Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7119952 Napisano: 29.08.2023 20:46:07 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

vazzz napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Aaa ok. Nie wiem czemu ale założyłam że to Inpost. Ciekawe czy u nich też tak jest jak w Orlen czy inaczej. Masakra swoją drogą. Współczuję

Z Inpostu niewykluczone, że przywożą na adres, ale nie jestem pewna.

U mnie jak babka nie odebrała paczki z paczkomatu to wróciło to kurierem InPost do mnie do domu

To w InPost lepiej niż w Orlen w takim razie. Swoją drogą co ci ludzie mają w głowach. Zamawia i nie odbiera. Bo i po co? Tylko szkoda że można komuś fatygi i kłopotu narobić. Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

@gnieszk@

#7119923 Napisano: 29.08.2023 19:32:02 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

vazzz napisał(a):

Wkurza mnie Olx, który ma gdzieś sprzedającego. Nadałam paczkę przez Olx, dwa dni później dotarła do punktu odbioru. Czekała tam dzień, drugi, trzeci... piąty a kupująca jej nie odebrała. Pisałam do niej, ale oczywiście kompletny brak kontaktu. No więc dziś dostaję smsa, że przesyłka do mnie wróciła tylko maleńki problem jest taki, że nadałam ją 40km od miejsca zamieszkania. Więc teraz ja mam problem. Pracownikowi Olx jest oczywiście przykro i sugeruje, że mogę się skontaktować z przewoźnikiem i ją sobie przekierowac do bardziej dogodnego punktu odbioru. No tak, wszystko mogę, żaden problem, mogę sobie pisać, dzwonić, prosić, bo nie mam nic innego do roboty, ale oczywiście nawet nie mogę wystawić kupującej negatywnej opinii, bo po co emotka

Ja myślałam że po to się tam podaje swój adres że w razie zwrotu przychodzi przesyłka kurierem na adres. A oni to do paczkomatu nadawczego zwracają?

Tak, nadałam Orlen paczką. Więc wydałam na darmo kasę na kopertę bąbelkową i taśmy. A dodatkowo teraz wydam na paliwo żeby dojechać w tamto miejsce. Mogę oczywiście pisać i się prosić, ale za tydzień chciałam wyjechać, więc nie wiem czy ta paczka zdążyłaby wrócić. A kupująca ma wszystko gdzieś, może sobie zamówić 100 takich przesyłek i ich nie odebrać, bo pieniądze i tak do niej wrócą. Ale ja się teraz muszę martwić co robić.

Aaa ok. Nie wiem czemu ale założyłam że to Inpost. Ciekawe czy u nich też tak jest jak w Orlen czy inaczej. Masakra swoją drogą. Współczuję Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

@gnieszk@

#7119918 Napisano: 29.08.2023 19:24:17 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

Wkurza mnie Olx, który ma gdzieś sprzedającego. Nadałam paczkę przez Olx, dwa dni później dotarła do punktu odbioru. Czekała tam dzień, drugi, trzeci... piąty a kupująca jej nie odebrała. Pisałam do niej, ale oczywiście kompletny brak kontaktu. No więc dziś dostaję smsa, że przesyłka do mnie wróciła tylko maleńki problem jest taki, że nadałam ją 40km od miejsca zamieszkania. Więc teraz ja mam problem. Pracownikowi Olx jest oczywiście przykro i sugeruje, że mogę się skontaktować z przewoźnikiem i ją sobie przekierowac do bardziej dogodnego punktu odbioru. No tak, wszystko mogę, żaden problem, mogę sobie pisać, dzwonić, prosić, bo nie mam nic innego do roboty, ale oczywiście nawet nie mogę wystawić kupującej negatywnej opinii, bo po co emotka

Ja myślałam że po to się tam podaje swój adres że w razie zwrotu przychodzi przesyłka kurierem na adres. A oni to do paczkomatu nadawczego zwracają? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7119782 Napisano: 29.08.2023 12:48:09 w Czy informują/ informowali?
Syoss Auchan 2 etap? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7119707 Napisano: 29.08.2023 07:27:34 w Kupię...
Kupię kartę lub monety allegro 50-100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7119606 Napisano: 28.08.2023 17:25:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Majkii napisał(a):

Co wysyła Smolar DPD? 
Bony do Dino?

Nie sądzę Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7119585 Napisano: 28.08.2023 16:06:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z46h1 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Diruri napisał(a):

Orientuje się ktoś ile trzeba mieć poprawnych odpowiedzi by się załapać na leżaki z Somersby?

