Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7102478 Napisano: 21.06.2023 16:49:02 w Smolar
Czy 18-ty poszedł z Dino? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7102388 Napisano: 21.06.2023 13:34:50 w Czy informują/ informowali?
flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

basiag napisał(a):

za jaki dzień ostatnio informowali z " Grillowy konkurs z Dino " ??

wg mnie do 15.06, grałem 16.06 i jeszcze nie mam sms-a emotka

Jest w tym logika 😉

Inf do 16-tego włącznie. Nie było wynikowy za weekend

Mi tam pasuje, bo grałam po raz pierwszy w tym konkursie w niedzielę. Ale nie wiem co Maverick na to? Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

@gnieszk@

#7102381 Napisano: 21.06.2023 13:07:44 w Czy informują/ informowali?
maverick napisał(a):

basiag napisał(a):

za jaki dzień ostatnio informowali z " Grillowy konkurs z Dino " ??

wg mnie do 15.06, grałem 16.06 i jeszcze nie mam sms-a emotka

Jest w tym logika 😉 Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

@gnieszk@

#7102374 Napisano: 21.06.2023 12:56:33 w Wkurza mnie...
tormenta77 napisał(a):

Musieliśmy uśpić dzisiaj kota. Tego ze zdjęcia profilowego. Już go nie ma emotka  
Wzieliśmy go ponad 18 lat temu ze schroniska.
To moje pierwsze dziecko...
Strasznie mi źle. Starość ludzi i zwierząt jest straszna emotka

Tak bardzo mi przykro emotka  Swojego kota pożegnałam 6 lat temu i dalej boli emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7102331 Napisano: 21.06.2023 10:10:19 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

kupila88 napisał(a):

No może tak ale może jakaś osoba która tam pracuje zrobiłam przysługę i udzieliła tej inf

Bazy w US są monitorowane, być może bazy w usc też. Naprawdę myślisz, że ktoś się będzie narażał, żeby udostępnić komuś dane, do których nie powinien mieć dostępu? Taka "przysługa" może kogoś sporo kosztować. Zakładam, że chodzi o sytuację, gdy autorka posta jest oszukiwana przez partnera i chce mieć pewność czy gość jest rozwiedziony czy nie. No sorry, ale jeśli gość sam z siebie ma problem z pokazaniem wyroku rozwodowego albo aktu małżeństwa to ja nie wiem na co tu czekać. Do widzenia i tyle, a nie zabawa w jakiegoś detektywa.

Edit. Ok, widzę że odpowiadam autorce posta emotka  przez formę odpowiedzi (brak cytowania i gramatykę) myślałam, że ktoś się wtrącił do rozmowy;) Więc kupila88 nie tędy droga

W USC również są monitorowane. Mam koleżankę, która pracuje w Wydziale Spraw Obywatelskich czy jak go tam zwał (ewidencja ludności, dowody oi itd ). Mówiła, że każdy wgląd do bazy, choćby sprawdzenie numeru PESEL jest odnotowywany i zostaje po takiej czynności ślad. Tzn. kto i kiedy sprawdzał. Oczywiście musi to mieć uzasadnienie. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7102322 Napisano: 21.06.2023 09:47:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

@gnieszk@

#7102039 Napisano: 20.06.2023 10:42:24 w Avanti
simonapp napisał(a):

joan napisał(a):

U nas w całym konku Dino  & Pepsi: 1/6. 
Wygrało (bon) najlepsze zgłoszenie - oczywiście to moja subiektywna ocena  emotka   
Gratulacje dla zwycięzców! emotka

U mnie 1/5. 
i wiele nadziei w rodzinie, które dały identyczne inicjały zwycięzców.
emotka   I tutaj taka propozycja dla Agencji, która obopólnie dałaby wiele pożytku. 
GDYBY TAK PRZY dotychczasowych danych, na liście pojawiał się również numer zwycięskiego paragonu. 
Co Wy na to emotka
Co Agencja na to emotka

Uważasz, że agencja tak zrobi, bo Ty tak wymyśliłeśemotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7101769 Napisano: 19.06.2023 10:28:34 w Czy informują/ informowali?
1. Lambi ostatni etap
2. Prince Polo Lewiatan
3. Listerine Rossmann? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7101600 Napisano: 18.06.2023 11:26:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ankann napisał(a):

Hej,jak mogę zapytać jakie rezultaty macie w Somersby?

A Ty? Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

@gnieszk@

#7101470 Napisano: 17.06.2023 11:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

Mam pytanie do wyników rodowitej czy ta miejscowość obok inicjałów to miejscowość zamieszkania czy sklepu ? Raczej nie mam się co łudzić ale może akurat emotka

Hej, u mnie wpisali miejscowość zamieszkania (po wcześniejszym potwierdzeniu nagrody telefonicznie) a kupowałam wode w innym mieście. Chyba nie wpisywało się miejsca zamieszkania przy wysyłaniu zgłoszenia?

