Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6527069 Napisano: 10.09.2018 11:52:04 w WC - rozmowy o wszystkim
Też napisałam do nich emotka
Dzień dobry,dziękujemy za wiadomość z 2018-09-08.Obecnie w naszej sieci funkcjonują dwa rodzaje kart. Karty podarunkowe wydane do września 2017 roku są kartami jednorazowego użytku. W przypadku zapłacenia za zakupy niższej kwoty niż ta, na którą opiewa wartość karty, powinna być wydana z niej reszta.Więcej szczegółów podanych jest na naszej stronie internetowej https://www.kaufland.pl/dla-klienta/faq.html#karty-do-wrzesnia W przypadku dodatkowych pytań lub uwag prosimy o kontakt z pracownikami Centrum Obsługi Klienta telefonicznie, pod numer 800 300 062, lub poprzez formularz ze strony internetowej www.kaufland.pl/kontakt Z wyrazami szacunku,Katarzyna B(...)Centrum Obslugi Klienta Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

@gnieszk@

#6526672 Napisano: 07.09.2018 22:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

Dziewczyny ja z pytaniem. W Zottoaktywnych w rodzinie wygrali 3 karty do Dehatlonu i jedna znajoma też. I każda karta ma ten sam kod pin i numer. Też tak macie? Co jak ktoś zrobi zakupy na 200 zł mając karty tylko na wartość 100 zł? Bo się pogubiłam, przecież wystaczy wydrukować więcej skoro mają takie same numery....

To jest jakieś niemożliwe emotka  Przecież do zakupów online wystarczy właśnie tylko numer i pin...Tak jakby była to jedna karta. Sprawdzaliście saldo tych kart?
https://kartapodarunkowa.decathlon.pl/saldo Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6526604 Napisano: 07.09.2018 18:45:31 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie wiem jak to jest z bonami wydanymi przed zmianą (kiedyś rzeczywiście wydawali resztę, później się to zmieniło i trzeba było wykorzystać całość). Teraz jak są te plastikowe to można zapłacić nim kilka razy do wyczerpania środków. Saldo tych nowych drukuje się razem z paragonem.

no właśnie wiem, dostałam taki wydruk, z saldem 0 zł, ale skoro saldo 0, to gdzieś 28 zł musiało się podziać, no bo paczka kawy by mnie 50 zł wyniosła emotka  

pioge7 u Ciebie z tych pierwszych wydają ciągle resztę? U mnie kiedyś  wydawali a potem już nie. Trzeba było wykorzystać całość albo przepadało. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

@gnieszk@

#6526594 Napisano: 07.09.2018 18:23:51 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

