Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika izkak

izkak

#6454292 Napisano: 19.01.2018 11:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Ja tam nie słyszałam nic o ciastkach; to zgłoszenie mi się skojarzyło z pieśnią "Miłość w Zakopanem", a głównym motywem nagrodzonej odpowiedzi było słowo zamiast.

Tak czy siak -> gratuluję laureatce szczęścia w konku i wspaniałej nagrody emotka

Hej  joan, o której była Belvitowa audycja na antenie RMF FM?  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

izkak

#6454117 Napisano: 18.01.2018 21:14:46 w Kaufland konkursy
picola napisał(a):

ale to chyba nowy wzór wpisywania paragonu, bo wczesniej na pewno nie było tego zapisu emotka

Niestety nie wiem od kiedy jest taka informacja emotka Dziś wysłałam pierwsze zgłoszenie. Dodałam screen na forum, żeby ktoś nie wpisał teraz w ciemno sumy bez odjęcia produktów wyłączonych z promocji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6454109 Napisano: 18.01.2018 20:56:41 w Kaufland konkursy
poprostuanette napisał(a):

anula81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Powiedzcie mi proszę:
W nowej loterii gdy na paragonie mam alkohol, jako kwotę paragonu wpisuję.... tą faktyczną czy pomniejszoną o % ??

Gdzieś mi mignęło zdjęcie przykładowego paragonu, oznaczona była kwota po SUMA, czyli nic nie pomniejszane, ale niech ktoś potwierdzi.

pomniejszasz o produkty wykluczone

Tylko spojrz na ostatnia strone regulaminu, wizualizacja paragonu, pomniejszasz o kwote zakupu alko itp i w ten sposob sie dowiadujesz czy paragon moze wziac udzial, ale jako kwota paragonu jest zaznaczona ogolna, suma po prostu. Gdybym odjela od tego zakupy zakazane, to suma by sie nie zgadzala i na chlopski rozum to moglby byc inny paragon. No ja tak mysle

dzwoniłam pytałam, należy odjąć te produkty, jeśli coś zle policzymy, bo np. ja nie wiem czy obiadek po 5 miesiącu dla dziecka jest w ustawie o żywieniu poczatkowym szukać tego nie będę, to pani powiedziała, że wiążąca będzie kwota końcowa, jeśli oni sobie sami sprawdzą odliczą, to ma byc to 50zł, wazny jest nr paragonu, i mamy wysyłać z tymi myślnikami.

nie pomniejszamy tylko piszemy sumę paragonu (a agencja tylko sprawdzi czy po odjęciu ceny za alkohol suma będzie wyższa niż 50zł)

Wpisujemy kwotę pomniejszoną! 

Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6453407 Napisano: 17.01.2018 11:06:00 w Informują
ita1987 napisał(a):

@ Belvita 2 etap

+ teraz info na Facebooku (PW) Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6453355 Napisano: 17.01.2018 09:41:59 w Karlsbad
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ja się już pożegnałam z tym bonem z Milki z ITM emotka

Ja już też nie wierzę, że dostanę nagrodę emotka Minęły ponad 2 tygodnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6453040 Napisano: 16.01.2018 15:03:39 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

izkak napisał(a):

Nie wiem jak to się stało, ale w zgłoszeniu do loterii Coca Cola na Cirlce K, wpisałam zamiast prefiksu "Coca-Cola", samo "cola"  emotka Regulaminowa zwrotka od Fortis przyszła momentalnie. Rozumiem, że moje zgłoszenie jednak się nie liczy i powinnam wysłać jeszcze raz z odpowiednim prefiksem, tak? Zwątpiłam, bo kilka osób tutaj na forum wpisywało prefiks "CocaCola" i te zgłoszenia podobno są brane pod uwagę. HELP! 

Dlaczego niby miałabyś wysyłać ponownie, skoro dostałaś poprawną zwrotkę, bo nie rozumiem?

Może dlatego, że nie wysłałam SMSa o treści zgodnej z regulaminem... stąd moje wątpliwości, które być może rozwieje organizator.  Wyświetl w wątku >>

izkak

#6452939 Napisano: 16.01.2018 12:21:26 w SZUKAM....
Nie wiem jak to się stało, ale w zgłoszeniu do loterii Coca Cola na Cirlce K, wpisałam zamiast prefiksu "Coca-Cola", samo "cola" emotka Regulaminowa zwrotka od Fortis przyszła momentalnie. Rozumiem, że moje zgłoszenie jednak się nie liczy i powinnam wysłać jeszcze raz z odpowiednim prefiksem, tak? Zwątpiłam, bo kilka osób tutaj na forum wpisywało prefiks "CocaCola" i te zgłoszenia podobno są brane pod uwagę. HELP!  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6452601 Napisano: 15.01.2018 13:01:52 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

izkak napisał(a):

Czy Wasze maile z pytaniami też Smolar olewa i nie odpisuje? Czy tylko te moje są ignorowane?  emotka

Ja napisałam rano i jak przyszli do pracy była odpowiedź - karty Orlen

Dzięki za odpowiedź! Daje mi to sporo do myślenia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6452596 Napisano: 15.01.2018 12:57:39 w Smolar
Czy Wasze maile z pytaniami też Smolar olewa i nie odpisuje? Czy tylko te moje są ignorowane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6452551 Napisano: 15.01.2018 11:19:36 w Karlsbad
Czy Karlsbad zaczął już dzisiaj oddzawaniać z Milki ITM i Leclerc?  Wyświetl w wątku >>
1 pablo75 0

izkak

#6451765 Napisano: 12.01.2018 09:18:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Po wysłaniu danych przez formularz na Vegete, pojawiła mi się tylko biała strona, bez żadnej informacji, że dane przeszły. Czy to normalne u nich, czy coś poszło źle, np za duża wielkość zdjęcia paragonu?

