Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6670349 Napisano: 03.01.2020 12:22:17 w Lotto i inne
cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy jeśli zarejestrowałam się na lotto.pl 19 grudnia, to ten limit pobytu na stronie 15 dni i 10 godzin kończy mi się jutro?Czy to jest tak,że z początkiem nowego miesiąca ten limit liczy się od nowa i mogę zagrać przez stronkę aż do 15 stycznia? A może im chodzi o aktywność na lotto.pl sumaryczną przez cały miesiącemotka

Ten limit oznacza, że nie możesz "siedzieć" na stronie więcej niż 15 dni i 10 godzin w miesiącu Non stop emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6670243 Napisano: 02.01.2020 23:53:13 w Lotto i inne
zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Dlaczego rejestracja kodów w lotteri świątecznej została zakończona jeśli wg. regulaminu można je rejestrować do dzisiaj do północy... znowu jakaś agencja nie umie ustawić właściwie daty?!! Komuś udało się dzisiaj zgłosić kod?

Nie mam niezgłoszonego kody, żeby to sprawdzić. Formularz jest dostępny. Nie pozwala zarejestrować? Jaki komunikat się pojawia?

po wpisaniu kodu pojawia się "niestety możliwość rejestracji kodów została zakończona". Nie trzeba nawet wpisywać kodu, bo nawet jak się kliknie strzałkę bez wpisania kodów to taki komunikat sie pojawia.. na fb oczywiście ikt teraz nie odpisuje... uwielbiam takie niedoróbki... emotka

Faktycznie. No to fajnie zawalili... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6670241 Napisano: 02.01.2020 23:48:36 w Lotto i inne

Dlaczego rejestracja kodów w lotteri świątecznej została zakończona jeśli wg. regulaminu można je rejestrować do dzisiaj do północy... znowu jakaś agencja nie umie ustawić właściwie daty?!! Komuś udało się dzisiaj zgłosić kod?

Nie mam niezgłoszonego kody, żeby to sprawdzić. Formularz jest dostępny. Nie pozwala zarejestrować? Jaki komunikat się pojawia? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6669814 Napisano: 01.01.2020 11:45:44 w Kupię...
Kod na wysyłkę paczkomatem. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6669201 Napisano: 28.12.2019 20:01:06 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

superloser napisał(a):

Wczesniej wchodzilo na czekolade, latte, herbaty a teraz juz tylko na te smakowe  emotka

Ja przed chwilą zrealizowałam na czekoladę i latte (zwykłą, nie świąteczną) więc chyba nic się nie zmieniło.

To masz fajnie. Taki sam śmietnik w Costa Coffee jak lokalizacja sklepów ABC na stronie.
Każdy wie lepiej. Ostatecznie kazdy szef Costa Coffee odpowiada za swój kram.
A ludzie też graja w konkursach ABC - chociaz sklepy od dawno nie sa czescia Eurocash, ale sa na stronie.

Hmm nie do końca rozumiem. Jaki to ma związek z ABC? Napisałam tylko, że nie miałam w dniu dzisiejszym żadnego problemu ze zrealizowaniem kodów. Koleżanka z innego miasta również nie więc spokojnie można wpadać do Costy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6669187 Napisano: 28.12.2019 18:59:04 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Wczesniej wchodzilo na czekolade, latte, herbaty a teraz juz tylko na te smakowe emotka

Ja przed chwilą zrealizowałam na czekoladę i latte (zwykłą, nie świąteczną) więc chyba nic się nie zmieniło. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6669171 Napisano: 28.12.2019 16:50:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Mały flashback. Czy ktoś się orientuje jak wyglada kwestia gwarancji na słuchawki JBL z loterii Laysów-Muzyczne Nagrody?

Był do nich protokół przekazania nagrody, który jest podstawą gwarancji. Wyświetl w wątku >>
1 katake 0

@gnieszk@

#6668651 Napisano: 24.12.2019 11:59:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Może ktoś pomoże przy logowaniu do Lotto. Zarejestrowałam się i chciałam się teraz zalogować, aby wgrać dowód. Zapisałam sobie hasło, ale mam komunikat, że nieprawidłowe i muszę jeszcze raz podać. Proszę o przypomnienie hasła i przychodzi na maila link, dzięki któremu mogę zmienić. Kiedy chcę hasło zatwierdzić, wyskakuje na czerwono komunikat : 74. A gdy zamykam ten komunikat, to znów na czerwono: sesja wygasła, poproś jeszcze raz o przypomnienie hasła, i tak w kółko. 

