Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5789950 Napisano: 11.12.2013 10:45:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Powiedzcie mi czy też macie takie odczucie czytając regulamin Platinum że osoba która wygra kartę nie może już wygrać tabl ani auta, a ktoś kto wygra tablet nie ma szans na bon i auto ?

Dokładnie tak, były zupełne inne kryteria na bon, inne na tablet a inne na auto.

Przynajmniej ja tak to zrozumiałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5789199 Napisano: 10.12.2013 11:09:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

isiulka napisał(a):

frodo napisał(a):

diabe napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy z Platinum informowano na bieżąco czy dopiero po zakończeniu konkursu?

do 10 stycznia mają wysłać sms-ki dopiero emotka

Strasznie późno emotka

A skąd macie info? Bo mi odpowiedzieli, że zwycięzcy są informowani na bieżąco i dałam sobie spokój z graniem emotka

No to straszna lipa, bo ja cały czas liczyłam, że dopiero będą powiadamiać w styczniu jak napisali w regulaminie. Czyli tym razem Platinum mnie nie polubiło emotka

Dla mnie ten konkurs to zagadka, sms przychodzi ze wkrótce informacja, wg regulaminu że pod koniec. Jak zadzwoniłam do Orlenu to nikt nic nie wiedział, dali mi prywatny nr komórkowy do kobiety zajmującej się konkursem, ale ta ciągle nie odbierała, a jak w końcu się udało ją złapać to powiedziała, że moje dni są już powiadomione i że informują na bieżąco. Ale w moim odczuciu była mało przekonywująca i sprawiała wrażenie jakby nie wiedziała co do niej mówię. Choć dalszy udział w tym konkursie przeszedł mi całkowicie bo jednak zgłoszenie tanio nie wychodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5789182 Napisano: 10.12.2013 10:58:30 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Ciekawe kiedy wyniki tego coś tam z mamą... Wiem, że mają tydzień jeszcze, ale różnie to z nimi bya chyba emotka

ten coś tam z mama jeszcze trwa w Leclercu emotka
Białe szaleństwo chyba do piątku ma czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5789156 Napisano: 10.12.2013 10:40:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Teraz jeszcze zacznijcie się wyzywać. Nazywanie kogoś prostakiem nie jest zbyt eleganckie zezowaty kocie.
Czemu blokada dla min. 3 dodanych konkursów została zdjęta? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5789140 Napisano: 10.12.2013 10:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

diabe napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy z Platinum informowano na bieżąco czy dopiero po zakończeniu konkursu?

do 10 stycznia mają wysłać sms-ki dopiero emotka

Strasznie późno emotka

A skąd macie info? Bo mi odpowiedzieli, że zwycięzcy są informowani na bieżąco i dałam sobie spokój z graniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5788945 Napisano: 09.12.2013 21:20:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maximus napisał(a):

Aristo napisał(a):

polarniczka napisał(a):

powinni ci założyć osobny wątek

Czuje ironie, wydaje mi sie jednak, ze wiele osob jest tym zainteresowanych co najmniej tak, jak kubkiem z Tchibo. . emotka

mnie na przykład kompletnie nie interesują kubki Tchibo i tego typu popierdówki. Za to Visa mnie interesuje.

Mnie również emotka dodatkowo można łatwo sprawdzić kto wprowadza innych w błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5788940 Napisano: 09.12.2013 21:14:09 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

maribog napisał(a):

Tu troszkę się mylisz. Wystarczy, że wpłaty będą dokonywane na nr karty "prepaid", która jest anonimowa

Zawsze przy rejestracji karty prepaid musiałam podać prawidłowy PESEL. Owszem, pewnie można podać cudzy, ale zawsze to jakiś ślad, nikt nie chodzi z PESELem wypisanym na czole emotka

W mojej pracy koleżanka opowiadała Historie, jak jej brat w zamian za 500 zł założył na siebie konto w banku i udostępnił wszystkie hasła jakiemuś podejrzanemu typowi. Myślę, że takich nawinych jest znacznie więcej. Biedny bo głupi , głupi bo biedny. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5788640 Napisano: 09.12.2013 15:59:37 w Wkurza mnie...
Niestety to nie pierwsza ich akcja, tydzień temu wdziałam na innym forum (nie konkursowym) podobny wpis tylko zbiórka dotyczyła innego dziecka. Numer konta ten sam. Na szczęście ktoś czujny od razu wyłapał, że to oszustwo.
Brak słów. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5788588 Napisano: 09.12.2013 14:56:19 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

mgrzel napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

mgrzel napisał(a):

A czy z Żabki ktoś już dostał info za 4 i 5 grudnia?

