Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
@gnieszk@
Postów 3663
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Wyświetl w wątku >>
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest napisane, że jeśli z paragonu jasno nie wynika, że zakupiony został produkt promocyjny konieczna jest adnotacja sklepu. W formularzu zwycięzcy jest miejsce na zdjęcie takiej adnotacji. Wiem też, że czepiają się opisów i że forumowiczka utraciła nagrodę z tego powodu (a opis był nawet trochę "lepszy" niż PP) Ja bym bez adnotacji nie ryzykowała, ale tak jak pisałam to tylko moje zdanie, a decyzja należy do zwycięzcy Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem bez szans Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te z loterii Milka są bez napisów, a te z konkursu w C4 z napisami. Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, przez aplikację tylko tak. Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Źle zapytałam - normalnie przez przeglądarkę czy przez aplikację? Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Da się - na komputerze czy na tel? Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taka - na pasku zadań na dole po prawo, albo spróbuj tak jak opisałam powyżej - przez panel sterowania
A jak nie to zobacz może tam gdzie u mnie jest Pl u Ciebie może jest EN to kliknij w to EN i zmień na Pl Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lub Menu- Panel Sterowania- zegar język region -region i język - zmień klawiatury - klawiatury i język - zmień klawiatury -rozwijasz strzałką pasek i wybierasz polski programisty Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prawo na dole jest ikonka klawiatury na pasku zadań obok niej powinno być Pl Kliknij na nią i zobacz czy masz zaznaczone Polski programisty Albo spróbuj z klawiatury Ctrl i Shift Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie zmieniłaś sobie języka? Kliknij na ikonkę klawiatury (po prawo) i wybierz polski programisty Albo przez Panel sterowania i tam gdzieś musi być wybór języka Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zniżek 10 zł - nie
Karty 30 zł - tak Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3663
Punkty karne 0