Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5747111 Napisano: 01.10.2013 17:01:11 w Intermarche
deva napisał(a):

ivanotta napisał(a):

deva napisał(a):

bruce napisał(a):

deva napisał(a):

reg. zniknął, potrzebne jest hasło, a na stronie intermarche nie ma info o konkursie emotka

Jejku, nie przerażaj. emotka Czemu zniknął? Może zorientowano się, że coś jest w nim nie tak. emotka

u mnie się nie wyświetla, pisze, ze potrzebne hasło

mam to samo na na 2 różnych przeglądarkach..

miejmy nadzieję, że reg. pojawi sie na str. intermarche 3 października emotka

http://webcache.g...mp;gl=pl&strip=1

Tu powinien wam się wyświetlić regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5747096 Napisano: 01.10.2013 16:52:20 w Kaufland konkursy
0 0

isiulka

#5747038 Napisano: 01.10.2013 16:19:43 w Intermarche
deva napisał(a):

szogun102 napisał(a):

A mnie ciekawi zapis :

.....§ 1. Konkurs SMS ...
1. Konkurs SMS „Kupujesz. Wysyłasz. Bony wygrywasz!”(...)
2. Konkurs oparty jest na opinii Uczestników oraz ich zręczności.

Może tą opinię trzeba wysłać równo o godzinie XX:00:00 emotka

reg. zniknął, potrzebne jest hasło, a na stronie intermarche nie ma info o konkursie emotka

Mi się normalnie regulamin wyświetla Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746993 Napisano: 01.10.2013 15:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb napisał(a):

ivanotta napisał(a):

emka86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Masakra same konkrusy ze słodyczami Kitkat, Ferrero, Nestle i grześki a potem 2 godziny z Chodakowska żeby to zrzucić emotka

plus delicje = 3 godziny i mniej kasy w portfelu emotka

do tego Milka.. dobrze że są jeszcze herbatki vitaxu i tetley na popicie a komu mało to kakao z puchatka emotka

Niedługo przez ten asortyment konkursowy to ja będę wyglądać jak jeden wielki Puchatek w wersji żeńskiej. emotka emotka emotka

Ale za to niedługo będzie można wszystko porządnie popić piwskiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746883 Napisano: 01.10.2013 13:56:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masakra same konkrusy ze słodyczami Kitkat, Ferrero, Nestle i grześki a potem 2 godziny z Chodakowska żeby to zrzucić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746723 Napisano: 01.10.2013 10:35:55 w Paragony
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mogę zrobić zakupy na konkurs Leclerca,PW do godz. 13

A kery to?

http://www.e-lecl...om_booklets/153.html Przed ostatnia strona. 5 tabletów, konkurs od dzisiaj, zgłoszenia mailem. Nie mam regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746707 Napisano: 01.10.2013 10:20:30 w Paragony
Mogę zrobić zakupy na konkurs Leclerca,PW do godz. 13 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746701 Napisano: 01.10.2013 10:14:32 w Carrefour konkursy
Czy ktoś dziś kupował Jacobsa w C4 , jaka jest cena ? Faktycznie poszło do góry? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746668 Napisano: 01.10.2013 09:29:51 w TESCO konkursy
Ciekawe czy puszcza dzisiaj patelnie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746653 Napisano: 01.10.2013 08:57:55 w Paragony
Paragon Valbon Real wymiene na inny paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746476 Napisano: 30.09.2013 19:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiabuczkowska napisał(a):

http://www.torita...-281-ty-997-3-6.html

jeśli to "nasi" to gratki emotka ja pisałam "w zupełnie innym stylu..."

Super, podobają mi się takie szczere teksty ( nie na litość) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746449 Napisano: 30.09.2013 18:23:11 w Paragony
Szukam paragonow na DE, jesli ktos nie ma weny to chetnie odkupie paragonik na konczacy sie konkurs C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746446 Napisano: 30.09.2013 18:19:01 w TESCO konkursy
benasia napisał(a):

czy ktoś dostał 2 patelnie na 1 adres?

podpinam się do pytana Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746422 Napisano: 30.09.2013 17:34:07 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

to juz dzis nie mamy co liczyc na smski z kafelka?

