Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6618790 Napisano: 10.07.2019 15:20:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Czy numer Delikarty to ten kod kreskowy na odwrocie?
Pierwszy raz biorę udział w konkursie Delikatesów Centrum.

Tak Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

@gnieszk@

#6618700 Napisano: 10.07.2019 11:38:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchawki JBL E55BT od Lay's
:) emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6618563 Napisano: 09.07.2019 23:40:58 w SZUKAM....
delfinka101 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

scofield napisał(a):

Witam, czy paragon z tesco opisany: "PP kokosowy 50g " przejdzie na prince polo czy trzeba bedzie po pieczatke jechac ?

Moim zdaniem bez szans

czemu bez szans Widać iż to wafelek Prince Polo kokosowy i masa 50 gr. Mają dokładnie takie

W regulaminie jest napisane, że jeśli z paragonu jasno nie wynika, że zakupiony został produkt promocyjny konieczna jest adnotacja sklepu. W formularzu zwycięzcy jest miejsce na zdjęcie takiej adnotacji. Wiem też, że czepiają się opisów i że forumowiczka utraciła nagrodę z tego powodu (a opis był nawet trochę "lepszy" niż PP) Ja bym bez adnotacji nie ryzykowała, ale tak jak pisałam to tylko moje zdanie, a decyzja należy do zwycięzcy Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6618523 Napisano: 09.07.2019 21:30:15 w SZUKAM....
scofield napisał(a):

Witam, czy paragon z tesco opisany: "PP kokosowy 50g " przejdzie na prince polo czy trzeba bedzie po pieczatke jechac ?

Moim zdaniem bez szans Wyświetl w wątku >>
2 madllen, joan 0

@gnieszk@

#6618472 Napisano: 09.07.2019 19:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy próbował ktoś z Was ściągnąć z roweru ten napis milka & oreo? Czy to jest usuwalne?

Ja nie wygrałam, ale gdzieś tu na forum widziałam ogłoszenie o chęci sprzedania tych rowerów bez logo. Może zatem da się usunąć? 

Te z loterii Milka są bez napisów, a te z konkursu w C4 z napisami. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

@gnieszk@

#6618389 Napisano: 09.07.2019 16:17:44 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, Czy mozna się wylogować z poczty  na gmailu?  na tablecie córka zalogowała się żeby zobaczyć pocztę , i teraz cały czas mi te jej wiadomości przychodzą! masakra jakas emotka   nie widzę żadnego WYLOGUJ  emotka
emotka

Da się - na komputerze czy na tel?

na tablecie

Źle zapytałam - normalnie przez przeglądarkę czy przez aplikację?

przez aplikację

widzę że jedyna opcją jest usunięcie konta z tego urządzenia!

Tak, przez aplikację tylko tak. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6618382 Napisano: 09.07.2019 16:06:24 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, Czy mozna się wylogować z poczty  na gmailu?  na tablecie córka zalogowała się żeby zobaczyć pocztę , i teraz cały czas mi te jej wiadomości przychodzą! masakra jakas emotka   nie widzę żadnego WYLOGUJ  emotka
emotka

Da się - na komputerze czy na tel?

na tablecie

Źle zapytałam - normalnie przez przeglądarkę czy przez aplikację? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6618380 Napisano: 09.07.2019 16:04:09 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

Hallo, Czy mozna się wylogować z poczty  na gmailu?  na tablecie córka zalogowała się żeby zobaczyć pocztę , i teraz cały czas mi te jej wiadomości przychodzą! masakra jakas emotka   nie widzę żadnego WYLOGUJ emotka
emotka

Da się - na komputerze czy na tel? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6618147 Napisano: 08.07.2019 23:55:26 w Pomocy!!!!
delvitto napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Po prawo na dole jest ikonka klawiatury na pasku zadań obok niej powinno być Pl Kliknij na nią i zobacz czy masz zaznaczone Polski programisty Albo spróbuj z klawiatury Ctrl i Shift

slepa jestem albo ciemna jak tabaka ;( nie mam takiej ikonki:( jutro na spokojnie poszukam, bo juz jestem bardzo zmeczona. Dziekuje Ci  emotka  bo zawsze jestes taka zyczliwa emotka

Taka - na pasku zadań na dole po prawo, albo spróbuj tak jak opisałam powyżej - przez panel  sterowania
A jak nie to zobacz może tam gdzie u mnie jest Pl  u Ciebie może jest EN to kliknij w to EN i zmień na Pl Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6618143 Napisano: 08.07.2019 23:48:33 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

od kilku dni nie moge wpisywac na klawiaturze polskich liter, co robic? Szukalam w google, ale nie rozumiem, mi trzeba lopatologicznie, krok po kroku poprowadzic za reke. To wyglada tak, jakby mi przycisk "alt" nie dzialal emotka  Ratujcie!

