Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7296217 Napisano: 11.09.2025 11:14:36 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie i załamuje… dwa dni temu syn był w Domu Kultury na urodzinach u innego dziecka, wrócił do domu bez pilota do pompy insulinowej ( ma cukrzycę)  rozpłynął się emotka  wszystko tam przeszukane łącznie ze śmietnikami, nie ma emotka  emotka

Syn drugi dzień na zastrzykach, muszę kupić nową pompę bo pilot przypisany i nie można wymienić… 
Czekam do poniedziałku na cud, ale czuję, że będę musiała kupić nową pompę i 8 tys wywalę a tą ma pół roku emotka  załamka emotka

Przykro mi, mam nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Wrzućcie informacje na wszystkie lokalne grupy fejsbukowe, napisz indywidualnie do każdego rodzica dziecka, które było na urodzinach i do ewentualnych animatorów, którzy tam byli. Pilot wygląda jak telefon, może ktoś przypadkowo zgarnął. Może jest w jakiejś torbie prezentowej albo torbie animatora, niech posprawdzają wszystkie kurtki, kieszenie. Czy na pewno wychodząc z domu kultury już nie miał pilota? Może wypadł mu dopiero w samochodzie?

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Samochod przetrzepany przeze mnie m objedźcie teść szukał, foteliki wywalałam, siedzenia odsuwałam bo wierzyłam, że w nim mu wypadł emotka

Wyznaczyliscie jakąś nagrodę? Może warto. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295947 Napisano: 10.09.2025 11:56:11 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
nawrotkatv napisał(a):

Wpadło dziś mi 300 na konto od Smolara ale nie wiem z jakiego konkursu. Ktoś podpowie?

Nie ma w tytule przelewu? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

@gnieszk@

#7295845 Napisano: 09.09.2025 21:39:58 w WC - rozmowy o wszystkim
tereniagno napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Drodzy, czy piwa z zabki mogą być na jednym paragonie?
Planuję dzisiaj duże zakupy, bo musi oj kusi....

I czy ktoś pisał w sprawie niepojawienia się kodu ? W niedzielę kupiłam dwa zestawy, na dwa różne paragony,  dalam apke do zeskanowania w obu przypadkach. W domu patrzę, a mam jeden los. Nie pojawił mi się po czasie.... Na początku odpuściłam, ale jak widzę tutaj te wygranie w wątku to pomyślałam sobie, że zawalczę (ale też nie wiem czy zdążę, bo konkurs do dzisiaj ...). Co radzicie?

A jak długo czeka się na  kod po zeskanowaniu apki?

Od razu jest Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295777 Napisano: 09.09.2025 18:24:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Po wygraniu w quizie Hebe ile jest dni na odebranie? W regulaminie jest zapis, ze w czasie wskazanym nakuponie.

* musze zaplanować kiedy zagrac, bo Hebe mi nie po drodze

3 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295728 Napisano: 09.09.2025 16:49:45 w Żabka
No i potem nie ma się co dziwić, że forumowicze nie chwalą się wygranymi. Zazdrość to bardzo brzydkie uczucie... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7295609 Napisano: 09.09.2025 14:19:22 w Żabka
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy tylko zakupy zarejestrowanych osób stanowią  numer loteryjny? Inaczej mówiąc, czy niekonkursowy mugol tudzież żul lub raczej jego zakup może wygrać 50k nie wiedząc o tym?

Tylko, jeśli: zarejestrował się do loterii, a później przypadkiem kupił piwka spełniające wymogi loterii, przypadkiem skanując przy tym apkę i przypadkiem nie zaglądając do portfela z losami. Biorąc pod uwagę, jak wyglądał spora część Polaków na meczu PL-FIN, nie wykluczałabym takiej możliwości...

Nie musi się rejestrować do loterii żeby dostać los. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295608 Napisano: 09.09.2025 14:18:29 w Żabka
zezowaty_kot napisał(a):

samuraj napisał(a):

Ja jestem dobrej myśli,że jeszcze nie jedna z Was wyżej będzie się cieszyć z dodatkowego losowaniaemotka emotka

A z czego wynika to dodatkowe losowanie? No bo skoro los nalicza się automatycznie po zakupie poprawnych produktów, skoro los z góry wiadomo czy jest wygrany czy nie jest, to nie ma możliwości, żeby ktoś go nie trafił... Nie rozumiem tego systemu.

Los dostaje się skanując aplikację przy zakupie piwa. Natomiast jeśli ktoś nie ma pojęcia o loterii to go nie odsłoni i nie wygra pomimo, że jego los był tym szczęśliwym. Takie trafią do rezerwy. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7295599 Napisano: 09.09.2025 14:15:42 w Żabka
atlantydek napisał(a):

Czy tylko zakupy zarejestrowanych osób stanowią  numer loteryjny? Inaczej mówiąc, czy niekonkursowy mugol tudzież żul lub raczej jego zakup może wygrać 50k nie wiedząc o tym?

Jeśli nie odsłoni losu nie wygra. Natomiast może go mieć nie wiedząc o tym jeśli zeskanuje aplikację kupując piwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295324 Napisano: 08.09.2025 19:55:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agawaga napisał(a):

Szukam pomocy i kontaktu do PPPet-er. Kupiłam od niego paragon, wygrałam. Niestety ostatnio logował się na e-konkursy końcem sierpnia. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc- bardzo proszę o kontakt.

Płaciłaś blikiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295313 Napisano: 08.09.2025 19:21:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
Apoccalipsa gratuluję emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295010 Napisano: 08.09.2025 07:22:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pou napisał(a):

Ja nakupiłam piwka w żabce na 10 losów i wielkie nic...

jak widać to za mało. Jak tak czytam to dochodzę do wniosku że trzeba sporo zainwestować aby tam wygrać.

Albo miec duuze szczescie, byl jakis wpis z trafieniem za 1.
Ale w wiekszosci raczej opcja wykupienia zatowarowania emotka

Ja w pierwszy dzień loterii w środę kupiłam tylko jeden czteropak i trafiłam za pierwszym razem 😉 Zachęcona zaczęłam kupować codziennie po ok. 8-10 losów. Cały tydzień nic nie wpadło i w kolejna środę druga wygrana, a potem 2 dni później trzecia... A więc to chyba tylko kwestia szczęścia.

8-10 losów to jest 80-100 piw?

Nie. Trzeba kupić 4 piwa a nie 10. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7294899 Napisano: 07.09.2025 13:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Z czystej ciekawości, zagrałam sobie w quizie Hebe. Odpowiedziałam dobrze na pytania i do dnia dzisiejszego trzeba zrobić zakupy. Czy może to być przez aplikację?

Może Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7294868 Napisano: 07.09.2025 10:55:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
Maryjane Gratuluję! Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

@gnieszk@

#7294822 Napisano: 06.09.2025 21:48:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Kupilam 2x piwo w żabce na loterie. Mam 2 losy. Powiedzcie mi czy muszę je sprawdzić dzisiaj? Nagroda jest przypisywana do losu w momencie rejesteacji formularza czy gdy klikniemy w los? Bo nie kumam tego.

Mi się wydaje mi się, że los jest przypisany w momencie zakupu i czas jego odsłonięcia nie ma znaczenia. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

@gnieszk@

#7294744 Napisano: 06.09.2025 12:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy miał ktoś doświadczenie z odbiorem paczki od SMOLAR przez Paczkomat?
Dokumenty zwrotne u Nich są z reguły nieodłączne przy odbiorze..
Mam od Nich przesyłkę z DPD przekierowałam na Paczkomat i udało się  emotka
..ale nie jestem do końca pewna czy jednak kurier nie zapuka do mnie  emotka

ale jak wysyłają paczke Inpostem to zazwyczaj bez podpisu, ale napisałaś ze to była paczka DPD, więc nie możliwe aby była możliwość przekierowania do paczkomatu, bo to firmy Inpost.

DPD też ma swoje automaty paczkowe

Tak dokładnie Paczkomat DPD !
i udało się przekierować..
Jest to tylko  kocyk festiwalowy z Konkursu Carlsberga i 2 piwa więc nagroda raczej z niższej półki cenowej  ale jak sobie przypomnę Czekolady Milka jakie były cyrki przy odbiorze to aż nie wierzę  że udało się przekierować
...może ktoś już odbierał już taka sama nagrodę i ma doświadczenie czy trzeba było autograf złożyć!🤔

Kojarzy mi się, że ktoś pisał na forum, że też niby udało się przekierować, ale ze względu na dokumenty do podpisu i tak dostarczył kurier. No chyba, że ta przesyłka jest bez dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

@gnieszk@

#7294735 Napisano: 06.09.2025 12:19:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy miał ktoś doświadczenie z odbiorem paczki od SMOLAR przez Paczkomat?
Dokumenty zwrotne u Nich są z reguły nieodłączne przy odbiorze..
Mam od Nich przesyłkę z DPD przekierowałam na Paczkomat i udało się  emotka
..ale nie jestem do końca pewna czy jednak kurier nie zapuka do mnie  emotka

ale jak wysyłają paczke Inpostem to zazwyczaj bez podpisu, ale napisałaś ze to była paczka DPD, więc nie możliwe aby była możliwość przekierowania do paczkomatu, bo to firmy Inpost.

DPD też ma swoje automaty paczkowe Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

@gnieszk@

#7294616 Napisano: 05.09.2025 18:40:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś zapłaciłam u mechanika 1700 zł emotka
Potrzebuję na cito gotówkowy zastrzyk ratunkowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7294276 Napisano: 04.09.2025 19:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika?

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp

Właśnie dziwne, jedna osoba, a powinno sie roić od blików

o 10 były smsy i maile. Może nie spełniłaś warunku braku płatności po 1.06.2025 do startu loterii?

Z pewnością nie poszło wszystko naraz. Pewnie to kilka dni potrwa Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7294270 Napisano: 04.09.2025 19:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika?

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp

Właśnie dziwne, jedna osoba, a powinno sie roić od blików

Ja też dziś dostałam. Mail i SMS z pinem i numerem czeku Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

@gnieszk@

#7294261 Napisano: 04.09.2025 19:12:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):

No faktycznie teraz to widzę 🤪😅 to ja wysyłałam sam prefix woda .

Tak pracownicy agencji "czytają" nasze zgłoszenia emotka

Na ogół jak się źle wysłało .dostawało się smsa .,że zky prefix 🤯

Prefix miałaś dobry, dlatego dostałaś dobrą zwrotkę. W tym wypadku prefix to było tylko słowo woda, a to miałaś.

A z ciekawości, co masz wpisane w smsie z gratulacjami w miejscu numer paragonu, który wygrał?

Z tego co rozumiem to 1234 🙂 Wyświetl w wątku >>