Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#6703150 Napisano: 15.05.2020 11:50:33 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

izkak napisał(a):

Na Bref w Biedronce wystarczy kupić jeden produkt (np. kulki)? Pytam, bo w regulaminie jest zakup produktów  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-teraz-bref-czysci-cala-lazienke-w-sieci-biedronka.html#.Xr5Nr0RzSM8 

skoro nie ma kwoty, to wystarczy jeden produkt
uzyli produktów, bo tam sa albo zawieszki albo płyny czy spraye - także do wyboru

Dzięki, już mnie ogłupiają te regulaminy emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

izkak

#6703117 Napisano: 15.05.2020 10:10:56 w SZUKAM....
Na Bref w Biedronce wystarczy kupić jeden produkt (np. kulki)? Pytam, bo w regulaminie jest zakup produktów  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-teraz-bref-czysci-cala-lazienke-w-sieci-biedronka.html#.Xr5Nr0RzSM8  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6702318 Napisano: 11.05.2020 13:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy z Nairobii (konkurs w Hebe) wysyłali jakieś potwierdzenia otrzymania danych? emotka

Nic nie dostałam na wp. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

izkak

#6702019 Napisano: 09.05.2020 15:38:59 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

izkak napisał(a):

Jak wypłacić 20 zł z Kaktusa?  emotka  W mailu informującym o wygranej nie ma żadnej instrukcji emotka  

W bankomacie Euronet wybrałam „Wypłata bez karty”, ustawiłam język polski, wpisałam nr kodu, wpisałam kwotę 20 zł, a na ekranie pojawił się komunikat, że można wybrać od 50 zł.  Co robię źle? Ten kod do wypłaty to BLIK? 

Nie  ze wszystkich bankomatów Euronetu można wypłacić wygrane 20 zł w tej loterii.  Żeby znaleźć taki bankomat, trzeba w wyszukiwarce na
stronie Euronetu zaznaczyć
"Loteria - Kaktus Shake", swoje województwo i miasto i kliknąć na "wyszukaj usługę":
https://euronet.pl/index.php?https://euronet.pl/index.php?m=maps&m_2=front&id=254

29renata dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

izkak

#6702002 Napisano: 09.05.2020 13:43:25 w SZUKAM....
Jak wypłacić 20 zł z Kaktusa? emotka  W mailu informującym o wygranej nie ma żadnej instrukcji emotka  

W bankomacie Euronet wybrałam „Wypłata bez karty”, ustawiłam język polski, wpisałam nr kodu, wpisałam kwotę 20 zł, a na ekranie pojawił się komunikat, że można wybrać od 50 zł.  Co robię źle? Ten kod do wypłaty to BLIK?  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6701890 Napisano: 08.05.2020 15:16:55 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Czy ktoś wie jakie rowery były do wygrania w Venus Hebe? 

Na plakacie jest ten: https://www.decathlon.pl/rower-miejski-elops-520-id_8378613.html 

Wyświetl w wątku >>

izkak

#6700243 Napisano: 30.04.2020 15:30:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Czy czteropak Warki zalicza się jako 4 piwa? Na paragonie jest piwo warka 1 raz 9.99

To wróżenie z fusów, więc najlepiej zapytać organizatora. Jedne agencje akceptują taki zakup i traktują go tak jak 4 piwa, a inne stanowczo upierają się, że zgrzewka to jeden produkt emotka Najlepiej zapytać u źródła - mi raz nagroda przepadła za czteropak, więc warto skonsultować się z organizatorem przed wysłaniem zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

izkak

#6700159 Napisano: 30.04.2020 11:15:31 w Czy informują/ informowali?
Czy były już wyniki z konkursu Poltino? emotka  Wydaje mi się, że widziałam gdzieś wpis na forum, ale nie jestem teraz pewna emotka
W bazie: https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-podziel-sie-swoim-apetytem.html#.XqqWv55zSM8 Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6699793 Napisano: 28.04.2020 16:15:01 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

izkak napisał(a):

Potrzebuję pilnie informacji  emotka  Czy na konkurs PGZ Kupiec można kupić Knorr lub Hellmann's, czy ma być Knorr i Hellmann's? 

Kup dowolne produkty Knorr, Hellmann's za minimum 10 zł na jednym paragonie i zachowaj go.

a w regulaminie jest napisane tak"

dokonać w Czasie Trwania Konkursu zakupu w sklepach zrzeszonych w Grupie
Zakupowej Kupiec, za kwotę wynoszącą co najmniej 10 zł brutto na jednym paragonie
produktów promocyjnych i zachować oryginalny dowód zakupu.

