Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ej
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zadam genialne pytane
Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
sprawdz@wgooglach.pl Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tak. Wyświetli się na stronie więc przypadkiem jej nie odświeżaj po wyświetleniu bo drugi raz się nie pojawi
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Iva to jest taka niebiesko- przezroczysta naklejka na sciance opakowania. Musisz rozerwac opakowanie i na pewno jest w środku. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Można słać na premium, to zwykle doladowania. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ale bzdury piszesz. Wpisujesz kod z opakowania i od razu wyskakuje kod z doladowaniem, za 5 kodow dostajesz pytanie do drugiego etapu. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W srodku opakowania jest naklejka, wklepujesz kod z naklejki na stronie i wyswietli ci sie kod z doladowaniem Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Również dopinguje tych co walczą o swoje.
A czy ktoś widział info o konkursie Warki w Intermarche albo wie kiedy startuje? Organizator nie chce póki co podzielić się regulaminem
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie Dolly , chodzi o to że napsujesz sobie nerwów za nic.
Ja już wystarczająco dużo płacę na służbę zdrowia na skutki popsutych nerwów, więc ucze się nie przejmować takimi drobnostkami. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Teraz pewnie zaleja Ci PW, że chca walczyc o swoje byleby dostac te hasła
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mi osobiście lata kolo tyłka czy ktoś używa moich haseł, po co się mam denerwować takimi pierdołami. Jakbym je słała na ten sam konkurs i zobaczyłabym je na liście obok innego numeru to może bym to wyjaśniała, ale tak? Co mi z tego, że komuś odbiorą nagrodę jak do mnie i tak nie trafi bo nawet w to nie grałam. I mogę iść o zakład , że agencja to oleje.
Ale powodzenia tym co chcą walczyć o swoje. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na szczescie to nie ludki z agencji o tym decyduja. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Moim zdaniem wszędzie powinny być udostępnione wyniki, podane hasła obok imię i nazwisko autora, przynajmniej było by wiadomo kto albo komu ktoś zajumał hasło. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja radzę nawet zwykłym listem słać, ale osobno. Bo może być to potraktowane jako 3 krotna próba a jedna wygrana. Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dokładnie plus 2 serie Kamisa z telewizorami w Auchanach Wyświetl w wątku >>
isiulka
Postów 3467
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka