Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7132030 Napisano: 18.10.2023 17:08:15 w SZUKAM....
29renata napisał(a):

Czy Kinder Joy Jajko niespodzianka bierze udział w Magicznej loterii? Może ktoś wie?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7131901 Napisano: 18.10.2023 11:10:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
Olunka Braaaaawoooo🙂 Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

@gnieszk@

#7130764 Napisano: 13.10.2023 10:34:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Poproszę coś fajnego w ten piątek trzynastego 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

@gnieszk@

#7130166 Napisano: 11.10.2023 09:31:26 w Giełda Kodów ; )
Kupię kod Muller Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7130099 Napisano: 10.10.2023 21:08:18 w Smolar
olunka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

olunka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

androm napisał(a):

Mnie dalej nie przechodzi ten pierd... Knoppers.
Żeby Smolar takie g.. odwalił? Wstyd.
Nie mam znaków polskich już, nie mam enterów, ani myślników. Co jeszcze mam usunąć, do jasnej ciasnej!

Mam to samo. Zaraz mnie tu szlag trafiemotka

mi tak nie chcialo przejśc i sie okazalo, ze nie zauważyłam jednej polskiej literki, jak poprawiłam to przeszło

Dziękuję, ale u mnie to nie to. Nie mam polskich znaków, wykrzykników, znaków zapytania, enterów

chodzilo mi o to, że po prostu jedno ł miałam i go nie widziałam, bo wczesniej wszystko popoprawiałam, czasem sie ukryje literka emotka

Tak, tak, rozumiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7130094 Napisano: 10.10.2023 21:04:52 w Smolar
olunka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

androm napisał(a):

Nie mam znaków polskich już, nie mam enterów, ani myślników. Co jeszcze mam usunąć, do jasnej ciasnej!

Mam to samo. Zaraz mnie tu szlag trafiemotka

mi tak nie chcialo przejśc i sie okazalo, ze nie zauważyłam jednej polskiej literki, jak poprawiłam to przeszło

Dziękuję, ale u mnie to nie to. Nie mam polskich znaków, wykrzykników, znaków zapytania, enterów Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7130085 Napisano: 10.10.2023 20:47:38 w Smolar
androm napisał(a):

Mam to samo. Zaraz mnie tu szlag trafiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7129756 Napisano: 09.10.2023 18:03:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy wysyłali już może bilety do kina z loterii Corega(

Tak.

czesć
już wysyłali ?
ja dzis dostałem maila z dodatkowym formularzem weryfikacji i mam wypisać i odesłać z paragonem 

hmm ciekawe

Ja już dawno dostałam. Nic dodatkowego oprócz formularza laureata nie musiałam wypełniać. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7129512 Napisano: 08.10.2023 18:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Ile czekaliście na otrzymanie vouchera z Hebe przy braku produktu? Od kogo go dostawaliście? Od konsultantek w sklepie od razu? Później? Tylko na maila? U mnie jakiś cyrk z brakiem kremu i tymi voucherami. Konsultantki niby coś wiedzą, ale już widzę, że pokręciły i wiem, że do 04.10 (ostatni dzień na realizację kuponu na krem) nie udało im się skontaktować z infolinią dedykowaną dla quizu, żeby zgłosić osoby, dla których zabrakło produktu.

Kod pojawił się w aplikacji i na mailu po około dwóch godzinach od wizyty w sklepie Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7128691 Napisano: 05.10.2023 11:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

madziulaa napisał(a):

peciepecie napisał(a):

Dostał ktoś jakieś info w sprawie tego kremu z Hebe? Dwa dni temu zostawiłam numer telefonu i karty w sklepie i cisza

Ja miałam jeszcze tego samego dnia maila z bonem na kwotę kremu do wykorzystania stacjonarnie.

Składaliście reklamacje? Mi Pani powiedziala, ze nie ma reklamacji, że mam zostawić numer telefonu i numer karty emotka

Nie , też tylko podałam dane Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

@gnieszk@

#7128687 Napisano: 05.10.2023 11:07:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
peciepecie napisał(a):

Dostał ktoś jakieś info w sprawie tego kremu z Hebe? Dwa dni temu zostawiłam numer telefonu i karty w sklepie i cisza