A co wpisujesz jako login? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6668633 Napisano: 24.12.2019 09:01:23 w Lotto i inne
mariolakal napisał(a):

Czy tylko u mnie świruje strona lotterii świątecznej ? Pomieszały Im się chyba daty, a poza tym nie doliczyło mi do konta zgłoszenia z dnia wczorajszego i dzisiejszego... emotka

U mnie to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6668369 Napisano: 22.12.2019 22:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy w konkursie Loyd jest jakieś ograniczenia znaków? emotka
Sorry, jeśli odpowiedź na to już była, w kazdym razie ja nie widzę. emotka

Podpinam się emotka Podpowie ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6667896 Napisano: 20.12.2019 12:13:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie na jakieś 70 paragonów tylko jedna wygrana - Nintendo Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

@gnieszk@

#6667866 Napisano: 20.12.2019 11:22:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Czy karty lidl Tymbark trzeba aktywować  I co to za napis PIN,czy trzeba go usunąć.??.nie mam możliwości przeczytać regulaminu  dot.karty...

nic nie trzeba robic jesli placisz w sklepie, podajesz kasjerce i juz

A nimi można płacić kilka razy do wyczerpania środków czy trzeba wykorzystać jednorazowo? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6666573 Napisano: 15.12.2019 22:59:13 w Wkurza mnie...
karkocka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Specjalnie pojechałam do Costa Cofee, a pan barista na widok kodów zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nie może ich zrealizować, bo nie ma ich gdzie wpisać na kasie. Chciał ode mnie kod QR. W jaki sposób powinien to zrobić, ktoś z Was wie może?

Powinni nabic kawe na kase, a w miejsce platnosci wpisac kod 

Dziękuję emotka Pan niestety nie chciał w żaden sposób nawet spróbować. Uparł się, że nie ma gdzie wpisać i już. I ogólnie potraktował mnie jak upierd..wą babę, która coś sobie ubzdurała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6666523 Napisano: 15.12.2019 19:13:32 w Wkurza mnie...
Specjalnie pojechałam do Costa Cofee, a pan barista na widok kodów zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nie może ich zrealizować, bo nie ma ich gdzie wpisać na kasie. Chciał ode mnie kod QR. W jaki sposób powinien to zrobić, ktoś z Was wie może? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6666316 Napisano: 14.12.2019 09:38:54 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

słuchajcie, jak to jest teraz z tym allegro? chciałam wystawić przedmiot, ale uparcie mnie przekierowuje na allegro lokalnie, o którym słyszałam, że z tym coś nie tak:( nie chcę na lokalnie, dlaczego nie mogę sobie wybrać zwykłego allegro? No i, sami uzupełnili cennik wysyłki, paczkomat in-post 15 zł, przecież były po 8, 90? o co tu chodzi?

Jako osoba prywatna nie masz już możliwości wystawienia przedmiotu na Allegro. Możesz jedynie wystawić na Allegro lokalnie. Jeśli dasz opcję kup teraz lub licytacja, twój przedmiot będzie widoczny także w wyszukiwarce Allegro. Jeśli chodzi o ceny wysyłki to można je edytować.

jest stary formularz....daj Wystaw przedmiot...pod tabelkami masz link Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz - i tam klikasz.

Ja wystawiam wszystko po staremu, paczkomat 8,99 zł i wszystko hula jak po staremu, idealnie zgrywa się z programem Inposta do wysyłek, nie ma już żadnych problemów.

A tego nie zauważyłam emotka A wtedy przedmiot jest widoczny na normalnym allegro czy też na allegro lokalnie? W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6666288 Napisano: 13.12.2019 22:48:27 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

słuchajcie, jak to jest teraz z tym allegro? chciałam wystawić przedmiot, ale uparcie mnie przekierowuje na allegro lokalnie, o którym słyszałam, że z tym coś nie tak:( nie chcę na lokalnie, dlaczego nie mogę sobie wybrać zwykłego allegro? No i, sami uzupełnili cennik wysyłki, paczkomat in-post 15 zł, przecież były po 8, 90? o co tu chodzi?

Jako osoba prywatna nie masz już możliwości wystawienia przedmiotu na Allegro. Możesz jedynie wystawić na Allegro lokalnie. Jeśli dasz opcję kup teraz lub licytacja, twój przedmiot będzie widoczny także w wyszukiwarce Allegro. Jeśli chodzi o ceny wysyłki to można je edytować. Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

@gnieszk@

#6666232 Napisano: 13.12.2019 18:28:26 w SZUKAM....
Kodu zniżkowego do Home&You Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6665554 Napisano: 11.12.2019 13:33:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
lowmacp napisał(a):

izak1000 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

100 lidl

I ja mam 100zl emotka

I ja mam 100zł z Lidla emotka

Oraz ja emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6665527 Napisano: 11.12.2019 12:52:51 w Informują
Tymbark Lidl sms Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

@gnieszk@

#6665261 Napisano: 10.12.2019 15:23:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jupi jej!!! Heineken emotka Wyświetl w wątku >>