Biorąc pod uwagę, że konkurs wypłynął na forum 6 grudnia, to nie wiem, czy ktoś odpowie na to pytanie...

emotka emotka emotka

No tak, nie pomyślałam emotka Ja wzięłam udział dopiero wczoraj, po tym jak "wypłynął na forum", ale byłam ciekawa czy powiadamiają na bieżąco.

Myślę, że w poniedziałek się okaże. Widziałam, że wyniki polo henkel smolar puścił w piątek chyba(co prawda 2 dnia roboczego, ale co tam), więc może to jest dobry prognostyk i na piwko w Żabce.

O ile nikt Ci się nie odezwał na pw, to wątpię, żeby ktoś się oficjalnie przyznał do wiedzy o konkursie przed 6.12 emotka

Zawsze mogła wygrać "znajoma" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5788540 Napisano: 09.12.2013 14:06:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie , że zamiast pisać hasła i brac udział w konkursach to trace czas na czytanie forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5787979 Napisano: 08.12.2013 11:50:19 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Wystarczyło dodać konkurs do bazy wraz z notką na forum. Później się nie dało, bo ja go dodałam.

Ręce mi opadają, ok masz rację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5787974 Napisano: 08.12.2013 11:37:08 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Konkursy dodaje się do bazy, a nie do tematu inne mniejsze markety.

No to chyba ktoś go dodał, skoro ja nie mogłam ? Wystarczyło trochę pomyśleć. I tak w bazie pojawił się dużo później (mimo iż teoretycznie widniał jako dodany), więc gdyby nie ta notka w dziale to raczej nikt by się nie załapał na nagrodę dzienną, bo konkurs dodany był 6 grudnia w bazie pojawił się 7 grudnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5787964 Napisano: 08.12.2013 10:56:47 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie zdolnabestia, dała mi karniaka za rozmowy o konkursie niby spoza bazy, a konkurs dodałam w temacie inne mniejsze markety z prosba by ktos (komu brakuje) wrzucil go do bazy (bo ja chwilowo nie moglam), jak sprawdzilam 5 minut pozniej to juz się go dodac do bazy nie dało, ale oczywiście karniak zawitał.

Wychodzi na to, że lepiej nic nie dodawać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786828 Napisano: 06.12.2013 10:42:53 w Inne mniejsze markety
Jak ktoś chętny na paragon z Harnasia z dzisiejszą datą (10 zł) to zaparszam na PW do godz. 16.00
http://www.delika...urs_zloto_krola_gor_ (jak ktoś ma braki to niech doda do bazy) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786663 Napisano: 05.12.2013 21:39:26 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Isiulka, miałam się odzywać, ale nie zdzierżę.
Wybacz, ale to co piszesz, to czysta demagogia.
Piszesz o osobie, która nie miała wyboru, bo nie ma za co żyć/utrzymać się, jeśli dobrze rozumiem. Jak się to ma do laski, która wynajmuje mieszkanie (sic!) i rzuca nonszalanckimi tekstami?
To był typowy tekst pod publikę, a la nasi politycy. Wyrwijmy coś z kontekstu i jedźmy na tym.

EOT z mojej strony.
Kto chciał, to zrozumiał co miałam na myśli (Size - ukłon!).
Kto nie, wyrwał z kontekstu też co chciał.

P.S. Mój syn jest aktualnie na V roku i pracuje/dorabia sobie w knajpie. To odnośnie, jakby ktoś uznał, że tępię studentów. Bo ino czekam na taki głos.

