Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
@gnieszk@
Postów 3664
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd podkradają? Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Always Kaufland
-Fairy Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kto go broni? Bo na pewno nie ja.
Tylko między krytyczną oceną zachowania a internetowym linczem niesionym nienawiścią jest dość spora różnica. Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszyscy znamy tą historię i jej zakończenie. Dlaczego facet miałby być fejkiem?
Fejkowy to jest jak się okazuje wpis na GoWork, właśnie ten niby kancelarii. Ktoś sobie wygenerował pewnie w Chacie pisemko prawnicze i tam wstawił. A ludzie łyknęli choć to w sumie chyba niemożliwe, żeby jakikolwiek prawnik tak działał. Na GoWork można sobie wpisać dowolną nazwę użytkownika, a że wpisano akurat tą kancelarię? Oni jak się okazuje nigdy DrogBruku nie reprezentowali i nie mają z p. od czapki nic wspólnego. A obrywają teraz równo z nim. Facet zachował się beznadziejnie i każdy to wie. Natomiast hejtująca go bez opamiętania horda to zupełnie odrębny temat. To takie samo zło. Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i na GoWork-u każdy może wpisać co chce. Wpis kancelarii, który był tam zamieszczony (co w sumie od początku było dziwne, że tam go dali jako niby oficjalne oświadczenie) okazał się fejkiem. A kancelaria WKB Lawyers firmy pana od czapki nigdy nie reprezentowała... Ale co to kogo. Też im ludzie smarują opinie na google. I jeszcze inne firmy o nazwach podobnych do DrogBruku też obrywają, bo się paru Januszom pomyliły firmy. Jakieś szaleństwo. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zapominajmy o rozwścieczonym, pełnym nienawiści, żądnym krwi tłumie, który gotów jest faceta zlinczować jak go tylko spotka. Żeby nie było. Zachowanie faceta beznadziejne i absolutnie go nie bronię. Ale ja za każdym razem jak obserwuję takie reakcje, które też są jakieś szalone to jestem przerażona. Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przede wszystkim dobrze sprawdź nadawcę wiadomości bo często takie SMSy czy maile to oszustwo i wcale nie są od firmy kurierskiej. A najlepiej sama skontaktuj się z firmą i poproś o wyjaśnienie Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To były zielone Embassy prawda? Jeszcze niektórzy się z nimi bujają na OLX. Jasne, że zdarza się tak, że sprzeda się w miarę szybko. Ale ja mam zdecydowanie więcej tych negatywnych doświadczeń, że trwa to nawet i niemal rok. Aktualnie mam 3 na sprzedaż. Jak sprzedałam niedawno jeden to cieszyłam się jakbym coś wygrała. Swoją drogą Kross właśnie. W momencie wygranej wart był 2500 zł. Po dwóch miesiącach od mojej wygranej Media Expert zrobił na niego promkę na 1600 zł ... Wyświetl w wątku >>
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Załamanie na rynku rowerów. Branża mówi, co się stało Wyświetl w wątku >>