Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7294219 Napisano: 04.09.2025 17:41:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Słuchajcie czy ktoś będzie łaskawy i wyniki się paragonem z lipca(ewentualnej 1 sierpnia)  Nałęczowianka na początek sierpnia, mój wyblakł  🥶a zostały mi sierpniowe od 2.08

jak? przeciez tam masz numer paragonu

Nie,  tam wyjątkowo przy zgłoszeniu nie podawało się numeru  paragonu, tylko prefix woda. .oni wszystkim do wejścia wysłali numer 1234 i potem sie dołącza paragon .ale już sprawa załatwiona .

W Nałęczowiance w Biedronce? Przecież podawało się numer paragonu i datę w SMS-ie Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#7294139 Napisano: 04.09.2025 16:28:00 w Informują
Informują z Konkurs "Świętuj z nami do potęgi N" Biedronka

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7294138 Napisano: 04.09.2025 16:27:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nałęczowianka Biedra 100 zł (teraz sms) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7294136 Napisano: 04.09.2025 16:26:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

sper01Morti84
rodzina gocha542

I ode mnie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7293979 Napisano: 04.09.2025 11:48:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mail Chemia do Blika Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7292735 Napisano: 31.08.2025 14:28:03 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

psotka napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.

Skąd podkradają?

Z topu: oddam za darmo ...

Yyy To chyba po to tam je ktoś wpisuje, żeby ktoś z nich skorzystał?

Pewnie chodzi o łapkę lub znak jakiś że ktoś bierze

No to chyba "podkradanie" to nieco niewłaściwe określenie. Skoro to wątek Oddam za darmo. A, że ktoś nie dał znać, że skorzystał to inna sprawa. Obowiązku takiego nie ma, choć pewnie ułatwia to innym życie. Nie wiem czy tam się wpisuje kod na początku czy po zrobieniu tego quizu. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

@gnieszk@

#7292724 Napisano: 31.08.2025 14:00:46 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

psotka napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.

Skąd podkradają?

Z topu: oddam za darmo ...

Yyy To chyba po to tam je ktoś wpisuje, żeby ktoś z nich skorzystał? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

@gnieszk@

#7292718 Napisano: 31.08.2025 13:11:47 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Skąd podkradają? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

@gnieszk@

#7292686 Napisano: 31.08.2025 10:29:05 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam
-Always Kaufland
-Fairy Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7292635 Napisano: 30.08.2025 21:05:10 w Wkurza mnie...
emi napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

emi napisał(a):

Tu nie chodzi o kaliber czynu a zresztą czy może być większy od wyrwania dziecku tego na co cały mecz czekał i dostał od Kamila Majchrzaka. To jest kradzież, perfidna kradzież a facet to żaden fejk , Jego prawnik wydał oświadczenie, ale niestety ono tylko go pogrąża. Co trzeba mieć w głowie (pomijam etykę ) żeby na trybunach , przy masie ludzi i kamer okradać dziecko. Film z kradzieży ukazał się w telewizji po meczu Coco Gauf z Magdaleną Fręch, więc obejrzał to cały tenisowy świat.
Na szczęście Kamil to człowiek o wielkim sercu- dał apel o poszukiwaniu chłopca i jest szczęśliwy finał- chłopiec odnaleziony i nagrodzony czapeczką  

Wszyscy znamy tą historię i jej zakończenie. Dlaczego facet miałby być fejkiem?
Fejkowy to jest jak się okazuje wpis na GoWork, właśnie ten niby kancelarii. Ktoś sobie wygenerował pewnie w Chacie pisemko prawnicze i tam wstawił. A ludzie łyknęli choć to w sumie chyba niemożliwe, żeby jakikolwiek prawnik tak działał. Na GoWork można sobie wpisać dowolną nazwę użytkownika, a że wpisano akurat tą kancelarię? Oni jak się okazuje nigdy DrogBruku nie reprezentowali i nie mają z p. od czapki nic wspólnego. A obrywają teraz równo z nim. Facet zachował się beznadziejnie i każdy to wie. Natomiast hejtująca go bez opamiętania horda to zupełnie odrębny temat. To takie samo zło.

Nie popieram linczu ale też nie bronię winowajcy.
Zawsze będę przeciwko oszustom i złodziejom gdziekolwiek by to nie było!

