Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5779181 Napisano: 25.11.2013 09:05:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

kursykon napisał(a):

mirai napisał(a):

A mnie zastanawia tak duża ilość wygrywających z Prudnika w konkursie Remington. Jak na tak małą mieścinę, to suszarki sprzedają im się znakomicie... emotka

no właśnie miałem napisać o tym, jak to jest że tak się udaje w losowaniu? czy aż tak dużo zakupów porobili, czy własne paragony ze swego sklepiku drukują czy aż takie szczęście lub tak mało zgłoszeń? emotka

pewnie jakiś internetowy sklepik wkroczył do akcji

żeby tylko jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5778849 Napisano: 24.11.2013 15:25:43 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Ale się wkurzyłam...
Kupiłam starter play 5 zł ważność rok. Chcialam wysłac sms premium, oczywiście zablokowany. Jako, ze odblokowywałam kilka razy w BOK, doładowałam tel. kwotą 5 zł (bo to standardowe pytanie czy sie doładowało) i dzwonię. A tam pan mi mowi, ze jest blokada operatorska i odblokowywuje się automatycznie po doładowaniu 30 zł i innej opcji nie ma. No szlag mnie trafił. Przekopałam książeczkę w starterze, informacje na stronie play, nie ma takiej informacji. Zamierzam zrobić dym, bo dawno nikt mnie tak nie wkurzył...

Odblokuje się tylko daj mu 4-5 godzin. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5777841 Napisano: 22.11.2013 12:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bardzo proszę o udostępnienie i zachęcenie do udziału w konkursie jak największą liczbę osób. Udostępniajcie na fb, jeżeli możecie.

http://www.pomocnikmikolaja.pl

Za każdą jedna wydzierankę, (można zrobić jedną dziennie) jedno dziecko z domu dziecka otrzyma prezent na święta (max 50 nagród na etap).
Dodatkowo jest konkurs, w którym do wygrania są nagrody, trzeba zrobić własną wydzieranką i napisać życzenia dl dzieci z domów dziecka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5777840 Napisano: 22.11.2013 12:34:27 w Pomocy!!!!
Bardzo proszę o udostępnienie i zachęcenie do udziału w konkursie jak największą liczbę osób. Udostępniajcie na fb, jeżeli możecie.

http://www.pomocnikmikolaja.pl

Za każdą jedna wydzierankę, (można zrobić jedną dziennie) jedno dziecko z domu dziecka otrzyma prezent na święta (max 50 nagród na etap).
Dodatkowo jest konkurs, w którym do wygrania są nagrody, trzeba zrobić własną wydzieranką i napisać życzenia dl dzieci z domów dziecka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775803 Napisano: 19.11.2013 21:03:25 w Wkurza mnie...
Chętnie przyjmę zaproszenie na jakieś "kameralne" forum. To mój ostatni wpis, więc w razie czego zapraszam an gg (podane w profilu) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775783 Napisano: 19.11.2013 20:52:14 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

sssylwiaaa napisał(a):

He he ja też mam pewne wieści o lokalnym konkursie w jednym ze znanych marketów no ale cóż nie podzielę się info no bo i jak skoro wątek zablokowany emotka

Co za bezsens!!

Dodaj go do bazy.

Albo mi na gg emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775774 Napisano: 19.11.2013 20:48:06 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

a tak z ciekawości- na ukrytym forum tez nie było wcześniej zapowiedzi i dyskusji na temat wprowadzenia tej zmiany? emotka

dyskusje kiedyś tam były

konkretnej zapowiedzi oraz informacji co i jak nie było

niestety

a to masz tam dostep, czy przez kogoś?

dyskusja była w chyba CZAS NA ZMIANY - cały czas dostępny

już pisałam, że tajne topy można podejrzeć przez posty osób z dużą ilością konkursów dodanych - lepszy rydz

Ten o kozie ta o wozie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775745 Napisano: 19.11.2013 20:31:58 w Wkurza mnie...
Teraz będzie strach komuś podesłać linka do konkursu bo zaraz ktoś doda do bazy emotka emotka oczywiście to czarny humor - nie brac na poważnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775730 Napisano: 19.11.2013 20:26:01 w Wkurza mnie...
Aaa może to celowy zabieg marketingowy emotka ostatnio na forum byłą reklama innego forum (nazwy nie podaje żeby znowu nie załapać karniaka) Może chodzi o to abyśmy walneli focha przeszli na to drugie no bo tam takich wytycznych nie ma, baaa są nagrody za dodawanie konkursów , a może za tym stoi ta sama osoba emotka dopatruje się spisku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775724 Napisano: 19.11.2013 20:22:15 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

czyli rozumiem, nie mogę przeczytać co dzieje się w watku np. Leclerc poki nie dodam 3 konkursów?????

