Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ace

ace

#6300220 Napisano: 14.12.2016 13:34:33 w SZUKAM....
bethan napisał(a):

ace napisał(a):

Bethan, dzięki za info. A pytałaś się od kiedy gwarancja ważna? czy rzeczywiście od pierwszego włączenia?

Nie pamiętam emotka  

spoko emotka Zawsze mogę sama zadzwonić i zasiegnąć języka emotka Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

ace

#6300211 Napisano: 14.12.2016 13:14:45 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

ace napisał(a):

Dziękuję za odpowiedź. Czyli tak na prawdę nie muszę przekazywać nawet protokołu odbioru nagrody kupującemu?

jak sprzedawałam tv kilka lat temu to dałam oryginał protokołu kupującemu a sobie zostawiłam ksero... w końcu protokół to jak paragon 

może i racja. I dla niego potwierdzenie, że nie ukradł np emotka

Bethan, dzięki za info. A pytałaś się od kiedy gwarancja ważna? czy rzeczywiście od pierwszego włączenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6300198 Napisano: 14.12.2016 12:59:40 w SZUKAM....
Dziękuję za odpowiedź. Czyli tak na prawdę nie muszę przekazywać nawet protokołu odbioru nagrody kupującemu? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6300191 Napisano: 14.12.2016 12:45:05 w SZUKAM....
paula9891 napisał(a):

ace napisał(a):

od kiedy liczony jest początek gwarancji PS4? Od daty podanej na protokole odbioru nagrody czy od pierwszego uruchomienia konsoli? Może ktoś wie?

Ktoś pisał, że ta z Lay's ma 12 miesięcy od uruchomienia.
Osobiście się nie dowiadywałam emotka

no właśnie tak wpisałam w ogłoszeniu, ale pewna nie jestem, a nie chcę wyjść na oszustkę emotka (a i jeszcze to jest konsola z premii) Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6300188 Napisano: 14.12.2016 12:39:13 w SZUKAM....
od kiedy liczony jest początek gwarancji PS4? Od daty podanej na protokole odbioru nagrody czy od pierwszego uruchomienia konsoli? Może ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6299479 Napisano: 12.12.2016 20:37:41 w Biedronka
jokan napisał(a):

ace napisał(a):

ach strasznie nie siedzi mi to pytanie z drGerarda...

nie tylko Tobie;-)

no cóż w grupie raźniej emotka A takie miałąm plany na ten konk, że codziennie, albo przynajmniej co dwa dni będę grała... Taaaa skończy się na 3 wypocinach i sromotnej klęsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6299226 Napisano: 12.12.2016 13:03:50 w Biedronka
ach strasznie nie siedzi mi to pytanie z drGerarda... Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6298950 Napisano: 11.12.2016 13:50:33 w SZUKAM....
scrabble napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Szukam osoby, która korzystała z groupona (albo coś w ten deseń) z usługi kosmetyczki (najlepiej Warszawa).
Warto czy nie warto? Potrzebuję jakiejś sensownej opinii, a raczej potwierdzenie, albo obalenie teorii, że osoby z groupona traktują tak se i gorszymi kosmetykami? emotka help me.

Ja nie w temacie typowo kosmetyczki ale depilacji laserowej, w każdym razie podobna branża. Od wielu lat w temacie i słyszałam masę opinii, że jaka cena taka usługa. Zabiegi przeprowadzane byle szybciej, niedokładnie. Oszczędzają na czasie żeby przyjąć jak najwięcej osób. Nie znam 1 osoby, która by wróciła do salonu wybranego z grupona (ale są takie typowo gruponowe, które od razu w ofercie mają np. 300 zabiegów), ale w kosmetyce może być inaczej. Jeden raz byłam na mikrodermabrazji za grupon, z tym, że do tego salonu chodziłam wcześniej. Kosmetyczka znana, zabieg przeprowadziła dobrze emotka  
Nie szukaj informacji ogólnych tylko wybierz konkretny gabinet i o nim szukaj opinii, wtedy dowiesz się czy idą na ilość czy na jakość. 

niestety zgadzam się. Ja byłam kilka razy na różnego typu zabiegach i zawsze byłam traktowana po macoszemu. Jeśli już grupon to na coś konkretnego: typu kurs językowy (miałam z ludźmi którzy płacili normalnie) czy floating.
xooxooxoo napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ace napisał(a):

czy przeglądając "śledzenie przesyłki" zawsze od razu pojawiają się wszystkie etapy jakie przechodzi list? Ja nadałam list tydzień temu, a w śledzeniu wciąż ostatni (i jedyny) krok to "nadanie przesyłki w...". I się zastanawiam, czy tak się zdaża, czy przesyłka leży gdzieś między regałem G, a szafką H...

