Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika stamp2

stamp2

#6568418 Napisano: 03.02.2019 09:32:02 w Paragony na trwające konkursy
paragon ITM Wawel zamienie na C4 Wedel Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6568255 Napisano: 02.02.2019 10:46:44 w Paragony na trwające konkursy
Paragon ITM Wawel zamienię na paragon C4 Wedel Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

stamp2

#6567519 Napisano: 31.01.2019 10:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

Co Wam powiem, to Wam powiem... nagrody ostatnimi czasami są dramatyczne: bluzy, koszulki, ręczniki, stoliki piłki i łyżeczki, aż się odechciewa....

ja olewam takie konkursy emotka emotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

#6567394 Napisano: 28.01.2019 21:27:18 w Carrefour konkursy
Jasny pierunemotka co jest z tą stroną everydayme.pl? Ktoś wysyłał dziś zgłoszenie? Pojawia się idiotyczny komunikat"aplikacja niedostępna" emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

stamp2

stamp2

#6565442 Napisano: 21.01.2019 14:07:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
Piłka nivea emotka ale jeśli to jest oryginalna piłka Realu o wartości 80 złemotka to ja jestem Cristiano Ronaldoemotka Wyświetl w wątku >>

stamp2

stamp2

#6563945 Napisano: 15.01.2019 17:38:23 w Popraw sobie humor...
masza napisał(a):

Taka sytuacja:)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

#6563940 Napisano: 15.01.2019 17:30:40 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

wspieram WOŚP, ale wkurzają mnie ludzie, którzy chcą zmusić Owsiaka do pozostania na stanowisku... wyobraźcie sobie, że prowadzicie samochód, który ma wypadek. nie z Waszej winy, ale zginął Wasz przyjaciel, który siedział obok Was. Tego samego dnia ktoś Was zmusza żebyście dalej jeździli samochodem.... trochę empatii, Owsiak jest tylko człowiekiem. WIELKIM, ale tylko człowiekiem. bierze odpowiedzialność za swoje czyny i według mnie schodzi zw sceny niepokonany.jak ktoś chce wyrazić swoje poparcie dla tego co robi, to niech za rok do skarbonki rzuci dwa razy więcej niż w tym roku, zamiast tagować wszystko "jurekzostan". ORKIESTRA GRA DALEJ-TYLKO DYRYGENT SIĘ ZMIENIŁ.

Edit: bo chyba orkiestra zagra za rok....

Mam nadzieję że zagra za rok, dwa.. i sto lat. Dzięki orkiestrze i Jurkowi moje 2 z 3 dzieci zaraz po urodzeniu korzystało ze sprzętu zakupionego przez orkiestrę. Moje szczęście że szpital miał emotka  Dlatego moje dzieci tak chętnie wrzucają do puszek pieniądze i dzielą się nawet swoimi zebranymi do skarbonek bo wiedzą że dzięki tej akcji żyją zdrowo..
Tylko Orkiestra bez Jurka to już nie będzie ta sama orkiestra, ten zdarty głos na koniec dnia i ta energia, żółta koszula i długo jeszcze wymieniać..
Ta tragedia nie miała mieć miejsca, ten wcześniejszy hejt na Jurka i Orkiestrę też.. w złym kierunku zmierzamy.. nie chcę pomagać to nie ale nie niszczmy czegoś co jak dla mnie przez 27 lat super funkcjonowało i chciałabym aby dalej tak było..

Polska to jest generalnie chory kraj. Według mnie ta cała Orkiestra to bardzo fajna inicjatywa i zawsze coś wrzucę do puszki/wyślę smsa. Ale z drugiej strony, czy słyszeliście,aby tego rodzaju charytatywna, narodowa zbiórka Rodaków odbywała się w Niemczech, Danii, Francji, Wielkiej Brytanii czy innych krajach? Jak Polacy chcecie mieć nowy sprzęt dla ratowania życia i zdrowia, proszę bardzo- sami się na niego zrzućcie! Wstyd i hańba, porażka na całej linii,że rządzący nie wyciągają z tego wniosków.To przecież porażka polskiego rządu, polskiej służby zdrowia- jeśli nie masz kasy, znajomości, nie wiesz do których drzwi zapukać,aby komuś "dać w łapę", to jesteś zdany sam na siebie i cześć pieśni.Ekipa rządzących jest niegospodarna, nie liczy się ze zdaniem szarego Kowalskiego.Ci tam na górze, to nic nie potrafią tylko nagonka jednych na drugich, byleby tylko się nachapać i jak najwięcej zagarnąć dla siebie- władzy, przywilejów i pieniędzy.Prawda jest taka,że nic się w tym kraju nie zmieni- czy będzie rządził nadal PiS, PO, tudzież inna partia, to musiałaby się zmienić mentalność ludzka, a jak wiadomo, przykład idzie "z góry"...Mnie tam bardziej odpowiada Platforma- mentalnie i wizerunkowo, wydaje mi się,że gdy oni rządzili, było mniej afer i więcej spokoju,ale może to tylko moje odczucia i szanuję każdego, kto myśli inaczej.

Dlaczego nie napiszesz że Francja to chory kraj?emotka podoba Ci sie to,co sie tam dzieje?O swojej Ojczyznie  tak jak o rodzinie nie należy sie tak wypowiadać,mimo wszystko.Masz racje przykład idzie z góry-wiadomo kto powiedział, ze wszytko co Polskie to nienormalne-a Ty  to powtarzasz-droga wolna, jeśli uważasz że mieszkasz w chorym krajuemotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

stamp2

stamp2

#6563325 Napisano: 13.01.2019 19:51:33 w Sport

stamp2

#6563258 Napisano: 13.01.2019 12:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Ojokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Podejrzewałem że oni tak właśnie ''czytają'' skoro wyniki są po 2 dniach emotka niby konkurs,a tak naprawde to loteria emotka

emotka a moze im sie pomylilo ? emotka

albo inaczej - udawali, ze konkurs a ktos swiadomie wpisal ze loteria (bo u nich losuja, a nie czytaja i sie wydalo)

O! A ja właśnie planowałam zasiąść do mojego pierwszego zgłoszenia....  emotka

dodali sprostowanie lecz trochę skomplikowane jak dla mnie emotka
Uprzejmie informujemy iż przyjmowanie zgłoszeń do kokursie „Milka ze skoczkami” zostało zakończone.
Dziękujemy.

może mają tu wtyke?emotka nie wiem w jakim jezyku to sprostowanie-w polskim raczej nieemotka Wyświetl w wątku >>
1 lookaso 0

stamp2

stamp2

stamp2

#6562368 Napisano: 10.01.2019 09:47:10 w dziś mam urodzinki
hehatka31 napisał(a):

No i o roczek jestem starsza emotka  

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

stamp2

stamp2

#6561875 Napisano: 08.01.2019 17:13:14 w Smolar
magie1982 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tyle nagród w treflikach i tylko 3 na forum? Myślicie, ze nie wszystkie SMS poszły?

tyle nagród w bricomarche :widział ktoś choć jedną?

Jedna była. Z tym ze brico i kubek to były loterie, wiec to trochę różnica 

10zł pod zdrapką?To widziałem-nie o taką wygraną pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0