Teraz to pewnie minimum 200. emotka

Nie wiem skąd wy macie informacje o 100 czy 200 - przecież to prawie nie możliwe jest - mój wynik był połowę mniejszy, a dostałem maila, że wygrałem leżak emotka

Ale co nie jest możliwe? W poprzednim etapie osoba z forum pisała że miała 97 pkt i ostatnie czy przedostatnie miejsce w rankingu. Być może w tym etapie mniej osób grało i mniejsza ilość punktów wystarczyła Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7119559 Napisano: 28.08.2023 14:25:48 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7119491 Napisano: 28.08.2023 10:44:02 w Połączenia nieodebrane
1 radziosny 0

@gnieszk@

#7119295 Napisano: 26.08.2023 20:57:13 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony Kinder Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7119043 Napisano: 25.08.2023 14:10:18 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Słuchajcie może,ktoś będzie wiedział . Przyjaciółka straciła męża ponad 1,5 roku temu . Przyjęła spadek po nim i jego rodzina tez . Jest dużo długów ,ale nie o tym . Chciałam tak po kropce streścić tylko. Chodzi mi o ofe wypłatę środków z konta zmarłego . Mąż przyjaciółki ja uposażył jako jedynego odbiorcę tych środków . Ona nie ma tego dokumentu -nie dostała go,bo wrzucali do urny w zusie . W zusie nie maja tego dokumentu . W ofe tam się zmieniały te fundusze i przenosili ich z jednego do drugiego. 1 tym gdzie się zapisywali było ing i oni twierdzą,ze nie maja tego dokumentu i to samo w kolejnych . Co ona ma zrobić w takiej sytuacji ? Jak nie zdobędzie tego dokumentu to ta kwota wejdzie w masę spadkowa i podziela ta pomiędzy spadkobierców . Jej mąż z siostra nigdy dobrze nie żyli ,ona zawsze robiła im pod górkę wszystko . Może,ktoś wie ,gdzie powinna się udać i jak odzyskać ten dokument?

Idzie do notariusza i robi akt poświadczenia dziedziczenia i z tym to zusu. Jeśli ma dzieci to dziedziczy ona i dzieci, siostra nie ma już nic do tego, jeśli była żona…. My robiliśmy po moim tacie, i dziedziczy mama ja i brat. Rodzeństwo z jakiej niby racji….

Dokładnie. Siostra nie dziedziczy po nim jeśli ma żonę i dzieci Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7118865 Napisano: 24.08.2023 17:46:58 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

KuntaKinte napisał(a):

Bakoma-rezerwa czy SMOLAR smskiem kogoś już  poinformował?

A jest zakladka w "smolar wyniki"? Ja chyba jestem ślepa bo nie widze...

W Laureatach Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

@gnieszk@

#7118470 Napisano: 23.08.2023 10:24:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

fantagiro napisał(a):

[quote=up
fantagiro]

fantagiro napisał(a):

na loteria Słodka na 5+  tylko C4 czy mogą być Supeco Globi 
pisze sieci sklepów C4emotka

Heeelpemotka
Z reguły jeśli Globi też bierze udział to jest to wyszczególnione w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7118296 Napisano: 22.08.2023 18:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Czy wszyscy  dziś o 15.58 dostali info SMS z numeru 4321 z konkursu OLŚniewaj w blasku fleszy
Auchan ? Wysłali ten SMS do wszystkich czy tylko do laureatów?
bo mam tylko info o zmianie regulaminu ALe niestety NIC  że coś wygrałam emotka

Do wszystkich Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7117724 Napisano: 20.08.2023 14:37:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dejzi napisał(a):

Z Somersby ile miej więcej trzeba było mieć odpowiedzi poprawnych, żeby załapać się na leżaki?

Podobno około 100. Ale ta liczba z etapu na etap rośnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7117606 Napisano: 19.08.2023 16:52:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Situation napisał(a):

Między 1 a 4:40 zgłosiłem 8 paragonów do loterii Tiger po 2 na każdą godzinę w odstępie kilkunastu minut efekt to 0 ludzie siedzą po nocach i grają o 100 zł? 😂 Zresztą Smolar ostatnio nie jest dla mnie zbyt zaufaną firmą

Czy inni to nie wiadomo ale Ty na pewno 😉 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7117225 Napisano: 17.08.2023 22:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Loteria Nałęczowianka -nasyv się minerałami jak odeśle się dane na emaila to przychodzi jakieś podziękowanie czy coś od nich? Wczoraj siostra trafiła 200 zł i odesłała im paragon i oświadczenie i nic od nich nie ma

Wie,ktoś?

Tak ale nie od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7117175 Napisano: 17.08.2023 18:43:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

To nie wiem ja tam nie mam ,ani z grillowego  ,ani z urlopu powiadomienia . Może na raty wysyłają  .jutro sie dowiemy co dotarło do Ciebie jeśli nam powiesz oczywiście

To na pewno z konkursu grillowego w Dino. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7116263 Napisano: 13.08.2023 10:48:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

Powiedzcie proszę, ile jest wszystkich pytań w Somersby?
720?

720 pytań jest w jednej rundzie i tyle max można zdobyć punktów. Ale ogólnie pytań jest więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7116154 Napisano: 12.08.2023 08:47:29 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
radziosny napisał(a):

Po ile chodzi najtańsza kawa ziarnista Jacobs w Stonce? emotka

55 zł Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0