A kto go broni? Bo na pewno nie ja.
Tylko między krytyczną oceną zachowania a internetowym linczem niesionym nienawiścią jest dość spora różnica. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7292626 Napisano: 30.08.2025 20:04:04 w Wkurza mnie...
emi napisał(a):

Tu nie chodzi o kaliber czynu a zresztą czy może być większy od wyrwania dziecku tego na co cały mecz czekał i dostał od Kamila Majchrzaka. To jest kradzież, perfidna kradzież a facet to żaden fejk , Jego prawnik wydał oświadczenie, ale niestety ono tylko go pogrąża. Co trzeba mieć w głowie (pomijam etykę ) żeby na trybunach , przy masie ludzi i kamer okradać dziecko. Film z kradzieży ukazał się w telewizji po meczu Coco Gauf z Magdaleną Fręch, więc obejrzał to cały tenisowy świat.
Na szczęście Kamil to człowiek o wielkim sercu- dał apel o poszukiwaniu chłopca i jest szczęśliwy finał- chłopiec odnaleziony i nagrodzony czapeczką  

Wszyscy znamy tą historię i jej zakończenie. Dlaczego facet miałby być fejkiem?
Fejkowy to jest jak się okazuje wpis na GoWork, właśnie ten niby kancelarii. Ktoś sobie wygenerował pewnie w Chacie pisemko prawnicze i tam wstawił. A ludzie łyknęli choć to w sumie chyba niemożliwe, żeby jakikolwiek prawnik tak działał. Na GoWork można sobie wpisać dowolną nazwę użytkownika, a że wpisano akurat tą kancelarię? Oni jak się okazuje nigdy DrogBruku nie reprezentowali i nie mają z p. od czapki nic wspólnego. A obrywają teraz równo z nim. Facet zachował się beznadziejnie i każdy to wie. Natomiast hejtująca go bez opamiętania horda to zupełnie odrębny temat. To takie samo zło. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

@gnieszk@

#7292610 Napisano: 30.08.2025 18:48:59 w Wkurza mnie...
atlantydek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ale mnie wkurzył typ, który na US Open sprzątnął sprzed nosa dzieciakowi czapkę z autografem Majchrzaka. Okazało się, że to Polak, prezes firmy budowlanej Drog-Bruk.  Ludzie masowali zaczęli wstawiać opinię na serwisach rekrutacyjnych . On zamiast okazać skruchę wyzywał ludzi od biedaków i motłochu i nazywał to lekcją wychowawczą dla dziecka - kto szybszy ten lepszy. Drogo burak zapłaci za to.  Dziecko zostało odnalezione przez Majchrzaka i ma już czapkę
https://eurosport...23216309/story.shtml

A mnie akurat cieszy ta lekcja wychowawcza, oczywiście lekcja wychowawcza dla tego buraka.

I te jego pokrętne tłumaczenia..., to już ten bruk, który kładzie wyższy poziom sobą reprezentuje.

Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylo spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona.

Masz rację, sam nie jestem fanem takich internetowych krucjat i linczów.  Wszyscy popełniamy błędy i podlegamy wyższym i niższym emocjom, trudno skreślać człowieka po momencie słabości.  Żeby to tutaj zatrzymać, wystarczyłoby kilka słów i przepraszam, To nie jest przypadkowy Kowalski, który jest zagubiony,  nie wie lub nie ma narzędzi, aby zareagować. To prezes znacznej  firmy - partner Polskiego Związku Tenisowego.

Może tak, może nie. Tłum poczuł krew i nic go już nie zatrzyma, aż nie dojedzie ofiary. Mam wrażenie, że jako naród to uwielbiamy. O taaak. Ustalmy tożsamość i heja na niego, bez żadnych zahamowań.  Opinie w google V, kometarze V , posty V. Nie zatrzymujmy się na nim, jest przecież jeszcze jego rodzina. Facet zachował się dziecinnie i żenująco i to fakt. Ale nadal mówimy o czapce... Strach pomyśleć co by było ,gdyby powód był większego kalibru. Obserwowałam ostatnio te zachowania przy aferze z KPO. Jedną ze ściganych była kobieta właścicielka pizzerii, która złożyła wniosek o pieniądze na solarium. Fala hejtu jaki się na nią wylał była jakaś szalona. Co najlepsze to ona wcale tej kasy ostatecznie nie wzięła i nie weźmie, bo lokal, w którym miało stanąć solarium nie spełniał warunków i wycofała wniosek. Ale co to kogo obchodzi. Mam wrażenie, że niektórzy ludzie są tak nienawistni, że nie ma dla nich nic lepszego jak to, gdy mogą dać upust swojej złości. 
A i na GoWork-u każdy może wpisać co chce. Wpis kancelarii, który był tam  zamieszczony (co w sumie od początku było dziwne, że tam go dali jako niby oficjalne oświadczenie) okazał się fejkiem. A kancelaria WKB Lawyers firmy pana od czapki nigdy nie reprezentowała... Ale co to kogo. Też im ludzie smarują opinie na google. I jeszcze inne firmy o nazwach podobnych do DrogBruku też obrywają, bo się paru Januszom pomyliły firmy. Jakieś szaleństwo. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7292601 Napisano: 30.08.2025 18:10:59 w Wkurza mnie...
samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ale mnie wkurzył typ, który na US Open sprzątnął sprzed nosa dzieciakowi czapkę z autografem Majchrzaka. Okazało się, że to Polak, prezes firmy budowlanej Drog-Bruk.  Ludzie masowali zaczęli wstawiać opinię na serwisach rekrutacyjnych . On zamiast okazać skruchę wyzywał ludzi od biedaków i motłochu i nazywał to lekcją wychowawczą dla dziecka - kto szybszy ten lepszy. Drogo burak zapłaci za to.  Dziecko zostało odnalezione przez Majchrzaka i ma już czapkę
https://eurosport...23216309/story.shtml

