Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#7238454 Napisano: 02.02.2025 20:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

monikar napisał(a):

as32572 napisał(a):

monikar napisał(a):

pikawka napisał(a):

isiulka napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

agi68 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Próbował ktoś wysłać dzisiaj whiskas? Zmniejszyłam zdjęcia, a nie idzie wysłać z żadnej przeglądarki ciągle wyskakuje komunikat 
Oops!Something went wrong.
Our team has been notified and will review the issue soon.
Please try again later.

Próbowałam kilkakrotnie wczoraj, dzisiaj, rozmiar zdjęcia mały, cały czas ten sam komunikat.i n

Mam to samo od wczoraj. I teraz nie wiem czy ich błąd czy mam dalej cudować ze zdjęciem 

Mi też nie działa i mam ten sam komunikat...

Ja wczoraj bez problemu wysłałam emotka

Dajecie zdjęcia z tym whiskasem w tle czy randomowe zdjęcie kota? 
Zupełnie nie wiem po co biorę w tym udział 🙈 bo tej karmy nawet w schronisku nie chcą przyjmować .

To jest loteria, zdjęcie nie powinno  mieć znaczenia. Ja dałam normalne, zrobione jak śpi emotka

Nie wiem czy zdjęcie będzie miało znaczenie ale wg tego co napisali powinno być zrobione podczas jedzenia

W regulaminie nic nie ma na temat zdjęcia,ale kto ich tam wie jakie mają podejście.

Wiadomo, że regulamin jest wiążący. Tylko tyle znalazłam:

Ło żesz no to takie skromne wymagania jak na loterię emotka

U mnie zdjęcie jedzącego kocurka też nie przechodzi... emotka  Z jakiej przeglądarki wysyłacie zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7232196 Napisano: 31.12.2024 12:50:50 w Konkursy firm tytoniowych
marcika napisał(a):

Czy ktoś grał może w urodzinowym konkursie Winston i orientuje się czy informowali? Może być na priv emotka  Pytałam ich mailowo, ale nie odpowiedzieli.

Hej, dzisiaj o 12:30 info o wygranej - 500 zł Wyjątkowy Prezent  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7231547 Napisano: 27.12.2024 19:28:24 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

tataE napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Winston wrócił z akcją nagród za kody z pod wieczek. Trzeba się zalogować  do konta lub założyć nowe. Przy zakładaniu konta trzeba dodać skan dowodu lub przez swój bank. Do zgarnięcia wouchery do różnych sklepów. Np. Empik, Tania książka itp. https://winston.pl/

Doliczyło mi punkty za grę, a żadnego kodu nie mogę zarejestrować emotka . Akcyza z 2024 i "kod nie istnieje"...

Mieli jakiś błąd chyba ,godzinę temu wbijalam i to samo ,teraz przeszły kody normalnie

Hej, a ile doliczają punktów za paczkę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7231142 Napisano: 23.12.2024 23:21:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

1. A czy kosmetyki z Hebe Elseve( Columbit) i aromatyzery z Lidla (Los Mej) rozsyłali? W obu mają czas do końca stycznia choć dawno się skończyły. Pytam z ciekawości  emotka

1. Hebe Elseve / kosmetyki (Columbit) - tak, kurier InPost jeśli dobrze pamiętam emotka
2. Lidl Palmolive / aromatyzery (Los Mejores) - nie, czekamy emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#7226918 Napisano: 04.12.2024 19:58:56 w Konkursy firm tytoniowych
marcika napisał(a):

Czy ktoś grał może w urodzinowym konkursie Winston i orientuje się czy informowali? Może być na priv emotka  Pytałam ich mailowo, ale nie odpowiedzieli.

Hej, ja brałam udział, ale o wynikach nic nie wiem. Jeśli się odezwą to dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7222869 Napisano: 19.11.2024 19:21:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś już sprawdzał co najtaniej wychodzi do loterii Jacobsa w Dino? Są tam w ofercie małe kawy albo saszetki? Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7222502 Napisano: 18.11.2024 18:21:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ten wątek przyjmie wszystko, więc przychodzę z workiem porażek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7222499 Napisano: 18.11.2024 18:18:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej, odsyłał już ktoś dane na Palmolive z Lidla - macie zwrotkę z potwierdzeniem otrzymania wiadomości? Tak kojarzę, że zawsze u nich była włączona automatyczna odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7212978 Napisano: 10.10.2024 19:12:36 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

Cześć,czy znacie jakieś strony konkursów papierosowych, gdzie można się zarejestrować i śledzić konkursy? Bym potem (po udzieleniu zgód markatingowych) mógł brać udział. Zauważyłem właśnie, ile konkursów mnie ominęło. Podzielicie się ze mną w prywatnej wiadomości? Ostatnio papierosowy Camel był, Marlboro i te inne. Zbyt późno odkryłem ten wątek. Moi Rodzice są osobami palącymi. Słyszałem tylko o jednych konkursie (Winstony), ale chyba nie można tego nigdzie dodawać - niech ktoś mnie oświeci. Więc o tych konkursach wiedzą tylko wybrani.

