top TERAZ, SZYBKO !!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5794065 Napisano: 17.12.2013 18:07:25 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
A kto dodał takie coś na forum? Dobrze, że ktoś czujny przeczytał regulamin bo pewnie przez 10 dni nikt by nie zerknął i było by po ptokach. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5793353 Napisano: 16.12.2013 20:57:05 w Paragony
3 paragony na somersby z dzisiejsza data (nówki) w zabce sprzedam po 5 zł/szt. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5793086 Napisano: 16.12.2013 14:56:13 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy velvet był już poinformowany?

Cheeeba w biegłym tygodniu... emotka

Łeeee przestaje lubić Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5793082 Napisano: 16.12.2013 14:54:13 w TESCO konkursy
Czy velvet był już poinformowany? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5792978 Napisano: 16.12.2013 13:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krynio napisał(a):

Więc na obecną chwilę oficjalnie nie ma.A dyskusje o wygranych trwają w najlepsze.

Bo dla zdolnej bestii są lepsi i gorsi, wali karniakami wg nastroju. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5792974 Napisano: 16.12.2013 13:06:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
serene napisał(a):

Mam pytanie odnośnie towaru wygranego w konkursie. Jak rozpatrywane są reklamacje, jeśli nie ma dowodu zakupu-a jedynie karta gwarancyjna?Ma ktoś jakieś doświadczenie?

Zależy jaki produkt masz na myśli. Wyświetl w wątku >>
0 0