Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7100080 Napisano: 13.06.2023 13:46:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Dzwoniła Pani z Namysłów Dino. Dziś zaczynają wysyłać bony 😊

Nie wiesz czym będą wysyłane ?

Fedex

Co oni maja zamiar do wszystkich dzwonić i informować ,ze bony wysyłają ?

Zapewne główne nagrody a nie wszystkie...

ja mam maila i sms z Fedexu - bon

Telefon pewnie przy głównych a bony- mail Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7100077 Napisano: 13.06.2023 13:43:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Dzwoniła Pani z Namysłów Dino. Dziś zaczynają wysyłać bony 😊

Nie wiesz czym będą wysyłane ?

Fedex

Co oni maja zamiar do wszystkich dzwonić i informować ,ze bony wysyłają ?

Zapewne główne nagrody a nie wszystkie... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7100071 Napisano: 13.06.2023 13:31:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Kto wozi bony Żywiec Netto? Są dokumenty zwrotne? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7100011 Napisano: 13.06.2023 11:18:51 w Avanti
planeta napisał(a):

Witam. Nie wiem, w który wpisać wątek więc wpisuję w ten, który dotyczy się tej agencji. Wygrałam w Lay's Stokrotka, ale mam problem. Numer paragonu jest totalnie nieczytelny. Przechowuję paragony w tym samym miejscu i pozostałe są w porządku, ale ten akurat się cały zmazał. I stąd moje pytanie. Czy mogę liczyć na to, że da się uratować nagrodę, miał ktoś z Was taką sytuację u Avanti? Nazwa produktu jest czytelna i kwota za nią, tylko ten pewnie najważniejszy numer dowodu zakupu. Pocieszcie mnie albo dobijcie emotka  Z góry dzięki emotka

Myślę, że jest szansa. Wyświetl w wątku >>
1 planeta 0

@gnieszk@

#7100008 Napisano: 13.06.2023 11:12:46 w WC - rozmowy o wszystkim
justkra napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

joan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Co wyście tam nazamawiały, że Smolarowi padły serwery?

My niewinni! Wygląda na to, że ludzie ze Smolara chcieli mieć wolny wtorek emotka

No nie wiememotka
Ps. Czy 100 tys. z Serdecznej Loterii jest już zamówione?

Pewnie kilkakrotnie...przez różnych chętnych emotka

No co Ty. To Profesjonalny Haker. Nie przyjąłby kilku zleceń na jedną nagrodę. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7100003 Napisano: 13.06.2023 11:05:58 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Co wyście tam nazamawiały, że Smolarowi padły serwery?

My niewinni! Wygląda na to, że ludzie ze Smolara chcieli mieć wolny wtorek emotka

No nie wiememotka
Ps. Czy 100 tys. z Serdecznej Loterii jest już zamówione? Wyświetl w wątku >>
2 justkra, joan 0

@gnieszk@

#7099999 Napisano: 13.06.2023 10:56:39 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

notta napisał(a):

joan napisał(a):

Joł joł ludzie, czy będziecie nadal brali udział w konkach i loteriach zobaczywszy wpis, co sugeruje wszechobecność zjawiska: "profesjonalne hakowanie"? Czy jest sens w cokolwiek grać? Czy to już koniec? emotka emotka emotka

Ja chyba zakupię usługę wygrajcie mi auto bo gram 15 lat i nic. Może taniej by wyszło u nich niż po tylu latach grania emotka

Wyjdzie taniej, niż zakupy na konki promo! emotka
Tylko trzeba ich przetestować, czy są uczciwi w swej nieuczciwości. Proponuję takie oto wyzwanie: muszom pedzieć, kaj som moje pijondze ze komunji? emotka

Co wyście tam nazamawiały, że Smolarowi padły serwery? Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7099998 Napisano: 13.06.2023 10:52:33 w Smolar
atlantydek napisał(a):

Avanti robi wrogie przejęcie Smolara  emotka

To raczej ten profesjonalny Haker, co się wczoraj ogłaszał  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7099678 Napisano: 12.06.2023 00:27:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

