Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6469216 Napisano: 02.03.2018 21:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Czy w loterii Nescafe, aby uzyskać 3 losy, trzeba zakupić po prostu słoik Nescafe Gold, czy trzeba kupić 2 produkty Nescafe, w tym jeden produkt z serii Gold?

Nescafe Gold=3 losy
(tylko musi być za 10zł zakup)

No właśnie chyba nie do końca. W regulaminie jest taki zapis:
"Warunkiem przyznania 3 losów jest oznaczenie w formularzu w dedykowanym check-box, iż paragon fiskalny potwierdza zakup kawy NESCAFÉ GOLD.W sytuacji zakupu na jednym paragonie co najmniej 2Produktów Promocyjnych, w tym co najmniej 1 produktu NESCAFÉ GOLD:a) przy oznaczeniu zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 3 losy w losowaniu Nagrody Głównej;b) przy braku oznaczenia zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 1 los w losowaniu Nagrody Głównej."
Ale ja tego za bardzo nie rozumiem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6469175 Napisano: 02.03.2018 18:25:54 w Carrefour konkursy
Odnośnie konkursu Red Bull - czy zakupu można dokonać w Carrefour Market? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468569 Napisano: 01.03.2018 12:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka

Tam to konkurencja była znacznie mniejsza emotka bo bardzo mało ludzi grało z tych co zgarniają tam grubiej emotka

Mam tego świadomość. Ale nawet jeśli było 60 zgłoszeń, a nagród 53 to w moim przypadku i tak sukces. Lepsi sobie odpuścili, więc po cichutku i ja choć raz mogłam sobie wygrać u Streamline.emotka  Nie psujcie mi tej frajdy, please... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468552 Napisano: 01.03.2018 11:53:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468541 Napisano: 01.03.2018 11:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6468065 Napisano: 28.02.2018 09:52:57 w Lay's
cb656 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Przecież tam dostaje się powietrze i po zgrzaniu nie będzie już takiej chrupkości .

W oryginalnej paczce TEŻ jest powietrze i dlaczego nie tracą wtedy na smaku? emotka

Paczki z chipsami są wypełniane azotem, który zapobiega ich psuciu. Wyświetl w wątku >>
2 mia, maverick 0

@gnieszk@

#6467569 Napisano: 26.02.2018 18:25:08 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś drukarkę co drukuje dwustronnie za jednym razem? Szukam właśnie takiego modelu i zastanawia mnie bo jezcze takiej nie miałem emotka czy ona drukuje faktycznie za jednym zamachem dwie strony tekstu ? czy coś trzeba zmieniać, albo ustawiać przed samym drukowaniem w wordzie? 

Drukarki takie są to normalne drukujące po jednej stronie w jednym przebiegu, sztuczka polega na tym, że przed wypluciem papieru na zewnątrz jest on odwracany i w drugim przebiegu zadrukowywana jest druga strona. Dopiero potem drukarka wysuwa zadrukowany dwustronnie arkusz papieru.

aż sie bałem jak zobaczyłem w powiadomieniu że ty odpisałeś emotka co mi napiszesz emotka
aha, ale ona np. rozpoznaje że mam w wordzie 20 stron i sama drukuje dwustronnie czy coś trzeba przycisnąć zaznaczyć?
A co jak chcę wydrukwoać 10 stron i każda na osobnej kartce?  

W opcjach drukowania zaznaczasz druk jedno- lub dwustronny. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

@gnieszk@

#6467558 Napisano: 26.02.2018 18:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wycior napisał(a):

..czy były już wyniki konkursu w Superpharm.."zakochaj se w uśmiechu-opisz uśmiech ukochanej osoby"..01-14.02..??

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6467077 Napisano: 24.02.2018 22:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Czy ma ktoś problem z odesłaniem danych i paragonu z konkursu Kaufland Wspólnie dbamy o świeżość Twoich ubrań? Po wypełnieniu i wysłaniu pojawia się biała strona i nic więcej.. taki formularz przeszedł ? czy ktoś ma/miał podobny problem?

