Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7283662 Napisano: 01.08.2025 08:47:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czerwiec beznadziejny, lipiec dramat. Sierpniu sypnij mi tu pięknymi nagrodami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7283660 Napisano: 01.08.2025 08:46:47 w Pomocy!!!!
agnieszka830401 napisał(a):

Dodałam wątek do forum. Niestety oprócz tematu i opisu nic poza tym nie wyświetla się, czyli brak jest treści którą pisałam, nie ma też możliwości dodania postu czy edytowania.... Co poszło nie tak? Jak poprawić?

Jaki wątek dodałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7283355 Napisano: 31.07.2025 11:14:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
Atlantydek Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7283354 Napisano: 31.07.2025 11:13:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejny dzień bez nagrody  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7283285 Napisano: 31.07.2025 08:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

Pamiętajcie.. dziś koniec miesiąca i wysyłamy wszystko na ostatnią chwilę emotka emotka

Eeej za wcześnie przypomniałaś. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

@gnieszk@

#7283059 Napisano: 30.07.2025 13:45:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś też nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7282683 Napisano: 29.07.2025 12:03:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pustki, pustki, pustki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7282484 Napisano: 28.07.2025 15:59:49 w Gratulacje! Dla wygranych!
Pioge7 Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
2 InkaR, pioge7 0

@gnieszk@

#7282293 Napisano: 28.07.2025 08:20:53 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

InkaR wygrana marzenie (główna z Dare) serdecznie gratuluję!!!
emotka emotka emotka

Ode mnie również emotka Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

@gnieszk@

#7280948 Napisano: 22.07.2025 12:31:00 w Czy informują/ informowali?
mellowfruit napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Czy coś wiadomo na temat wysyłki rowerów MILKA OREO?

Wozi Ambro Express. Zero wcześniejszego info pomimo, że Plumbike nadał je w zeszłym tygodniu. Dopiero rano sms, że dzisiaj dostarczą. I oczywiście bez wniesienia. Jakaś masakra. Przecież to trzeba i być osobiście w domu i mieć kogoś kto to wniesie... A oddziały, w których ewentualnie można odebrać samemu tylko w dużych miastach.

To jest najgłupsza rzecz, jaką robią organizatorzy - nie wykupują wniesienia. To już kolejny raz. Ostatnim razem rower elektryczny od Albedo też bez wniesienia, a dziadostwo było mega ciężkie... Załosne.
Do mnie osobiście podjechał Pan z Plumbike z rowerem, już w zeszłym tygodniu w czwartek, ale może dlatego, że jestem z Warszawy, więc tak im było prościej

Tak, na terenie Warszawy wozili sami. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7280940 Napisano: 22.07.2025 12:09:45 w Czy informują/ informowali?
kaka72 napisał(a):

Czy coś wiadomo na temat wysyłki rowerów MILKA OREO?

Wozi Ambro Express. Zero wcześniejszego info pomimo, że Plumbike nadał je w zeszłym tygodniu. Dopiero rano sms, że dzisiaj dostarczą. I oczywiście bez wniesienia. Jakaś masakra. Przecież to trzeba i być osobiście w domu i mieć kogoś kto to wniesie... A oddziały, w których ewentualnie można odebrać samemu tylko w dużych miastach. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7280557 Napisano: 20.07.2025 22:27:24 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kalka napisał(a):

onmyown napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Informuję zanim do mnie napiszesz paszkwil na pw 2 razy pomyśl. Nie odpowiadam od razu idzie blok.

Kobieto, jesteś bezczelna. Dziewczyna od ponad tygodnia czeka na SUP-a albo zwrot swoich pieniędzy, a ty zamiast się do tego ustosunkować dalej piszesz na forum jakieś durnoposty? Ja się wcale nie dziwię, że ludzie ci wysyłają paszkwile na PW, no bo jak tak można?emotka To nie jest kwestia biletu do kina za 10zł! Dziewczyna pewnie żyje w stresie i spać po nocach nie może, a ty udajesz, że nic się nie stało? Jesteś oszustką i tyle, mam nadzieję że już nikt nigdy nic od ciebie nie kupi, bo szkoda zdrowia i pieniędzyemotka  Nie mnie dotyczy sprawa, no ale aż nóż się w kieszeni otwiera...

emotka  Dzięki onmyown
Taka sytuacja może i powinna być bulwersująca  emotka

Mam nadzieję, że sprzedająca się otrząśnie i odda kasę. Jeśli nie sprawę powinnaś zgłosić na policję. Po prostu. To nie jest pewnie mała kwota. Dane masz bo robiłaś przelew. A to brzmi jak oszustwo.

