Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5780342 Napisano: 26.11.2013 16:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

xpac napisał(a):

a co powiecie o tym zwycięskim haśle
„Czym jest dla Ciebie włoski styl” brzmi:
„StylAwangardaNieprzewidywalnosc PerfekcjaElegancjaLuksusLadolcevitaEnergiaGlamourRadoscIndywidualnoscNonszalancjaOryginalnosc”."

Bo ja wiem, nasze zdanie jest przecież nieważne. Ile ludzi, tyle opinii, liczą się jednak tylko opinie jurorów.

PS: U mnie 0/10; hasło mało nieczytelne, pomysł formy oklepany, do tego bardzo trąci konkursowiczem, ale widać taktyka się opłaciła. Niemniej na gratulacje czas, bo właśnie to zgłoszenie trafiło w serca jury emotka

Ja bym to zakończyła .pl emotka i wrzucila prezentacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5780327 Napisano: 26.11.2013 15:50:20 w Leclerc
asiabuczkowska napisał(a):

alamak napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mam regulaminy do leclerca (wysłałam maila z uprzejmą prośbą o podanie), mogę komuś wysłać na maila jeśli wstawi tutaj czy tam do bazy emotka

regulaminy od efelinkiii emotka

https://www.dropb...rsu_Leclerc_PS3.docx

https://www.dropb...rsu_Leclerc_PSP.docx

To są 2 różne konkursy? Bo w tym drugim jest tytuł "Przeslij śmieszne zdjęcie" a w reg. jest napisane żeby przesłać zdjęcie z zimowych zabaw emotka

nie otwierają mi się te regulaminy ;( czy ktos może mi przesłac na pw w "starym wordzie" z rozszerzeniem .doc ? proszę emotka

Sama możesz sobie przekonwertować http://www.doc.investintech.com Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5780292 Napisano: 26.11.2013 15:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Nie ma to jak kreatywne i oryginalne hasło:

http://simset.pl/pl/i/Konkurs/14 emotka

Mi się podoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5780185 Napisano: 26.11.2013 12:54:22 w Wkurza mnie...
Skonczcie z tymi Vipami bo mozna biegunki sie nabawic od czytania. Maja swoja grupę , jak każdy. Wygooglowac mozna duzo grup konkursowych dla zbierajacych głosy, dla graczy (tych od gier"), kulinarne, foto, dla fanów haseł konkursowych też.
A cisniecie sie na tych Vipow jakby nie wiadomo co tam było.
Mam nadzieje ze to nie podbiega pod reklame konkurencyjnych for. bo nie chce mi sie juz dodawac konkursow aby wymazywać karniaki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5780079 Napisano: 26.11.2013 11:34:16 w Wkurza mnie...
pawel1615 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

ho ho ho emotka , wyczuwam nutkę flustracji okraszoną zapachem choroby psychicznej emotka
Idąc twoim tokiem rozumowania powinienem się spytać, "Ochooo, tzn.że zarabiasz pod latarnią?", ale nie zniżam się do twojego poziomu emotka zdrowia zycze emotka

emotka emotka przecieram oczy ze zdumienia, bo nie wierzę.

sorry, ale jak jest taka sytuacja ze ktoś coś przeczyta na forum a resztę sobie dopowie i obrabia ludziom cenzura to jest ok?

Aleś Ty przewrażliwiony. Dziewczyna napisała Ci "że prawdopodobnie wyleciałeś z Vipów" i tak bardzo zraniła Twoje uczucia , że postanowiłeś ją zwyzywać od latarnic. Pogratulować emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5780059 Napisano: 26.11.2013 11:20:23 w Intermarche
Mam paragona Lirenowego w razie potrzeby, zapomniałam zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5780054 Napisano: 26.11.2013 11:14:42 w Wkurza mnie...
Hmmm teraz mam zagwozdkę, mianowicie jak pachnie choroba psychiczna? emotka
Flustracja czy frustracja , oto jest pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5779599 Napisano: 25.11.2013 16:47:27 w Wkurza mnie...

isiulka napisał(a):

Ale macie problemy emotka Barszczowi patelnia nie dotarła a Wy się pierdołami zajmujecie, zamiast chłopa pocieszyć!

Barszcz nie martw się na pewno dojdzie, i specjalnie dla ciebie z czerwonym kółeczkiem w środku emotka

Wkurza mnie, że bierzesz barszcza za faceta emotka

emotka miałam 50% szans więc warto było zaryzykować. Jestem cienka w loteriach, wybacz Barszczyco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5779593 Napisano: 25.11.2013 16:43:37 w Wkurza mnie...
Ale macie problemy emotka Barszczowi patelnia nie dotarła a Wy się pierdołami zajmujecie, zamiast chłopa pocieszyć!