Nie, wszystkie etapy pojawiają się w momencie wydania przesyłki do dostarczenia./przygotowanie do doręczenia/Wydanie do dostarczenia/dostarczenie bądź awizo. Nic innego tam nie zobaczysz.
Niestety...obecny okres przedświąteczny przeciąża pocztę polską (już od listopada). Mój polecony priorytet szedł ostatnio 2 tyg emotka

Kiedyś pojawiało się tam wszystko, wyświetlały się wszystkie etapy i miasta, w których list czy przesyłka była. Teraz jest nadanie i dopiero odbiór emotka  Co do priorytetu poleconego. Mój ostatnio szedł tydzień, co jest dla mnie jakąś katastrofą, kiedy nie było jeszcze sezonu świątecznego-grudniowego. Tyle się płaci, a jakość usług jest coraz gorsza. Wysyłałam w podobnym czasie zwykły list i poszedł po dwóch dniach, więc gdzie tu logika emotka  

Dlatego ja zawsze wysyłam ekonomicznym, bo priorytet niestety nie gwarantuje niczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6298860 Napisano: 10.12.2016 21:51:12 w SZUKAM....
ojej, no to rzeczywiście, pewnie jeszcze poczekam. Dojdzie w styczniu bo wysłałam ekonomicznym...Ale kamień z serca. Dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6298854 Napisano: 10.12.2016 21:40:50 w SZUKAM....
czy przeglądając "śledzenie przesyłki" zawsze od razu pojawiają się wszystkie etapy jakie przechodzi list? Ja nadałam list tydzień temu, a w śledzeniu wciąż ostatni (i jedyny) krok to "nadanie przesyłki w...". I się zastanawiam, czy tak się zdaża, czy przesyłka leży gdzieś między regałem G, a szafką H... Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6298836 Napisano: 10.12.2016 20:18:25 w Czy informują/ informowali?
xena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

ace napisał(a):

xena napisał(a):

ace napisał(a):

jaki etap był informowany ostatnio z Acuvue?

7 tydzień (do 20 XI)

a 8 tydzień też już poszedł? Bo nie wiem czy jeszcze się łudzić

Nie łudziłabym się.
Maile zawsze były czwartek-piątek. emotka

chyba jednak nie było, wczoraj rano pytałam -odpowiedzieli, że laureaci jeszcze nie poinformowani i nie napisali kiedy poinformują, czekamy z nadzieją:)

no to jeszcze żyję nadzieją. Dzięki dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6298723 Napisano: 10.12.2016 13:17:22 w Czy informują/ informowali?
xena napisał(a):

ace napisał(a):

jaki etap był informowany ostatnio z Acuvue?

7 tydzień (do 20 XI)

a 8 tydzień też już poszedł? Bo nie wiem czy jeszcze się łudzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6298151 Napisano: 08.12.2016 21:16:09 w Czy informują/ informowali?
jaki etap był informowany ostatnio z Acuvue? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6295874 Napisano: 04.12.2016 21:50:49 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Sama, własnoręcznie, bez niczyjej pomocy wyrzuciłam opakowanie po Wypasionym. I nawet nie mam na kogo zwalić winy emotka Zorientowałam się przy wlewaniu mleka do kawy dopiero dzisiaj, pobiegłam do kontenera, ale już wywieziony emotka Pierwszy raz w życiu nie chcę wygrać samochodu...
Ps. Już na każdym kolejnym napisałam "nie wyrzucać", co z tego jak nie mam tego jednego z wręcz magicznym numerem.

