Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5788540 Napisano: 09.12.2013 14:06:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie , że zamiast pisać hasła i brac udział w konkursach to trace czas na czytanie forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5787979 Napisano: 08.12.2013 11:50:19 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Wystarczyło dodać konkurs do bazy wraz z notką na forum. Później się nie dało, bo ja go dodałam.

Ręce mi opadają, ok masz rację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5787974 Napisano: 08.12.2013 11:37:08 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Konkursy dodaje się do bazy, a nie do tematu inne mniejsze markety.

No to chyba ktoś go dodał, skoro ja nie mogłam ? Wystarczyło trochę pomyśleć. I tak w bazie pojawił się dużo później (mimo iż teoretycznie widniał jako dodany), więc gdyby nie ta notka w dziale to raczej nikt by się nie załapał na nagrodę dzienną, bo konkurs dodany był 6 grudnia w bazie pojawił się 7 grudnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5787964 Napisano: 08.12.2013 10:56:47 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie zdolnabestia, dała mi karniaka za rozmowy o konkursie niby spoza bazy, a konkurs dodałam w temacie inne mniejsze markety z prosba by ktos (komu brakuje) wrzucil go do bazy (bo ja chwilowo nie moglam), jak sprawdzilam 5 minut pozniej to juz się go dodac do bazy nie dało, ale oczywiście karniak zawitał.

Wychodzi na to, że lepiej nic nie dodawać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786828 Napisano: 06.12.2013 10:42:53 w Inne mniejsze markety
Jak ktoś chętny na paragon z Harnasia z dzisiejszą datą (10 zł) to zaparszam na PW do godz. 16.00
http://www.delika...urs_zloto_krola_gor_ (jak ktoś ma braki to niech doda do bazy) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786663 Napisano: 05.12.2013 21:39:26 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Isiulka, miałam się odzywać, ale nie zdzierżę.
Wybacz, ale to co piszesz, to czysta demagogia.
Piszesz o osobie, która nie miała wyboru, bo nie ma za co żyć/utrzymać się, jeśli dobrze rozumiem. Jak się to ma do laski, która wynajmuje mieszkanie (sic!) i rzuca nonszalanckimi tekstami?
To był typowy tekst pod publikę, a la nasi politycy. Wyrwijmy coś z kontekstu i jedźmy na tym.

EOT z mojej strony.
Kto chciał, to zrozumiał co miałam na myśli (Size - ukłon!).
Kto nie, wyrwał z kontekstu też co chciał.

P.S. Mój syn jest aktualnie na V roku i pracuje/dorabia sobie w knajpie. To odnośnie, jakby ktoś uznał, że tępię studentów. Bo ino czekam na taki głos.

Mia, nie potrzebnie bierzesz to do siebie, bo odnosiłam się do całokształtu, a nie wyłącznie do Twojej wypowiedzi.
Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ale panuje wszechobecne bezrobocie, ludzie pracują w g*wnianych firmach na g*wnanych warunkach nie z przyjemności , tylko dlatego że muszą ( do ludzi zaliczam też studentów, więc możesz sobie to zamiennie interpretować).
Studia kosztują bardzo dużo pieniędzy, mało kogo stać teraz na studiowanie (zwłaszcza , że straciły one na wartości) i jak ktoś jest zdeterminowany to często musi się poniżać za grosze, w imie tego że kiedyś te studia zaprocentują.
Myślę, że nie dogadamy się w tym temacie po prostu. Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Czasami tak bywa.
A donosisz się do przykładu dziewczyny, wcale nie znając szczegółów. Bo nie wiesz (ja też nie) czy wynajmuje mieszkanie, na jakich warunkach i jaka ma sytuacje materialna, więc możemy tylko gdybać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786640 Napisano: 05.12.2013 21:04:33 w Wkurza mnie...
Ja niestety też małam w swoim życiu etap gdzie musiałam zatrudniać osoby na śmieciową umowę za grosze (sama też na takiej byłam) i na takie warunki jakie mogłam zaoferować godzili się ludzie w na prawdę ciężkiej sytuacji i trochę wkurza mnie gadanie, że ktoś ma wybór.
Kiedyś zgłosiła się dziewczyna do pracy , która miała rozdawać gazety darmówki obok skrzyżowania, była zima a ona w dziurawych trampkach stała 6 godzin i rozdawała. Dowiedziałam się o tym dopiero na drugi dzień gdy zgłosił się zleceniodawca i powiedział że sobie nie życzy by stała kolejny dzień, bo to psuje wizerunek jego firmy ( w jakimś stopniu to rozumiem), ale stawki oczywiście nie podniósł aby dało się zatrudnić kogoś "lepszego". Dziewczynie tak strasznie zależało żeby popracować jeszcze choć jeden dzień, że zadeklarowała się że pożyczy sobie te buty od kogoś, ale już niestety było za późno. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786627 Napisano: 05.12.2013 20:32:14 w Wkurza mnie...
Ja myślę , że nie ma sensu dyskusja na ten temat. Jak pisała Vickichelm punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Ne można generalizować. Są ludzie którzy nie mają wyjścia i muszą brać to co im dają, a pracodawcy niestety żerują na takich osobach.

