Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5763533 Napisano: 29.10.2013 15:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

isiulka napisał(a):

Zadam genialne pytane emotka Czemu ludzie chcą by wchodzić w aplikacje przez ich blogi a nie z bezpośredniego linka?

emotka

Ej emotka to było pytanie z serii bardzo poważnych emotka Może jest osobny konkurs dla blogerów to można by pomóc Avatei Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5763524 Napisano: 29.10.2013 15:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

ksantypa napisał(a):

https://www.faceb...p;type=1&theater start o 15

Verbena przygotowała 5000 paczek, w skład każdej z nich wchodzą 2 opakowania cukierków Imbir i Cytryna.

ABY ZDOBYĆ DARMOWE CUKIERKI BĘDZIE TRZEBA:
- wejść na mojego bloga: http://lilia.celes.ayz.pl/blog/
- kliknąć w baner Verbeny (przeniesie Was na stronę z ankietą)
- poprawnie wypełnić ankietę, podając swoje dane adresowe, niezbędne do wysyłki paczki.

ponoc to bezposredni link ale jak na razie konkurs nie ruszył

http://imbir.cuki...p;utm_campaign=VI_2u

Zadam genialne pytane emotka Czemu ludzie chcą by wchodzić w aplikacje przez ich blogi a nie z bezpośredniego linka?
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5763318 Napisano: 29.10.2013 11:16:52 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

a jakis adres mailowy ?

sprawdz@wgooglach.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5763291 Napisano: 29.10.2013 10:49:24 w Biedronka
W życiu nie kupie żadnego alkoholu z biedronki, za to chetnie kupie paragonik na Jim Beama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5763022 Napisano: 28.10.2013 19:08:21 w Carrefour konkursy
U mnie nic z Vanisha, czy ktos zdradzi na pw czy mozna slac do nich ten sam nr paragonu wiele razy? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762808 Napisano: 28.10.2013 14:04:23 w Intermarche
cudaczek121 napisał(a):

dziękuję za rady.Rozumiem,że tu mogę wpisać też na razie tylko 1 kod, aby dostać darmowe doładowanie: http://crunchips....unchips/rejestracja/ emotka

Tak. Wyświetli się na stronie więc przypadkiem jej nie odświeżaj po wyświetleniu bo drugi raz się nie pojawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762792 Napisano: 28.10.2013 13:35:42 w Intermarche
ivanotta napisał(a):

ja miałam paczkę z promocyjnym oznaczeniem a w środku żadnego kodu nie było emotka

Iva to jest taka niebiesko- przezroczysta naklejka na sciance opakowania. Musisz rozerwac opakowanie i na pewno jest w środku. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762780 Napisano: 28.10.2013 13:24:23 w Intermarche
antylopia napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ale ktoś już wypróbował i naprawdę dają 1 do 1 emotka

z torbami pójdą emotka

Jeśli ktoś doładuje to proszę niech powie czy te 5ziko można na sms premium wydać

Można słać na premium, to zwykle doladowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762778 Napisano: 28.10.2013 13:20:29 w Intermarche
koza.k90 napisał(a):

cudaczek, SMS o treści XCUT.ABCD1234, gdzie ABCD1234 oznacza kod z paczki, wysyłamy na nr 70906

można też zgłoszeń dokonywać za pośrednictwem aplikacji internetowej

dopiero za 5 takich kodów dają 5 zł doładowania
- do TuBiedronka za chipsy kupione w Biedrze
- do Heyah za inne sklepy

droga impreza emotka

Ale bzdury piszesz. Wpisujesz kod z opakowania i od razu wyskakuje kod z doladowaniem, za 5 kodow dostajesz pytanie do drugiego etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762770 Napisano: 28.10.2013 13:09:21 w Intermarche
cudaczek121 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

anava napisał(a):

joan napisał(a):

Czy na paragonie z Crunchipsów macie ich wagę? Regulamin wskazuje, że na paragonie musi znajdować się "gramatura opakowania" emotka Zastanawiam się, ile jeszcze awantur trzeba, zanim paragony będą drukowane poprawnie - na żadnym z moich paragonów nie ma podanej gramatury emotka

ja mam na jednych dopisek "150l"

u mnie też tak jest
a może mnie Ktoś uświadomić jak wprowadzić ten kod ze środka do heyah,żeby się doładować 5 zł ?

Podpinam się pod pytanie.Kupiłam co prawda crunchipsy w zwykłym sklepie,ale nie mam pojęcia jak mam go doładować emotka

W srodku opakowania jest naklejka, wklepujesz kod z naklejki na stronie i wyswietli ci sie kod z doladowaniem Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762168 Napisano: 26.10.2013 15:07:35 w Intermarche
Dolly gwarantuje Ci, ze jak ktoś moim hasłem wygra samochód to będę walczyć jak lwica emotka
Również dopinguje tych co walczą o swoje.

