Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6545943 Napisano: 10.11.2018 15:23:15 w Auchan
anula81 napisał(a):

podpowie ktoś jaki nr wpisujemy z paragonu gorny czy dolny? bo na tel nie otworzę regul.

Przy wpisywaniu, po wybraniu sklepu,  pojawia się przykładowy paragon z zaznaczonymi numerami, które należy wpisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6545850 Napisano: 10.11.2018 10:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

To jak jest z tym łaciatym... czy te kartony trzeba trzymać w całości? Bo tak szczerze to jest to dość kłopotliwe. emotka  

Ja nie trzymam ani pudeł, ani nawet kodów. W regulaminie nic o tym nie ma. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6545783 Napisano: 09.11.2018 21:27:47 w Smolar
Czy z tej loterii ITM słali sms-y czy trzeba sprawdzać na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6545153 Napisano: 07.11.2018 21:43:59 w Czy informują/ informowali?
sylwika76 napisał(a):

katake napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy z urodzinowej loterii Muszkieterów już informowali?

Myślę,że nie Bo pewnie jakiś forumowicz chwaliłby się wygraną  emotka

dziękuję - też tak myślę chociaż z chwaleniem się bywa różnie

To chyba Smolar prawda? To nie ma jeszcze wyników na ich stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#6544067 Napisano: 04.11.2018 16:36:04 w Pomocy!!!!
nikos napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Potrzebuję pomocy w następującym temacie:
Znajoma starsza pani ma telefon na kartę w T-Mobile. Nie wiem jaka taryfa, ale żeby konto było aktywne musi je co miesiąc doładować i w związku z tym ma na koncie prawie 200 zł, a i tak musi je za kilka dni ponownie doładować żeby móc wykonywać połączenia.
- Może ktoś się orientuje czy w tej sieci jest opcja "rok ważności konta" a jeśli tak to jak ją aktywować i czy nie spowoduje to utraty środków?
- Lub (wersja B) czy można te środki jakoś wykorzystać (przekazać innemu użytkownikowi, gdzieś nimi zapłacić itp.) Mogłaby przenieść numer np. do Play gdzie jest rok ważności konta, ale szkoda tych środków.

Niech zmieni taryfę na Free a następnie włączy pakiet BEZ LIMITU za 1zł dziennie.
Jeśli wykona jakieś połączenie w ciągu dnia nawet na 1 sekundę płaci 1zł, jednak jeśli będzie rozmawiała 24h/h nie zapłaci więcej niż tą złotówkę. W tym są również SMS i pakiet internetowy, jakiś niewielki, ale jest. Jeśli w ciągu dnia nie będzie miała żadnego połączenia / SMS nic nie płaci. I co najważniejsze, ma rok ważności konta.

Właśnie podobnie zostało to w końcu zrobione. Okazało się, że ona ma właśnie tą taryfę "Frii" już włączoną, więc nie mogła skorzystać z tego roku ważności konta po każdej rozmowie, ani z tych 300 minut do wszystkiej sieci, bo one są dedykowane dla tych starszych taryf typu Tak Tak itp.  Ale włączyłam jej w końcu pakiet za 25 zł rozmowy i sms bez limitu (internet też nawet 10 gb ale i tak nie korzysta). Co najważniejsze opłata będzie pobierana z tych nagromadzonych środków, więc na kilka miesięcy ma spokój, a potem może pomyślimy o przeniesieniu do Play. No i nie musi kolejny raz bez sensu doładowywać konto, tylko po to żeby przedłużyć ważność konta. Wyświetl w wątku >>
2 nikos, mia 0

@gnieszk@

#6544039 Napisano: 04.11.2018 13:19:44 w Kupię...
Kartę podarunkową/zniżkę do New Balance Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6543882 Napisano: 03.11.2018 10:59:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
rufus napisał(a):

Lipton Sri Lanka. Wydaje mi sie, ze wyniki były już na stronie a teraz ich nie ma. Ktoś coś kojarzy? emotka

Są dalej, na niektórych komputerach widać, na innych nie (nie jest to kwestia przeglądarki). Wciąż te same, co wklejone tu:
https://www.e-konkursy.info/forum/dyskusje-o-innych-konkursach-bez-klikow/strona/5216 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

@gnieszk@

#6543846 Napisano: 02.11.2018 21:38:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy majac na paragonie dwa opakowania paluszkow frosta, moge wziac udzial w loterii, czy musi byc 1 opakowanie, a drugi produkt jakis inny? Wiem, ze 1 paragon zglosze raz i zostanie mi kod, ale czy w ogole moge grac na taki?

