Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika -Triss-

-Triss-

#6200391 Napisano: 21.05.2016 09:59:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewusia12 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Fit&easy- wykorzystujecie max dostepnych znaków? Czy tylko przepis, uzasadnienie wybranego produktu i tyle? Piszę, kombinuje a oni mają mnie gdzieś :-/ mąż na sałatę nie chce już patrzeć :-/ a ja się uparłam jak osiol. 
Jakieś mega wypasne te przepisy zwycięskie? Chyba wierszykiem im tam rzucę, jakimś Mickiewiczem polecę :-/

przepis musi być oryginalny. moim pomysłem była sałatka cezar ze stekiem albo sałatka z kuskusem i krewetkami. Musi być coś ekstra.. a opis rymowanka, ale tez nie za dużo znaków...

Zgadza się - przepis musi być oryginalny, raczej mało spotykany. Ja pisałam normalnie, żadnym wierszykiem. Nie wykorzystałam wszystkich znakow, raczej krotko acz tresciwie. A uzasadnienie, którą paczkę wybieram - dwa zdania. Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6200294 Napisano: 20.05.2016 20:38:20 w Wkurza mnie...
do.ta.3 napisał(a):

Ferdia napisał(a):

aerdna napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kurcze, dopiero po obejrzeniu tylu zwycięskich zdjęć z Belvity doszło do mnie ,że aby wygrać to trzeba koniecznie mieć bałagan na drewnianym stole i jeść prosto ze słoika w oślepiającym słońcu ,taka moja refleksja przegranej...

... albo na drewnianej tapecie emotka

i jeszcze trzeba mieć kwiaty (mogą być w jedzeniu)... albo chociaż doniczkę z kawałkami łodyg

dokładnie  
a że zdjęcie miało mieć temat Śniadanie na Trawie to już nie było tak istotne (oczywiście nie u wszystkich)

Tematem było "Moje wiosenne śniadanie z Belvitą" nie "Śniadanie na trawie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6200292 Napisano: 20.05.2016 20:35:44 w Biedronka
do.ta.3 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

xjustx napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

Kto mi wytłumaczy konkurs OB...? Bo trochę zgłupiałam. Na str. Biedronki jest regulamin z konkursem na Instagramie, ale na tym konkursowym banerku jest napisane, ze zdjęcie mam dodać przez aplikację konkursową. Wchodząc na fejsie na tą aplikację jest prawie ten sam regulamin, ale dodatkowo oprócz zdjęcia wymagają jeszcze opisu wakacji 500 znaków. Ten konkurs idzie dwutorowo? Jeden jest fotograficzny, a drugi opisowy? Ten banerek jest mylący, zakłada że ten na fejsie jest właściwy, ale tak jak pisałam - na podstronie Biedry otwiera się ten z Instagramem.

podbijam...
gdzie wrzucacie zdjęcia?

wg mnie trzeba to zdjęcie wrzucić na fb, na stronie obPolska jest odnośnik do tego konkursu który ewidentnie jest prowadzony na Facebooku https://www.faceb...pp/1778315192390514/

Ja już napisałam do nich na FB z prosba o wyjasnienie, bo dla mnie to jest wprowadzanie ludzi w błąd - w gazetce co innego, a potem co innego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6199800 Napisano: 19.05.2016 21:21:46 w Biedronka
Kto mi wytłumaczy konkurs OB...? Bo trochę zgłupiałam. Na str. Biedronki jest regulamin z konkursem na Instagramie, ale na tym konkursowym banerku jest napisane, ze zdjęcie mam dodać przez aplikację konkursową. Wchodząc na fejsie na tą aplikację jest prawie ten sam regulamin, ale dodatkowo oprócz zdjęcia wymagają jeszcze opisu wakacji 500 znaków. Ten konkurs idzie dwutorowo? Jeden jest fotograficzny, a drugi opisowy? Ten banerek jest mylący, zakłada że ten na fejsie jest właściwy, ale tak jak pisałam - na podstronie Biedry otwiera się ten z Instagramem. Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6199075 Napisano: 18.05.2016 19:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

awi napisał(a):

Kasa Romana: jaką macie najmniejszą wartość na saszetce? Ja 78. Ciekawa jestem czy są 10, 20, 50 albo jednocyfrowe?

26 zł  mam....

U mnie też 2x26 jak na razie, reszta jakies wieksze kwoty Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6198291 Napisano: 17.05.2016 15:23:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rower Belvita emotka  Gliwicki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6197602 Napisano: 16.05.2016 18:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ambi_9 napisał(a):

zgłaszacie paragony w loterii auchan? jeśli tak - z jaką skutecznością?

Niestety z żadną... 
Ale ja nawet piłki w coli w Biedrze wygrać nie umiem, więc nie ma co gadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6196469 Napisano: 13.05.2016 16:29:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

gdzie dorwaliście te produkty fit&easy?

