Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7200736 Napisano: 22.08.2024 11:44:14 w Czy informują/ informowali?
pusheen napisał(a):

nataliii napisał(a):

Neboa?

A są wyniki na stronie? emotka

Nie, ale być może maile pójdą wcześniej niż info na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7200637 Napisano: 21.08.2024 21:53:19 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Tyskie Dino bony i puszki ? Czy tylko same bilety do Dortmundu poszły ?

Raczej tylko główne przeczytali póki co  emotka

Ha ha 😉. Przeczytali... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7199945 Napisano: 19.08.2024 16:13:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Garett Kids Twin 4G z loterii Kubuś emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7199735 Napisano: 18.08.2024 13:48:43 w Opisy z paragonów
agicho napisał(a):

Jak u was jest opisany zakup Tyskiego 0% z Biedronki ?

Piwo Tyskie 0  0,5 l Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

@gnieszk@

#7199726 Napisano: 18.08.2024 12:50:22 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Favita i Tyskie 0 Biedra Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7199559 Napisano: 16.08.2024 23:40:33 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

ananaska napisał(a):

mietowa napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nomietowa napisał(a):

karols napisał(a):

ananaska napisał(a):

Ami12 napisał(a):

margobb napisał(a):

Był już Cin Cin?
Odpisali mi, że wyniki są juz na stronie i @ poszly emotka  ale nie widzę nic na stronce...

Nagroda główna chyba opublikowana - etapy 7 i 8 nie widzę

są i zwycięzcy etapu 7 i 8 oraz drugiego miesiąca. Nagroda główna- to dla mnie jakiś żart...

Jestem zażenowana nagrodą główną... Ale cóż córka prezesa ciotecznej siostry szwagra musiała mieć fory

Ja jestem zażenowana tym komentarzem. Bardzo fajna praca, na wysokim poziomie, dynamiczna, przykuwająca oko i oddająca przekaz tego typu produktu. Do tego świetny głos lektora. 

Przegrywać trzeba umieć emotka .

Film jest swietny! Osoby, które pisały negatywne komentarze, pewnie tak samo jak ja, zorientowały się, że tam jest film dopiero po Twoim komentarzu. 🫣 Ja byłam przekonana, że tam jest tylko zdjęcie. 🫣
Jakoś dziwnie się to wyświetla, przynajmniej z telefonu.

Oby, bo myślę, ze autorowi mogłoby być mega przykro po ich przeczytaniu - niesłusznie, bo zrobił kawał fajnej roboty. Kiedyś bawiłam się w konkursy foto/filmowe, jednak po licznych przegranych odpuściłam. Nie moja bajka i tyle, podobnie jak wszystkie "zdobądź najlepszy czas" emotka . Z wielką chęcią natomiast oglądam takie prace w galeriach i mam świadomość, ile wysiłku kosztują te, które wyglądają bardzo lekko.

że niby to film? U mnie na komputerze wyświetla się jako zdjęcie... Dziwna sprawa.

W temacie, czy Snickers 3 etap już poinformowany?

Trzeba kliknąć w "zobacz zwycięską pracę"

Moim zdaniem ten film jest świetny. Taka gotowa reklama. Dobry tekst, baaardzo przyjemny głos, super ujęcia. Wszystko spójne, fajnie zmontowane. Nie widziałam innych prac. Ale ta jest dla mnie mega. Jeśli autor jest na forum to gratuluję. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7199358 Napisano: 15.08.2024 21:08:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie zero Biedronka Stówka  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7199282 Napisano: 15.08.2024 11:06:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
kasia_2906 gratuluję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7198915 Napisano: 13.08.2024 16:07:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lodówka Polarbox z Almette z przedostatniego dnia 🙂 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7198751 Napisano: 12.08.2024 20:22:37 w Kupię...
0 0

@gnieszk@

#7198289 Napisano: 10.08.2024 11:59:41 w Czy informują/ informowali?
Lato ma smak Hochland Almette z ostatniego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7198277 Napisano: 10.08.2024 11:06:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy na perluxa da się załapać po 24? Zastanawiam się nad kupnememotka

Ja dziś zgłosiłam Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

@gnieszk@

#7198274 Napisano: 10.08.2024 11:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

rufus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

http://wygrywajzcaptainjack.pl-czy ta strona wszystkim sie otwiera?emotka

W tym linku po otworzeniu na stronie brakuje litery A.
https://wygrywajzcaptainjack.pl/

nawet jesli nie brakuje A to u mnie nie działa

U mnie Twój link nie działa. A ten który podał Rufus jest ok. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

@gnieszk@

#7197366 Napisano: 06.08.2024 20:25:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
cleo25 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Gdzie kupię kapsułki do prania Perlux?