Ja tak miałam, wyświetliła mi się na biała strona - przewinęłam ją do góry i tam był komunikat w stylu "Dziękujemy za przesłane dane"  emotka   Wyświetl w wątku >>

izkak

#6451642 Napisano: 11.01.2018 18:30:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

Dzwonili z Visy, moje drugie zgłoszenie z tego samego dnia też zostało nagrodzone. Miał ktoś tak? Odsyłać drugi formularz, czy to błąd, bo chyba nie można dwóch nagród z tego samego dnia zdobyć?

Ja mam taką samą sytuację - Spotify + Eurosport z tego samego dnia  emotka  Jeśli nagrody są różne to wydaje mi się, że jest wszystko ok. W regulaminie nie ma zapisu, że nie można wygrać dwa razy tego samego dnia  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6450670 Napisano: 09.01.2018 14:23:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy jak dzwonią z Perwoll to pytają o dane?

Tak, pytają o imię, nazwisko oraz adres zamieszkania  emotka   Wyświetl w wątku >>

izkak

#6450244 Napisano: 08.01.2018 16:32:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dawno nie zaliczyłam tylu porażek jednego dnia! emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6450183 Napisano: 08.01.2018 15:31:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

napisali mi na prv że neistety zgłsozenie nie ejst wazne emotka

A czy wskazali który punkt regulaminu został naruszony? Czego brakowało w zgłoszeniu? Uważam, że to nie jest ok, bo o konieczności wysłania zgłoszenia poprzez konwersację z botem nie ma mowy w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6450098 Napisano: 08.01.2018 13:10:43 w Czy informują/ informowali?
A Karlsbad na nieodebrane z Milki ITM oddzwaniał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6450090 Napisano: 08.01.2018 12:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

W regulaminie jest mowa o wysłaniu w prywatnej wiadomości odpowiedzi konkursowej (max 200 znaków), adresu e-mail, numeru paragonu i kasy oraz akceptacji regulaminu/wyrażeniu zgodny na przetwarzanie danych. Nie ma informacji o bocie, więc w teorii zgłoszenia z tymi danymi powinny być brane pod uwagę. Niestety w praktyce różnie to bywa i obawiam się, że nasze zgłoszenia wysłane jako zwykłe wiadomości zostaną po prostu zignorowane...  Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6450071 Napisano: 08.01.2018 12:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Ja wyslalam zgloszenie przez koputer, na fanpage Belvity kliknelam wyslij wiadomosc i zaczela sie "rozmowa" z botem, najpierw kliknelam rozpocznij, pozniej ze biore udzial w konkursie, pozniej wyslalam tekst (napisali, ze za dlugoi, chociaz byl ok, skrocilam o kilka znakow), pozniej nr paragonu i nr systemowy, akceptacja regulaminow i podziekowanie za udzial w konkursie.

Nie wiem z czego to wynika, ze u was sie to nie pojawilo - ten bot...

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem. Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6450017 Napisano: 08.01.2018 11:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Hej,
Nie wiem czy był poruszany temat belvity wcześniej
Wysłałam zgłoszenie normalnie przez msg na FB, ale z komputera stacjonarnego. Napisałam wszystkie oświadczenia, numery paragonu i zgłoszenie. Za każdym razem automat od razu wyświetlał to co napisałam.
Potem zauwazyłam że na msg w telefonie jest specjalny przycisk "weź udział w konkursie" i zaczyna się automatyczna konwersacja. 
Czy moje wcześniejsze zgłoszenie będzie brane pod uwagę? Belvita nic nie odpisuje, z automatu tylko wyświetlają wiadomości... emotka

z tego co pamoetam na komputerze tez pierwsze pytanie jak sie zaczynalo rozmowe z belvita bylo czy chcesz wziac udzial w konkursie czy wysylasz wiadomosc. wiec ze spokojem, bierze udzial

ja takiego pytania nie miałam emotka

ja tez wysylalam wczoraj, normalnie wyslalam i bylo od razu odczytane, zadnych pytan do mnie nie bylo, nie bylo zadnego automatu

Ja logując się do aplikacji w telefonie mam przycisk "Weź udział w konkursie", taki jak na zdjęciu. Wczoraj puściłam zgłoszenie właśnie z telefonu i wszystko poszło gładko. Jednak pierwsze zgłoszenie wysyłałam z laptopa i tam takiego przycisku nie było. Wysłałam odpowiedź, dane paragonu, maila. Wiadomość została odczytana, ale nie dostałam potwierdzenia, że zgłoszenie zostało przyjęte do konkursu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

izkak

#6449981 Napisano: 08.01.2018 11:01:44 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Czy na paragonach z circle k wszyscy macie takie dziwne numery paragonów?

W sensie, że łamane 12345/1234? Ja wszystkie takie mam i wysyłam razem z "/"  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0