Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7107886 Napisano: 12.07.2023 13:38:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
agusia369
Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusia369 0

@gnieszk@

#7107856 Napisano: 12.07.2023 12:35:57 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7107838 Napisano: 12.07.2023 11:40:58 w Informują
Informują z Konkurs "Zapylamy z pomocą" Somersby, 18+

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
prośba o dane do wysyłki Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

@gnieszk@

#7107736 Napisano: 11.07.2023 21:03:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

harnas napisał(a):

ile pkt dawało leżak w Somersby w II etapie?

podbijam

45 wystarczyło Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#7107357 Napisano: 10.07.2023 12:33:54 w SZUKAM....
Nagrody z Somersby jakim kurierem idą? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7107299 Napisano: 10.07.2023 10:09:04 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Strasznie się pogorszyła jakość paragonów (rolki chyba takie)przynajmniej z Biedry.Nie dość,że kolor słomkowy to szybko się wybarwiają:( No co to jest problem do wkurzenia.

niedługo wejdą tylko paragony elektroniczne i tu będzie problem dla zbieraczy emotka

Te elektroniczne paragony to już od 5 lat wchodzą i wejść nie mogą... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7107216 Napisano: 09.07.2023 14:24:38 w PODZIĘKOWANIA
psotka
Dziękuję bardzo za kody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7106695 Napisano: 06.07.2023 20:51:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ale nudny ten tydzień. Nic nie rozwiązują, mały ruch na forum, a ja lubię zgiełk. Mógłby chociaż Smolar już to Dino do końca rozwiązać:)

Idealny moment żeby zabrać się za nowe wyzwania emotka  No ale faktycznie dziwny ten Smolarek że tak zaniemógł z Dino...

Tak naprawdę jak dla mnie to niewiele jest nowego, wartego uwagi. To co miałam zrobić, w zasadzie już zrobiłam.

Zgadzam się w obu kwestiach. Nuuudy + brak ciekawych konkursów Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7106694 Napisano: 06.07.2023 20:48:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mnie by się przydała taka opcja, żeby można było sobie zrobić taką prywatną, widoczną tylko dla nas, notatkę o konkretnym użytkowniku. Zapewne to mnóstwo roboty, więc nie będę jakoś bardzo mocno naciskać, ale pionas jakbyś kiedyś bardzo, bardzo się nudził, to chętnie przygarnęłabym taką funkcjonalność  emotka

ja takie info dodaje sobie w notatkach na głównej. a pewnie ci chodzi o konkretny profil danej osoby, żeby wpisać sobie takie info?

W jakich notatkach? emotka  Chyba nie widziałam takiej opcji. Ale tak, mi chodzi o to, żebym mogła sobie dodać notatkę o konkretnej osobie w jej profilu, ale taką widoczną tylko dla mnie emotka  

Mam też pytanie, co daje zablokowanie jakiejś osoby? Ja nie widzę jej wpisów, ona moich? Czy ta osoba wie, że mam ją w zablokowanych? Jak to wygląda pionas?

Widzisz jej wpisy, ona Twoje. Nie może wysłać do Ciebie wiadomości. I chyba tylko w ten sposób może dowiedzieć się, że ja zablokowałaś. Przynajmniej kiedyś to tak działało. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7106357 Napisano: 05.07.2023 15:41:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Nom, na forum jest praca przerysowana z internetu, no chyba że pomalowane serduszko i dodane pralinki są wystarczającym wkładem własnym  emotka

Faktycznie emotka  Ta chociaż narysowana ręcznie, nie wydrukowana, ale dalej jest plagiatem (no chyba, że została wykupiona licencja, bo widzę taką opcję).

Która to praca? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7105917 Napisano: 04.07.2023 11:22:06 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7105742 Napisano: 03.07.2023 19:14:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alexandra_sasa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Do laureatow konkursu Alpro - widziałem, że parę osób nie mogło zapłacić, czy już się udało komus? Byłam przed chwilą w Carrefour i nie przechodziło, ani jako karta podarunkowa ani jako bon. Dwie osoby próbowaly i ciągle odrzucało. Jak to trzeba zrealizować?

Próbowałam jakiś tydzień -dwa temu, niestety bez skutku. Panie próbowały na różne sposoby, najpierw same, potem wg instrukcji, którą miały. Skanowały, wpisywały ręcznie i lipa.

Co w takim wypadku? Bo przyznam szczerze, że zostawiam go na wakacje na jakąś czarną godzinę i fajnie by jednak było jakby można było go zrealizować 🤔

Tego nie wiem. Problem dotyczy ogólnie tych e-kart, a nie wyłącznie tych z Alpro. Carrefour wprowadził je, a najwidoczniej nie zadbał o właściwe przeszkolenie pracowników i nie dopracował tego od strony technicznej. U mnie jak już wydawało się, że pójdzie to system się zawiesił i odrzucił transakcję. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7105736 Napisano: 03.07.2023 19:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

Do laureatow konkursu Alpro - widziałem, że parę osób nie mogło zapłacić, czy już się udało komus? Byłam przed chwilą w Carrefour i nie przechodziło, ani jako karta podarunkowa ani jako bon. Dwie osoby próbowaly i ciągle odrzucało. Jak to trzeba zrealizować?

