Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6658808 Napisano: 20.11.2019 10:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@bubba napisał(a):

donia7 napisał(a):

Jakby przykładowa pracownica to miała co chwilę mieć rozpiskę aktualnych konkursów, to współczuję emotka    

I koniecznie regulaminy w głowie  emotka

Z załącznikami emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6658462 Napisano: 19.11.2019 11:18:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bubba napisał(a):

slomkab napisał(a):

Masakra jakaś tenlistopad.Nawet czapki Monster nie umie ugrac;(

Kto nie umie? 

Listopad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6658389 Napisano: 19.11.2019 09:20:02 w SZUKAM....
caramela napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy ktoś może realizował już kody z Costa Cofee? Można wybrać dowolną kawę czy są jakieś ograniczenia?

dowolną (takie info dostałam od baristy)  emotka  
dzisiaj odbierałam powiększoną świąteczną (coś około 18 zł) emotka bez problemu 

To super. Dziękuję za info emotka

A długo czekaliście na kod? emotka

Kilka dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6658255 Napisano: 18.11.2019 18:01:37 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy ktoś może realizował już kody z Costa Cofee? Można wybrać dowolną kawę czy są jakieś ograniczenia?

dowolną (takie info dostałam od baristy)  emotka  
dzisiaj odbierałam powiększoną świąteczną (coś około 18 zł) emotka bez problemu 

To super. Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

@gnieszk@

#6658252 Napisano: 18.11.2019 17:54:43 w SZUKAM....
Czy ktoś może realizował już kody z Costa Cofee? Można wybrać dowolną kawę czy są jakieś ograniczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6657947 Napisano: 17.11.2019 18:22:51 w Smolar
misiamarysia napisał(a):

krseta napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Dużo wyslaliscie zgłoszeń na tigera? emotka

Około 8 sztuk, ale liczę na tą Fieste emotka

Ja chyba ze 3 zgłoszenia 

8 paragonów aż

dokładnie 39 wysyłane co jakiś czas przez cały okres trwania- liczę conajmniej na 2 boniki za te inwestycje^_^ + oczywiście samochód;)

Ja ani jednego, ale życzę Wam wygranych emotka

To tak jak ja emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6656988 Napisano: 13.11.2019 18:36:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
bubba napisał(a):

3 zgłoszenia 3 kufle...a ić pan w ch...z takimi nagrodami emotka

U mnie 4/4 Auć emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6656711 Napisano: 13.11.2019 11:51:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

słuchajcie? tak w temacie tej kpiny w Biedronce z konkursem od 11.11?
a takie konkursy nie podlegają nadzorowi ze strony jakiegoś organu "nadzorczego"? 

od 11.11 to dla klientów biedronki ze stacji kolejowych emotka Chyba na Centralnej w Warszawie i Grudziądzu lub gdzies tam w okolicy otwarte są biedry w niedziele emotka

W niedzielę, ale nie w święto narodowe. 11.11 żadna Biedronka nie była czynna.

dżizas! racja! mam tyle pracy że nie wiem jakie dni się dzieją emotka przepraszam za zamieszanie

Spoko luz. Karlsbad jest organizatorem konkursu i też nie ogarnął emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6656699 Napisano: 13.11.2019 11:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

słuchajcie? tak w temacie tej kpiny w Biedronce z konkursem od 11.11?
a takie konkursy nie podlegają nadzorowi ze strony jakiegoś organu "nadzorczego"? 

od 11.11 to dla klientów biedronki ze stacji kolejowych emotka Chyba na Centralnej w Warszawie i Grudziądzu lub gdzies tam w okolicy otwarte są biedry w niedziele emotka

W niedzielę, ale nie w święto narodowe. 11.11 żadna Biedronka nie była czynna. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6656603 Napisano: 13.11.2019 06:19:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

wyslij jeszcze raz z nowym zgloszeniem na inne dane

Ale wtedy musi zmienic tekst  emotka

Wyslij TO SAMO, NA TE SAME DANE tylko z numerem z dolu ... I wyslij email, ze pomyliłas numery, a oba pochodza z jednego paragonu...

A bo ja pamiętam co tam wpisałam, na żywioł poszłam, no nic będzie co będzie, myślę że dziś poszło tyle zgłoszeń że ogólnie małe szanse

W takim razie napisz do nich maila z opisem sytuacji. Tzn. że wpisałaś numer wydruku xxxx zamiast numeru transakcji yyyy. Dodaj z jakiego numeru tel. zgłoszenie i o której godzinie wysłane. Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej. Przynajmniej będziesz miała podkładkę. A może akurat wygrasz?