Niektóre marki jak L&M / Marlboro dodają wkładki do paczek i stąd można się jedynie dowiedzieć o konkursie (skanując kod z paczki), ostatnie strony www były dedykowane pod daną akcję i po jej zakończeniu już nie działały, więc trzeba śledzić po prostu na bieżąco. Camel ma swoją nową stronę, Winston też - kiedyś rejestracja była przy pomocy DO teraz chyba można też przez bank   emotka  Dawnej były też konki Pall Mall, P&S... ach, no mogliby coś wrzucić fajnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7207617 Napisano: 21.09.2024 09:38:02 w Konkursy firm tytoniowych
RaMa napisał(a):

Czy ktoś z Was wygrał w konkursie Chesterfield? To też Phillip Morris, wczoraj miałem dziwny telefon.. emotka

Z L&M dzwonili z zastrzeżonego a później z infolinii 801...., więc możliwe, że kontaktowali by się tak samo  emotka  Zdradzisz co było ciekawego w Chesterach?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7190732 Napisano: 11.07.2024 16:23:29 w Czy informują/ informowali?
panasa napisał(a):

Fortis z pizza 105 dalej nic? Może być priv;)

Podbijam, ktoś coś?  emotka Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

izkak

#7189292 Napisano: 05.07.2024 18:37:42 w Konkursy firm tytoniowych
olabas napisał(a):

W LM cisza? I co z Winstonem?

Hej, z Winston informowali dzisiaj mailowo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7169917 Napisano: 15.04.2024 16:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

olywka napisał(a):

Czy jest ktoś jeszcze czeka na maila z dużego bena z informacją o wgranej z konkursu karnawał marzeń?

Tak.

Hej, dostaliście już maile? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7167289 Napisano: 30.03.2024 08:05:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
taylors napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na kosmetyki z Eveline?

Hej, ja czekam na drugi zestaw... Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7145099 Napisano: 06.12.2023 21:10:39 w Kupię...
Kupię Allegro Smart na miesiąc lub rok - proszę o info z rodzajem i ceną na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7142371 Napisano: 26.11.2023 20:48:00 w Czy informują/ informowali?
Było już info z Maspex - Frisco? Jeśli nie, to czy ktoś wie do kiedy mają czas? Nie otwiera mi się regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7128827 Napisano: 05.10.2023 16:12:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

izkak napisał(a):

Dostałam Mystery Box od Kaktusa z Żabki i mnie zmroziło. DROGA Kropko Bordo jak wyliczyłaś tu regulaminowe 400 zł?! To jakiś żart?  emotka

Pokaz, bo zje mnie ciekawości emotka

Nie mam jak zrobić teraz fotki, ale przysłali +/- ok. 25 lodów emotka  Jak ktoś może to niech doda to cudo do wątku "zdjęcia naszych wygranych". Liczę, że to pierwsza część tej nagrody, bo jak całość to polecieli na grubo. Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#7128826 Napisano: 05.10.2023 16:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

izkak napisał(a):

Dostałam Mystery Box od Kaktusa z Żabki i mnie zmroziło. DROGA Kropko Bordo jak wyliczyłaś tu regulaminowe 400 zł?! To jakiś żart?  emotka

Nie mam jak zrobić teraz fotki, ale przysłali +/- ok. 25 lodów emotka  Jak ktoś może to niech doda to cudo do wątku "zdjęcia naszych wygranych". Liczę, że to pierwsza część tej nagrody, bo jak całość to polecieli na grubo. Wyświetl w wątku >>

izkak

#7128825 Napisano: 05.10.2023 16:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

izkak napisał(a):

0 0

izkak

#7128820 Napisano: 05.10.2023 15:46:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam Mystery Box od Kaktusa z Żabki i mnie zmroziło. DROGA Kropko Bordo jak wyliczyłaś tu regulaminowe 400 zł?! To jakiś żart?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0