No nie wierzę…
Zawzięłam się i pomimo, iż myślałam, że nie dam rady, wysłałam parę minut przed północą zgłoszenie do Lambi. 
Niestety, brak potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia skłoniło mnie do sprawdzenia maila ( zrobiłam
print screna )  i zrobiłam literówkę w słowie gmail , po prostu zjadłam „i” w słowie gmail…Dlatego nie przyszło do mnie potwierdzenie. Po prostu nie wierzę. A jeszcze trzy razy sprawdzałam czy nie było błędu. Wysyłam dosłownie 2 min przed północą…
Jak myślicie czy jest jakaś szansa aby to naprawić, napisać do nich, zadzwonić jutro ?

😩😢😭

Warto spróbować, napisz po prostu do nich. Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

@gnieszk@

#7099668 Napisano: 11.06.2023 23:41:46 w Pomocy!!!!
Yoko napisał(a):

Pierwszy raz zgłaszam fakturę zamiast paragonu i nie jestem pewna, czy w polu data zakupu powinnam podać datę płatności, czy datę wystawienia faktury? (różni się jednym dniem). Pomoże ktoś? emotka

Datę wystawienia. Wyświetl w wątku >>
2 Yoko, cb656 0

@gnieszk@

#7099555 Napisano: 11.06.2023 09:06:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

a co to ostatnio za wysyp kont troli zakładają by namieszać ale komuś musi die nudzic

To pewnie jedna i ta sama osoba, która zakłada wciąż nowe profile. Moim zdaniem to ktoś kto ma stałe konto od dłuższego czasu a pisaniem z tych nowozakładanych urozmaica sobie czas. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7099543 Napisano: 10.06.2023 22:01:20 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

Listerine Rossmann? Czy informowali?

Nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7099467 Napisano: 10.06.2023 15:03:27 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Kapsułki do prania? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7099230 Napisano: 09.06.2023 12:51:06 w Avanti
Postanowiłam dać szansę Avanti, ale że ogarnęło mnie zwątpienie to mam krótkie pytanie do osób, które mają z tą agencją dobre relacje. Jeśli w formularzu należy dokończyć zdanie to czy faktycznie tak konkretnie robicie (tzn. zdanie gigant na 500 znaków)? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7099131 Napisano: 08.06.2023 21:26:14 w Giełda Kodów ; )
Szukam kodów Somersby. Chętnie wymiana za paragony lub zakup większej ilości w "promocji" 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#7098918 Napisano: 07.06.2023 16:42:35 w Paragony na trwające konkursy
Ktoś chętny na paragon z Kaufland na tabletki Finish za 25 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7098771 Napisano: 07.06.2023 12:32:46 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

człowieku wyluzuj ja już zapomniałam temat zamknięty a ty widzę analizujesz  strasznieemotka

Ten typ tak ma. Jak się czegoś uczepi to koniec. Będzie 3 dni pisał, analizował, edytował, dodawał ponownie 😆 Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

@gnieszk@

#7098723 Napisano: 07.06.2023 11:21:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rodowita koniec złudzeń ☹️
lista z 4 etapu na stronie
Buuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7098397 Napisano: 06.06.2023 13:07:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimxxx napisał(a):

karols napisał(a):

kimxxx napisał(a):

[quote=zielonaszpilka]

kimxxx napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A co z tą rodowita? Informują ten przedostatni etap czy nie? Tylko jedna osoba poinformowana?

Też właśnie czekam jak na szpilkach i się zastanawiam 🙈 przygotowałam im takiego ładnego pdfa, że jak nie zadzwonią to chyba złapię konkursowego doła 🫢

Jesteś pewna, że załączyłaś do zgłoszenia plik .pdf?

Tak byla tam taka możliwość na pewno, ale zasiałaś we mnie wątpliwość 😅 i znalazłam zdjęcie ekranu, które wysłała mi siostra, jest pdf 😊

A co w formie pdf przygotowywałaś:D ? tak z ciekawości

Jadłospis na 5 posiłków z wykorzystaniem Rodowitej 😅 zobaczymy czy było warte zachodu emotka
Pomysł bardzo ciekawy Wyświetl w wątku >>
0 0