Mia, nie potrzebnie bierzesz to do siebie, bo odnosiłam się do całokształtu, a nie wyłącznie do Twojej wypowiedzi.
Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ale panuje wszechobecne bezrobocie, ludzie pracują w g*wnianych firmach na g*wnanych warunkach nie z przyjemności , tylko dlatego że muszą ( do ludzi zaliczam też studentów, więc możesz sobie to zamiennie interpretować).
Studia kosztują bardzo dużo pieniędzy, mało kogo stać teraz na studiowanie (zwłaszcza , że straciły one na wartości) i jak ktoś jest zdeterminowany to często musi się poniżać za grosze, w imie tego że kiedyś te studia zaprocentują.
Myślę, że nie dogadamy się w tym temacie po prostu. Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Czasami tak bywa.
A donosisz się do przykładu dziewczyny, wcale nie znając szczegółów. Bo nie wiesz (ja też nie) czy wynajmuje mieszkanie, na jakich warunkach i jaka ma sytuacje materialna, więc możemy tylko gdybać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786640 Napisano: 05.12.2013 21:04:33 w Wkurza mnie...
Ja niestety też małam w swoim życiu etap gdzie musiałam zatrudniać osoby na śmieciową umowę za grosze (sama też na takiej byłam) i na takie warunki jakie mogłam zaoferować godzili się ludzie w na prawdę ciężkiej sytuacji i trochę wkurza mnie gadanie, że ktoś ma wybór.
Kiedyś zgłosiła się dziewczyna do pracy , która miała rozdawać gazety darmówki obok skrzyżowania, była zima a ona w dziurawych trampkach stała 6 godzin i rozdawała. Dowiedziałam się o tym dopiero na drugi dzień gdy zgłosił się zleceniodawca i powiedział że sobie nie życzy by stała kolejny dzień, bo to psuje wizerunek jego firmy ( w jakimś stopniu to rozumiem), ale stawki oczywiście nie podniósł aby dało się zatrudnić kogoś "lepszego". Dziewczynie tak strasznie zależało żeby popracować jeszcze choć jeden dzień, że zadeklarowała się że pożyczy sobie te buty od kogoś, ale już niestety było za późno. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786627 Napisano: 05.12.2013 20:32:14 w Wkurza mnie...
Ja myślę , że nie ma sensu dyskusja na ten temat. Jak pisała Vickichelm punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Ne można generalizować. Są ludzie którzy nie mają wyjścia i muszą brać to co im dają, a pracodawcy niestety żerują na takich osobach.

Nie wiem skąd się bierze rozumowanie, ze studenci nie maja doświadczenia w pracy. Jak chodziłam do technikum to już połowa miała pracę,a na studiach już wstyd było jak ktoś nie miał stałej pracy. I nie ważne co robi, ważne by nie siedział a tyłku.
A jeśli ktoś jest niedbaluchem, to nie ma znaczenia cy skończy studia czy nie, bo dopiero jak dostanie kopa w tyłek to się może nauczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786596 Napisano: 05.12.2013 19:36:35 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

cudaczku, nie dziw się więc tej biednej studentce 5. roku, że nie jest zadowolona z tego, że do pracy przychodzi na 2 godziny. Pewnie dojazd więcej ją kosztuje. Mogę się założyć, że gdyby miała jakiś wybór, to nie wybrałaby umowy zlecenie, ale umowę o pracę.

Wyjęłaś mi to z ust, aż mi szkoda się tej studentki zrobiło.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786438 Napisano: 05.12.2013 14:55:30 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Mimo prośby mailowej i telefonicznej do Grafa o koszulkę w rozmiarze M, dostałam L. Prośby na nic i tak wysyłali jak leci. Obiecałam bliskiej osobie w prezencie, a L jest na nią o wiele za duża emotka

Może dlatego , że mieli większy problem na głowie...MNIE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786370 Napisano: 05.12.2013 13:24:04 w Intermarche
panamera napisał(a):

Witam. Czy posiada ktoś regulamin z konkursu Intermache Crunchips?

http://intermarch...hips_-_regulamin.doc Wyświetl w wątku >>
0 0