A mnie akurat cieszy ta lekcja wychowawcza, oczywiście lekcja wychowawcza dla tego buraka.

I te jego pokrętne tłumaczenia..., to już ten bruk, który kładzie wyższy poziom sobą reprezentuje.

Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylko spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona. Wyświetl w wątku >>
2 mia, cb656 0

@gnieszk@

#7292332 Napisano: 29.08.2025 17:20:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
estrelitta napisał(a):

as32572 napisał(a):

A wysyłka nagród (kart) z loterii Media Expert idzie na bieżąco? Mam dwie wygrane z okolic 10 sierpnia i żadnej nie wysłali.

U mnie podobnie. Tych z poczatku loterii nie widać a późniejsze dotarły emotka

Wysyłają to w cały świat. Też mam późniejsze, a wcześniejszych brak. Z jednych żadnego powiadomienia i brak przesyłki w aplikacji, karty kurier wrzucił po prostu do skrzynki na listy. Z innych powiadomienie mailowe o nadaniu i przesyłka była w aplikacji. Jakiś chaos taki. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7292331 Napisano: 29.08.2025 17:17:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zezowaty_kot napisał(a):

estrelitta napisał(a):

as32572 napisał(a):

A wysyłka nagród (kart) z loterii Media Expert idzie na bieżąco? Mam dwie wygrane z okolic 10 sierpnia i żadnej nie wysłali.

U mnie podobnie. Tych z poczatku loterii nie widać a późniejsze dotarły emotka

A te karty są fizyczne? Nie na maila?

Nie. Zwykłe karty, ślą Inpostem. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7292117 Napisano: 29.08.2025 08:23:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Jestemnowa napisał(a):

Czy miał ktoś z was taką sytuację 
Wysłałam paczkę ( wymiary , waga podalam nawet  trochę Większe ) koszt 200 zł za wysyłkę a tu dziś faktura 400 zł dopłaty do wysyłki miesiąc po dostarczeniu jej do odbiorcy . No 🤬 łącznie 600 zł za wysyłkę a towar w niej za 400 zł . To się nadaje do jakiegoś rzecznika praw czy nie bardzo ?

Przede wszystkim dobrze sprawdź nadawcę wiadomości bo często takie SMSy czy maile to oszustwo i wcale nie są od firmy kurierskiej. A najlepiej sama skontaktuj się z firmą i poproś o wyjaśnienie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7291985 Napisano: 28.08.2025 19:07:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Ja nie brałam  udział w Martes ale wygrałam kiedyś w tymbark ,szybko poszedł nawet z takimi dziwnymi napisami emotka  Trochę kłopotów było ,żeby go spakować ,ale się udało emotka  Ja polecam rowery kross . Najlepiej stacjonarnie przymierzyć i później kupić przez internet w dużo niższej  cenie emotka

To były zielone Embassy prawda? Jeszcze niektórzy się z nimi bujają na OLX. Jasne, że zdarza się tak, że sprzeda się w miarę szybko. Ale ja mam zdecydowanie więcej tych negatywnych doświadczeń, że trwa to nawet i niemal rok. Aktualnie mam 3 na sprzedaż. Jak sprzedałam niedawno jeden to cieszyłam się jakbym coś wygrała. Swoją drogą Kross właśnie. W momencie wygranej wart był 2500 zł. Po dwóch miesiącach od mojej wygranej Media Expert zrobił na niego promkę na 1600 zł ... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7291966 Napisano: 28.08.2025 18:04:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karolaaajn napisał(a):

as32572 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy wszyscy dostali w Martesie te rowery, co wybrali? emotka  Wiem, że organizator decyduje, darowanemu rowerowi się nie zagląda w zęby, ale tak się zastanawiam, ile osób wybrało inny i dostało inny... emotka

Część dostała taki jaki chciała, ale że pewnie mało kto wybierał juniora to damskich i męskich nie wszystkim starczyło emotka  Ci co dostali maile najwcześniej dostawali wybrane rowery, im późniejszy mail tym mniejsza szansa na wybrany rower.
A jaki dostałeś? Właśnie juniora?

