Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Przynajmniej ja tak to zrozumiałam. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dla mnie ten konkurs to zagadka, sms przychodzi ze wkrótce informacja, wg regulaminu że pod koniec. Jak zadzwoniłam do Orlenu to nikt nic nie wiedział, dali mi prywatny nr komórkowy do kobiety zajmującej się konkursem, ale ta ciągle nie odbierała, a jak w końcu się udało ją złapać to powiedziała, że moje dni są już powiadomione i że informują na bieżąco. Ale w moim odczuciu była mało przekonywująca i sprawiała wrażenie jakby nie wiedziała co do niej mówię. Choć dalszy udział w tym konkursie przeszedł mi całkowicie bo jednak zgłoszenie tanio nie wychodzi. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ten coś tam z mama jeszcze trwa w Leclercu
Białe szaleństwo chyba do piątku ma czas? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Czemu blokada dla min. 3 dodanych konkursów została zdjęta? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A skąd macie info? Bo mi odpowiedzieli, że zwycięzcy są informowani na bieżąco i dałam sobie spokój z graniem
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mnie również
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W mojej pracy koleżanka opowiadała Historie, jak jej brat w zamian za 500 zł założył na siebie konto w banku i udostępnił wszystkie hasła jakiemuś podejrzanemu typowi. Myślę, że takich nawinych jest znacznie więcej. Biedny bo głupi , głupi bo biedny. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Brak słów. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zawsze mogła wygrać "znajoma"
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ręce mi opadają, ok masz rację
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
No to chyba ktoś go dodał, skoro ja nie mogłam ? Wystarczyło trochę pomyśleć. I tak w bazie pojawił się dużo później (mimo iż teoretycznie widniał jako dodany), więc gdyby nie ta notka w dziale to raczej nikt by się nie załapał na nagrodę dzienną, bo konkurs dodany był 6 grudnia w bazie pojawił się 7 grudnia? Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wychodzi na to, że lepiej nic nie dodawać. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://www.delika...urs_zloto_krola_gor_ (jak ktoś ma braki to niech doda do bazy) Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mia, nie potrzebnie bierzesz to do siebie, bo odnosiłam się do całokształtu, a nie wyłącznie do Twojej wypowiedzi.
Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ale panuje wszechobecne bezrobocie, ludzie pracują w g*wnianych firmach na g*wnanych warunkach nie z przyjemności , tylko dlatego że muszą ( do ludzi zaliczam też studentów, więc możesz sobie to zamiennie interpretować).
Studia kosztują bardzo dużo pieniędzy, mało kogo stać teraz na studiowanie (zwłaszcza , że straciły one na wartości) i jak ktoś jest zdeterminowany to często musi się poniżać za grosze, w imie tego że kiedyś te studia zaprocentują.
Myślę, że nie dogadamy się w tym temacie po prostu. Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Czasami tak bywa.
A donosisz się do przykładu dziewczyny, wcale nie znając szczegółów. Bo nie wiesz (ja też nie) czy wynajmuje mieszkanie, na jakich warunkach i jaka ma sytuacje materialna, więc możemy tylko gdybać. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kiedyś zgłosiła się dziewczyna do pracy , która miała rozdawać gazety darmówki obok skrzyżowania, była zima a ona w dziurawych trampkach stała 6 godzin i rozdawała. Dowiedziałam się o tym dopiero na drugi dzień gdy zgłosił się zleceniodawca i powiedział że sobie nie życzy by stała kolejny dzień, bo to psuje wizerunek jego firmy ( w jakimś stopniu to rozumiem), ale stawki oczywiście nie podniósł aby dało się zatrudnić kogoś "lepszego". Dziewczynie tak strasznie zależało żeby popracować jeszcze choć jeden dzień, że zadeklarowała się że pożyczy sobie te buty od kogoś, ale już niestety było za późno. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ne można generalizować. Są ludzie którzy nie mają wyjścia i muszą brać to co im dają, a pracodawcy niestety żerują na takich osobach.
Nie wiem skąd się bierze rozumowanie, ze studenci nie maja doświadczenia w pracy. Jak chodziłam do technikum to już połowa miała pracę,a na studiach już wstyd było jak ktoś nie miał stałej pracy. I nie ważne co robi, ważne by nie siedział a tyłku.
A jeśli ktoś jest niedbaluchem, to nie ma znaczenia cy skończy studia czy nie, bo dopiero jak dostanie kopa w tyłek to się może nauczy. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyjęłaś mi to z ust, aż mi szkoda się tej studentki zrobiło.
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Może dlatego , że mieli większy problem na głowie...MNIE
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3