Drugi produkt musi być inny niż paluszki. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6543601 Napisano: 02.11.2018 00:40:12 w Pomocy!!!!
darog napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Znajoma starsza pani ma telefon na kartę w T-Mobile. Nie wiem jaka taryfa, ale żeby konto było aktywne musi je co miesiąc doładować i w związku z tym ma na koncie prawie 200 zł, a i tak musi je za kilka dni ponownie doładować żeby móc wykonywać połączenia.
- Może ktoś się orientuje czy w tej sieci jest opcja "rok ważności konta" a jeśli tak to jak ją aktywować i czy nie spowoduje to utraty środków?
- Lub (wersja B) czy można te środki jakoś wykorzystać (przekazać innemu użytkownikowi, gdzieś nimi zapłacić itp.) Mogłaby przenieść numer np. do Play gdzie jest rok ważności konta, ale szkoda tych środków.

Może nie ma taryfy tylko po prostu na kartę?! W moim przypadku u rodzeństwa też mieli taki problem i nie doładowali telefonu więc gdzieś po tygodniu (jak telefon nie był aktywny) dostali sms, że T-mobile im przedłuży o rok jeśli doładują za 10 zl. Może warto się wstrzymać? Bo pieniądze (chyba do 30 dni jeśli się nie doładuje) nie znikną na stałe z konta emotka

Może niejasno się wyraziłam - telefon jest na kartę, tylko nie wiem jaka opcja/pakiet bo pewnie tak jak np. w Play są różne. To starsza kobitka, więc pewnie na takie "ryzyko" ją nie namówię no i nieaktywny telefon nie wchodzi w grę, bo musi mieć możliwość zadzwonienia. Ale dzięki za odpowiedź. emotka

przenieś numer do Orange - dalej będzie na karte, wysyłasz sms START na 8002 (sprardź) i masz na 365 dni spokój. wystarczy że 1x doładujesz wcześniej za 10 zł..

Tylko wtedy te dwie stówki które ma na koncie w T-Mobile jej przepadną... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6543597 Napisano: 01.11.2018 23:52:12 w Pomocy!!!!
koniczynka123 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Może nie ma taryfy tylko po prostu na kartę?! W moim przypadku u rodzeństwa też mieli taki problem i nie doładowali telefonu więc gdzieś po tygodniu (jak telefon nie był aktywny) dostali sms, że T-mobile im przedłuży o rok jeśli doładują za 10 zl. Może warto się wstrzymać? Bo pieniądze (chyba do 30 dni jeśli się nie doładuje) nie znikną na stałe z konta emotka

Może niejasno się wyraziłam - telefon jest na kartę, tylko nie wiem jaka opcja/pakiet bo pewnie tak jak np. w Play są różne. To starsza kobitka, więc pewnie na takie "ryzyko" ją nie namówię no i nieaktywny telefon nie wchodzi w grę, bo musi mieć możliwość zadzwonienia. Ale dzięki za odpowiedź. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6543594 Napisano: 01.11.2018 23:32:14 w Pomocy!!!!
- Lub (wersja B) czy można te środki jakoś wykorzystać (przekazać innemu użytkownikowi, gdzieś nimi zapłacić itp.) Mogłaby przenieść numer np. do Play gdzie jest rok ważności konta, ale szkoda tych środków. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6543140 Napisano: 30.10.2018 21:20:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

u mnie nie widać  :