Barszcz nie martw się na pewno dojdzie, i specjalnie dla ciebie z czerwonym kółeczkiem w środku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5779376 Napisano: 25.11.2013 12:59:53 w Wkurza mnie...
To Vipy istnieją naprawdę emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5779251 Napisano: 25.11.2013 10:37:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Złoto z grzesków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5779181 Napisano: 25.11.2013 09:05:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

kursykon napisał(a):

mirai napisał(a):

A mnie zastanawia tak duża ilość wygrywających z Prudnika w konkursie Remington. Jak na tak małą mieścinę, to suszarki sprzedają im się znakomicie... emotka

no właśnie miałem napisać o tym, jak to jest że tak się udaje w losowaniu? czy aż tak dużo zakupów porobili, czy własne paragony ze swego sklepiku drukują czy aż takie szczęście lub tak mało zgłoszeń? emotka

pewnie jakiś internetowy sklepik wkroczył do akcji

żeby tylko jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5778849 Napisano: 24.11.2013 15:25:43 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Ale się wkurzyłam...
Kupiłam starter play 5 zł ważność rok. Chcialam wysłac sms premium, oczywiście zablokowany. Jako, ze odblokowywałam kilka razy w BOK, doładowałam tel. kwotą 5 zł (bo to standardowe pytanie czy sie doładowało) i dzwonię. A tam pan mi mowi, ze jest blokada operatorska i odblokowywuje się automatycznie po doładowaniu 30 zł i innej opcji nie ma. No szlag mnie trafił. Przekopałam książeczkę w starterze, informacje na stronie play, nie ma takiej informacji. Zamierzam zrobić dym, bo dawno nikt mnie tak nie wkurzył...

Odblokuje się tylko daj mu 4-5 godzin. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5777841 Napisano: 22.11.2013 12:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bardzo proszę o udostępnienie i zachęcenie do udziału w konkursie jak największą liczbę osób. Udostępniajcie na fb, jeżeli możecie.

http://www.pomocnikmikolaja.pl

Za każdą jedna wydzierankę, (można zrobić jedną dziennie) jedno dziecko z domu dziecka otrzyma prezent na święta (max 50 nagród na etap).
Dodatkowo jest konkurs, w którym do wygrania są nagrody, trzeba zrobić własną wydzieranką i napisać życzenia dl dzieci z domów dziecka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5777840 Napisano: 22.11.2013 12:34:27 w Pomocy!!!!
Bardzo proszę o udostępnienie i zachęcenie do udziału w konkursie jak największą liczbę osób. Udostępniajcie na fb, jeżeli możecie.

http://www.pomocnikmikolaja.pl

Za każdą jedna wydzierankę, (można zrobić jedną dziennie) jedno dziecko z domu dziecka otrzyma prezent na święta (max 50 nagród na etap).
Dodatkowo jest konkurs, w którym do wygrania są nagrody, trzeba zrobić własną wydzieranką i napisać życzenia dl dzieci z domów dziecka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775803 Napisano: 19.11.2013 21:03:25 w Wkurza mnie...
Chętnie przyjmę zaproszenie na jakieś "kameralne" forum. To mój ostatni wpis, więc w razie czego zapraszam an gg (podane w profilu) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775783 Napisano: 19.11.2013 20:52:14 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

sssylwiaaa napisał(a):

He he ja też mam pewne wieści o lokalnym konkursie w jednym ze znanych marketów no ale cóż nie podzielę się info no bo i jak skoro wątek zablokowany emotka

Co za bezsens!!

Dodaj go do bazy.

Albo mi na gg emotka :D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775774 Napisano: 19.11.2013 20:48:06 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

a tak z ciekawości- na ukrytym forum tez nie było wcześniej zapowiedzi i dyskusji na temat wprowadzenia tej zmiany? emotka

dyskusje kiedyś tam były

konkretnej zapowiedzi oraz informacji co i jak nie było

niestety

a to masz tam dostep, czy przez kogoś?

dyskusja była w chyba CZAS NA ZMIANY - cały czas dostępny

już pisałam, że tajne topy można podejrzeć przez posty osób z dużą ilością konkursów dodanych - lepszy rydz

Ten o kozie ta o wozie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775745 Napisano: 19.11.2013 20:31:58 w Wkurza mnie...
Teraz będzie strach komuś podesłać linka do konkursu bo zaraz ktoś doda do bazy emotka emotka oczywiście to czarny humor - nie brac na poważnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5775730 Napisano: 19.11.2013 20:26:01 w Wkurza mnie...
Aaa może to celowy zabieg marketingowy emotka ostatnio na forum byłą reklama innego forum (nazwy nie podaje żeby znowu nie załapać karniaka) Może chodzi o to abyśmy walneli focha przeszli na to drugie no bo tam takich wytycznych nie ma, baaa są nagrody za dodawanie konkursów , a może za tym stoi ta sama osoba emotka dopatruje się spisku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0