Ja znalazłam w Auchan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6196451 Napisano: 13.05.2016 16:12:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

donia7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Czy wpadło więcej torebek O'Bag dziś na forum, czy tylko jedna dziś szczęśliwa? 

a dostałaś meila? to w takim razie mi sie nie udało...:(

Nie, ja nie. Niestety!
Widziałam w informują, że jedna osoba napisała. I odstawiam, że ona taka szczęśliwa emotka

e-mail o 13.29 emotka  zgłoszenie z poniedziałku 9.05

Mam mejla 14:42, zgłoszenie z 11.05.

U mnie mail po 15:00, a zgłoszenie z 6.05.

Mysia napisał(a):

uff dobrze, że tam nie gram bo z tego co kojarzę robisz fajne fotki emotka

Dziękuję, miło czytać emotka  Chociaż przyznam, że w tym roku to wygrywam w większości jakimś badziewiem - jak wysyłam coś, żeby tylko wysłać albo wygrzebuje starocie z dysku... A jak sie staram to tego nie doceniają xD Może jedynie Lipton w lutym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6196136 Napisano: 13.05.2016 11:45:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

bc14 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Belvita Auchan Gliwice, Rybnik- grał ktoś?

emotka  

fiu fiu i ja znam 2 osoby co tam graja emotka

Jest ich więcej emotka

Gliwice  x2:) Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6195157 Napisano: 11.05.2016 16:39:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Właśnie dostałam smsa, że jutro zostanie dostarczona paczka - DHL. Co to może być? Lipton? 
Dostał ktoś?

Ja dostałam i przypuszczam, ze to wlasnie Lipton emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6192341 Napisano: 05.05.2016 18:06:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy w konkursie fit&easy można kupić te gotowe sałaty (w sensie z dodatkami: kurczak, feta itp.)?

gdzie dostaliście te sałaty?

W Auchanie tez bez problemu kupisz Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6192325 Napisano: 05.05.2016 17:44:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

czy w konkursie fit&easy można kupić te gotowe sałaty (w sensie z dodatkami: kurczak, feta itp.)?

W regulaminie jest lista produktow biorących udział i tych niestety nie ma ... :c Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6192323 Napisano: 05.05.2016 17:32:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Jeśli chodzi o prince polo to jak wasze proporcje wyslanych gifów do nagród ? jestem nielekko załamany i szukam przyczyny złej passy 

Ja w drugim tygodniu wysłałam dwa zgłoszenia i jedno było trafione, w trzecim tygodniu jedno - brak wygranych, w czwartym trzy - i znowu trafione emotka  Pierwsza wygrana robiona ze starych zdjęć znalezionych na dysku, a druga już pod konkurs. Nie ma reguły emotka
Nie poddawaj się - trzymam kciuki! Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6190929 Napisano: 01.05.2016 10:42:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

mdepfs napisał(a):

shell napisał(a):

ile na Lindor wysłaliście? emotka

sztuk 1 , ale wyjątkowo jestem zadowolona z odpowiedzi ^_^

Ja myślałem , że to dokończenie zdania to jakieś max 160znaków..

Ale to pewnie epopeje na 3 tys znaków mają szanse?

O kurcze...
A nie wiedzieć czemu mi się coś ubzdurało, że wypowiedź ma mieć maksymalnie 500 znaków i na tyle pisałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6190914 Napisano: 01.05.2016 09:17:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

ile na Lindor wysłaliście? emotka

Dwa.. Oj jakbym chciała na te Seszele:D  Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6186638 Napisano: 20.04.2016 21:35:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

-Triss-

#6183653 Napisano: 13.04.2016 21:27:34 w Informują
Lion #dzikiehistorie na Insta komentarze pod zdjęciem Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6183651 Napisano: 13.04.2016 21:21:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
@banka-manka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ja się niestety coraz bardziej zrażam do konkursów jak widzę tonę dzieciuszkowo-słodziukowych-ojojojojoj-foteczek emotka  bo dzieciuszki trzeba nagradzać bo to takie przecież SIUPER emotka  nie mam nic do dzieci,ale są od tego konkursy dzieciowe. A w takich dzieci moim zdaniem nie powinny być "wykorzystywane" emotka
PS: 100 pkt za oko emotka  butelki mistrz

emotka  podpisuję się pod tym! Mam takie same zdanie w kwestii dzieci w konkursach nie dzieciowych.

Dokładnie... A czasem to nie wiadomo jak człowieku byś się starał to jeśli nie masz słodkiego dziecka na zdjęciu to nie masz szans na nagrodę...
A wyniki... no coz.. Nie powiem, że nie jestem zawiedziona emotka   Kilka prac jest ok, ale niektóre niestety mi kompletnie nie pasują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

-Triss-

#6181981 Napisano: 08.04.2016 23:01:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

aby ochłodzić odrobinkę atmosferę (tylko troszeczkę), zadam lekkie pytanie: czy podrzuci mi ktoś linka do zdjęcia-prawie-acz-nie-do-końca-splagiatowanego z konka princessy? emotka  fęks!

U nas na forum w innym temacie: https://www.e-kon.../strona/90/#p6176575 Wyświetl w wątku >>
0 0