Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6847566 Napisano: 02.03.2022 15:34:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ech Avanti O co Ci chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6847236 Napisano: 01.03.2022 11:14:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Może marzec da coś w darze? emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6846951 Napisano: 27.02.2022 20:06:53 w Wkurza mnie...
kuleczkar napisał(a):

1940bruce1973 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Zawsze w domu synom powtarzam, że tylko zdechłe ryby płyną z prądem.

emotka emotka Strzał w dziesiątkę! emotka

Tez tak uważam i podkradam tekst- wykorzystam jak córka podrośnie. Mam nadzieję, że nie zgłosisz mnie w wątku PLAGIATY emotka

To powiedzenie brzmi dobrze, ale jakby nie było zgodne z prawdą nie jest 😉 Pod prąd płyną gatunki anadromiczne, a gatunki katadromiczne z prądem. 

https://www.media...l/ryby-katadromiczne

http://biologiczn...tadromiczne.html?m=1 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6846920 Napisano: 27.02.2022 14:15:41 w Wkurza mnie...
1940bruce1973 napisał(a):

peppa7 napisał(a):

Mi ten Wołyń też się przypomina, ale myślę, że Ukraińcy na przestrzeni dekad się zmienili. W naszych okolicach od lat zawsze ich pełno i raczej są spokojni emotka  Z drugiej strony oni kiedyś zabijali nam brutalnie kobiety i dzieci, teraz my pomagamy ich kobietom i  dzieciom. Ale to akurat jest wspaniałe, bo mi osobiście ich bardzo szkoda emotka

Zgadzam się. Gdyby patrzeć jedynie przez pryzmat historii, w sumie chyba prawie każdy naród kiedyś doznał potwornych krzywd od swego sąsiada, ale to nie znaczy, by pamiętać tylko to, co było bolesne i złe. Z historii należy wyciągać rozsądne, mądre wnioski, by postępować zawsze dobrze i sprawiedliwie, by nie powielać błędów przeszłości. 

Dokładnie tak. Polacy też święci nie byli. Choćby Jedwabne, ale nie tylko w stosunku do Żydów. Były i mordy dokonane w odwecie na Ukraińcach. Zbrodnia nie usprawiedliwia zbrodni. O historii nie wolno zapomnieć, ale obarczanie obecnych pokoleń czynami przodków?  Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6846387 Napisano: 24.02.2022 09:54:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też mam torbę z Milki 😉 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6846323 Napisano: 23.02.2022 18:38:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Pomijając, że konkursowicz nie zrobi takich zakupów na jednym paragonie

emotka No patrz, wczorajszy mój paragon z Auchan - Belvita, Star, Hochland, Knorr, Fanta, Milka  emotka 6 produktów konkursowych. I to nie pierwszy raz tak! Może jak kiedyś trafi się, że będę musiała odesłać paragon do dwóch Agencji to będę "miała nauczkę". Jeszcze się nie trafiło, takie to moje wygrywanie emotka

Ryzykantka z Ciebie 😉

Raczej realistka emotka Pamiętam jak z rok temu za bon robiłam zakupy konkursowe w ITM. Sporo produktów konkursowych, a za mną Pan, że on na konkursy to oddzielnie na paragony bierze. Ja zaskoczona, że "nakrył" mnie konkursowicz, odpowiedziałam, że takiego szczęścia nie mam, więc bez różnicy. Hm, może wtedy jakąś klątwę na siebie rzuciłam emotka emotka Choć z cichą nadzieją, że do czasu... emotka

Ja się kiedyś tak nacięlam i już nie ryzykuję.  Przepadła mi nagroda, na szczęście o niedużej wartości. Niestety nie każda agencja odsyła paragon. Czasem się też zdarza, że wyniki są w podobnym czasie i zwyczajnie czasowo i tak to nic nie da. Kupuję na jednym paragonie tylko jeśli wystarcza im skan. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

@gnieszk@

#6846316 Napisano: 23.02.2022 18:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

paula9891 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

A dokładniej to o zakupy e-konkursowiczów.Jakby ktoś z Nas wymienił swoje:- Cola- Lays- Cheetos
- Star
- Grześki
- Merci
- Lindor
- Princessa
- Nestle
- Milka 
itp
I najlepiej jeszcze suma na paragonie 99,01

Ale tam... W mojej Biedronce nawet nie ma Cheetos... Ani Star. W loteriach nie biorę udziału, Lay's są drogie (kupuję małe paczki w osiedlowym). Więc nawet jeśli jakimś cudem wygram, to w życiu nie zauważycie, że to swój człowiek 🤣