No Juniora właśnie, tylko jeździć chyba sam na nim będę emotka

Zaraz święta, a potem sezon komunijny emotka  może masz chrześniaka, a jak nie to szybko sprzedasz, tylko na pewno będzie to mniejsza kwota niż za męski czy damski, ale zawsze coś.

Dla mnie rower to chyba najgorsza nagroda do sprzedaży. Nie dość, że zajmuje sporo miejsca to nawet w dobrej cenie ciężko sprzedać.

To ja mam bardzo dobre doświadczenie ze sprzedażą emotka  Może akurat trafiłam w dobre momenty. Dziecięce powinny pójśc szybko właśnie w okresie komunijnym. Można popytać znajomych, którzy mają komunie chrześniaka albo własnego dziecka emotka

Najwidoczniej. Bo ogólnie na rynku rowerowym jest zastój od dłuższego czasu. Właściwie po boomie covidowym. Sklepy robią duże promocje a i tak mają problem ze sprzedażą. Z konkursy Milki na OLX wisi kilkanaście szt. Plumbike. Ceny niektórych już poobniżane z początkowych 2500 zł do 1500 zł . Jeden był już za niecały tysiąc zł i chyba tylko on poszedł.
Załamanie na rynku rowerów. Branża mówi, co się stało

Załamanie załamaniem, ja sobie zostawiłam Plumbike ale już chyba każdy z rodziny się przymierzał i nikomu się na tym nie da jeździć. Nie wiem co robimy źle, ogólnie ten kierownik jest jakiś szeroki  emotka

Podpinając się pod tę nitkę - jeśli ktoś z Was ma na sprzedaż rower męski to proszę o kontakt emotka  Ciekawy temat z tym problemem w branży rowerowej, nie wiedzialam o tym, a od lat bezskutecznie próbuję wygrać dla męża rower. Chyba jednak muszę go kupić emotka

Jeśli nie kupisz teraz to warto poczekać na zimę. Wtedy to już ceny lecą na łeb na szyję. Dobre oferty ma choćby Media Expert. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7291879 Napisano: 28.08.2025 15:01:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@ napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy wszyscy dostali w Martesie te rowery, co wybrali? emotka  Wiem, że organizator decyduje, darowanemu rowerowi się nie zagląda w zęby, ale tak się zastanawiam, ile osób wybrało inny i dostało inny... emotka

Część dostała taki jaki chciała, ale że pewnie mało kto wybierał juniora to damskich i męskich nie wszystkim starczyło emotka  Ci co dostali maile najwcześniej dostawali wybrane rowery, im późniejszy mail tym mniejsza szansa na wybrany rower.

Zaraz święta, a potem sezon komunijny emotka  może masz chrześniaka, a jak nie to szybko sprzedasz, tylko na pewno będzie to mniejsza kwota niż za męski czy damski, ale zawsze coś.

Dla mnie rower to chyba najgorsza nagroda do sprzedaży. Nie dość, że zajmuje sporo miejsca to nawet w dobrej cenie ciężko sprzedać.

To ja mam bardzo dobre doświadczenie ze sprzedażą emotka  Może akurat trafiłam w dobre momenty. Dziecięce powinny pójśc szybko właśnie w okresie komunijnym. Można popytać znajomych, którzy mają komunie chrześniaka albo własnego dziecka emotka

Najwidoczniej. Bo ogólnie na rynku rowerowym jest zastój od dłuższego czasu. Właściwie po boomie covidowym. Sklepy robią duże promocje a i tak mają problem ze sprzedażą. Z konkursy Milki na OLX wisi kilkanaście szt. Plumbike. Ceny niektórych już poobniżane z początkowych 2500 zł do 1500 zł . Jeden był już za niecały tysiąc zł i chyba tylko on poszedł.
Załamanie na rynku rowerów. Branża mówi, co się stało Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7291873 Napisano: 28.08.2025 14:46:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Yazpik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Dla mnie rower to chyba najgorsza nagroda do sprzedaży. Nie dość, że zajmuje sporo miejsca to nawet w dobrej cenie ciężko sprzedać. Wyświetl w wątku >>