Próbowałam jakiś tydzień -dwa temu, niestety bez skutku. Panie próbowały na różne sposoby, najpierw same, potem wg instrukcji, którą miały. Skanowały, wpisywały ręcznie i lipa. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7105650 Napisano: 03.07.2023 14:22:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Halo Lipcu. Czekam tu na piękne nagrody ❤️ Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

@gnieszk@

#7105201 Napisano: 01.07.2023 11:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

Ciekawa jestem czy oni sa w stanie jakkolwiek udowodnić sztuczne nabijanie głosów czy jedyne co mogli zrobić to tą blokade na 10 szt.

Ale co to znaczy sztuczne nabija nie głosów? Umówmy się... ze spontanicznym głosowaniem internautów na najlepszą pracę nie ma to nic wspólnego. Wszystkie prace, które mają dużo polubień to prace, których autorzy o te głosy gdzieś poprosili. Czy to rodzinę, czy znajomych czy obcych...

To chyba w na każdym forum proszą o te głosy bo tak naprawdę mało komu chciałoby się klikać ot tak 10 razy i to jeszcze codziennie. Musieliby cały czas o te głosy prosić i przypominać. W sumie jeśli naprawdę tak to wygląda to ten ipad powinni dostać bo ja przyznam szczerze jak zobaczyłam te skoki głosów to straciłam motywację.

Oczywiście, że tak.  Nagrody powinna przyznać komisja. To nie te czasy, żeby internauci głosowali. Prawda jest taka, że nie wygrają prace najlepsze, a takie, których autorzy się o głosy sami postarają. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7105198 Napisano: 01.07.2023 11:38:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ostin789 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

Ciekawa jestem czy oni sa w stanie jakkolwiek udowodnić sztuczne nabijanie głosów czy jedyne co mogli zrobić to tą blokade na 10 szt.

Ale co to znaczy sztuczne nabija nie głosów? Umówmy się... ze spontanicznym głosowaniem internautów na najlepszą pracę nie ma to nic wspólnego. Wszystkie prace, które mają dużo polubień to prace, których autorzy o te głosy gdzieś poprosili. Czy to rodzinę, czy znajomych czy obcych...

Chodzi mi o zmienne ip.

O tym samym piszę. Jaka jest różnica między zmienianiem IP a głosowaniem przez wiele poproszonych osób? I tu i tu jest to "sztuczne nabijanie głosów". Pomijam fakt jak niby miałaby agencja to sprawdzić? Jest blokada na 10 głosów z IP i tyle.  Są prace przepiękne, które mają 50 głosów i słabsze, które mają ich kilkaset. Niektórzy autorzy pewnie nawet nie wiedzą, że można nie jeden a 10 głosów oddać dziennie. Wyświetl w wątku >>
2 Ostin789, mia 0

@gnieszk@

#7105190 Napisano: 01.07.2023 11:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

;)

zbieranie głosów w Rafaello to bieżace wyzwanie roku emotka

Taaa... ja już żałuję, że namówiłam siostrzenicę na ten konkurs emotka  Już się dzieją cyrki z głosami. Ktoś kto jeszcze chwilę temu miał mniej niż 10 głosów, teraz nagle ma ponad 700. Jak tak to będzie wyglądać to odpuszczamy, bo nie będziemy brać udziału w takim cyrku. A Raffaello/agencja może pójdzie po rozum do głowy i następnym razem przyzna wszystkie nagrody komisyjnie. Czy nie byłoby fajnie jakby komisja wybrała 30 najlepszych prac i rozdała po ipadzie, a kolejnym 60 dała po 5 stówek?

Może chadzają ludzie po barach i galeriach za darmowym wi-fi i nabijają głosy?

Wystarczy zmienne IP i można hulać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7105003 Napisano: 30.06.2023 15:57:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Czy wygraliście w konkursie grillowym Dino dwa razy na tę samą osobą. Niby regulamin tego nie zabrania ale czy jest tak faktycznie?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7104988 Napisano: 30.06.2023 15:31:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

stokrotka11 napisał(a):

Ile mieliście punktów z quizu Somersby w przypadku wygranej - leżaka?

W 1 etapie wystarczyło trzydzieści kilka na leżak. Teraz pewnie więcej bo pytania się powtarzają więc wyniki są lepsze.
A ja bym się chętnie dowiedziała ile na kosz?

Ponad 500. Od razu mówię, że to nie mój wynik emotka

Łooo Panie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0