Pomijając, że konkursowicz nie zrobi takich zakupów na jednym paragonie

emotka
No patrz, wczorajszy mój paragon z Auchan - Belvita, Star, Hochland, Knorr, Fanta, Milka  emotka 6 produktów konkursowych. I to nie pierwszy raz tak! Może jak kiedyś trafi się, że będę musiała odesłać paragon do dwóch Agencji to będę "miała nauczkę". Jeszcze się nie trafiło, takie to moje wygrywanie emotka

Ryzykantka z Ciebie 😉 Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

@gnieszk@

#6846303 Napisano: 23.02.2022 16:47:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

A dokładniej to o zakupy e-konkursowiczów.Jakby ktoś z Nas wymienił swoje:- Cola
- Lays
- Cheetos
- Star
- Grześki
- Merci
- Lindor
- Princessa
- Nestle
- Milka 
itp
I najlepiej jeszcze suma na paragonie 99,01

Ale tam... W mojej Biedronce nawet nie ma Cheetos... Ani Star. W loteriach nie biorę udziału, Lay's są drogie (kupuję małe paczki w osiedlowym). Więc nawet jeśli jakimś cudem wygram, to w życiu nie zauważycie, że to swój człowiek 🤣

Pomijając, że konkursowicz nie zrobi takich zakupów na jednym paragonie Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6846165 Napisano: 22.02.2022 20:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

Ciekawy news a propos wielkiej loterii Biedronki: https://media.bie...kanie-z-biedronka W regulaminie chyba nie bylo zapisu, że trzeba się "ujawnić"? emotka  Fajnie, że pani się pokazała.

https://www.faceb...ts/3033132487001051/

Niestety tu bez listy zakupów 😉 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6845504 Napisano: 18.02.2022 20:22:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
estrelitta napisał(a):

Avanti wysyłało już karty do Douglasa z konkursu Pepsi Graj o świąteczne nagrody? 

Pod koniec stycznia Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6845492 Napisano: 18.02.2022 19:24:32 w Czy informują/ informowali?
Misiamarysia zgadzam się. z Tobą. Jedna nagroda na forum / 171 to aż niemożliwe. Tym bardziej, że nie był konkurs nagłośniony w mediach gdzie trzeba było kupić produkt za 2 zł.  Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6845258 Napisano: 18.02.2022 09:41:34 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#6844953 Napisano: 16.02.2022 20:45:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
Misiamarysia emotka
Agaolech89 adamo86 
Gratuluję głównych z Cheetos emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6844145 Napisano: 13.02.2022 13:08:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

Z konkursu BAQ (wygrane kamerki) trzeba odesłać tylko dane ? Paragonu nie trzeba ?

Tam się chyba dołączało w zgłoszeniu jeśli dobrze pamiętam Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

@gnieszk@

#6844142 Napisano: 13.02.2022 12:50:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie kamerka x 2  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6843807 Napisano: 10.02.2022 22:37:59 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

œntralnywihajster napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Może ktoś mi pomoże rozwiązać zagadkę  emotka Byłam dzisiaj z w Biedrze. Jak zwykle brak miejsc na parkingu. Stanęłam tak, że zastawiałam wjazd ewentualnej dostawie. Ale uznałam, że najwyżej powiedzą przez ten ich mikrofon, że kierowca auta o takim numerze ma  odjechać. Zresztą jeszcze jedno auto też tam stało. Ludzi w sklepie chmara. Kasowałam na samoobsługowej i wtedy podeszła do mnie kasjerka i poprosiła żebym odjechała autem bo kierowca nie może wjechać. Męczy mnie teraz skąd ona wiedziała, że to moje auto. Nie pytała innych ludzi tylko podeszła prosto do mnie.Ps . Auto o nietypowym kolorze. Ja podobna do nikogo

Może parking jest widoczny z linii kas i po prostu kasjerka ma dobrą pamięć wzrokową? Może przed osadzeniem na kasie w Biedronce pracowała jako policjantka śledcza albo Tajny Agent? Szpiegów uczą technik zapamiętywania, to by tłumaczyło. A może nie była szpiegiem, tylko akurat przez przypadek była w pobliżu okna i coś się wydarzyło, że akurat spojrzała? Może to, że ciągle się przemieszczasz, było dla niej tym wabikiem przyciągającym uwagę?

Odpada. Miejsce z tyłu budynku. Niewidoczne z linii kas.

Oczywiście,że kierownik zmiany na kamerze Cię obejrzał emotka  

Na to wychodzi.