Odwieczny problem u Avanti - jedni widzą, a inni nie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6543108 Napisano: 30.10.2018 18:55:41 w NA CO CZEKAMY?
30.10 Konkurs "Ultra gładkie golenie z BIC"
31.10  III  etap Surf i Coccolino Smolar
04.11 Wygraj podróż do USA V etap
05.11  Super Konkurs CoolPack( info od 23.10) 
05.11 Wygraj Aparat dbając o uśmiech z Colgate! Tesco
12.11 Konkurs "Nagrody nie z tej ziemi" Delikatesy Centrum, Eko
12.11 Konkurs "JAK MIŁO w Intermarche"
12.11 Konkurs "Profesjonalna odpowiedź na problem z dziąsłami" Hebe
15.11 Konkurs " Dokładnie taki konkurs" Kamis Leclerc (plus minus, bo
nie podają daty rozstrzygnięcia, tylko czas na poinformowanie) 
16.11. Danonki - Eko, DC -24.10 +14 dni roboczych+3 dni na powiadomienie
do 26.11 wyłonienie Zwycięzców (weryfikacja telefoniczna) +10 dr na opublikowanie listy na stronie "Wakacje z Orange 5" Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6542844 Napisano: 29.10.2018 22:04:51 w Czy informują/ informowali?
ilona162 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy BP Tiger poszło wszystko do końca ?

a zaczęli w ogóle? Nie widziałam nigdzie żadnego wpisu

Były wpisy. Na stronie są wyniki do 22.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6542538 Napisano: 28.10.2018 14:51:27 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

Szukam informacji czy jest ograniczenie na osobę w całej loterii Nestle,wiem że 3 wygrane dziennie ale cała loteria?

Nie trzy nagrody dziennie a trzy nagrody dzienne
" dany Uczestnik może wygrać w Loterii maksymalnie 3(słownie: trzy) Nagrody instant win (niezależnie od stopnia)oraz maksymalnie 1 (słownie: jedną) Nagrodę Główną" Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6542495 Napisano: 28.10.2018 10:53:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stóóóóówka od Frosty przed chwilą emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6541536 Napisano: 24.10.2018 12:17:19 w WC - rozmowy o wszystkim
apoccalipsa napisał(a):

pionas napisał(a):

Cześć!

Jakiś czas temu mojej kuzynki syn w niewinnej zabawie ledwo uszedł z życiem.

W jednej chwili wakacyjna zabawa w komandosów przerodziła się w niewyobrażalny koszmar. Dzisiaj Kubuś mimo, iż ma 12 lat jest jak niemowlę. Uczy się żyć na nowo. Jeszcze niedawno brykał szczęśliwy, a dziś całymi dniami leży w łóżku uwięziony we własnym ciele.. Podczas zabawy Kubuś zawisł na linie i tylko cudem uniknął śmierci. Przerażeni koledzy nie byli w stanie go uwolnić. Kuba zaczął się dusić, a żaden z kolegów nie był w stanie go na tyle podnieść i utrzymać, by ten mógł nabrać powietrza i uwolnić się z śmiertelnego zacisku. Kuba szarpał się na linie, próbował się ratować, ale z każdym ruchem tylko zwiększał ucisk liny na szyję, aż w końcu stracił przytomność. Doszło do zatrzymania krążenia..
Diagnoza: niedowład czterokończynowy, encefalopatia

Ruszyła zbiórka jeśli ktoś chce pomóc to więcej informacji w linku poniżej:
https://www.popro...gam.pl/kuba-bernacik

Z góry dzięki za dobre emotka

emotka  wpłacone emotka
myślę, że WC to nie jest dobre miejsce na to
podepnij to pod ,,zbieramy kasę" czy gdzieś indziej, żeby wszyscy widzieli 

Przypominam że mamy nawet specjalny wątek Pomoc potrzebującym emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6541535 Napisano: 24.10.2018 12:15:44 w WC - rozmowy o wszystkim
masango napisał(a):

Mam takie pytanie, czy bramki nie powinny być przypadkiem od 12:00 do 24:00?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6541416 Napisano: 23.10.2018 22:06:35 w Intermarche
jokan napisał(a):

zakręciłam się z tą loterią, trzeba kupić 2 produkty za minimum 15 zł? Bo ja kupilam 1 cocollino za 16,99 emotka , czyli mogę sobie ten paragon wyrzucić emotka

Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum 2 (słownie: dwóch) dowolnie wybranych przez uczestników produktów promocyjnych z pkt. 4.4 regulaminu za minimum 15,00 zł brutto Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0