Powinien pokazać się komunikat Dziękujemy za zgłoszenie (lub coś podobnego). Spróbuj jeszcze raz, najlepiej z innej przeglądarki. Jeśli za pierwszym razem przeszło to i tak nie da się wysłać powtórnie (będzie wtedy napisane już jest zarejestrowane zgłoszenie dla tego numeru). Wyświetl w wątku >>
1 pakowa 0

@gnieszk@

#6467013 Napisano: 24.02.2018 15:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi podać stronę do wysyłki danych z konkursu TQG Kaufland "Wspólnie dbamy o świeżość waszych ubrań"? Ucieło mi smsa

https://e-kupon.info/kaufland/swiezosc.html Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

@gnieszk@

#6467008 Napisano: 24.02.2018 14:57:45 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
andii napisał(a):

elotta napisał(a):

Kojarzy ktoś, jaki Activia ma najtańszy produkt?

a jest coś z ACTIVIą? jakiś konk? emotka

W zapowiedziach jest link. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6466868 Napisano: 23.02.2018 17:15:27 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

maryam napisał(a):

Halszka napisał(a):

Można zgłosić do loterii paragon zapłacony bonem?

oj, mam nadzieję że tak, ja zgłosiłam nie zastanawiając się nad tym.........

Chyba nie gdzieś widziałam zapis A przy zgłaszaniu paragonu zwracałam uwagę jaka płatność

Jest taki zapis w regulaminie? Nie mogę znaleźć.  Kurczę, myślałam, że to nie ma znaczenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6466846 Napisano: 23.02.2018 16:42:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon z loterii Nestle/ITM Unique One - Poczta Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6466562 Napisano: 22.02.2018 22:41:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katarynka-199 napisał(a):

staszek napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

yreks napisał(a):

W jakiej cenie jest paragon na orlen red bull?

10zl

U mnie 12 zł

Wybaczcie!! 
Mój błąd, faktycznie 12 zł. 
Za 10 zł była Coca-Cola. 
Przepraszam za wprowadzenie w błąd! 

Żaden błąd. 2 Red Bulle kosztują na Orlenie 10 zł (cena regularna 6,99/szt ale przy zakupie dwóch jest rabat) Jest zresztą info nawet na plakacie konkursowym. Kupowałam na kilku Orlenach i cena wszędzie była taka sama. Jeśli chodzi o Coca Colę wartość paragonu zależała od tego co było kupione. Spokojnie można było się zmieścić dużo poniżej 10 zł. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6466517 Napisano: 22.02.2018 19:07:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka do Kauflandu emotka
Bardzo cieszy (zważywszy na  panującą ostatnio u mnie posuchę nagrodową)
TQGemotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6465888 Napisano: 21.02.2018 13:09:08 w Połączenia nieodebrane
mariolakal napisał(a):

616220856 zbudził mnie dzisiaj dwa razy pomiędzy 9-tą a 10-tą... Ktoś coś ? 

https://www.nieznanynumer.pl/numer/616220856 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6465675 Napisano: 20.02.2018 19:46:03 w Czy informują/ informowali?
myszorka92 napisał(a):

pogubiłam się w tych wynikach z kauflanda... budżet informowali?

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6465587 Napisano: 20.02.2018 16:42:45 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Wyslalam dzis zgloszenie na nic nac ale nie przyszedl mail emotka
Ktos dzisiaj mial taki probleem? Drugi raz nie moge zglosic bo pokazuje niewlasciwy nr para.gonu emotka
Do kogo pisac w tej sprawie?

Też tak miałam wczoraj, ale myślałam, że może zrobiłam literówkę w mailu.

masz jakiegos maila do tej agencji?

Nie, nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6465579 Napisano: 20.02.2018 16:19:48 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

Wyslalam dzis zgloszenie na nic nac ale nie przyszedl mail emotka
Ktos dzisiaj mial taki probleem? Drugi raz nie moge zglosic bo pokazuje niewlasciwy nr para.gonu emotka
Do kogo pisac w tej sprawie?

Też tak miałam wczoraj, ale myślałam, że może zrobiłam literówkę w mailu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6465566 Napisano: 20.02.2018 15:56:12 w Kaufland konkursy
biokoo napisał(a):

mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Do mnie przed chwila dzwonili drugi bon na ten sam sklep. Pani mi powiedziala ze jak w jakims sklepie nie wybrali hasla to bon przechodzi na nastepny sklep

Słucham??? emotka emotka emotka

to po cholere sa te regulaminy emotka

Ciekawe tylko co to oznacza -  czy nie wybrali dlatego, że hasła w danym sklepie były wprost beznadziejne czy dlatego, że w danym sklepie nie było żadnego zgłoszenia? Obie wersje są jakby nieco dziwne... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0