Oby było warte to czekanie.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746302 Napisano: 30.09.2013 15:08:20 w Kaufland konkursy
Mogą być i na wielkanoc, grunt żeby coś wpadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746238 Napisano: 30.09.2013 13:23:21 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

masza napisał(a):

czyli kto odpowiada za zwłokę? Kaufland? Bo nie dostarczył bonów?

Trudno powiedzieć, w końcu Kaufland zawsze bony na stanie posiada + aktywowanie bonu trwa chwilkę. Podejrzewam, że ktoś w Kauflandzie zaniemógł i robota stoi, a Graf po prostu robi, co w ich mocy. Tyle, że tym razem niestety oznacza to: nic.

Dokładnie tak jak Joan pisze, moim zdaniem to kwestia aktywacji bonu.

już nie wtrącajcie we wszystko Grafa emotka

emotka Wszystko wina Grafa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746236 Napisano: 30.09.2013 13:21:12 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

masza napisał(a):

czyli kto odpowiada za zwłokę? Kaufland? Bo nie dostarczył bonów?

Trudno powiedzieć, w końcu Kaufland zawsze bony na stanie posiada + aktywowanie bonu trwa chwilkę. Podejrzewam, że ktoś w Kauflandzie zaniemógł i robota stoi, a Graf po prostu robi, co w ich mocy. Tyle, że tym razem niestety oznacza to: nic.

Dokładnie tak jak Joan pisze, moim zdaniem to kwestia aktywacji bonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5746187 Napisano: 30.09.2013 12:12:52 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Byłem dzisiaj w czterech hipermarketach i nigdzie nie ma kawy Jacobs 200g emotka puste półki po kawie
zostały same 100g emotka

Noo w Piątek prawie każdy kupował tą kawę bo była mega tania, wiec jest opcja że już nie będzie. Dla zdesperowanych- mozecie kupic ta kawe np. w Tesco,i udac sie z nia do Carrefoura do kasy emotka A tak na powaznie to dzis miala byc dostawa bo w Katowicach tez nie bylo. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5745835 Napisano: 29.09.2013 13:10:47 w Inne mniejsze markety
olunka napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Witam mam pytanko jakie produkty trzeba kupić na konkurs Rabat, bo nie ma nowej gazetki na stronie internetowej?

"Produkty Promocyjne – oznaczają produkty umieszczone na plakatach konkursowych : DANONE, ŻYWIEC ZDRÓJ , MOKATE , LORENZ BAHLSEN -znajdujące się w sprzedaży w sieci sklepów RABAT w Czasie Trwania Konkursu ."

to teraz chyba Mokate i Lorenz bahlsen, produkty tych producentów, bo w pierwszych 2 etapach - danone i zywiec zdrój

Olunka podpowiesz, gdzie w Katowicach jest Rabat?

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5745805 Napisano: 29.09.2013 11:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Ksantypa, mam nadzieję, że się uda i wszystko pójdzie dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie i innych uczciwych laureatów! emotka

eciepecie napisał(a):

bruce napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ja grafie tez nie raz sie na glowna zalapalam, wiec nie dopatrywalabym sie spisku. Koles pewnie ma dobre teksty, dlatego duzo wygrywa. Tutaj na forum tez takich mamy emotka

Ja też raz miałam to szczęście, całkiem nieoczekiwanie. Sęk w tym, że jego wcale nie obchodziło terminowe opóźnienie wysyłki nagrody.
A czy Ty też dostałaś swoją nagrodę od grafa z ponad miesięcznym opóźnieniem
? Czy ta firma faktycznie stosuje takie zasady?