Maszku możesz, wystarczy zastukać na gg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775712 Napisano: 19.11.2013 20:15:00 w Wkurza mnie...
kozuszka38 napisał(a):

Nie mądrzcie się i siedźcie cicho,bo zaraz nam wątek ,,wkurza mnie'' zamkną...boję się,że komuna wraca... emotka

Jak dla mnie to mogą zamknąć wszystkie tematy prócz paragonów , wysyłają nagrody i Informują emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775701 Napisano: 19.11.2013 20:07:10 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

kalisto, nie chodzi o sam pomysł

chodzi o zasady i sposób wprowadzenia zmian

oburzamy się, gdy organizatorzy konkursów nagle wprowadzają zmiany lub nie przestrzegają swoich regulaminów

to samo stało się przecież teraz na tym forum

regulamin swoje - admini swoje emotka

To napisz reklamacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775631 Napisano: 19.11.2013 19:26:18 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ja jestem za blokada, ale mozna ja zmodyfikować np. dla kont powyżej 1 roku, albo powyżej 100 postów, albo jakikolwiek konkurs dodany emotka

czemu/komu mają służyć te blokady? jak ktoś będzie chciał uzyskać info na temat konków w C4 zapyta o to w topie "szukam" i pewnie dostanie odpowiedź na pw.

Np. aby uniknąć sytuacji, które miały miejsce ostatnio na facebooku w zwiazku z postami pisanymi w temacie biedronka

albo że ktoś zakłada konto aby obrażać innych użytkowników Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775602 Napisano: 19.11.2013 19:15:11 w Wkurza mnie...
Ja jestem za blokada, ale mozna ja zmodyfikować np. dla kont powyżej 1 roku, albo powyżej 100 postów, albo jakikolwiek konkurs dodany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775586 Napisano: 19.11.2013 19:09:36 w Wkurza mnie...
Kiedyś też tak było,że aby czytać wątek trzeba było mieć powyżej 100 postów. Ta blokada pewnie też nie przetrwa długo.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775553 Napisano: 19.11.2013 18:50:41 w Wkurza mnie...
A jak wygląda taka blokada? Nie ma wejscia w ogole na temat? czy po prostu nie można pisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775539 Napisano: 19.11.2013 18:42:10 w Wkurza mnie...
3 konkursu na miesiąc to nie jest dużo, uważam że to słuszne posunięcie.

Ty koza tak chetnie krytykujesz jak konkursu nie ma w bazie, a sama nie potrafisz dodac 3 w skali miesiąca? Najlepiej jechać na żyda. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775511 Napisano: 19.11.2013 18:18:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
asiabuczkowska napisał(a):

maria1980 napisał(a):

skarb888 napisał(a):

monikar napisał(a):

joan napisał(a):

monikar napisał(a):

Dlaczego w konkursie "Doładuj się słońcem" pierwsze miejsce zajęła odpowiedź w formie prezentacji? To było dozwolone?

A dlaczego uważasz, że wygrała prezentacja? Są gdzieś wyniki?

Kojarzę, że tam trzeba było przesłać pracę w formie opisowej - dla mnie film czy rysunek, to żaden "opis". Ale musisz się wgryźć w regulamin. Moim zdaniem, jeśli regulamin takich prac nie dopuszczał, to były wykluczone. Gryź! emotka

http://doladujsiesloncem.pl/

na dol są zwycięzcy, film przesłał niejaki Dariusz, szkoda że filmik został już przez niego usunięty, czyży to ktoś z forum...?

Nie brałam udziału, ale prezentacja to z pewnością nie opis (film już usunięty - na złodzieju czapka gore;). Na Waszym miejscu zgłosiłabym reklamację do Organizatora.

laptop też wygrał oklepanym "przepisem" ..już w każdym konkursie to widzę.Można tak sobie zmieniać czyjś teks non -stop?

zdążyłam wczeniej obejrzec filmik...trochę nudny, długi, wiele zdjęć z netu, muzyka tez nie swoja, ale tekst dość fajny...autor nawet na końcu podał imię i nazwisko oraz numer telefonu emotka emotka gdy się "wygoogluje" to m.in. wygrał już nie raz "za imponującą,
grającą, świecącą i ruchomą księgę z życzeniami"

Z tego co wiem, to jeżeli wygrał tym nagraniem konkurs to nie mógł go sobie od tak usunąć Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775476 Napisano: 19.11.2013 17:45:47 w Leclerc
Idę za pół godziny do leclerca jeśli ktoś chce produkty na Blend a med lub P&G to zapraszam na PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775146 Napisano: 19.11.2013 10:33:16 w Rossmann