Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5774262 Napisano: 17.11.2013 19:39:06 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Tanio sprzedam maaasssęęęę podpasek emotka pw emotka

dodali by jakies produkty emotka

wystaw na allegro emotka emotka emotka

już widziałam że są:) mam 2 opcje , kupić kolejną szafę do łazienki albo spróbować sprzedać hehe
Po tym jak sprzedałam gorące kubki wszystko jest możliwe emotka

Zawsze możesz przekazać na dobroczynny cel emotka
Organizujemy ze znajomymi paczkę dla Ukrainy, zbieramy produkty dla najuboższych. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5774260 Napisano: 17.11.2013 19:27:20 w Inne mniejsze markety
W galerii Łomża 7.12 będzie akcja mikołajkowa z konkursami dla dzieci, informacji mogę udzielić na PW Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5774221 Napisano: 17.11.2013 18:08:56 w Kaufland konkursy
mirek2oo6 napisał(a):

knurek napisał(a):

mirek2oo6 napisał(a):

Mogę zrobić zakupy na konkurs z Kauflandów:
17- 100 Bielsk Podlaski
17- 200 Hajnówka

Koszt to 2 płynów to 9zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o informację do środy 20.11 do godz. 12
emotka

OBA sklepy są mocno obstwione emotka emotka i zawsze jest tu OSTRA konkurencja

ZAPOROWE towarzystwo, to jednak żadna konkurencja emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5774144 Napisano: 17.11.2013 14:16:52 w Wkurza mnie...
U mnie muli trochę strona, mniej niż rano ale nadal muli. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5774128 Napisano: 17.11.2013 13:15:10 w Kaufland konkursy
zarania napisał(a):

Dziękuję za odpowiedzi. Wczoraj mąż płacił i przeszły mu tylko 2 z 5 bonów. Na wszelki wypadek zadzwonię jednak do 4Frame i poproszę by sprawdzili czy moje bony są aktywne, bo nie chcę więcej niemiłych niespodzianek przy kasie. Macie może do nich jakieś namiary?

Zarania ale to czy bony są aktywne sprawdzisz w boku w kauflandzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5774123 Napisano: 17.11.2013 13:05:04 w Kaufland konkursy
staszek napisał(a):

zarania napisał(a):

Co zrobić w sytuacji, gdy bon jest nieaktywny? emotka
Miał ktoś taką sytuację? Pod jaki numer dzwonić?

kiedyś tak miałam, dzwoniłam do 4frame i jeszcze tego samego dnia aktywowali. Tyle, że nie wiadomo czy bon naprawdę był nieaktywny, czy kasjerka nie potrafiła sobie poradzić. W 4frame mówili, że to raczej niemożliwe, żeby był nieaktywny, ale bardzo miła laska sprawdziła wszystko i oddzwoniła. Nawet w ramach przeprosin chciała wysłać bon na 20 zł, a szwagier powiedział, że nie trzeba emotka

U mnie było to samo, nie tyle kasjerka nie umiała, co kasa po prostu nie nabijała. Przyszedł kierownik, w drugiej kasie przeszło bez problemu i jeszcze dostałam gratisa w ramach przeprosin. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5774101 Napisano: 17.11.2013 12:00:23 w Intermarche
seybel napisał(a):

Czy jest gdzies szczegolowy wykaz produktow promocyjnych konkursu Nestle? Chodzi mi o to czy moge kupic platki na te promocje?

3.1.    Towarami objętymi promocją (dalej "Produkt") są produkty marek: Nescafe, Winiary, Nesvita, kakao Nesquik, wafle Princessa, batony Lion, Aero, wafle Maxer, wafle Nesquik, batony Kit Kat, After Eight, Jojo, Smarties, mleko Junior, kaszki Nestle, Bobo Frut, NAN Pro, Gerber, z wyłączeniem mlek przeznaczonych do początkowego żywienia niemowląt, dostępne w sklepach sieci handlowej Intermarche na terenie Polski w czasie trwania Loterii wskazanym w ust. 1.4.

Chyba płatki śniadaniowe nie bardzo, wg regulaminu-ale może zapomnieli dopisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773642 Napisano: 15.11.2013 20:38:23 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Moje haselka? A skad on je dostal? O mamciu,co my mu z Benasia zrobilysmy zlego,ze tylko nam sie oberwalo?

Macie wspólną koleżankę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773599 Napisano: 15.11.2013 19:17:32 w PLAGIATY
Na Marwit też lecą plagiaciki a nikt nikogo nie chce palić na stosie ? emotka A taka fajna bransoletka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773414 Napisano: 15.11.2013 14:30:34 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

U mnie podobna sytuacja w intermarche, na czytniku posprawdzałam kwoty i poukładałam w koszu po 15 zł + pozostałe zakupy. Kupiłam szybko na 5 parag(za mną oczywiście spora kolejka)a kiedy wróciłam do domu okazało się, że majonez winiary był na promocji i były 2 w cenie 1(rabat nabiło dopiero na kasie)-Zatem wszystkie paragony mam do du... emotka Taki kawał jechałam na darmo emotka

u mnie za każdy raz ten sam problem, a najlepsze że w gazetce nie ma nic napisane że princessa ma jakąś promocję więc to jest wprowadzanie w błąd..