A czy ktoś widział info o konkursie Warki w Intermarche albo wie kiedy startuje? Organizator nie chce póki co podzielić się regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762160 Napisano: 26.10.2013 14:46:17 w Intermarche
dolly napisał(a):

isiulka napisał(a):

No to jak ktoś ma tupet aby szarpać się, że ktoś ukradł mu hasło, które wcześniej on sam ukradł no to można tylko takie osoby pozdrowić emotka

Mi osobiście lata kolo tyłka czy ktoś używa moich haseł, po co się mam denerwować takimi pierdołami. Jakbym je słała na ten sam konkurs i zobaczyłabym je na liście obok innego numeru to może bym to wyjaśniała, ale tak? Co mi z tego, że komuś odbiorą nagrodę jak do mnie i tak nie trafi bo nawet w to nie grałam. I mogę iść o zakład , że agencja to oleje.
Ale powodzenia tym co chcą walczyć o swoje.

haha, dobre, skoro nic nie dostanę to mam to w nosie... emotka

Nie Dolly , chodzi o to że napsujesz sobie nerwów za nic.
Ja już wystarczająco dużo płacę na służbę zdrowia na skutki popsutych nerwów, więc ucze się nie przejmować takimi drobnostkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762159 Napisano: 26.10.2013 14:44:33 w Intermarche
jua napisał(a):

Jakby co to posiadam hasła z Kamisa właśnie sprzed lat w pdfie, jakby komuś miało to pomóc w walczeniu o swoje emotka

Teraz pewnie zaleja Ci PW, że chca walczyc o swoje byleby dostac te hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762140 Napisano: 26.10.2013 13:54:30 w Intermarche
No to jak ktoś ma tupet aby szarpać się, że ktoś ukradł mu hasło, które wcześniej on sam ukradł no to można tylko takie osoby pozdrowić emotka

Mi osobiście lata kolo tyłka czy ktoś używa moich haseł, po co się mam denerwować takimi pierdołami. Jakbym je słała na ten sam konkurs i zobaczyłabym je na liście obok innego numeru to może bym to wyjaśniała, ale tak? Co mi z tego, że komuś odbiorą nagrodę jak do mnie i tak nie trafi bo nawet w to nie grałam. I mogę iść o zakład , że agencja to oleje.
Ale powodzenia tym co chcą walczyć o swoje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762101 Napisano: 26.10.2013 12:04:16 w Intermarche
mightyb napisał(a):

alika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

normalnie chamstwo ,jak tak można czyjeś hasła powysyłać emotka emotka dziewczyny zgłaszajcie do organizatora dlaczego ,ktos ma korzystać z Waszej pracy,nic Wam za to nie oferując.

dokładnie, może dzięki temu będzie rezerwa

Lub nie będzie już konkursów na hasła.....Współczuje ludkom pracującym w agencji , teraz gorącą linię będą mieć i wyciągną wnioski i będzie ZERO jakichkolwiek konkursów emotka Oby nie emotka

Na szczescie to nie ludki z agencji o tym decyduja. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762086 Napisano: 26.10.2013 11:31:48 w Intermarche
Jak tutaj była taka frekwencja zapożyczonych tekstów to wolę nie wiedzieć co jest na innych konkursach, gdzie wyników nie podają emotka

Moim zdaniem wszędzie powinny być udostępnione wyniki, podane hasła obok imię i nazwisko autora, przynajmniej było by wiadomo kto albo komu ktoś zajumał hasło. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761760 Napisano: 25.10.2013 16:47:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

Proszę o pomoc,jak myślicie czy ja dobrze kombinuję, że jak w tchibo wygram np. 3x filiżanki, to mogę w jedną kopertę włożyć wszystkie 3 paragony,a oświadczenie? Wypełniać do każdej nagrody, czy wystarczy jedno?

Ja radzę nawet zwykłym listem słać, ale osobno. Bo może być to potraktowane jako 3 krotna próba a jedna wygrana. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761750 Napisano: 25.10.2013 16:42:03 w Intermarche
anus napisał(a):

o ten konk chodzi

http://www.smolar...woj-obiad-ze-smakiem
http://www.smolar...onkurs-kamis-w-tesco

ale nie ma już regulaminu, ani wyników

Dokładnie plus 2 serie Kamisa z telewizorami w Auchanach Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761749 Napisano: 25.10.2013 16:41:11 w Intermarche
Czy wiadomo coś o konkursie Warki w Inter? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761721 Napisano: 25.10.2013 16:22:09 w Intermarche
Jeśli to mowa o moim haśle, to ja nie mam nic przeciwko , że ktoś je powielił. I tak bym go nie wysłała.

Ale żal troche du*e ściska , że nie grałam w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0