Smolar

as32572

#7343634 Napisano: dzisiaj o 18:36:20
visserarthur napisał(a):

karoxxa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Bon z kamis bedzie na maila czy jakas karta przyjedzie kurierem?

Przecież wszystko masz w regulaminie

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka

Niektorzy tu maja takiego kija, że to przesada. Jak kogos nie interesuje pytanie to niech nie odpowiada 😂 Frustracja czy co?

Tępienie lenistwa. Swoją drogą może admin powinien dodać opcję „ukryj komentarz”- każdy mógłby ukryć te irytujące.

To by było coś! Ja bym chętnie ukryła wszystkie wypowiedzi niektórych użytkowników.

sylzab2294

#7343636 Napisano: dzisiaj o 18:43:25
joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Kwota startowa do konkursu wcale nie była mała...
A jednak się nie udało... Smuteczek emotka

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku.

Nic nie dostałam... emotka
Ale następnym razem już będziemy mądrzejsze emotka
0 0

joan

#7343638 Napisano: dzisiaj o 18:45:30
sylzab2294 napisał(a):

Dokładnie! emotka

Ostin789

#7343640 Napisano: dzisiaj o 18:55:15
Plus był to konkurs we wspólpracy ze znaną influencerką. Też się zawiodłam 😓
1 joan 0

miketyson

#7343641 Napisano: dzisiaj o 18:55:44
edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Bon z kamis bedzie na maila czy jakas karta przyjedzie kurierem?

Przecież wszystko masz w regulaminie

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka

'SPOŁECZNIAK' to określenie pozytywne czy negatywne? Jest to forum KONKURSOWE więc pytania, odpowiedzi i dyskusje w tej tematyce są wskazane.
Przy okazji dziękuję wszystkim 'SPOŁECZNIAKOM' za ich odpowiedzi 'w moment'! Jesteście wspaniali emotka
1 Cytrusek 0

ktosiek1

#7343649 Napisano: dzisiaj o 19:58:36
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Kwota startowa do konkursu wcale nie była mała...
A jednak się nie udało... Smuteczek emotka

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku.

Ja dostałam i to bez upominania się. Za pierwszym zakupem ekspedientka sama zauważyła, że powinnam dostać zawieszkę, ale jej komunikat nie wyskakiwał na kasie. Poszła więc sama z siebie sprawdzić regulamin i okazało się, że miałam zakupy za wymagana kwotę, ale nie wszystkie z serii glass, a tylko ta uprawniała do zawieszki. Zaproponowała dobranie czegoś lub wymianę na dobry produkt, ale mi się nie chciało nawet - bo bardziej mi zależało na tym losie loteryjnym. Na drugi dzień zrobiłam zakupy tylko z tej linii glass i zawieszkę dostałam bez problemu i też bez upominania się. Zakupy w centrum Warszawy. Ale myślałam, że więcej osób z forum wygra emotka
0 0