Raz (przed kilku laty) zdarzyło mi się wygrać w Grafie bony. Miałem tę nieprzyjemność, że też dłuuugo czekałem na ich przysłanie i to dopiero po molestowaniu telefonicznym i przypominaniu się. Za trzecim razem ruszył cenzura. Pamiętam nazwisko tego gostka - KUJAWA. Wyjątkowo nonszalanckie podejście do tematu konkursu. Jakbym to ja się narzucał i ich prosił: "zróbcie konkurs, hej, ja chcę". Nie. To oni zrobili sami z siebie i nagłośnili akcję w sklepach, a ja (łaskawie emotka ) wziąłem udział. A później proszenie.... Ale to ewidentnie cechy człowieka, który tym się zajmował i miał wszystko w nosie - na zasadzie: szef kazali, to robię, ale mi się nie chce. Więc trzeba było poganiać bacikiem.
Od tamtej pory mam do Grafa uprzedzenie. Mam cichą nadzieję, że ten Kujawa już tam nie pracuje. Lewus jakich mało. emotka
P.S. W końcu bony dotarły. Wszystkie, niczego nie brakowało.

Ja właśnie bardzo jestem ciekawa, co mi odpisze Isiulka, bo może ten graf ma taki zwyczaj i ja się niepotrzebnie rzucam. emotka emotka
Co do Twojej wypowiedzi, Drogi Eciepecie, to dzięki bardzo za wpis, bo to faktycznie potwierdza regułę, że "oni tam widocznie tak mają"; "mój" lewus akurat inaczej się nazywa, ale działa bardzo podobnie. emotka
Ja tu po prostu chciałabym na marginesie wyjaśnić jedną rzecz - gdyby organizator uczciwie wpisał do swojego regulaminu, że nagrody dostarcza - czy ja wiem? - na przykład do końca grudnia 2014 emotka roku, to ja istotnie nie mam prawa się denerwować, siedzę cicho, bo sama taki regulamin zaakceptowałam i muszę to zrozumieć - organizator ma jeszcze sporo czasu i działa w granicach prawa. W końcu uczestnik nie ustala regulaminu, tylko organizator. Gdyby uczestnik chociaż o jeden dzień złamał regulamin, konsekwencje byłyby wiadome. Jednak skoro otrzymałam dnia 12 lipca wiadomość z grafa, że mam wygraną wycieczkę i ona dotrze do mnie na pewno do końca lipca tego roku, co mi regulamin gwarantował, no to chyba mam prawo spodziewać się możliwości wyjazdu na nią z rodziną w sierpniu tego roku. Niestety, ale wakacje szkolne mają narzucone terminy i ich odłożyć ani przełożyć nie można, dziecka nie zwolnię z lekcji w październiku, bo graf zawala swoje konkursy... A tu nadchodzi wrzesień, pan odpowiedzialny za konkurs z grafa bawi wciąż na wczasach, pani z Coca Coli - też, no i szukaj wiatru w polu! To ja się pytam, czemu musiałam płacić za wczasy rodzinne, aby gdziekolwiek wybyć z bliskimi, skoro miałam mieć cudem wygrane wczasy za friko?! Ano temu, że kolejny organizator złamał regulamin swego konkursu.
Tutaj w przypadku cifa widzę podobną prawidłowość: za ewidentny swój błąd organizator próbuje obciążyć winą uczciwych laureatów. emotka

No aż takiego opoźnienia u mnie nigdy nie mieli, raz zdarzyło się że przyszła nagroda podstawowa, a na główną się czekało ale to max tydzień dłużej. No i z Ajaxu dawna promocja, to tam faktycznie były duże opóźnienia (3 miesiace)ale to dlatego, że tam się wybierało samemu nagrody (odkurzacz, mikrofalowka , albo maszynka do miesa) i było dużo pomyłek. Z tym , że zawsze była informacja od organizatora, że jest opóźnienie. Wyświetl w wątku >>
0 0