Przyczyniłam się dziś do przykrej sytuacji w Kauflandzie, i źle mi z tym, dlatego proszę, uświadomcie mnie, jak teraz wygląda sytuacja z realizacją bonów. Nie jestem na czasie, bo mój Kaufland funkcjonuje niecały rok, wcześniej jeździłam do najbliższych miejscowości, wtedy zawsze wygrywałam, w swoim nigdy jeszcze nie trafiłam bonu emotka  Zostało mi trochę bonów sprzed roku, które czasem na coś wydawałam, lecz zostawiłam sobie rezerwę, 3 sztuki  na "czarną godzinę", lub ciekawy konkurs, a ten właśnie się pojawił, i kupuję kapsułki Dolce Gusto do loterii. Wczoraj bez problemu zapłaciłam bonem, dostałam do ręki resztę którą przeznaczyłam na kolejny paragon:) Dziś pojechałam znów, i było tak:
Kasjerka wbiła bon, nowy, oderwany od tekturki, oddaje mi go z paragonem, mówiąc " na karcie jest już zero środków" Jak to zero? Poproszę o resztę. "My reszty z bonów nie wydajemy". Proszę pani, wczoraj mi wydano bez problemu. Na paragonie jest napisane wyraźnie, suma 22 zł, reszta 28 zł. "My nie wydajemy". Chwilę dyskutujemy, po czym woła kierowniczkę, a ta mi zarzuca, że wczoraj na pewno nikt mi reszty nie wydał z bonu, bo oni NIGDY nie wydają. Tłumaczę że od dawna obracam takimi bonami, i że również w tym sklepie miałam okazję nimi płacić, i brać resztę, odkąd się pojawili. Na nic, oczywiście to ja jestem jakaś nawiedzona i na pewno chcę ich oszukać. Puściły mi nerwy, zaczęłam również niegrzecznie odpowiadać, by się podszkolili. Kolejka urosła duża, stres emotka  Kierowniczka widząc że nie ustępuję, kazała mi oddać te 28 zł i poszła. Zatem kasjerka prawie rzuca mi te pieniądze, i zabiera paragon, do rozliczenia. Na to ja, że paragon mi potrzebny, bo jest moją własnością, a pańcia cała purpurowa znów woła szefową, i tamta z wściekłością zabrała paragon, by zrobić sobie ksero. Oddała mi go z taką złością, po czym siadła do kasy obok, bo kolejka już była niemożliwa, bo to była jedyna normalna pracująca kasa, plus kilka tych samoobsługowych (ok. godz. 15 !)
Gdy odeszłam, sprawdziłam w telefonie regulamin kart Kaufland, no i zrobiło mi się głupio, bo doczytałam się, że z bonów i kart podarunkowych reszty faktycznie nie wydają. Ale do licha! przecież sami wiecie, że resztę wydawano, a wczoraj zwidów też nie miałam. Chcę iść jutro się upewnić, że kasjerce nie naliczono manka, bo nie chcę jej mieć na sumieniu. Może są jakieś zmiany w kartach, o których nie wiem, bo teraz nie wygrywam? 
Dla jasności, dane z paragonu wyglądają w ten sposób: Suma - 22 zł, Voucher -50 zł, Reszta - 28 zł., i kolejny wydruk to informacja, wartość bon upom.: stan konta 0,00 zł.
Został mi jeszcze jeden bon, i boję się kolejnych problemów:(

Nie wiem jak to jest z bonami wydanymi przed zmianą (kiedyś rzeczywiście wydawali resztę, później się to zmieniło i trzeba było wykorzystać całość). Teraz jak są te plastikowe to można zapłacić nim kilka razy do wyczerpania środków. Saldo tych nowych drukuje się razem z paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6526322 Napisano: 06.09.2018 20:20:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Łoooo Panie! Za pościel z Lidla dziś płaci Winiary emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6526179 Napisano: 06.09.2018 12:32:40 w Pomocy!!!!
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dostaję cały czas takiego maila.Czy to jakiś chwyt,ponieważ nic nie wygrałam w Biedronce?
"Kontaktuję się z tobą, ponieważ w zeszłym miesiącu nasz system się zawiesił i musieliśmy ponownie wysłać karty podarunkowe Biedronka do zwycięzców. Wygląda na to że twój mail to jeden z nich. Potrzebujemy jedynie twojego potwierdzenia - byś mógł odebrać ją już teraz w przeciwnym razie nie otrzymasz swojej Karty Podarunkowej Biedronka."

Oszustwo.

Już nie wiem co o tym myśleć emotka
Dziś znowu dostałam takiego maila:
Biedronka-Michalina Nowakowska

Witaj Teresa,

Kontaktuję się z tobą, ponieważ w zeszłym miesiącu nasz system się zawiesił i
musieliśmy ponownie wysłać karty podarunkowe Biedronka do zwycięzców

Wygląda na to że twój email: xxxxxx to jeden z nich.

Potrzebujemy jedynie twojego potwierdzenia w przeciwnym razie nie otrzymasz swojej Karty Podarunkowej Biedronka. 

Byś mógł odebrać ją już teraz
Z pozdrowieniami,
Michalina Nowakowska,
Biedronka Obsługa Klienta
2018 Biedronka Polska Sp. z o.o.