Na moje to chyba zamieszkania... Ale tam mają niezły, oględnie rzecz ujmując, bałagan z tymi danymi. Mi wpisali zupełnie inną miejscowość niż podawałem (w innym województwie). W niektórych też zamiast miejscowości podają inicjały... Coś im się chyba rozjechało w tym exelu emotka

Zdarzało się, że wstawiali listę przed wykonaniem wszystkich telefonów. Więc wychodzi na to, że to miejscowości sklepu, bo tylko te podawało się w formularzu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#7100842 Napisano: 15.06.2023 11:39:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś czeka jeszcze na bon Netto z Żywiec Zdrój? Do mnie nie dotarł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7100540 Napisano: 14.06.2023 16:33:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lambi informowało dziś z ostatniego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7100449 Napisano: 14.06.2023 14:20:20 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

escada napisał(a):

wkurzam się na własną głupotę - rozerwałam kopertę Fedexu razem z  2 bonami do Dino , które latały po kopercie luzem
chciałam z nimi jutro pojechac na zakupy .To już sobie pojechałam, wrrr
Miał ktoś może tak, że bony się uszkodziły? co robić? podejrzewam, że w sklepie nie ma co próbowac, kasjerka nie przyjmie,
Napisac do agencji i poprosić  o wymianę?  
mam nadzieję,ze uda się je jakoś uratować,

ale to ty rozwaliłaś ten bon to dlaczego agencja ma z własnej kieszeni ponosić koszt nowych bonów? Możliwe ze uda się załatwić ze przyjmą ci te uszkodzone bony, ale to musisz kontaktować się z dino.

naderwane w rogu, obydwa identycznie i identycznie z kopertą, zrobiłam od razu fotkę a teraz szukam maila do Dino:) mam nadzieję że pomogą

Jeśli są tylko naderwane to możliwe, że je w sklepie zrealizują. Zapytaj. Ja  miałam przedarte "na pół" i sklejone taśmą z Lidla i kasjerka zapytała kierowniczki i ta pozwoliła, żeby takie przyjęła. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7100441 Napisano: 14.06.2023 14:13:31 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

escada napisał(a):

wkurzam się na własną głupotę - rozerwałam kopertę Fedexu razem z  2 bonami do Dino , które latały po kopercie luzem
Miał ktoś może tak, że bony się uszkodziły? co robić? podejrzewam, że w sklepie nie ma co próbowac, kasjerka nie przyjmie,

Napisz do Dino. Ja kiedyś przegapiłam termin ważności bonów i pozwolili mi je zrealizować. Skontaktowali się z konkretnym sklepem (ustalili ze mną który). I nie było problemu.

ooo, dziękuję za radę:) szybko to załatwili i czy wystarczyło powołanie się na rozmowę czy musiałaś mieć jakies wydrukowane maile i inne cuda?

Całkiem je przedarłaś czy są naderwane? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7100424 Napisano: 14.06.2023 14:03:38 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

escada napisał(a):

Napisz do Dino. Ja kiedyś przegapiłam termin ważności bonów i pozwolili mi je zrealizować. Skontaktowali się z konkretnym sklepem (ustalili ze mną który). I nie było problemu.

ooo, dziękuję za radę:) szybko to załatwili i czy wystarczyło powołanie się na rozmowę czy musiałaś mieć jakies wydrukowane maile i inne cuda?

Oni najpierw ze mną ustalili sklep i dzień, a potem wszystko tak załatwili, że Pani już wiedziały o co chodzi i nic nie musiałam tłumaczyć. Wyświetl w wątku >>
1 escada 0

@gnieszk@

#7100415 Napisano: 14.06.2023 13:54:30 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

Napisz do Dino. Ja kiedyś przegapiłam termin ważności bonów i pozwolili mi je zrealizować. Skontaktowali się z konkretnym sklepem (ustalili ze mną który). I nie było problemu. Wyświetl w wątku >>
1 escada 0

@gnieszk@

#7100413 Napisano: 14.06.2023 13:52:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Myślę, że nie ma sensu, żeby każdy osobno  pisał, że otrzymał bony z Dino Namysłów.  Wiemy już, że wysłali, że Fedexem i że są dokumenty zwrotne  Tym bardziej, że przychodzą wcześniej maile z powiadomieniem o dostarczeniu od firmy kurierskiej. Wyświetl w wątku >>
2 mili05, escada 0

@gnieszk@

#7100394 Napisano: 14.06.2023 12:46:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rany co za nudy... Dawajcie jakieś wyniki (i nagrody oczywiście).  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7100232 Napisano: 13.06.2023 20:53:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

A ja mam pytanko - na jedną osobę mam po 2 bony z Dino  , nie wiecie czy będą razem ? Bo tylko jedno powiadomienie- jak u Was ?

Też mam jedno powiadomienie tam gdzie 2 bony. Mam nadzieję, że razem wysyłają. Wyświetl w wątku >>
0 0