Nie byłabym taka pewna... Co prawda przeczytałam po łebkach tę dyskusję, ale nie wypowiadam się na temat milki, a tym bardziej Karlsbada, gdyż jestem na nich obrażona... Jakieś dwa lata temu był konkurs w POLO z milką i wysłałam przez pomyłkę numer paragonu standardowy /zamiast systemowego/... Napisałam do nich wyjaśnienie, ale olali mnie i bonu za 2 stówy nie wysłali, więc zakończyłam znajomość z nimi... emotka

Ale maila wysłałaś po czy przed informacją o nagrodzie? Ja wysłałam zaraz po błędnym zgłoszeniu i taką odpowiedź od nich dostałam. Też było to że dwa lata temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6656585 Napisano: 12.11.2019 23:26:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

wyslij jeszcze raz z nowym zgloszeniem na inne dane

Ale wtedy musi zmienic tekst emotka

Wyslij TO SAMO, NA TE SAME DANE tylko z numerem z dolu ... I wyslij email, ze pomyliłas numery, a oba pochodza z jednego paragonu...

A bo ja pamiętam co tam wpisałam, na żywioł poszłam, no nic będzie co będzie, myślę że dziś poszło tyle zgłoszeń że ogólnie małe szanse

W takim razie napisz do nich maila z opisem sytuacji. Tzn. że wpisałaś numer wydruku xxxx zamiast numeru transakcji yyyy. Dodaj z jakiego numeru tel. zgłoszenie i o której godzinie wysłane. Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej. Przynajmniej będziesz miała podkładkę. A może akurat wygrasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#6656242 Napisano: 12.11.2019 12:50:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

Co kupujecie w Lidlu na loterie Winiary? U mnie są tylko Kaszotta i risotta. Czy w Waszych lidlach są inne produkty?

A jakieś budynie, galaretki, zupy? Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

@gnieszk@

#6655835 Napisano: 10.11.2019 13:04:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

u mnie 11.11 sklepik osiedlowy jest czynny emotka - tylko szkoda, ze tam Surfa juz nie ma, wykupilam we wczesniejszej edycji emotka

Jeśli sprzedaje właściciel to może być czynne i w święta emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

@gnieszk@

#6655828 Napisano: 10.11.2019 12:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Też mi się tak wydaje. Tych dworcowych Biedronek nie obejmuje zakaz handlu w niedzielę, są czynne np. dziś. Ale w święta chyba są nieczynne?

też mi się wydaje że to święto jest ważne i duże sklepy będą zamknięte nawet na dworcach

u mnie żadna biedronka nie jest czynna w niedzielę 

W niedziele niehandlowe czynne są te zlokalizowane przy dworcach. Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, brucee 0

@gnieszk@

#6655822 Napisano: 10.11.2019 12:28:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

Tu  dopiero geniusze - patrioci  emotka  

Kto jutro Biedronke otworzy  emotka
I 10 pakietów komu ??? 

Żeby NIKT daty ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI w Karlsbad nie znał  emotka

Smolar nie jest lepszy  emotka

na dworcach biedronki będą chyba czynne emotka
więc na pewno ktoś weźmie udział emotka

No ale czynna to chyba może  być dzisiaj Biedronka, bo niedziela, a jutro to święto narodowe i sklepy nigdy nie były czynne, czy się mylę?

Też mi się tak wydaje. Tych dworcowych Biedronek nie obejmuje zakaz handlu w niedzielę, są czynne np. dziś. Ale w święta chyba są nieczynne? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6655686 Napisano: 09.11.2019 15:27:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

Czy zakup majonezu i malutkiej puszeczki koncentratu pomidorowego spełnia wymogi regulaminowe na loteriemajonezową? Pomidory - warzywa-puszeka????emotka

Warzywa konserwowe czyli kukurydza, groszek, fasola emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

@gnieszk@

#6655511 Napisano: 08.11.2019 15:35:53 w SZUKAM....
Czy komuś udało się uzyskać informację od DHL na temat gwarancji na Samsungi z konkursu Nadaj lub odbierz paczkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6655356 Napisano: 08.11.2019 08:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy w Nestle Kaufland jak się wysyła SMS i wybiera Kasę to tylko kasę można wygrać?tj. Bon 100 zł?Bo w potwierdzenie pisze że zgłoszenie bierze udział w losowaniu auta pomimo iż się nie wygrało karty 100 zł.?

Chodzi o wybór nagrody głównej. Albo kasa albo auto. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6655301 Napisano: 07.11.2019 21:39:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

A o co chodzi w tym punkcie? emotka

§91.W loterii przewidziano następujące nagrody miesięczne:a.Nagroda miesięczna w postaci kwoty w wysokości 10.000,00 zł, która będzie przyznana:-na Delikartę Uczestnika o ile zwycięzcą jest Uczestnik posiadający Delikartę o numerze rozpoczynającym się od cyfr 9981, wydaną w sklepie Delikatesy Centrum.

moje Delikarty zaczynają się od numeru 9983....to znaczy, że nie będę brana pod uwagę ? (zaznaczę, że moje karty są papierowe, a nie plastikowe) - tożto jakaś dyskryminacja jest, nie?

no sorry to jakas dyskryminacja, bo u mnie w sklepie nie ma plastikowych kart emotka
, ale moze jest tak, ze te glowne tylko z takimi numerami, bo przy tych innych nagrodach juz nie wskazuja numerow kart - chyba sobie tam przedzwonie i wyjasnie z ciekawosci

Z tego regulaminu wynika tak jakby tylko te z tworzywa sztucznego brały udział, ale to by faktycznie było nie w porządku.  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0