Przecież sieć sklepów Biedronka to nawet nie jakaś Biedronka Polska sp zo.o. tylko Jeronimo Martins Polska S.A. ... Wyświetl w wątku >>
2 joan, venix 0

@gnieszk@

#6525570 Napisano: 04.09.2018 19:05:55 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę kupić wodę Żywiec w Itm (zapakuj co dobre) lub C4 ( włącz dobre nawyki) Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6525443 Napisano: 04.09.2018 13:49:54 w Żegnamy zmarłych
nariam napisał(a):

wczoraj  zmarła moja Siostra,nick na naszym forum miała stasiak50

emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

@gnieszk@

#6525137 Napisano: 03.09.2018 17:38:03 w Gratulacje! Dla wygranych!

@gnieszk@

#6525129 Napisano: 03.09.2018 17:16:47 w Pomocy!!!!
1Mamcia napisał(a):

Moi drodzy, nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze?
Pilnie potrzebujemy uzbierac kwotę na leczenie czteroletniego chlopczyka po czwartej juz chemioterapii. Za kilka dni móģłby miec w Niemczech operację, koszt to ponad 250 000. Organizujemy licytacje i wpłacamy kwoty na fundacje. Moze macie jakies w domu gadzety z konkursow, zbedne nagrody, ktore moglibyscie wystawic na licytacje?  Liczy sie kazda złotówka. 
Licytacja prowadzona - jest na facebooku w grupie otwartej: pomoc dla Natanka-Darowizny.
Z gory dziekuje za kazdą Waszą pomoc.
-

Możesz jeszcze w tym wątku napisać
https://www.e-konkursy.info/forum/pomoc-potrzebujacym/strona/43 Wyświetl w wątku >>
1 1Mamcia 0

@gnieszk@

#6525016 Napisano: 03.09.2018 13:38:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czy coś wrzesień mi przyniesie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6524935 Napisano: 03.09.2018 09:16:32 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mariolakal napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

tak, przychodzi zwrotka

Dzięki... Czyli coś sknociłam... Regulaminu w bazie nie było tylko krótki opis: "wysłać zgłoszenie na nr 4321, w treści wpisując: prefiks HARIBO, znak „.” (kropka)", a ja z przyzwyczajenia na szybko wysłałam: HARIBO.treść...  emotka

Ja wysłałam HARIBO.odpowiedź.... i normalnie przyszła zwrotka

No to już nie kumam, o co chodziło...  emotka

Na pewno format wiadomości  miałaś dobry. Tu jest strona i regulamin
https://www.carrefour.pl/promocje/konkursy-i-loterie/waskie/haribo-rozdaje-nagrody
https://www.carrefour.pl/media/lottery/regulamin_79478.pdf Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6524931 Napisano: 03.09.2018 09:05:43 w Carrefour konkursy
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mariolakal napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

tak, przychodzi zwrotka

Dzięki... Czyli coś sknociłam... Regulaminu w bazie nie było tylko krótki opis: "wysłać zgłoszenie na nr 4321, w treści wpisując: prefiks HARIBO, znak „.” (kropka)", a ja z przyzwyczajenia na szybko wysłałam: HARIBO.treść...  emotka

Ja wysłałam HARIBO.odpowiedź.... i normalnie przyszła zwrotka

No to już nie kumam, o co chodziło...  emotka

Ktoś pisał, że któraś z sieci nie obsługuje tego numeru 4321 (bodajże Virgin) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6524636 Napisano: 01.09.2018 16:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cleo25 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

haima napisał(a):

Czy nie wysyłał ktoś zgłoszenie do kawy Fort? Próbowałam SMSem i przychodzi zwrotka że treść wiadomości jest błędna, mimo że wszystko mam jak w regulaminie, bez polskich znaków itd... Wysłałam na stronie i wszystko ok, chciałam wypełnić na drugi paragon, ale na stronie jest cały czas komunikat "dziękujemy za zgłoszenie" i brak pól do wypełnienia, mimo odświeżenia strony i zrestartowania przeglądarki (!). Ktoś ma tak samo?