dziewczyny przeczyta WAS jakiś mugol i stwierdzi, płacą mniej i narzekają emotka

oj też mnie wkurza jak kupuje konkursowe produkty a na kasie super rabacik się pojawia, że normalnie tak nie ma

Ja tak miałam z bonami, wyliczyłam sobie zakupy na 320 zł, A jak zaczęło odejmować to wyskoczyło 280, szkoda mi było brać gum za 20 zł, wiec musiałam 80 zł dopłacić gotówką. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773385 Napisano: 15.11.2013 14:12:43 w TESCO konkursy
izak1000 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jeżeli komuś wpadła nadprogramowa wygrana z knorra i chciałby się jej pozbyć emotka to zapraszam na PW -> to oferta dla zaufanych , stałych konkursowiczów emotka

dziwne...

a co w tym dziwnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773379 Napisano: 15.11.2013 14:03:08 w TESCO konkursy
Jeżeli komuś wpadła nadprogramowa wygrana z knorra i chciałby się jej pozbyć emotka to zapraszam na PW -> to oferta dla zaufanych , stałych konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773245 Napisano: 15.11.2013 11:38:36 w Kaufland konkursy
iaziaz napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mam pytanie do wprawionych, gdyż mam mało szczęścia w kauflandowych bonach więc mało w to grywam. Jeżeli mam paragon np. z Kauflandu w Katowicach , Chorzowie i Mysłowicach, a mam jeden nr telefonu, to mam wyśłać 3 smsy z różnymi kodami? a jak wygram to skąd będę wiedzieć z którego to sklepu? Piszą to gdzies? Z góry dziękuję za odpowiedź.

to odsylasz wszystkie paragony

Toż to marnotrawstwo emotka Dzięki za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773235 Napisano: 15.11.2013 11:26:48 w Kaufland konkursy
Mam pytanie do wprawionych, gdyż mam mało szczęścia w kauflandowych bonach więc mało w to grywam. Jeżeli mam paragon np. z Kauflandu w Katowicach , Chorzowie i Mysłowicach, a mam jeden nr telefonu, to mam wyśłać 3 smsy z różnymi kodami? a jak wygram to skąd będę wiedzieć z którego to sklepu? Piszą to gdzies? Z góry dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773222 Napisano: 15.11.2013 11:16:02 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

Proszę podpowiedzcie mi co mogę zrobic bo jestem już wkurzona na maksa... Tak jak wcześniej pisalam kupiłam na all nowe buty od osoby prywatnej aukcja kup teraz. Buty otrzymałam noszone. Brudna podeszwa, zmechacenia od skarpet. Sprzedająca ma to wszystko w nosie i twierdzi , że to buty nowe. Sporu nie mogę uruchomić bo nie minęło 7 dni od zakończenia aukcji. Za buty zapłaciłam 200 zł . Gdzie mogę to zgłosić? Czy da się jakoś z nią wygrać?

Jak nie możesz się z nią dogadać to odczekaj 7 dni i załóż spór Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773177 Napisano: 15.11.2013 10:07:54 w Biedronka
nke napisał(a):

Przerwa na śniadanko!

Idą święta, trzeba się trochę odchamić, mam dla was idealny konkurs emotka

http://tinyurl.com/oq3vlqy

Powodzenia, trzymam kciuki emotka

Nie z nami te numery Bruner emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773091 Napisano: 14.11.2013 23:53:20 w Biedronka
szprotka napisał(a):

A z tą chciwością to ma rację. Dzisiaj dałam ogłoszonko że szukam paragonu Jim Beam. Pies nie zjadł, kot nie podrapał, po prostu wygrałam dwie nagrody, a mam jeden paragonik. Zazwyczaj to ja dzielę emotka się zakupami, ale dzisiaj wyszło odwrotnie. Zaglądam na pocztę a tam 4 wiadomości, że tak mamy ale tanio nie oddamy. Wyszło, że koszt paragonu jest wyższy niż zakupów. To ja chyba wezmę te 36 zł pójdę sama do Biedronki kupię sobie dobre winko (albo dwa), bo za Jimem nie przepadam i upiję się do nie przytomności. emotka

Napisałam Ci na PW namiar na konkursik, na którym sobie odbijesz tego Jim Beama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773087 Napisano: 14.11.2013 23:44:56 w Paragony
Kupię paragon z żywieckiego Kauflandu Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5773049 Napisano: 14.11.2013 22:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

beciala napisał(a):

Powiedzcie proszę, bo nie widzę w regulaminie, czy w konkursie soków Marwit muszę posłać zgłoszenie w tygodniu w którym kupiłam soki, czy też mogę później? Kupiłam jakiś czas temu 3 soki i zamierzałam dziś dopiero posłać, ale znalazłam przypadkowo info, że niby muszę w tygodniu zakupu soków, nie podoba mi sie ta informacja emotka

A skąd to info ? Ja też zakupiłam w kaufie soczki/przeterminowane zresztą/ 29 października i czekam na wenę... emotka

Oni sami nie przestrzegają swojego regulaminu, więc ja bym słała. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5772833 Napisano: 14.11.2013 18:17:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dominisia22m napisał(a):

A ja mam pytanie czy ktoś dostał e-maila z 3 etapu z Marwit? wyniki miały być 12-ego...

też czekam Wyświetl w wątku >>
0 0