A nie zmieniłaś sobie języka? Kliknij na ikonkę klawiatury (bodajże po prawo) i wybierz polski programisty Albo przez Panel sterowania i tam gdzieś musi być wybór języka

swiadomie to nic nie zmienialam, chyba ze przypadkiem cos wcisnelam emotka  nie znalazlam takiej ikonki...

Po prawo na dole jest ikonka klawiatury na pasku zadań obok niej powinno być Pl Kliknij na nią i zobacz czy masz zaznaczone Polski programisty Albo spróbuj z klawiatury Ctrl i Shift

Lub Menu- Panel Sterowania- zegar język region -region i język - zmień klawiatury - klawiatury i język - zmień klawiatury -rozwijasz strzałką pasek i wybierasz polski programisty Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6618140 Napisano: 08.07.2019 23:44:28 w Pomocy!!!!
delvitto napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

od kilku dni nie moge wpisywac na klawiaturze polskich liter, co robic? Szukalam w google, ale nie rozumiem, mi trzeba lopatologicznie, krok po kroku poprowadzic za reke. To wyglada tak, jakby mi przycisk "alt" nie dzialal emotka  Ratujcie!

A nie zmieniłaś sobie języka? Kliknij na ikonkę klawiatury (bodajże po prawo) i wybierz polski programisty Albo przez Panel sterowania i tam gdzieś musi być wybór języka

swiadomie to nic nie zmienialam, chyba ze przypadkiem cos wcisnelam emotka  nie znalazlam takiej ikonki...

Po prawo na dole jest ikonka klawiatury na pasku zadań obok niej powinno być Pl Kliknij na nią i zobacz czy masz zaznaczone Polski programisty Albo spróbuj z klawiatury Ctrl i Shift Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6618135 Napisano: 08.07.2019 23:29:39 w Pomocy!!!!
delvitto napisał(a):

A nie zmieniłaś sobie języka? Kliknij na ikonkę klawiatury (po prawo) i wybierz polski programisty Albo przez Panel sterowania i tam gdzieś musi być wybór języka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6618063 Napisano: 08.07.2019 19:49:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ramaja napisał(a):

Czy zniżki do Empiku z Żywca można łączyć ze sobą ktoś już cus zamawiał?

Zniżek 10 zł - nie
Karty 30 zł - tak Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6617690 Napisano: 07.07.2019 23:41:49 w PODZIĘKOWANIA
yolka123,
Dziękuję za paragonowy prezent emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6617689 Napisano: 07.07.2019 23:40:25 w Udane wymiany - polecane nicki:)
vanillasky-2017,
Dziekuję za paragonowy ratunek emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6617653 Napisano: 07.07.2019 20:35:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bubba napisał(a):

Czy teraz dostajecie zwrotki od Tchibo "małe przyjemności"? Wczoraj dostałam a dzisiaj nie emotka

Dziś około południa normalnie dostałam Wyświetl w wątku >>
1 bubba 0

@gnieszk@

#6617396 Napisano: 06.07.2019 14:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Co z ta krzyżówka z Polomarkety danio, strona mi nie działa, regulamin tez. Na czym to wgl polega?

Dodałam w komentarzu pod konkursem prawidlowe linki Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

@gnieszk@

#6617368 Napisano: 06.07.2019 12:41:16 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

Szukam pomocy i podpowiedzi jak wykorzystać voucher z empika. Przy zakupie wybieram karte podarunkowa?

Mam pytanie o 10 pierwszych cyfr i 3 ostatnie cyfry z karty i kod online. Czy coś źle wybieram ? 

Jeśli chodzi o karty e-prezentowe (30 zł z Żywca) to najpierw musisz zasilić nią Twoje środki (wybierasz bodajże e-kartę). Zapłacić nimi możesz tylko za produkty, których sprzedawcą jest Empik. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6617330 Napisano: 06.07.2019 10:44:10 w Smolar
delfinka101 napisał(a):

Czy oni wysyłali smsy czy tylko ta lista jest? Widziałam, ze ludzie sie chwalili ale chyba nie podał nikt czy sms puscili

Gdzie znajdę tą listę? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6617052 Napisano: 05.07.2019 14:31:18 w Wkurza mnie...
luk1990 napisał(a):

Nie dosyć,że nie wygrywam to teraz jeszcze przepadł voucher na 1000zł z tymbarka,bo procedura informowania jest taka,że 3 próby co 15 minut i po sprawie-oddzwaniam i słyszę,że już przepadło i przeszło na listę rezerwową....a ja nie mogę sobie tak podczas spotkania z klientem po prostu wyjść i odebrać telefonu...dla mnie takie informowanie to jakiś relikt średniowiecza i mam zepsuty cały weekend teraz ...płakać się aż chce emotka

Beznadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0