oj znam ten ból! Też wyrzuciłam jedno opakowanie (z całych czterech w jakich jestem posiadaniu), a najlepsze, że sama nie wiem dlaczego. Bo ja mleka nie piję (jedynym obiektem mojego zainteresowana było samo pudełko, a nie mleko), więc pewnie mnie walające się puste opakowanie w lodówce wkurzyło więc wyciepałam,...
Ale w ogóle jestem ostatnio zakręcona, bo wygrałam nagrodę na paragon sprzed rozpoczęcia konkursu! Nie wiem jak ja to zrobiłam, no ale cóż muszę przeboleć stratę tych 2tys... I tak się zastanawiam, czy jeszcze się nie rozkręciłam po przerwie, czy może to oznaka na przejście na wcześniejszą emeryturę? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6294746 Napisano: 02.12.2016 09:20:54 w SZUKAM....
malmoki napisał(a):

Prad napisał(a):

Trafiłam na dosłownie żywą czekoladę Magnetic w Biedronce (wolałabym się nie wydawać w opis ale tak ruszyła sie) gdzie najlepiej to zgłosić? 

Miałam ostatnio kaszę z Kupca z "wkładką'' , zadzwoniłam do firmy - uzgodniłam z panią -wysłałam na ich koszt . Odpisali , że to nie ich robale tylko z intermarche a ja dostałam paczkę rożnych produktów na przeprosiny . A do sklepu zadzwoniłam do kierowniczki .

aż strach pomyśleć że stwierdzili że to nie ich robale dopiero jak je zobaczyli emotka to ciekawe jakie robale mają u siebie na stanie emotka Wyświetl w wątku >>

ace

#6294603 Napisano: 01.12.2016 21:37:04 w Wkurza mnie...
the girl I know who lives in something called the mirror! Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6294556 Napisano: 01.12.2016 20:35:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
belca napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

ace napisał(a):

który etap z listy marzeń ostatnio zawiadamiali?

Chyba 3.

4 też już na pewno powiadomiony:)

oba równocześnie powiadamiali? Bo chodzi mi o ten sprzed bodajże dwóch dni... bo jeśli tak to ładnie narobiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6294534 Napisano: 01.12.2016 20:13:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
który etap z listy marzeń ostatnio zawiadamiali? Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6294480 Napisano: 01.12.2016 19:18:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
normafia napisał(a):

violetta napisał(a):

kalka napisał(a):

nataszka napisał(a):

bc14 napisał(a):

normafia dwa auta w jednym tygodniu?? emotka emotka emotka Gratuluje!!!!

Ale jazda.......... emotka

emotka     emotka    emotka    emotka     emotka

szerokiej drogi emotka emotka emotka

Hurrrrrra!!!!!! Dziękuję Wam wszystkim i życzę takiego samego powodzenia! emotka emotka

serio? Dwa samochody w jednym tygodniu??? Jaka kumulacja! Ej Ty leć szybciutko po kupon na totolotka bo dziś 20baniek do wygrania! Ale końcówka roku! Graty - tzn nie Twoje autka tylko w sensie gratulejszyn emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ace

#6294469 Napisano: 01.12.2016 19:10:24 w SZUKAM....
andii napisał(a):

joan napisał(a):

huda83 napisał(a):

Szukam fajnej książki do nauki niemieckiego. Mam już książkę A.Drummer, więc to odpada.

Hmm, a umiesz już coś? Wtedy najlepiej oglądać niemiecką tv + czytać niemieckie książki, ale nie te do nauki języka, tylko "normalne" emotka

Celem wzbogacenia słownictwa polecam:
- dla mocniejszych językowo -> całkiem darmowe czasopismo "Fluter", do zamówienia tutaj: http://www.fluter.de/heft-abo/neu
(zaleta: twórcami są Niemcy, więc nie będzie żadnych błędów językowych i ogólenie wszystko na cacy, przychodzi pocztą)
- dla początkujących -> czasopismo, które można kupić np. w Empiku, czyli "Deutsch aktuell": http://da.colorfulmedia.pl
(zaleta: słowniczek do każdego tekstu)

najlepsze są niemieckie bajki emotka

w ogóle do nauki języka najlepsze są bajki. Tak się nauczyłam angielskiego i niemieckiego.
Z darmowych gazet był kiedyś Lettermag (po angielsku i niemiecku w jednej gazetce) ale nie wiem czy jeszcze istnieje, bo to było za mojego młodu jak w liceum byłam emotka czyli wieki temu emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0