Ja miałam kupon tego samego dnia w ciągu godziny-dwóch Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7128663 Napisano: 05.10.2023 10:32:37 w SZUKAM....
Czy ktosik może wie czy kupon rabatowy z Hebe (wydany jako rekompensata za brak produktu wygranego w Quizie) można realizować na kasie samoobsługowej? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7128620 Napisano: 05.10.2023 08:30:16 w Wygraj mi / Wygram za...
Wygram leżaki Somersby za kody Kinder Talenty Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7128619 Napisano: 05.10.2023 08:23:48 w PODZIĘKOWANIA
mamija
Dziękuję i polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7128617 Napisano: 05.10.2023 08:20:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Hej Październik! Zaczynasz działać mi na nerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7128549 Napisano: 04.10.2023 19:21:28 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

ojciec: jest cieżko chory
lekarze: odsyłają do hospicium, jako, że pacjent po 70 rż jest uważany na nierokujacego robią poroblemy
idę prywatnie: wizyta 550 zł , z góry dowiaduję się, że potrwa max 15 minut, trwa 10 dowiaduję się, ze ojciec ma isć do hospicium
onkolog prowadząca: każe ściągnąc wode z opłucnej, inaczej nie podejmie chemioterapii,
onkolog z radioterapii: odsyła nas do lekarza rodzinnego, mówi, ze konczy ojciec nie nadaje sie do leczenia (miał popromienną chorobę płuc) 
ojciec: pluje flegną i ma stany lękowe
rodzinna mówi, że ona napewno tak nie mówiła (mówiła, wszystkie wizyty nagrywam, zeby się nie pomylić) ale przeciez jej o tym nie powiem
internista, ktory dostaje skierowanie na ściągnięcie wody z płuc - mówi, że jest tej wody za mało, żeby ją ściągnąć, tłumaczę, że to potrzebne, bo inaczej nie będzie próby chemioterapii

nie wiem co mam robić, nie mam siły, podobno miały być jakieś zespoły interdyscyplinarne, wiecie coś może na teki trudny temat?

https://www.zwrot...enta-onkologicznego/
Korzystacie z tego? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

@gnieszk@

#7128378 Napisano: 04.10.2023 10:11:49 w Smolar
monisss napisał(a):

nikos napisał(a):

monisss napisał(a):

baxter napisał(a):

monisss napisał(a):

czy ktoś miał problem z formularzem zwycięzcy z loterii z Biedronki Knorr? Uparcie pokazuje,że to nie ten numer telefonu...

Zamiast swojego numersprobuj wpiac na poczatku48i potem swoj numer= bedzie krotszy o 2cyfry ale tak siedzuejenieraz jak jest autouzupelnianie i wlas iezaczyna od 48

wiem.. już tak robiłam i też nic emotka  dzięki za pomoc.

Masz screena ze zgłoszenia? Być może pomyślałaś się w numerze. Czasem u nich jak jest autouzupełnianie to mam wpisany 48 i dalej 7 cyfr pierwszych z mojego numeru, a 2 ostatnie odcina. Spróbuj jeszcze tak. W ostateczności pozostaje Ci kontakt ze Smolarem.

nie robię screenów emotka już próbowałam różnych kombinacji i nic emotka

A informacja o wygranej przyszła na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7128093 Napisano: 03.10.2023 04:00:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

Mam kupon na krem Yasumi z ostatniego dnia Quizu Hebe, jednak w drogerii w moim mieście nie mają go dostępnego.
Zapytałam pani co w takiej sytuacji, bo najbliższe inne hebe 40 km dalej, powiedziała że może zadzwonić na infolinię ale będzie to bardzo długo trwać, więc odradza, powiedziałam, że poczekam, ona na to 'ale to naprawdę może długo trwać i musi Pani czekać w drogerii', mówię mimo wszystko ok. Skończyło się tak, że czekałam 3 godziny w głupim hebe, Pani nie udało się dodzwonić na infolinię i powiedziała, że mogę przyjść jutro to ewentualnie znów spróbuje ale pewnie też się nie uda dodzwonić...

Miał ktoś z was podobną sytuację wcześniej?
Brałam udział w tym dopiero ostatnie dwa dni.. emotka

Co to za daremna obsługa w Twoim Hebe? Jeśli kremu nie ma w drogerii powinni wziąć od Ciebie dane i zgłosić to na infolinii. I Ty nie powinnaś tam na to czekać. Rekompensatą jest kupon rabatowy w aplikacji w kwocie produktu (za Yasumi 95 zł) do wykorzystania na dowolne produkty. W zeszłym roku można było samodzielnie kontaktować się z infolinią i przysyłali wtedy wygrany produkt kurierem. W tej edycji jedyną możliwością jest zgłoszenie reklamacji dotyczącej braku nagrody u sprzedawcy w sklepie (jest to zawarte w regulaminie) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7127698 Napisano: 01.10.2023 11:01:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oby Październik nie był mizerny emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, nataszka 0

@gnieszk@

#7127499 Napisano: 30.09.2023 12:32:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Almette. Myślałam, że trzeba tylko wieczko i wyrzuciłam swój. Wyświetl w wątku >>
0 0