To dobrze, że mają tam też kamery. Jakoś pod koniec grudnia (wtedy co u nas było lodowisko na drogach) pojechałam rano do biedronka i na wejściu leżało 100zł. Zapytałam faceta który widziałam że chwilę wcześniej wychodził ale on że nie miał przy sobie gotówki wiec to nie jego. Poszłam więc w sklepie do kierowniczki a ona że w tym przedsionku za pierwszymi drzwiami ale przed drugimi nie ma kamer emotka  powiedziała że gotówki nie wolno jej przyjmować i pieniądze są moje, dodała jeszcze że mają kamery na zewnątrz ale tylko koło drzwi i tam gdzie dostawy, a parking łapie trochę kamera z bankomatu  emotka

No właśnie u nas też z tymi kamerami licho. Koleżance ktoś na tym parkingu obtarł auto i okazało się, że kamera tam nie sięga. Ale najwidoczniej akurat tam gdzie stałam mają. Może właśnie ze względu na dostawy.  Wyświetl w wątku >>
1 nitka310 0

@gnieszk@

#6843792 Napisano: 10.02.2022 21:35:38 w WC - rozmowy o wszystkim
flinta_13 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Może ktoś mi pomoże rozwiązać zagadkę  emotka Byłam dzisiaj z w Biedrze. Jak zwykle brak miejsc na parkingu. Stanęłam tak, że zastawiałam wjazd ewentualnej dostawie. Ale uznałam, że najwyżej powiedzą przez ten ich mikrofon, że kierowca auta o takim numerze ma  odjechać. Zresztą jeszcze jedno auto też tam stało. Ludzi w sklepie chmara. Kasowałam na samoobsługowej i wtedy podeszła do mnie kasjerka i poprosiła żebym odjechała autem bo kierowca nie może wjechać. Męczy mnie teraz skąd ona wiedziała, że to moje auto. Nie pytała innych ludzi tylko podeszła prosto do mnie.Ps . Auto o nietypowym kolorze. Ja podobna do nikogo

Może parking jest widoczny z linii kas i po prostu kasjerka ma dobrą pamięć wzrokową? Może przed osadzeniem na kasie w Biedronce pracowała jako policjantka śledcza albo Tajny Agent? Szpiegów uczą technik zapamiętywania, to by tłumaczyło. A może nie była szpiegiem, tylko akurat przez przypadek była w pobliżu okna i coś się wydarzyło, że akurat spojrzała? Może to, że ciągle się przemieszczasz, było dla niej tym wabikiem przyciągającym uwagę?

Odpada. Miejsce z tyłu budynku. Niewidoczne z linii kas.

Oczywiście,że kierownik zmiany na kamerze Cię obejrzał emotka  

Na to wychodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6843790 Napisano: 10.02.2022 21:31:52 w WC - rozmowy o wszystkim

@gnieszk@ napisał(a):

Odpada. Miejsce z tyłu budynku. Niewidoczne z linii kas. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6843784 Napisano: 10.02.2022 21:10:35 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

...jaki masz kolor włosów? emotka Bo jeśli byłaś jedyną Klientką-blondynką, trudno byłoby wybrać w tej sytuacji kogoś innego... emotka

Nijaki 😉

Aaaa... czyli taki bardziej mysi blond. No ale jednak blond.  Zagadka rozwiązana emotka emotka

Nijaki nie-blond.  Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6843783 Napisano: 10.02.2022 21:10:00 w WC - rozmowy o wszystkim
mietowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mietowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Może po prostu mają kamery na parkingu i sprawdzili nagranie.

Pewnie mają. Tylko jakoś logiczniejszy byłby dla mnie komunikat na sklepie niż analizowanie nagrania, namierzenie kierowcy w sklepie i łapanie go. 

Może chodzi o to, żeby Cię osobiście poprosić - komunikat można zlać na te kilka minut emotka Być 

Być może. Może tak gdybam bo ja bym akurat nie olała. Dlatego taki komunikat wydawał mi się logiczniejszy niż identyfikacja i łapanie osoby, która może latać między alejkami. Ja akurat byłam przy kasie więc chwilowo statyczna. Mieli łatwiej. 
Jakoś bardziej ma dla mnie sens komunikat na sklepie niż ten do pracownicy w stylu Na dziale mrożonki jest nijako ubrana nijaka kobita, powiedz jej, że ma odjechać autem.  Stop! Jest teraz przy pieczywie i ciągle się przemieszcza.  Wyświetl w wątku >>
0 0