W Aldi kupiłam, po 39.99

Dziękuję. A ile to sztuk? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7197354 Napisano: 06.08.2024 19:18:29 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie kupię kapsułki do prania Perlux? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7197125 Napisano: 06.08.2024 08:42:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dostalam dzisiaj prosbę o paragon bo niby ktos 100 zl wygral w heineken i desperadosie. Jak chkdzi o desperadosa to nie wiem ale w henku nie trzeba bylo paragonu do 100 zl. Cos sie zmienilo? 
Nie znam osoby ktora chciala kupic, bo ma swieze konto.

Ktos zgarnął coś lepszego i szuka paragonu. Twierdzi, że wygrał tylko stówkę, żeby paragon dostać tanio. Niech uczciwie powie co wygrał i kupi paragon za uczciwą cenę.

Jak narazie to też ani razu nikt nie chciał paragonu odemnie przy wygranej 100 lub 200, ani namyslow,  heniek,  żywiec,  warka,.

no to uważaj
cytuje koleżankę od paragonów- wiadomość jaka dostałam

" z tego co widzialam masz duzo wygranych voucherow z zywca,wkrotce dostaniesz do kazdego prosbe o doslanie paragonow sprzed zgloszenia kodu jesli mas wszystkie paragony to ok jesli nie ja tez ci swoich nie dam choc mam sporo ale mi nie potrzebne bo nic nie wygralam,ale to w koncu tylko kilka 500 i200 i 100"normalnie nie wiem jak z tym żyć jutro zapisze się do psychiatry bo mój łeb tego nie ogarnął

Kto Ci to napisał? Ta laska, która założyła konto dopiero teraz i twierdzi, że wygrała po stówce i chcą od niej paragony i szuka ich na pw? To w końcu już coś wygrała i szuka paragonów czy jeszcze nic nie wygrała? To ma te paragony czy nie ma? Jak ma to po co szuka?

No ma akurat z tych loterii, w których nie wygrała. A z tych w których wygrała niestety nie. Zgubiła. Taki pech. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7196853 Napisano: 05.08.2024 09:15:06 w Pomocy!!!!
rejn napisał(a):

Czy istnieją jeszcze jakieś społeczności gdzie można wymienić się legitnym lajkiem? emotka

Są grupy na FB typu "Like za like" Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7196814 Napisano: 04.08.2024 22:20:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gregory napisał(a):

czy w konkursie Neboa jest jakieś ograniczenie znaków? ktos juz wysyłał? bo regulamin milczy na ten temat...

Nie ma limitu - pytałam. Nie ma też co wysyłać linków do yt;) też pytałam gdyby kogoś interesowała z czym może będzie konkurować. Tylko tekst.

A numer paragonu standardowy (wydruku)? Nie widzę w regulaminie takiej informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7196741 Napisano: 04.08.2024 15:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

notta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

maixys napisał(a):

fantagiro napisał(a):

co się dzieje, że jest tak mało aktualnych konkursów np.w kalendarzu ? na innych str widzę świeże a u nas nic emotka  Awaria czy nie są dodawane ??

Też mnie zastanawia, chociaż wydaje mi się że ogólnie jest mniej konkursów a nie konkretnie tutaj… Mam tabelkę w excelu, gdzie dodaje konkursy w których biorę udział, zawsze około 25 dnia każdego miesiąca, mam już 20 konkursów na miesiąc następny i tak było od września 2023, kiedy tylko zacząłem działać tym schematem. Obecnie mamy 4 sierpnia, a na ten miesiąc jest zaledwie 14 konkursów w mojej tabelce. 

Btw. Jeżeli chodzi o ilość konkursów w roku, myślałem że grudzień będzie rekordowy, a okazało się że rekord był w czerwcu emotka

czyli nie tylko ja stwierdziłam, że konkursowy grudzień przyszedł w tym roku w czerwcu emotka

Kiepsko faktycznie. Gdzie są leszkowe bluzy, koszulki? Do pełnego outfitu moze jakieś spodnie, by dodali w kolejnych edycjach. Obstawiam, że w sierpniu w agencjach to po biurach hula urlopowy wiatr.. wszyscy na wakacjach..

Moderator zapewne na urlopie i nie akceptuje tego, co oczekuje na dodanie. Są nowe konkursy, jest początek miesiąca.
Czemu Pionas nie ma zastępcy na takie okolicznosci?

A może osoby, które dodały do bazy jakieś bieżące konkursy, które nie są zaakceptowane wkleiłyby linki tutaj póki co? Bylibyśmy bardzo wdzięczni emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7196232 Napisano: 02.08.2024 09:24:56 w Informują
Informują z Loteria "SUPer lato z soczewkami - loteria PRECISION1™"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
mail Wyświetl w wątku >>