Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
nanajka81
Posty na forum: 2234
Z nami od: 15.06.2005
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 12
Wyniki konkursu. Regulamin: w wiadomosci prywatnej fanpage napisze informacje o odbiorze nagrody. Wyniki: na stronie informacja, ze w danym jednym konkretnym dniu odbior w godzinach od-do. Jak na zlosc mam to popoludnie zapelnione. Jakies 30 km w jedna strone, nagroda 50zl i mam gnac w danym dniu w godzinach od-do. Kiedy 7 godzin z tego czasu spedzam w pracy, bo to dzien roboczy...
jak juz cos wygram, to jakos pod gorke
ace
Posty na forum: 1958
Z nami od: 05.06.2006
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Kod zniżkowy na pierwsze zakupy na IHerb -5$ - PHS817.
http://iherb.com/?rcode=PHS817
sasaaabp
Posty na forum: 188
Z nami od: 08.05.2018
a najlepsze w tym wszystkim jest, że produkt można kupić po zakońćzeniu konkursu. pierwszy raz coś takiego widzę.
"Informujemy, że do odebrania nagrody koniecznie będzie przesłanie zdjęcia unikatowego paragonu, dokumentującego zakup dowolnego produktu Żołądkowa de Luxe lub Żołądkowa Gorzka w terminie 04.11-15.12."
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ilonaxx5
Posty na forum: 2479
Z nami od: 22.09.2010
mimoza39
Posty na forum: 26
Z nami od: 09.01.2018
delfinka101
Posty na forum: 4674
Z nami od: 08.06.2009
Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają.
anaesth
Posty na forum: 1090
Z nami od: 05.10.2018
Konkursy dodane: 4
magy2020
Posty na forum: 237
Z nami od: 16.10.2012
nanajka81
Posty na forum: 2234
Z nami od: 15.06.2005
Konkursy dodane: 12
Nawet nie wiem czy bardziej to mnie wkurza, bawi czy zalamuje. Kupujaca na allego po 24godzinach zalozyla konflikt z powodu tego, ze nie otrzymala jeszcze przedmiotu
Jeszcze bardziej mnie bawi fakt, ze jako rodzaj wysylki wybrala PP (paczke ekonomiczna) - powodzenia z szybkim odbiorem.... Jeszcze nadmienie, ze zastrzeglam sobie w ogloszeniu ze wysylki dokonuje do 3 dni
niewyspanamama
Posty na forum: 123
Z nami od: 06.05.2017
Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają.
Nie każdy gra tylko na siebie...ludzie grają na całe rodziny.
To że np.ktoś gra na całą rodzinę a ty nie widzisz jego imienia i nazwiska na liście laureatów nie oznacza że nie wygrał.Mógł wygrac na męża, mamę ,siostrę itp.
Niektórzy znają dobrze dane agencje, wiedzą co lubią, i piszą już szablonem żeby wygrać,nic z tym dziwnego.Wykorzystują zdobyta wcześniej wiedzę.
pikawka
Posty na forum: 2171
Z nami od: 11.01.2019
Konkursy dodane: 8
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
FBbeata7
Posty na forum: 428
Z nami od: 09.07.2017
jupiter4
Posty na forum: 62
Z nami od: 04.09.2020
Nie każdy gra tylko na siebie...ludzie grają na całe rodziny.
To że np.ktoś gra na całą rodzinę a ty nie widzisz jego imienia i nazwiska na liście laureatów nie oznacza że nie wygrał.Mógł wygrac na męża, mamę ,siostrę itp.
Niektórzy znają dobrze dane agencje, wiedzą co lubią, i piszą już szablonem żeby wygrać,nic z tym dziwnego.Wykorzystują zdobyta wcześniej wiedzę.
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
mamadwojga
Posty na forum: 320
Z nami od: 28.03.2010
koniczynka123 napisał(a):
mamadwojga] Dzisiaj (25 listopada) przyszedł bon do Selgros wygrany z Berlinek z datą ważności do końca maja 2020.
Super
Napisałam do Uniqueone i czekam na odpowiedź...
Ktoś jeszcze dostał taki fajny bon?
Pracownik punktu obsługi klienta w sklepie Selgros skontaktuje się ze wskazanym sklepem w celu potwierdzenia ważności bonu.
anaesth
Posty na forum: 1090
Z nami od: 05.10.2018
Konkursy dodane: 4
wkurza, że mnie, że przegapiłem kolejny konkurs, a miałem paragon. Zołądkowa trwała do 15:59 ... tak to jest jak sie nie sprawdza wszystkiego dokładnie zawczasu.. zresztą nie rozumiem , po co dawać taką datę zakończenia, gdzie akurat od rana do powiedzmy tej 15-17 ludzie są w pracy. Powinno się robić konkursy do końća danego dnia.
koniczynka123
Posty na forum: 49
Z nami od: 29.06.2006
Konkursy dodane: 10
[quote=
koniczynka123 napisał(a):
[quote=stamp2 napisał(a):
mamadwojga] Dzisiaj (25 listopada) przyszedł bon do Selgros wygrany z Berlinek z datą ważności do końca maja 2020.
Super
Napisałam do Uniqueone i czekam na odpowiedź...
Ktoś jeszcze dostał taki fajny bon?
Pracownik punktu obsługi klienta w sklepie Selgros skontaktuje się ze wskazanym sklepem w celu potwierdzenia ważnoścbonu.
... tak mało trzeba nam i dużo tak ... jeżeli nie przydarzył ci się cud sam go spraw...
tereniagno
Posty na forum: 4247
Z nami od: 19.03.2009
Konkursy dodane: 3
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
FBbeata7
Wkurza mnie nowa szata.Nie wiem gdzie wyszukać konkurs.
tereniagno
Posty na forum: 4247
Z nami od: 19.03.2009
Konkursy dodane: 3
Wkurza mnie nowa szata.Nie wiem gdzie wyszukać konkurs.
FBbeata7