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą.

https://www.e-kon...na.html#.W4qJ5boyWig
Edycja jesienna, od dzisiaj.

No tak, faktycznie ta loteria już rozpoczęta. Myślałam, że chodzi o jakiś konkurs ("bez polskich znaków"?).

Zapewne chodzi o nazwę miasta, którą masz podać w esku wysyłanym na loterię... emotka  co wygrałam?  emotka

A to ok emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

@gnieszk@

#6524630 Napisano: 01.09.2018 15:23:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

haima napisał(a):

Czy nie wysyłał ktoś zgłoszenie do kawy Fort? Próbowałam SMSem i przychodzi zwrotka że treść wiadomości jest błędna, mimo że wszystko mam jak w regulaminie, bez polskich znaków itd... Wysłałam na stronie i wszystko ok, chciałam wypełnić na drugi paragon, ale na stronie jest cały czas komunikat "dziękujemy za zgłoszenie" i brak pól do wypełnienia, mimo odświeżenia strony i zrestartowania przeglądarki (!). Ktoś ma tak samo?

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą.

https://www.e-kon...na.html#.W4qJ5boyWig
Edycja jesienna, od dzisiaj.

No tak, faktycznie ta loteria już rozpoczęta. Myślałam, że chodzi o jakiś konkurs ("bez polskich znaków"?). Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6524619 Napisano: 01.09.2018 14:37:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
haima napisał(a):

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6524319 Napisano: 31.08.2018 14:33:31 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy na konkurs colgate mozna kupic szczoteczki?
kupiłam 2 w pakiecie i mam napisane
szczottwist 1+1
mogę zagrać ?

ja też kupiłam ale medium, a pisze w regulaminie ,że w promocji bierze
COLGATE SZCZOTECZKA 360° MIĘKKA 1+1 DRUGA GRATIS
jak macie oznaczenie na paragonie z tymi szczoteczkami ?
tak samo jak ktoś pisał o małych pastach ,ale nie wiem czy one mogą brać udział
-----------------------------------------------------------------
COLGATE PASTA TOTAL ORIGINAL 100ML COLGATE SZCZOTECZKA 360° MIĘKKA 1+1 DRUGA GRATIS COLGATE SZCZOTECZKA UŚMIECH MALUCHA (3-5 LAT) COLGATE SZCZOTECZKA UŚMIECH STARSZAKA (6+ LAT) COLGATE PASTA SMILES KIDS (3-5 LAT) 50ML COLGATE PASTA SMILES JUNIOR (6+ LAT) 50ML COLGATE PŁUKANKA COOL MINT 500ML COLGATE PASTA MAX WHITE ONE

A to nie jest opis zestawu/nagrody? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6523543 Napisano: 29.08.2018 13:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy działają Wam te ludziki z konkursu Auchan? Bo dziś nie mogę nimi sterować, a przyciskam te wyznaczone klawisze "a,z".

U mnie zarówno Zuzia jak i Staś w formie emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6523338 Napisano: 29.08.2018 00:17:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

rufus napisał(a):

luckymen napisał(a):

wyniki red bull, plagiat hasła na rower z 5 etapu zostało splagiatowane znów i też rower emotka

Ktore?

"dla tych w kasku urodzonych"

Już usunęli i "wybrali" inne emotka Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

@gnieszk@

#6522872 Napisano: 28.08.2018 00:01:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mabi84 napisał(a):

To chyba jakiś żart z tymi Zozolami. Loteria trwała do wczoraj (!) ale nie zablokowali strony tak żeby już nie przyjmować zgłoszeń no i dziś nagle mnóstwo wygranych telefonów. Kto miał jakiś paragon na luzie po terminie to zgłosił dziś i wygrał. Bardzo nie fair!

Wydaje mi się, że są to raczej laureaci dodatkowego losowania, które zgodnie z regulaminem miało się dzisiaj odbyć. Wyświetl w wątku >>
0 0