Serio uwazasz, ze to świadomie?
Czytajac jej posty, nawet ona sama o Kochanowku dla siebie pisze to raczej jakiś epizod a nie oszustwo z zamiarem

Mało istotne co ja uważam. Od kilku dni temat jest na forum. A sprzedająca pomimo logowania się na e-konkursy nie odpowiadała ani na prywatne wiadomości ani na posty publiczne. Ja doskonale rozumiem, że mogą pojawić się jakieś nagłe prywatne sprawy, choroba i związany z tym brak kontaktu. Ale taka sytuacja jest dla mnie niedopuszczalna i tyle. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7280536 Napisano: 20.07.2025 20:52:59 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

onmyown napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Informuję zanim do mnie napiszesz paszkwil na pw 2 razy pomyśl. Nie odpowiadam od razu idzie blok.

Kobieto, jesteś bezczelna. Dziewczyna od ponad tygodnia czeka na SUP-a albo zwrot swoich pieniędzy, a ty zamiast się do tego ustosunkować dalej piszesz na forum jakieś durnoposty? Ja się wcale nie dziwię, że ludzie ci wysyłają paszkwile na PW, no bo jak tak można?emotka To nie jest kwestia biletu do kina za 10zł! Dziewczyna pewnie żyje w stresie i spać po nocach nie może, a ty udajesz, że nic się nie stało? Jesteś oszustką i tyle, mam nadzieję że już nikt nigdy nic od ciebie nie kupi, bo szkoda zdrowia i pieniędzyemotka  Nie mnie dotyczy sprawa, no ale aż nóż się w kieszeni otwiera...

emotka  Dzięki onmyown
Taka sytuacja może i powinna być bulwersująca  emotka

Mam nadzieję, że sprzedająca się otrząśnie i odda kasę. Jeśli nie sprawę powinnaś zgłosić na policję. Po prostu. To nie jest pewnie mała kwota. Dane masz bo robiłaś przelew. A to brzmi jak oszustwo. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7280244 Napisano: 18.07.2025 17:59:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sylzab2294 napisał(a):

elemelex napisał(a):

To jak z tymi rowerami? Tylko jedna osoba dostała? Było info?

o to samo chciałam zapytać...

Plumbike dziś dowiózł na terenie Warszawy. Reszta będzie wysłana kurierem. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7280166 Napisano: 18.07.2025 13:45:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

Co z rowerami Plumbike od Smolara? Było info, że w tym tygodniu wyślą a u mnie cisza mimo, że piątek 11:43 emotka  te z Milki/Oreo

Jak u wszystkich. Zgodnie z regulaminem rowery powinny dotrzeć do 18-go. W mailu też pisali wysyłce w tym tygodniu. Który właśnie mija...

Jest wpis w Dziś dotarła nagroda Czy ktoś mógłby napisać jaki kurier wozi, czy jest wcześniej info itd . Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

@gnieszk@

#7280136 Napisano: 18.07.2025 12:06:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maverick napisał(a):

Co z rowerami Plumbike od Smolara? Było info, że w tym tygodniu wyślą a u mnie cisza mimo, że piątek 11:43 emotka  te z Milki/Oreo

Jak u wszystkich. Zgodnie z regulaminem rowery powinny dotrzeć do 18-go. W mailu też pisali wysyłce w tym tygodniu. Który właśnie mija... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7278337 Napisano: 12.07.2025 17:58:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
parad0x, Morganeczka, Fbelzbieta16  gratulacje  Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7277597 Napisano: 10.07.2025 10:27:51 w SZUKAM....
psotka napisał(a):

Moze ktos ma kody z kapsli i puszek coca coli i ich nie wykorzystuje?

Osoby, które ich nie wykorzystują wystawiają na sprzedaż w wątku Giełda kodów Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7276652 Napisano: 07.07.2025 16:34:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
Zezowaty_kot Brawo emotka Wyświetl w wątku >>