Nie wiem skąd się bierze rozumowanie, ze studenci nie maja doświadczenia w pracy. Jak chodziłam do technikum to już połowa miała pracę,a na studiach już wstyd było jak ktoś nie miał stałej pracy. I nie ważne co robi, ważne by nie siedział a tyłku.
A jeśli ktoś jest niedbaluchem, to nie ma znaczenia cy skończy studia czy nie, bo dopiero jak dostanie kopa w tyłek to się może nauczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786596 Napisano: 05.12.2013 19:36:35 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

cudaczku, nie dziw się więc tej biednej studentce 5. roku, że nie jest zadowolona z tego, że do pracy przychodzi na 2 godziny. Pewnie dojazd więcej ją kosztuje. Mogę się założyć, że gdyby miała jakiś wybór, to nie wybrałaby umowy zlecenie, ale umowę o pracę.

Wyjęłaś mi to z ust, aż mi szkoda się tej studentki zrobiło.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786438 Napisano: 05.12.2013 14:55:30 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Mimo prośby mailowej i telefonicznej do Grafa o koszulkę w rozmiarze M, dostałam L. Prośby na nic i tak wysyłali jak leci. Obiecałam bliskiej osobie w prezencie, a L jest na nią o wiele za duża emotka

Może dlatego , że mieli większy problem na głowie...MNIE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5786370 Napisano: 05.12.2013 13:24:04 w Intermarche
panamera napisał(a):

Witam. Czy posiada ktoś regulamin z konkursu Intermache Crunchips?

http://intermarch...hips_-_regulamin.doc Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5785624 Napisano: 04.12.2013 11:45:11 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

Dziś ruszył konkursik, jak ktoś może to niech doda do bazy.

http://www.poloma...em_polo!_id_491.html

Mam 2 wolne paragony, jeżeli ktoś chętny.

Już nieaktualne, przepraszam że nie odpisuje na PW ale nie spodziewałam się takiego odzewu. Paragony oddane 2 za 30 zł, jak ktoś chętny na kolejne to zapraszam w piątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5785588 Napisano: 04.12.2013 11:11:33 w Inne mniejsze markety
Dziś ruszył konkursik, jak ktoś może to niech doda do bazy.

http://www.poloma...em_polo!_id_491.html

Mam 2 wolne paragony, jeżeli ktoś chętny. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5785230 Napisano: 03.12.2013 19:22:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrking napisał(a):

mia napisał(a):

mrking napisał(a):

Ze źródeł zbliżonych do organizatora wiem, że w tej chwili wygrywają czasy 0-2 sekundy, nie ma żadnych ograniczeń, wolna amerykanka, także pod względem ilości nagród na 1 osobę - bez ograniczeń.. Ktoś ładnie pucuje. Ja nic jeszcze nie wygrałem- więc proszę nie pytac..

W tej chwili?
To cierpliwie poczekam, aż się to zmieni... Oby. emotka
Czas jest nierealny nawet co do samego zaznaczenia kropek i "wyślij".

3 sekundy jest realny do szybkiego wyklikania - bo mi się udało - ale niestety nic nie wygrałem emotka

W takich konkursach szansa wygrania jest tylko w pierwszych dniach, jak konkurs jeszcze nie jest nagłośniony. Później już znajduje się spec od tego typu gierek.
Ale na szczęsce są inne konkursy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5785187 Napisano: 03.12.2013 18:44:47 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka

Ooo super , że się znalazł. Mój też taki spacerowicz. Teraz nosi gps na obroży, bo niestety żaden płot nie stanowi dla niego problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5784781 Napisano: 03.12.2013 09:53:27 w Wkurza mnie...
http://zaginionepsy.pl/

Może zamieść zdjęcie tutaj.
Podrzuc zdjecie na fb to mozemy puscic informacje w eter, po co marudzic na forum jak mozna dzialac? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5784424 Napisano: 02.12.2013 20:58:36 w WC - rozmowy o wszystkim
Mariolakal fajnie, że takim fajnym ludziom jak Ty przytrafiaja się takie fajne nagrody emotka To cieszy i motywuje emotka

Wychodzi na to , że ja bede nastepna bo też jestem fajna emotka emotka to żarcik jakby ktoś miał się na mnie zaraz rzucić by zagryźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5784399 Napisano: 02.12.2013 20:38:08 w WC - rozmowy o wszystkim
koza.k90 napisał(a):

nie chcem, ale muszem wrócić do co jakiś czas powtarzającej się na forum dyskusji jak to ongiś było super na tym forum

ale tę atmosferę nie tworzą krasnoludki emotka

to nie Gall Anonim pozwala sobie co rusz na złośliwe komentarze i docinki, tylko osoby z długim stażem na forum, którym nagle puszczają wszystkie hamulce

nie wkurza mnie to, raczej budzi politowanie

Bo kiedys było tutaj mniej ludzi , ogolnie mniej ludzi grało w konkursy i Nagrod starczało dla kazdego a teraz trzeba się bardziej starac. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5784226 Napisano: 02.12.2013 18:18:55 w Leclerc
ma ktoś regulamin do playmobil Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5784216 Napisano: 02.12.2013 18:13:35 w Paragony
ciasssteczko napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

szukam paragonu na wodę Perrier z Almy

znajoma zamiast 6 kupiła 5 i taka smaczna woda jej przepadnie emotka

znowu masz rozdwojenie jaźni? emotka
cytat z wątku wkurza mnie:
koza.k90 napisał(a):

skopany paragon, bo kupiłam 5, a miało być 6 Perrierów
taka droga woda, że nic tylko się wkurzać

jaki to problem po prostu napisać, że szukasz? Twoje nazwisko nie jest na forum żadną tajemnicą emotka

w temacie: odkupię paragon na trwający Venus/Gillette w Naturze - pw emotka

emotka emotka emotka emotka

W temacie wymienie na cos 200 paragonow z kitkat, nie chce mi sie słać. Wyświetl w wątku >>
0 0