Dzięki! Kupiłam dla świętego spokoju Knorr + Hellmann's, bo nie wiem co autor regulaminu miał na myśli. Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6699785 Napisano: 28.04.2020 15:48:14 w SZUKAM....
Potrzebuję pilnie informacji emotka  Czy na konkurs PGZ Kupiec można kupić Knorr lub Hellmann's, czy ma być Knorr i Hellmann's?  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6699779 Napisano: 28.04.2020 15:14:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
patyk napisał(a):

Dobra wąteczku, u mnie będzie konkret. Potrzebuję 100 tysięcy emotka
Przyjmujesz wyzwanie?
Nie musi wpaść z jednego konkursu, może być z kilku, ważne żeby się uzbierało do końca roku  emotka

Mam dokładnie takie same finansowe potrzeby - pieniądze, gotówka, kasa, hajs, flota, kasiora, sałata, sos, szmal, forsa, mamona, dzięgi, kapitał, monety, kapucha, fundusze!  emotka  Oby każdemu się spełnił jego wymarzony cel konkursowy! emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6699777 Napisano: 28.04.2020 15:03:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Czy jest ograniczenie na gospodarstwo domowe w konkursie TYMBARK itm? Nie mogę w tej chwili zajrzeć do regulaminu, będę wdzięczna  emotka

Nie ma żadnych wzmianek o ograniczeniach emotka   Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

izkak

#6699636 Napisano: 28.04.2020 10:01:48 w Czy informują/ informowali?
slonecznik1309 napisał(a):

ASTRA Dino?

Jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6699206 Napisano: 26.04.2020 12:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

Mam pytanie- czy na podstawie numerów z voucherów można kupić wycieczkę na wakacje.pl czy trzeba je osobiście przedstawić w biurze wakacje.pl?

Realizowałam bon wakacje.pl do zakupu wyjazdu sylwestrowego. Wysłałam maila czy oferta jest dostępna, a za chwilę skontaktowała się ze mną Pani z infolinii. Poinformowałam ją, że chcę zapłacić bonem + dopłata przelewem. Pani dopytała o numer vouchera, kazała go przesłać do siebie na adres mailowy, tak żeby odjąć jego wartość od ogólnej sumy. W kolejnym mailu dostałam potwierdzenie zamówienia wraz z linkiem do opłacenia pozostałej kwoty emotka  Nic nie musiałam wysyłać pocztą, wszystko załatwiłam online emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6698788 Napisano: 23.04.2020 17:00:03 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Moja wnuczka w pierwszej klasie ma stworzyć grę matematyczną i nagrać na czym ona polega-prezentację emotka
Wysłać Pani nagranie. To jest chore i nienormalne emotka Takie jak nasz RZĄD emotka

W ramach inspiracji mogę polecić grę "Liczne pszczoły"  emotka  Możecie odwzorować mechanikę gry i przenieść działania do innego świata, niekoniecznie owadów  emotka

https://youtu.be/Fb0EZuqJmaE  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6698668 Napisano: 23.04.2020 09:24:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rimmel Hebe - kurier DPD emotka   Wyświetl w wątku >>

izkak

#6698340 Napisano: 21.04.2020 21:32:28 w Czy informują/ informowali?
mayteq napisał(a):

Czy może mi ktoś jednoznacznie powiedzieć z czego w końcu informowali z DINO? 

Czy z tego konkursu? https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-podejdz-lagodnie-dino-1.html#.Xp2j46Ezb4Y  Kasy Astra "Podejdź Łagodnie" Dino??

Bo jedni piszą o tym a inni o kawie Jacobs?

Wczoraj były telefony i SMSy z Jacobs/Prima w Dino.

Z Astry "Podejdź łagodnie" jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>

izkak

#6698316 Napisano: 21.04.2020 19:43:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Czy ktoś wysyłał na konkurs z FANTASII ale z Euro Sklepu?bo dzis byly wyniki z Groszka ale nie wiem czy Euro tez emotka

To ten sam konkurs! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6698308 Napisano: 21.04.2020 19:13:54 w SZUKAM....
zarania napisał(a):

asantesana napisał(a):

zarania napisał(a):

Jest tu jakiś znawca muzyki ludowej?
Popularne w Rosji śpiewne pieśni to...?

A do czego potrzebujesz? Może chodzi o czastuszki?

Zadanie z muzyki. emotka
Czastuszki nie, bo to krótkie, wesołe piosenki rosyjskie. W podręczniku nie znaleźliśmy informacji, w necie szukałam i myślę, że może romanse? Chyba chodzi o jakieś pieśni tęskne, liryczne... Ale to zadanie z muzyki to pikuś (dziecko resztę informacji z muzyki znalazło). Za to wczoraj rodzina siedziała nad zadaniami z techniki  z działu "Kompozyty - materiały przyszłości". Dodam, że to piąta klasa.

A może chodzi o ballady? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6697841 Napisano: 20.04.2020 13:41:08 w Informują
Informują z Konkurs "Bogaty smak kawy" Dino

Rodzaj powiadomienia: SMS
Dodatkowe informacje:
bon do Dino Wyświetl w wątku >>